Σελίδα 79 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος

αυτο το ειχε ενας πάππους (70φευγα) το πηρε ο εγγονος του για λιγο καιρο κ τωρα το δινει, ειναι καλη ευκαιρια ισως μιας κ οσο το ειχε ο παππους παντα το πήγαινε τσουκου τσουκου

Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Μέλος
    PAIDIA OPIOS EINAI ATHINA KAI THELEI AGORA GIA BROS MPORW NA ERTHW KAI EGW NA RISKW MIA MATIA MIAS P THN PATISA KSERW ARKETA G NA KRINW IPARXOUN TOSA POLLA P PANW STHN K***VLA NA TO PAREIS TA AMELHS KAI TA PLIRONEIS META ....

Μέλος
    DEN KSERW ME PROVLIMATIZEI PADWS POU TO KANEI ZESTO ... ARA DEN PROTIENETE ALLAGH SAZMAN KAI ALISIDOGRANAZA ?

Μέλος
    mhpws kserete an oi valvides einai afto rithmizomenes ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DHMHTRHS D Προβολή μηνύματος
    οχι βεβαια.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    PAIDIA OPIOS EINAI ATHINA KAI THELEI AGORA GIA BROS MPORW NA ERTHW KAI EGW NA RISKW MIA MATIA MIAS P THN PATISA KSERW ARKETA G NA KRINW IPARXOUN TOSA POLLA P PANW STHN K***VLA NA TO PAREIS TA AMELHS KAI TA PLIRONEIS META ....
    DEN KSERW ME PROVLIMATIZEI PADWS POU TO KANEI ZESTO ... ARA DEN PROTIENETE ALLAGH SAZMAN KAI ALISIDOGRANAZA ?
    Αλυσιδογράναζα αν θέλουν αλλαγή τα αλλάζεις. Για να κάνεις κάτι στο σασμάν πρέπει να λύσεις ΟΛΟ τον κινητήρα.

Πάντως με αυτά που γράφεις μάλλον εμείς πρέπει να έρθουμε να τσεκάρουμε το μηχανάκι σου και να σε βοηθήσουμε με τα θέματα που έχεις...

Και αν θες γράψε ελληνικά (δεν είμαι σίγουρος αν είναι στους κανόνες του forum)
    Give me fuel, Give me fire

Μέλος
    για τα ορθογραφικα πιο πολυ βαζω γκρικλις ! εεε ναι καλο θα ταν καποιος πιο εμπειρος μπροσακιας ! περιστερι ειμαι εγω .... απο φιλτρο αερος ποσα σας παιρνουν ?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αν ρωτάς πόσο έχει το φίλτρο στη Honda δεν ξέρω μιας και έχω k&n και μια φορά έχω πάρει από www.wemoto.com
    Give me fuel, Give me fire

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Για τι κινέζο μιλάς; Παπί; Αν ναι τα έξοδα συντήρησης δεν συγκρίνονται με κανονικό μηχανάκι, ότι αναλώσιμο και να σκεφτείς τα έξοδα είναι περισσότερα.

Να ξέρεις πάντως ότι όταν μιλάς για Bros μιλάς για μηχανάκι 23 με 25 χρονών και άγνωστης προηγούμενης χρήσης και συντήρησης οπότε αν είναι καλοσυντηρημένο θα ζητήσει λιγότερα ή τίποτα, αν είχε αμεληθεί μπορεί να χρειαστείς διάφορα έως πολλά πράγματα. Διάβασε και λίγο αυτό το θέμα από την αρχή αν έχεις χρόνο και θα μάθεις αρκετά για το μηχανάκι.
    ναι παπί είναι ο κινέζος.. το ξέρω οτι δε συγκρίνονται και οτι μπορει να μπλέξω σε έξοδα που εν τέλη δε θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Ξέρω όμως ποσο σκυλιά ηταν αυτη την εποχή. με τον πατέρα μου αναστήσαμε ενα Honda cm 250t οπου το είχε απο το 83 ( σε αυτο είχα μαθει να οδηγό μέχρι που έσβησε, αργότερα έβαλα χερι στον πατέρα και τωρα ειναι ακόμα καλυτερο.. Βαμένο στα αρχικά του χρώματα και αυτοκολλητάκι Guns N Roses στο ντεπόζιτο, κούκλα!). Λεφτά έφυγαν μεχρι να πάρει μπρος.. ΤΠΤ ΑΛΛΟ απο κει και πέρα. Επίσης έμαθα σε μηχανη (Honda cm, mtx kai fmx), τωρα με παπι δεν ειναι και η καλυτερη μου.
    Γι αυτο θέλω μπας και βρω κανενα brosaki σε κάλη κατάσταση που να μη μου ζητήσει πολλα (το φοβάμαι παρολα αυτα μη μπλεξω) και να οδηγήσω για καιρό μια διαφορετικού τύπου μηχανή.
    ευχαριστω για την αγγελία και τη συμβουλή

Μέλος
    αξιζει το κατοσταρικο του ???

παιδια ηρθε η ωρα να αποχωρηστω το brosακι μου,μακαρι να ειχα λεφτα να το κραταγα και να επαιρνα ενα για ταξιδια.αν δε πουληθει θα παει για cafe racer...
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3353922/

Μέλος
    κανενα νεο λαε του μπρος πως πανε τα αστερια σας !?

κανενα νεο λαε του μπρος πως πανε τα αστερια σας !?
    επειδη δε βλεπω να πουλιεται σχεδιαζω αλλαγες...

Μέλος
    καλυτερα πιος ξερει σε τι χερια θα επεφτε ! παντως το στρογγυλο φαναρακι μην του το στερεις ! εκει ειναι η γοητεια !

Μέλος
    καλυτερα πιος ξερει σε τι χερια θα κατεληγε !!! γιατι του στερεις το στρογγυλο φαναρακι τοσο του τεριαζει !πρεπει να χεις ριξει πολλα λεφτα παντως...

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •