θα δεις σε καναδυο βδομάδες στην tvΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι εγινε ρε παιδια???![]()
![]()
![]()
![]()
ρόμπα γίναμε πάλι, αλλά ήταν και άλλος motεος μαζί και κάνει την πάπια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα δεις σε καναδυο βδομάδες στην tvΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι εγινε ρε παιδια???![]()
![]()
![]()
![]()
ρόμπα γίναμε πάλι, αλλά ήταν και άλλος motεος μαζί και κάνει την πάπια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λεωνίδα, φτιάξε τα χρώματα & τα κάδρα σου παιδί μου ....
είναι λίγο χάλια & τραβηγμένη με κινητό, αλλά κάτι θα κάνεις ...
θα επανέλθω με καλύτερη ποιότητα κάποια στιγμή![]()
![]()
![]()
PAp,Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λεωνίδα, φτιάξε τα χρώματα & τα κάδρα σου παιδί μου ....
είναι λίγο χάλια & τραβηγμένη με κινητό, αλλά κάτι θα κάνεις ...
θα επανέλθω με καλύτερη ποιότητα κάποια στιγμή![]()
:a19:
για τα μωρά σου ρε...![]()
![]()
(ιδίως για το ξανθό, γιατό άλλο όχι και τόσο...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
εσένα τι σου πεταχτήκανε τα μάτια ρε? δεν την ξέρεις? το φιλαράκι σου το Θηρίο και η Ελένη Φουρεϊρα γύριζαν video clip και πήγαμε να βάλουμε ένα χεράκι![]()
Ρε Γιώργο,έχω να σε δω καιρό ή μού φαίνεται;:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εσένα τι σου πεταχτήκανε τα μάτια ρε? δεν την ξέρεις? το φιλαράκι σου το Θηρίο και η Ελένη Φουρεϊρα γύριζαν video clip και πήγαμε να βάλουμε ένα χεράκι![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Επειδη την ΞΕΡΩ ρε Pap@ρα!!!!![]()
Αλλα ο μλκας ο Κωστας (καλα απο σενα το περιμενα) δεν με ειδοποιησε!![]()
Ήταν και η Μαρια εκει?(η τρίτη απο τις Mystic)
Βαγγελη, "δικος" μου ηταν αυτος ανεκαθεν, μη κοιτας που μας το παιζει κουλτουρα!![]()
![]()
ε το μπραζιλ !!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...