Περαστικά φίλε και μπράβο σου που φορούσες εξοπλισμό απο τι φαινεται σου έσωσε τη ζωη.Αντε γιατι έχω βαρεθεί να βλέπω ζωάδια ακράνωτα με σαγιονάρες βερμούδες πάνω
σε κάθε είδους δίκυκλο,απο 50αρι σκουτερ μέχρι hayabusa.
Περαστικά φίλε και μπράβο σου που φορούσες εξοπλισμό απο τι φαινεται σου έσωσε τη ζωη.Αντε γιατι έχω βαρεθεί να βλέπω ζωάδια ακράνωτα με σαγιονάρες βερμούδες πάνω
σε κάθε είδους δίκυκλο,απο 50αρι σκουτερ μέχρι hayabusa.
Πολύ κρίμα που έγινε σε τέτοιο ταξίδι αλλά ευτυχώς που δεν είχες χειρότερα.Δυστυχώς τα πάντα μπορούν να συμβούν σε όλους.Περαστικά και αγύριστα φίλε.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Περαστικά σου.
Ελπίζω να είσαι τόσο τυχερός και την επόμενη φορά, αν και θα πρότεινα να προσπαθησεις να μην υπαρξει επόμενη.
Ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι αν ερχόταν κατι απο την αλλη μερια το λιγότερο δε θα χες ποδάρι.
Μπραβο σου που γραφεις το γεγονός για να βλέπει και κανενας νεαρότερος οτι οι λαλακίες πληρώνονται, ευτυχως καποιες φορές ανωδυνα.
Βλεποντας τον τιτλο, φανταστηκα κανενα ψαγμενο μυστηριο γραναζωμα ... λεω τι διαολο ρε dalt0n??
Οκ TROOPER τελικα ο TS ... καπως ηρεμησα, αλλα το μυστηριο, μυστηριο!
Κριμα για τη ζημια, ευτυχως εισαι καλα. Περαστικα και επειδη 2 ροδες καβαλαμε, παντα θα υπαρχουν απροοπτα, ευχομαι οι ζημιες να παραμενουν μονο στα σιδερα και στα πλαστικα!
pew pew pew pew pew pew !!!
Περαστικά και αγύριστα Γεώργιε.
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
!!!!! Ρε George περαστικά !!!
Πωπω ρε πουστη μου,μπαίνω στο moto gr μετα απο εναμισυ χρονο απο την δική μου στούκα που ακομα μαζευω τα κομματια μου και το πρωτο θέμα που ανοιγω ειναι αυτό !!!!Ελεος !! Περαστικά και ποτέ ξανα
there's no such thing as impossible
Δεν κανεις για τουριστας ρε μλκ ,αστο να παει στο διαολο...
Περαστικα στο εγωισμο σου ρε ,γιατι ευτυχως τα κοκκαλα τα σωσες!!!
Περαστικά και ποτέ ξανά...
J.T.R
Περαστικα Γιωργο...Τωρα το ειδα...
προσέχουμε για να έχουμε!...
περαστικα και αγυριστα.
το bandit α'οτι ειδα το εχεις ετοιμο,τι λες θα την κανεις ?? για επανω, η μας τελειωσε η αδεια.
Τυχερος ησουν.Περαστικα.