Ρε κάπταιν, "όταν πέφτεις απ΄τα σύννεφα" μου φαίνεται πολύ αστείο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ε, ποια ρε;![]()
Και επειδη οντως το δεντρο απο το δασος διαφερει...
μια δηλωση ενος Βουλευτη
που οπου και να βρεθει θα βρει την συμπαρασταση και την στηριξη του κοσμου.
Διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς
«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…».
«η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων. Εκτιμώ ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν…».
Ο Γ. Δημαράς καταλήγει με την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να αποδίδονται με Δ-Η-Μ-Ε-Υ-Σ-Η στο Δημόσιο.![]()
Τα σεβη μας κ.Δημαρα θελουμε και αλλους σαν και εσας.
EDIT : Φυσικα τα ευσημα μου και στους Οικονόμου Βασίλη και Σακοράφα Σοφία που κινηθηκαν
στο ιδιο μηκος κυματος με τον κ.Δημαρα και εκ παραδρομης δεν τους ανεφερα.
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Γι αλλο λόγο ρωτάωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε κάπταιν, "όταν πέφτεις απ΄τα σύννεφα" μου φαίνεται πολύ αστείο....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μια χαρα που κλεισανε. οποιος εχει δοση που ληγει σημερα θα τσιμπησει και τον τοκο οπως μας κανανε περυσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΣΗΜΕΡΑ μεγάλη τράπεζα έδωσε διαταγή να εκκενωθούν ΟΛΑ τα κτήρια της στο κέντρο της Αθήνας από τις 15:00 …
Αυτή την διαταγή ΔΕΝ την είχε δώσει ούτε ΧΘΕΣ , ούτε τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 08…
Μάλιστα , τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ 08 όταν ρωτήθηκε μεγαλοστελεχος αν θα κλείσουμε (και ενώ φλεγόταν το Σύνταγμα όπου ήταν και τα γραφεία), η απάντηση (με έκπληκτο και θυμωμένο ύφος) ήταν ….B.A.U. (Business As Usual…)
έπρεπε να πεθάνουν τέσσερις για να πάρουν τα ΠΡΟΦΑΝΗ μέτρα….
![]()
λες και οι τραπεζες φταινε που το κοροιδο ο ελληνας παιρνει αυτοκινητα και σπιτια με δοσεις.
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Να κανονίσω καφέ με τον κουμπάρο μου που δουλεύει στην Όθωνος και έχει φάει περισσότερα δακρυγόνα και από ματατζή, να σου πει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γι αλλο λόγο ρωτάω![]()
Ας ξυπνήσει ο κοπρίτης πριν τις 12.00 που κλείνουν οι τράπεζες να πάει να πληρώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
μια χαρα που κλεισανε. οποιος εχει δοση που ληγει σημερα θα τσιμπησει και τον τοκο οπως μας κανανε περυσι.
Εχω και κολλητο στην Κοραή (πιάτο τα έβλεπε όλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Να κανονίσω καφέ με τον κουμπάρο μου που δουλεύει στην Όθωνος και έχει φάει περισσότερα δακρυγόνα και από ματατζή, να σου πει....)
(απλα είχαμε χθες εσωτερική συσκεψη σ' εμας για το θεμα και οι πληροφορίες για το ποιες κλεισανε ήταν αντιφατικές - γι' αυτό θελω να το διασταυρώσω)
Ουτως ή άλλως εμείς καθε 17/11 έχουμε ημιαργία :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ας ξυπνήσει ο κοπρίτης πριν τις 12.00 που κλείνουν οι τράπεζες να πάει να πληρώσει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: +1000
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Να κανονίσω καφέ με τον κουμπάρο μου που δουλεύει στην Όθωνος και έχει φάει περισσότερα δακρυγόνα και από ματατζή, να σου πει....
treasury ?
Απορώ ποιός τρόμπας κάνει meeting με σκοπό τη διερεύνηση των ανοιχτών/κλειστών τραπεζών.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(απλα είχαμε χθες εσωτερική συσκεψη σ' εμας για το θεμα και οι πληροφορίες για το ποιες κλεισανε ήταν αντιφατικές - γι' αυτό θελω να το διασταυρώσω)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απορώ ποιός τρόμπας κάνει meeting με σκοπό τη διερεύνηση των ανοιχτών/κλειστών τραπεζών.![]()
![]()
δεν ήταν μονο αυτο το θέμα- άσε που στις ξένες τράπεζες οι απ' εξω τα βλέπουν πιο σκουρα και μας τρέχουν
τεσπα
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Kαι καλα μωρε σε δουλεια να βρισκομαστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απορώ ποιός τρόμπας κάνει meeting με σκοπό τη διερεύνηση των ανοιχτών/κλειστών τραπεζών.![]()
αντε με τα ρεμαλια ολα εκει μεσα.
Λογικό είναι. Οι αμερικάνοι ακόμα πιστεύουν ότι έχουμε σύνορα με το Ιρακ. Οι ευρωπαίοι θεωρούν ότι ο ΕΛ.ΑΣ πολιορκεί τον σταθμό μετρό Akropolis, και οι αγγλολούγκρες κάνουν ότι μπορούν για να σαμποτάρουν την ευρωζώνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
άσε που στις ξένες τράπεζες οι απ' εξω τα βλέπουν πιο σκουρα και μας τρέχουν
Εδώ.....εσύ ανησύχησες προχθές για την ταξιδιωτική οδηγία που έβγαλαν τα βόρεια λιγούρια....
Και γενικά όλη αυτή η αγωνία του τι δείχνουν τα ξένα κανάλια, είναι γτπκ....
Σαν να ακούω κυρα-κατίνα να λέει να μην φωνάζουμε γιατί τι θα πει ο κόσμος.