Σελίδα 79 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489129179 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Το Γιατι ηταν σημαντικο-κα τα γκολ που αναφερεις ...

Ξεχασες να απαντησεις.......

ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ......
    το ΠΡΩΤΟ μας πηγε ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
    το ΔΕΥΤΕΡΟ μας πηγε στους 4 του πρωταθλητριων
    το ΤΡΙΤΟ μας πηγε μια ανασα απο τον ΤΕΛΙΚΟ του τσου-λου
    το ΤΕΤΑΡΤΟ θα μας περασει στον επομενο γυρο του τσου-λου και ηταν μια απο τις μεγαλυτερες νικες ελληνικης ομαδας εκτος εδρας.......

τωρα ακουω τα δικασας...
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κωστα θα σου απαντησω εγω που εκρινα τον χικ τεν κατε, μιας και αναρωτιεσαι.

εχτες εκανε αυτα ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ να ειχε κανει τοσα παιχνιδια.
    μαλλον εσυ δνε ειδες διαφορά ομως, αν καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου.

μαλλον δεν ειδες :
    - τον νινη να παιζει , σαν δεκαρι, και να σου δινει το πρωτο γκολ
    - ΔΥΟ επιθετικους μεσα στην περιοχη του αντιπαλου
    - τον ΚΛΕΥΤΟΝ να βγαζει δυο φασεις και την φαση του γκολ!!
    - τον ρουκαβινα να σε ξελασπωνει οταν ο μαντζιος περπατουσε.

αν εσεις λοιπον δεν τα ειδατε αυτα, τοτε πασο..
    kal, δεν αναφερομουν τοσο στις τακτικες και στα συτηματα του Τεν Κατε, οσοστο γεγονος οτι οπως και στον αγωνα με τον Αστερα, βαλαμε ενα γκολ και μετα μαλακιστηκαμε....

γιατι κλειστηκαν ετσι πισω οι παικτες;

παλι με τον ιδιο τροπο πηγαμε να την πατησουμε και επετρεψε μου να πιστευω οτι δεν ηταν εντολη του προπονητη να γυρισει πισω η ομαδα...

αυτα...

παλι με τον ιδιο τροπο πηγαμε να την πατησουμε και επετρεψε μου να πιστευω οτι δεν ηταν εντολη του προπονητη να γυρισει πισω η ομαδα...

αυτο ειναι φιλε το ελληνικο ποδοσφαιρο....κοιτα τον ρεχαγκελ που τραβαειτην περουκατου καθε φορα που σκοραρει η εθνηκη και μετα πισω..... το ιδιο κανει και ο ολανδος.....
    οσο για τα τρια αμυντικα χαφ καλα κανει οσο πισω ειμαστε παιδικη χαρα....
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Δηλ......

20 ατομα που ηταν μονοι τους ( 8 μπατσοι ηταν μεσα ολοι κι ολοι ) φωναζαν ....εβριζαν....και προκαλουσαν με τα συνθηματα που αναφερεις παραπανω 200 τσογλανους που ηταν 2 μετρα πανω απο το κεφαλι τους...???

(Μηπως θες να το ξανασκεφθεις πως ειναι δυνατον να γινει αυτο...???)

Τζωρτζη.... Να σου ανταποδωσω πως......

Εκτιθεσε εσυ τωρα.... Και μαλιστα παρα πολυ.....

και ομως συνεχιζεις να εκτιθεσαι ανεπανορθωτα......
    1) βαζεις ρεπορταζ απο γαυρο site,ημαρτον (contra )
    2) ΝΑΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;

3) τριτο και σημαντικοτερο....μου βαζεις ενα ρεπορταζ...για να μου δειξεις οτι.......

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ;;;;
    ΜΑΝ....ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ...

ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    kal, δεν αναφερομουν τοσο στις τακτικες και στα συτηματα του Τεν Κατε, οσοστο γεγονος οτι οπως και στον αγωνα με τον Αστερα, βαλαμε ενα γκολ και μετα μαλακιστηκαμε....

γιατι κλειστηκαν ετσι πισω οι παικτες;

αυτα...
    Ε τοτε τι στο καλο κανει ο προπονητης μας ρε κωστη;;;

συστημα σωστο δεν βαζει..
    να μην κλεινονται οι παιχτες δεν μπορει να τους πει....

τι ακριβως κανει;;;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    και ομως συνεχιζεις να εκτιθεσαι ανεπανορθωτα......
    1) βαζεις ρεπορταζ απο γαυρο site,ημαρτον (contra )
    2) ΝΑΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;

3) τριτο και σημαντικοτερο....μου βαζεις ενα ρεπορταζ...για να μου δειξεις οτι.......

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ;;;;
    ΜΑΝ....ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ...

ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..
    Το πρωτο ρεπορταζ ηταν απο το εθνοσπορ....... ( και αυτο γαυρο...???)

Κατα δευτερον.... Για να ησουν μεσα (παρακολουθεις πολο και μπραβο βρε τζωρτζη...)

Για πες μου τωρα...... ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΕΞΕΔΡΑ...???

Και για να τελειωνουμε... ( μιας και τα ξερω και εγω απο μεσα...) Η μοναδικη προκληση ηταν μια χειρονομια απο τον παγγο οταν καποιος εφαγε στο κεφαλι ενα κουτακι αναψυκτικου.....Κατα τα αλλα δεν τολμησε κανεις τιποτα....

Οι ανθρωποι που παρακολουθουν πολο ποτε δεν θα προχωραγαν σε ακραιες καταστασεις λοστους ροπαλα κλπ. Οχι οτι κατα περιοδους δεν πεφτουν αθωες ψιλες αλλα ως εκει..... ( διαφωνεις..?)

Φτασαμε στο σημειο να φευγουν αθλητες "αγνωστων-αθωων " αθληματων με σπασμενα ποδια και ανοιγμενα κεφαλια και μου λες οτι εκτιθεμε...... Και οτι βαζω αποσπασματα απο γαυροσαιτ...??? Γιατι...??? Επειδη οι παιχτες ηταν του ολυμπιακου..??? Ελεος φιλε........

Το πρωτο ρεπορταζ ηταν απο το εθνοσπορ....... ( και αυτο γαυρο...???)

Κατα δευτερον.... Για να ησουν μεσα (παρακολουθεις πολο και μπραβο βρε τζωρτζη...)

Για πες μου τωρα...... ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΕΞΕΔΡΑ...???

Και για να τελειωνουμε... ( μιας και τα ξερω και εγω απο μεσα...) Η μοναδικη προκληση ηταν μια χειρονομια απο τον παγγο οταν καποιος εφαγε στο κεφαλι ενα κουτακι αναψυκτικου.....Κατα τα αλλα δεν τολμησε κανεις τιποτα....

Οι ανθρωποι που παρακολουθουν πολο ποτε δεν θα προχωραγαν σε ακραιες καταστασεις λοστους ροπαλα κλπ. Οχι οτι κατα περιοδους δεν πεφτουν αθωες ψιλες αλλα ως εκει..... ( διαφωνεις..?)

Φτασαμε στο σημειο να φευγουν αθλητες "αγνωστων-αθωων " αθληματων με σπασμενα ποδια και ανοιγμενα κεφαλια και μου λες οτι εκτιθεμε...... Και οτι βαζω αποσπασματα απο γαυροσαιτ...??? Γιατι...??? Επειδη οι παιχτες ηταν του ολυμπιακου..??? Ελεος φιλε........

οχι....εκτιθεσαι γιατι βγαζεις λανθασμενα γεγονοτα χωρις να ξερεις τι εχει γινει.
    για αυτο μονο .

και αρχιζω παλι....

1) αναφερθηκα στο ρεπορταζ που εβαλες απο το contra ημουν σαφης.
    2) αυτος που σου ειπε οτι δεν εγιναν προκλησεις απο μερους σας ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.
    3) οχι γαυροι ΟΤΙ και να ηταν, αν κατι ειναι αδικο το λεμε..νομιζω οτι τα λεγομενα μου εδω μεσα το εχουν αποδειξει πολλες φορες.
    4) στο φετινο παιχνιδι ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ , ηταν 250 ατομα μεσα!!!! ο γαυρος νικησε...γυρισε στην εξεδρα...εκανε νευμα νικητη...χειροκροτησε...και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ.!!!!!Εκει ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ;;; για σκεψου το λιγο...

τελος θα σου πω οτι το πολο ειδικα φετος μαζευει ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΝΑΙ..
    ΚΑΝΕΙΣ δεν πηγε για τσαμπουκα....και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα περιμενε να κανει τσαμπουκα οταν το σκορ ηταν 6-8!!! και η ομαδα ειχε αρχισει να γυριζει το παιχνιδι.
    προκληθηκαν ΑΣΥΣΤΟΛΑ...εχω τα βιντεο...
    για αυτο σου λεω....
    κανεις δεν ειναι τοσο μλκς ωστε να παει να πλακωσει 5 ατομα με 200.
    σκεψου το....

καθεσαι στη καφετερια...ερχεται καποιος και σου λεει...σε γαμ@@ και εσενα και το α,β,γ κλπ κλπ
    ε καπου δνε αντεχεις αρπαζεις την καρεκλα απο τη καφετερια και την φερνεις στο κεφαλι.
    ΦΤΑΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕΣ

οχι....εκτιθεσαι γιατι βγαζεις λανθασμενα γεγονοτα χωρις να ξερεις τι εχει γινει.
    για αυτο μονο .

και αρχιζω παλι....

1) αναφερθηκα στο ρεπορταζ που εβαλες απο το contra ημουν σαφης.
    2) αυτος που σου ειπε οτι δεν εγιναν προκλησεις απο μερους σας ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.
    3) οχι γαυροι ΟΤΙ και να ηταν, αν κατι ειναι αδικο το λεμε..νομιζω οτι τα λεγομενα μου εδω μεσα το εχουν αποδειξει πολλες φορες.
    4) στο φετινο παιχνιδι ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ , ηταν 250 ατομα μεσα!!!! ο γαυρος νικησε...γυρισε στην εξεδρα...εκανε νευμα νικητη...χειροκροτησε...και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ.!!!!!Εκει ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ;;; για σκεψου το λιγο...

τελος θα σου πω οτι το πολο ειδικα φετος μαζευει ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΝΑΙ..
    ΚΑΝΕΙΣ δεν πηγε για τσαμπουκα....και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα περιμενε να κανει τσαμπουκα οταν το σκορ ηταν 6-8!!! και η ομαδα ειχε αρχισει να γυριζει το παιχνιδι.
    προκληθηκαν ΑΣΥΣΤΟΛΑ...εχω τα βιντεο...
    για αυτο σου λεω....
    κανεις δεν ειναι τοσο μλκς ωστε να παει να πλακωσει 5 ατομα με 200.
    σκεψου το....

καθεσαι στη καφετερια...ερχεται καποιος και σου λεει...σε γαμ@@ και εσενα και το α,β,γ κλπ κλπ
    ε καπου δνε αντεχεις αρπαζεις την καρεκλα απο τη καφετερια και την φερνεις στο κεφαλι.
    ΦΤΑΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕΣ

Θες να μου πεις οτι.......

15νοματεοι εκει ολοι & ολοι εγραψαν την σωματικη τους ακεραιοτητα στα παλια τους τα παπουτσια......

Προκαλουσαν συνεχως και ασυστολος 200-250 ατομα ( με οτι περιγραφεις παραπανω...)

Πιστεψαν ( εν ετη 2008 ) οτι αυτοι οι 200 θα αδυνατουσαν να πηδηξουν το μικρο καγγελακι του 1.5 μετρου .....

Και οποτε..... Αδικαιολογητα μετα οι κοπανοι οι γαυροι απορουν γιατι εφυγαν με σπασμενα ποδια και ανοιγμενα κεφαλια.......

Δεν συνεχιζω λοιπον γιατι αισθανομαι εκτεθιμενος.....

ΥΓ Στην ερωτηση μου ποτε ξαναδες 200-300 ατομα εξεδρα σε αγωνα πολο....

Η απαντηση σου με το ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ηταν αποστοματικη.....

Θες να μου πεις οτι.......

15νοματεοι εκει ολοι & ολοι εγραψαν την σωματικη τους ακεραιοτητα στα παλια τους τα παπουτσια......

Προκαλουσαν συνεχως και ασυστολος 200-250 ατομα ( με οτι περιγραφεις παραπανω...)

Πιστεψαν ( εν ετη 2008 ) οτι αυτοι οι 200 θα αδυνατουσαν να πηδηξουν το μικρο καγγελακι του 1.5 μετρου .....

Και οποτε..... Αδικαιολογητα μετα οι κοπανοι οι γαυροι απορουν γιατι εφυγαν με σπασμενα ποδια και ανοιγμενα κεφαλια.......

Δεν συνεχιζω λοιπον γιατι αισθανομαι εκτεθιμενος.....

ΥΓ Στην ερωτηση μου ποτε ξαναδες 200-300 ατομα εξεδρα σε αγωνα πολο....

Η απαντηση σου με το ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ηταν αποστοματικη.....

ναι στουμπι...αυτο ακριβως ηταν το λαθος τους.
    το οτι πιστεψαν οτι δεν θα ασχοληθει κανεις να πηδηξει το καγκελο. αλλα φιλε δεν γινεται να σου βριζουν την μανα και το σπιτι και να τους κοιτας. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    τωρα αν διαφωνεις μαζι μου , οκ, οπως το βλεπει κανεις.

Δευτερον...δεν ειναι μονο το πινγκ-πονγκ, σου ειπα και το πολο μαζευει πολυ κοσμο φετος γαιατι γινεται πολυ σοβαρη προσπαθεια...

τελος θα σου αναφερω κατι, που πιθανον να μην το ξερεις...αλλα θα σου διαλευκανει καποια πραγματα, σχετικα με το ποσο αληθινος και σωστος ειναι αυτος του γαυρου, που εκανε τις δηλωσεις...

σε προσφατο παιχνιδι τελικου κυπελλου, νομιζω ή με εθνικο ή με βουλιαγμενη, δνε θυμαμαι καλα αλλα αν θελεις, ανατρεχεις και το βρισκεις ΑΝΕΤΑ..δεν χριεαζεται να βασιστεις στα λεγομενα μου....ο ιδιος ‘ηρεμος¨, ¨αθωως¨ κυριος που δεν προκαλει...ειχε εκνευριστει απο κατι σφυριγματα εναντιον του γαυρου στο παιχνιδι που προανεφερα..που την ωρα που προκληθηκε μανουρα και πηγαν να αναψουν τα αιματα...ειχε ΞΗΛΩΣΕΙ απο τα νευρα του ηλεκτρονικο πινακα του γηπεδου και τον ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ!!!!
    φαντασου να μην ειχε προλαβει καποιος πολιστας να βγει......

ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ...!!!

Στίς πισίνες,.........έχει πέσει άτελείωτη....ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.....!!!!

Στό πιγκ-πόγκ..........ΠΟΤΕ..........!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

και ποιος το λεει αυτο ρε τερενς;
    εχεις παει σε ολα τα παιχνιδια πινγκ-πονγκ και ξερεις;
    ή μηπως στο πινγκ πονγκ υπαρχει καλυτερη αστυνομευση και φοβηθηκαν;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Τι σχεση ειχε με καφριλα το παραδειγμα με την επιτραπεζια αντισφαιριση του kalgeorge και ηταν ατυχες...????

Στις πισινες καφριλα...???

Αν εννοεις μεμονομενα ( και σε πολυ λιγους αγωνες γενικευμενα επεισοδια μεταξυ παιχτων κυριως ναι...) Αλλα ως την καφριλα..... Απεχεις.....

Δευτερον...δεν ειναι μονο το πινγκ-πονγκ, σου ειπα και το πολο μαζευει πολυ κοσμο φετος γαιατι γινεται πολυ σοβαρη προσπαθεια...

Να συμπληρωσω.....

Και το γυναικειο ΜΠΑΣΚΕΤ & ΒΟΛΕΥ

Και οπως παμε σε λιγο καιρο....

Και η ρυθμικη γυμναστικη και το μποουλινγκ......

Εξαιρετικα σοβαρες προσπαθειες.....

Δυστηχως....

Να συμπληρωσω.....

Και το γυναικειο ΜΠΑΣΚΕΤ & ΒΟΛΕΥ

Και οπως παμε σε λιγο καιρο....

Και η ρυθμικη γυμναστικη και το μποουλινγκ......

Εξαιρετικα σοβαρες προσπαθειες.....

Δυστηχως....

οντως...και καιρος ηταν.
    με αυτα που βλεπουν σε ποδοσφαιρο μπασκετ...ετσι ειναι

και ποιος το λεει αυτο ρε τερενς;
    εχεις παει σε ολα τα παιχνιδια πινγκ-πονγκ και ξερεις;
    ή μηπως στο πινγκ πονγκ υπαρχει καλυτερη αστυνομευση και φοβηθηκαν;;;

ΕΠΑΙΞΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ....!!!

Ή έπιτραπέζια άντισφαίριση είναι εύγενές σπόρ καί αύτοί πού τό παρακολουθούν έπίσης....

ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.......

ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ....!!!!

Έντελώς ένημερωτικά,συνελήφθη ό έφορος τού ΠΑΟ........

ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ.....!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε