Εχω φαει τον κοσμο να βρω ενα τιμονι ΟΛΟΙΣΙΟ (μπαρα στην κυριολεξια!) , αλλα ειτε βρισκω ολων των ειδων τα ''κουρμπαριστα'' τιμονια , ειτε βρισκω ετσι οπως το θελω αλλα σε αρκετα παραλογες τιμες....
...δεν θυμαμαι ποιος ηταν , αλλα την ιδεα μου την εδωσε φιλος , να παω δηλαδη απο μεγαλεμπορο με ανοξειδωτα στον πειραια και να ζητησω εναν ......σωληνα!
...αφου λοιπον σημερα επισκεφτηκα 6 καταστηματα και για αλλη μια φορα δεν βρηκα αυτο που ηθελα , αποφασισα να δοκιμασω την τυχη μου με τον ανοξειδωτο σωληνα που λεγαμε...
Επρεπε να το ειχα κανει πολυ νωριτερα και να γλυτωνα τοση ταλαιπωρια....ανοιξειδωτος σωληνας Φ22 (οπως προσταζει η διαμετρος των περισσοτερων τιμονιων) , με φινιρισμα ''καθρεφτη....δηλαδη νικελ!
κοστος: 15? το μετρο!.....ζητησα να μου κοψουν 70cm μονο!
...που 50 και 60 (εως 70!!) ευρουδακια που μου ζητουσαν για τα τιμονια που ηθελα (και σιγουρα δεν ηταν ανοξειδωτο!)
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Δεν ξερω αν θα σε βολεψει αλλα σιγουρα ειναι πολυ εξυπνη ιδεα...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
....βασικα φιλε εχουν λιγο ''περιεργη'' γωνια οι καρποι μου , σκεφτομαι μηπως ειναι θεμα συνηθειας , αλλα και παλι θα δω αν βελτιωθει η κατασταση με τα καβαλετα , (τα οποια σκεφτομαι να φτιαξω σε CNC γιατι μου ζητανε απο 50 εως 80? τα μεταλλικα και ....90 με 110? τα αλουμινενια και δεν σκοπευω να πιαστω τοσο μ@λκς!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δεν ξερω αν θα σε βολεψει αλλα σιγουρα ειναι πολυ εξυπνη ιδεα...![]()
![]()
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love