PAIDIA OPIOS EINAI ATHINA KAI THELEI AGORA GIA BROS MPORW NA ERTHW KAI EGW NA RISKW MIA MATIA MIAS P THN PATISA KSERW ARKETA G NA KRINW IPARXOUN TOSA POLLA P PANW STHN K***VLA NA TO PAREIS TA AMELHS KAI TA PLIRONEIS META ....
DEN KSERW ME PROVLIMATIZEI PADWS POU TO KANEI ZESTO ... ARA DEN PROTIENETE ALLAGH SAZMAN KAI ALISIDOGRANAZA ?
mhpws kserete an oi valvides einai afto rithmizomenes ?
Αλυσιδογράναζα αν θέλουν αλλαγή τα αλλάζεις. Για να κάνεις κάτι στο σασμάν πρέπει να λύσεις ΟΛΟ τον κινητήρα.
Πάντως με αυτά που γράφεις μάλλον εμείς πρέπει να έρθουμε να τσεκάρουμε το μηχανάκι σου και να σε βοηθήσουμε με τα θέματα που έχεις...
Και αν θες γράψε ελληνικά (δεν είμαι σίγουρος αν είναι στους κανόνες του forum)
Give me fuel, Give me fire
για τα ορθογραφικα πιο πολυ βαζω γκρικλις ! εεε ναι καλο θα ταν καποιος πιο εμπειρος μπροσακιας ! περιστερι ειμαι εγω .... απο φιλτρο αερος ποσα σας παιρνουν ?
Αν ρωτάς πόσο έχει το φίλτρο στη Honda δεν ξέρω μιας και έχω k&n και μια φορά έχω πάρει από www.wemoto.com
Give me fuel, Give me fire
ναι παπί είναι ο κινέζος.. το ξέρω οτι δε συγκρίνονται και οτι μπορει να μπλέξω σε έξοδα που εν τέλη δε θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Ξέρω όμως ποσο σκυλιά ηταν αυτη την εποχή. με τον πατέρα μου αναστήσαμε ενα Honda cm 250t οπου το είχε απο το 83 ( σε αυτο είχα μαθει να οδηγό μέχρι που έσβησε, αργότερα έβαλα χερι στον πατέρα και τωρα ειναι ακόμα καλυτερο.. Βαμένο στα αρχικά του χρώματα και αυτοκολλητάκι Guns N Roses στο ντεπόζιτο, κούκλα!
). Λεφτά έφυγαν μεχρι να πάρει μπρος.. ΤΠΤ ΑΛΛΟ απο κει και πέρα. Επίσης έμαθα σε μηχανη (Honda cm, mtx kai fmx
), τωρα με παπι δεν ειναι και η καλυτερη μου.
Γι αυτο θέλω μπας και βρω κανενα brosaki σε κάλη κατάσταση που να μη μου ζητήσει πολλα (το φοβάμαι παρολα αυτα μη μπλεξω) και να οδηγήσω για καιρό μια διαφορετικού τύπου μηχανή.
ευχαριστω για την αγγελία και τη συμβουλή![]()
αξιζει το κατοσταρικο του ???
παιδια ηρθε η ωρα να αποχωρηστω το brosακι μου,μακαρι να ειχα λεφτα να το κραταγα και να επαιρνα ενα για ταξιδια.αν δε πουληθει θα παει για cafe racer...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3353922/
κανενα νεο λαε του μπρος πως πανε τα αστερια σας !?
καλυτερα πιος ξερει σε τι χερια θα επεφτε ! παντως το στρογγυλο φαναρακι μην του το στερεις ! εκει ειναι η γοητεια !
καλυτερα πιος ξερει σε τι χερια θα κατεληγε !!! γιατι του στερεις το στρογγυλο φαναρακι τοσο του τεριαζει !πρεπει να χεις ριξει πολλα λεφτα παντως...