εγω λεω να βγαλουμε και την κορνα.τι λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Εγώ πάλι, από τότε που κάποια με ξάπλωσε λέγοντας -δεν σε είδα, βελτιώθηκα σαν οδηγός και δεν χρειάστηκε να αλλάξω εξατμίσεις.![]()
εγω λεω να βγαλουμε και την κορνα.τι λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Εγώ πάλι, από τότε που κάποια με ξάπλωσε λέγοντας -δεν σε είδα, βελτιώθηκα σαν οδηγός και δεν χρειάστηκε να αλλάξω εξατμίσεις.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
απο τη δευτερα παρουσια μαλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από tools
απο τι?![]()
ελα ρε κιλο...το να εχουμε εξατμιση δε σημαινει οτι πρεπει να περναμε με ξερογκαζα μεσα στα στενα για να προκαλεσουμε.μπορουμε να παμε με δευτερα χαλαρα και να μη καταλαβεις τπτ.δεν επεται οτι οποιος εχει εξατμισεις ακουγεται οπως τα τζιπι με σπασμενη 6η.ημαρτον με τις υπερβολες ενθεν και ενθεν.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Καλά τα λέτε παιδιάκια.... συνεχίστε ετσι...
ο καθένας οτι του κ@υλσ...ει αρκει να κάνει το κομμάτι του...
να σας δώ μετά απο 10 χρονάκια, 01.00 το βράδυ, οταν σας εχει πάρει μια ώρα να κοιμήσετε το αγγελούδι σας καθώς περναει απο κατω ο πιτσιρικος με το πραπρά του να χαλαει τον κοσμο με την εξατμα, αν θα νοσταλγήσετε τη νιώτη σας μολις σπασει στα κλάματα ο πιτσιρίκος και θα εχετε καμια ωρα νανουρισματα ακομα εμπρος σας με το ματι να κλεινει και τα χερια σας να μην κρατάνε άλλο...
![]()
περα απο το οτι ελιωσα στα γελια +1000Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
καλυτερα να κανει ΒΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ
παρα να κανει μπιπ-μπιπ οπως κανει η κορνα ... γιαυτο σε εγραψε στα @@ του!
Ενα με το σκληρο βαθυ δυνατο μπασο ηχο τρομαζει ...
Ειναι ζωικο ενστικτο επιβιωσης ... απο τα αρχαια χρονια ... ακουγε βρηχησμο λιονταριο κ τοβαζε στα ποδια ... ακουγε το κουνουπι να κανει μπζιιιιιιιιιιιιι και το εγραφε στα @@ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Καλημέρα παίδες. Τελικά αυτοί μπάτσοι δεν σε αφήνουν να αγιάσεις...
Χτες το απόγευμα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με σταμάτησαν και μου έδωσαν κλήση για χαρτιά που δεν είχα αλλά μου έριξαν και ένα bonus λόγω του ότι "δεν είχα σιγαστήρα".
και εγώ έχω ξεκινήσει με το μηχανάκι χωρίς χαρτιά , με γράψανε κανονικότατα και έκανα το κουνέλι και πήγα και πλήρωσα γιατί ήμουν ΤΑΚΟ φίλε .... και μηχανάκι έχω που άμα βγάλω τις τάπες δεν μένει συναγερμός που να μην βαρέσει όταν περνάω αλλά δεν λέει ...
σόρρυ δεν έχεις δίκιο και αν σκεφτείς ότι ίσως αν είχες χαρτιά να μην το σκαλίζανε οι μπάτσοι παραπάνω και σε να μη σε γράφανε και για το μπουρί ...
τελικά δεν θα κολλήσω στο μπουρί , και φιλικά τα λέω πάντα μην παρεξηγηθούμε , αλλά τελευταία όλο ιστορίες για αυτοκίνητα (και μηχανάκια προφανώς ) ακούω που είχαν "ξεχάσει" τα χαρτιά σε ατύχημα και μετά αποδείχθηκε ότι ήταν ανασφάλιστα και άντε να τραβιόμαστε να πληρωθούμε τις ζημιές ...
![]()
Για να μην παρεξηγιέμαι..
Με γράψανε και για την άδεια κυκλοφορίας που δεν είχα μαζί μου. Είχα μία φωτοτυπία αλλά εντάξι σε αυτό το θέμα δεν διαφωνώ, καλά έκαναν και με γράψανε.
Δεν έχω δει ποτέ ούτε έχω ακούσει για "τάπες" που μπαίνουν σε After Market εξατμήσεις. Αυτό τι σημαίνει, ότι όλες οι After Market είναι ξετάπωτες και παράνομες ?
Νόμιζα ότι η τάπα είναι ολόκληρο το τελικό με τα νοβοπάν μέσα του κτλ. Ο συγκεκριμένος μπάτσος δεν κάθησε να ακούσει την εξάτμηση. Με έγραψε γιατί του φάνηκε θορυβώδης στο μάτι. Επίσης την εξάτμηση δεν την έβαλα εγώ, την είχε το μηχανάκι από μόνο του πάνω. Αν ήξερα ότι δεν είναι νόμιμη, θα είχα κάνει κάτι για αυτό.
Ερχεται η ώρα η καλή
Αρχικά δημιουργήθηκε από zisisx
κανονικα επρεπε να υπαρχει μετρητης θορυβου για να σε γραψει για ηχορυπανση...αλλα απο την αλλαη υπαρχει ενα παραθυρακι το οποιο δινει το δικαιωμα να μας γραψουν για μεταποιηση οχηματος η κατι τετοιο.....![]()
Ο παθών, μαθώνΑρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
[...]Δεν έχω δει ποτέ ούτε έχω ακούσει για "τάπες" που μπαίνουν σε After Market εξατμήσεις. Αυτό τι σημαίνει, ότι όλες οι After Market είναι ξετάπωτες και παράνομες ?
Νόμιζα ότι η τάπα είναι ολόκληρο το τελικό με τα νοβοπάν μέσα του κτλ. Ο συγκεκριμένος μπάτσος δεν κάθησε να ακούσει την εξάτμηση. Με έγραψε γιατί του φάνηκε θορυβώδης στο μάτι. Επίσης την εξάτμηση δεν την έβαλα εγώ, την είχε το μηχανάκι από μόνο του πάνω. Αν ήξερα ότι δεν είναι νόμιμη, θα είχα κάνει κάτι για αυτό.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ολες οι αφτερ μαρκετ ερχονται με ταπες φιλος.επισης ειπαμε με το ματι φαινεται αν εχει η οχι τον σιγαστηρα.αν δεν τον εχει μπορει να σε γραψει και θα εχει και δικιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Για να μην παρεξηγιέμαι..
Με γράψανε και για την άδεια κυκλοφορίας που δεν είχα μαζί μου. Είχα μία φωτοτυπία αλλά εντάξι σε αυτό το θέμα δεν διαφωνώ, καλά έκαναν και με γράψανε.
Δεν έχω δει ποτέ ούτε έχω ακούσει για "τάπες" που μπαίνουν σε After Market εξατμήσεις. Αυτό τι σημαίνει, ότι όλες οι After Market είναι ξετάπωτες και παράνομες ?
Νόμιζα ότι η τάπα είναι ολόκληρο το τελικό με τα νοβοπάν μέσα του κτλ. Ο συγκεκριμένος μπάτσος δεν κάθησε να ακούσει την εξάτμηση. Με έγραψε γιατί του φάνηκε θορυβώδης στο μάτι. Επίσης την εξάτμηση δεν την έβαλα εγώ, την είχε το μηχανάκι από μόνο του πάνω. Αν ήξερα ότι δεν είναι νόμιμη, θα είχα κάνει κάτι για αυτό.
Αν είναι εργοστασιακή , και αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας και το db που βγάζει , πάς δικαστικά και αθώωνεσαι πανυγηρικά. Καμία μηχανή δεν παίρνει άδεια κυκλοφορίας αν δεν φέρει κάποια πιστοποιητικά καταλληλότητας κυκλοφορίας απο την Ε.Ε.Επίσης την εξάτμηση δεν την έβαλα εγώ, την είχε το μηχανάκι από μόνο του πάνω
Λογικά αν η μηχανή είναι αγορασμένη απο αντιπροσωπεία εδώ και έχει την ίδια εξάτμιση επάνω απο το εργοστάσιο του (και δεν μιλάμε για κανά δίχρονο ή τετράχρονο αγωνιστικό "κρι-κρι" ή "σίφουνα" ) τότε τους κολάς την άδεια στην μάπα, αθώωνεσαι και φεύγεις.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
α ρε πουστη μου...ολο το πιτσουνι σιτι σε αυτο το θρεντακι μαζευτηκε...?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και εγώ ....... ...
![]()
![]()
![]()
![]()
που ειναι ο ντεβιλς?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΒΙΛΣ ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν είναι εργοστασιακή , και αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας και το db που βγάζει , πάς δικαστικά και αθώωνεσαι πανυγηρικά. Καμία μηχανή δεν παίρνει άδεια κυκλοφορίας αν δεν φέρει κάποια πιστοποιητικά καταλληλότητας κυκλοφορίας απο την Ε.Ε.
Λογικά αν η μηχανή είναι αγορασμένη απο αντιπροσωπεία εδώ και έχει την ίδια εξάτμιση επάνω απο το εργοστάσιο του (και δεν μιλάμε για κανά δίχρονο ή τετράχρονο αγωνιστικό "κρι-κρι" ή "σίφουνα" ) τότε τους κολάς την άδεια στην μάπα, αθώωνεσαι και φεύγεις.
Gandalf
ρε μάγε γράφει ο άνθρωπας στο πρώτο ποστ τι είχε ...εγώ δεν έχω δεί μαμά Honda με ακράπες πάντως ...
![]()
εγώ κανάρα μου ποτέ δεν ήμουν πιτσουνιώτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α ρε πουστη μου...ολο το πιτσουνι σιτι σε αυτο το θρεντακι μαζευτηκε...?![]()
![]()
![]()
που ειναι ο ντεβιλς?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΒΙΛΣ ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στη δάφνη μεγάλωσα, στη ροδόπολη έζησα πολλά παιδικά χρόνια, στα εξάρχεια φοιτητής , και στην αγγλία ...
Μπορνάζι δεν πατάω που να με δέσεις και όλους αυτούς τους μαλάκες με τα τούμπανα και το μεγάλο πουλί που την έχουνε δει tokio drift στην πλατεία θέλω να τους κουτουλήσω λέμε ...
![]()
αυτο το NFS underground 2 κατεστρεψε μια ολοκληρη γενια ...
ΓΚαγκουρες , ε ΓΚαγκουρες ...
Εμένα δεν είχε. Πωλείται ξεχωριστάΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ολες οι αφτερ μαρκετ ερχονται με ταπες φιλος.![]()
Life begins at 45°.