καλά να τον δούμε σαν φάει την πρώτη σούπα που δεν θα έχει λεφτά να πλερώσει τα σπασμένα. μακάρι να μην πέσει αλλά.... με τα μυαλά που κουβαλάει μάλλον χλωμό το κόβω.
κι αν τα πληρώσουν οι γονείς του.. καλά να πάθουν.
καλά να τον δούμε σαν φάει την πρώτη σούπα που δεν θα έχει λεφτά να πλερώσει τα σπασμένα. μακάρι να μην πέσει αλλά.... με τα μυαλά που κουβαλάει μάλλον χλωμό το κόβω.
κι αν τα πληρώσουν οι γονείς του.. καλά να πάθουν.
χαχα! κατι μου θυμιζει? κατι μου θυμιζει!!!!
ξερεις πως μιλανε στα κουταβακια κ στα μωρα?
ΣΤΑΘΕΡΑΑΑΑΑ
με σταθερο κ επιβλητικο τονο στη φωνη σου
(οχι να οριεσαι)
εξηγησε του μιας κ ειστε κοντα σε ηλικια...
οτι ειστε διατεθιμενοι να του παρετε ενα 250 μιας κ ειναι νομιμο για το μικρο διπλωμα
κ οτι θα κρατησετε τη μηχανη που πηρε μεχρι να αποδειξει οτι την αξιζει...
(εγω χρειαστηκα 5 χρονια για να πεισω τον πατερα μου που με εμπιστευοταν,
οτι δεν ειμαι ηλιθια κ δεν εχω το μυαλο πανω απο το κεφαλι μου
οσον αφορα την ασφαλεια μου)
προφανως θα αντιδραση οπως εγω με τα του στυλ ειμαι ενηλικος κ κατι τετοια...
αν το τραβηξει πολυ κ λογικα θα θες να τον σκοτωσεις με αυτα που θα πει
συνεχισε με σταθερη φωνη να του εξηγησεις οτι δεν ειναι νομιμος κ οτι εσυ ο ιδιος θα τον καταγγειλεις κτλ κτλ...
κ φυσικα δεν εισαι καν διατεθιμενος να συζητησεις μαζι του απλα το επιβαλεις οτι αφορα τουλαχιστον τον στοιχειωδη εξοπλισμο....
προσπαθησε να σε νιωσει
οσον οαφορα
το οτι τον νοιαζεσαι κ τον καταλαβαινεις...
πανω απο ολα να παρεις το μερος του
γιατι αυτη τη στιγμη θα εχει αποκτησει πολλους συγγενικους "εχθρους"
θελει σιγουρα καποιον που να δειχνει οτι ειναι με το μερος του....
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ!
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Συμφωνώ απόλυτα. Ίσως τις πρώτες μέρες πάει σιγά, αποκλείεται να μην του φανούν πολλά τα αλόγατα, το πρόβλημα πιστεύω είναι μετά την εβδομάδα χωρίς πέσιμο που θα θεωρήσει ότι άρχισε και το κατέχει. Με πρόσχημα κάποιες εξετάσεις που μπορεί να χρειάζονται να γίνουν , καλό είναι να κάτσει για λίγο στα εξωτερικά ιατρεία, να δει λιγους φρέσκους από εμάς και τους συναδέλφους μας. Δυστυχώς επειδή σε αυτή την ηλικία ο άνθρωπος αισθάνεται θηρίο ανήμερο, πιστεύω γρήγορα θα το ξεχάσει και το ΚΑΤ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Meganecc
Το θέμα είναι απίστευτα δύσκολο και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.....
Εγώ θα είμαι όμως λιγάκι ριζοσπαστικός....
Πάρτον μια μέρα, και ανεβείτε μια βόλτα μέχρι το ΚΑΤ...Στα επείγοντα.....απλά να δει τι γίνεται εκεί έξω....!
Φιλικά
Γιώργος
Η πίστα ίσως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα σε τέτοιες ακρότητες. Η ωριμότητα να μην βγάζει κανείς στο δρόμο αυτά που μαθαίνει μέσα, δεν υπάρχει σε αυτή την ηλικία κι ο πειρασμός για γρήγορη καταξίωση μεγάλος.
Φαντάζομαι όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο σημερινός 18χρονος αποφάσισε να κάνει του κεφαλιού του και του πέρασε![]()
καθομαι και διαβαζω τοση ωρα.το θεμα ειναι ενα
αμα εισαι 18 και θες να κανεις κατι το κανεις δεν μπα να γυρισει ο κοσμος αναποδα εσυ θα το κανεις και οσο σου απαγορευουν κατι τοσο τσιτωνεις.εχουμε περασει ολοι απο αυτην την ηλικια και δυστυχως δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ!
η κ@@@@ για τα μηχανακια δεν φευγει ετσι ευκολα και να του την παρετε την μηχανη θα οδηγαει τον φιλων του κρυφα,θα...θα...
δε νομιζω οτι αυτο ειναι καλυτερο.
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
η αλήθεια είναι μια και απλή.
δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.....
εγώ απο όταν ήμουν πιτσιρικάς με παπί μέχρι τώρα που είμαι 30 με το 1000 το πρώτο που ήξερα χωρίς να μου το έχει πει κάποιος ήταν οτι δεν γίνεται να κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια γιατί θα έχω πρόβλημα, και ύστερα έρχονταν τα περί εμπειρίας κτλ.
εφόσον το παιδί είναι χαζό και οι γονείς του πιο χαζοί γιατί προφανώς απο αυτούς πήρε (σορυ για τους άσχημους χαρακτηρισμούς αλλά δυστυχώς έτσι είναι) και δεν το καταλαβαίνει αυτό, και επίσης αφου στην επαρχία προφανώς δεν υπάρχει αστυνόμευση, ΄τοτε απλά θα παίζει τζόκερ κάθε μέρα για 3 χρόνια μέχρι να βγάλει δίπλωμα.....
διαβαζω ωρα τις απαντησεις σας.. ειμαι εκπληκτος με την ανταποκριση που υπαρχει απο ολους σας. και ειλικρινα ευχαριστω παιδια. ευχαριστω για τις συμβουλες σας. στον φιλο που εδωσε ενα χαρακτηρισμο για τους γονεις του.. συγνωμη αλλα απαξιω να απαντησω.
τεσπα. μολις γυρισα απο το χωριο.. το μηχανακι ειναι εκει.απο την μερα που το πηρε.δεν τ κουνησε.. μπαινω μεσα.τ λεω ελα ρε καλοριζικο.και αρχισα να τον ρωταω.παει? μ λεει δεν τ ανοιξα.τ λεω να σ πω κατι.δεν εχεισ τα χερια για να οδηγησεις κατι τετοιο και το ξερεις ε? δεν μ απανταει.τ λεω το ξερεις πως ολοι σε κατακρινουν καιπως λενε τι μαλακια εκανες που τ πηρες ε? μ λεει ναι.. και συνεχιζει αφηνοντας με αναυδο οτι εβαλε ηδη αγγελια.. για να πουλησει την μηχανη.. μ λεει οι δικοι μ δεν μ μιλανε.. ο πατερας μ μου ειπε οτι θα με ξεγραψει αν με δει και το καβαλαω η αν δεν τ πουλησω σε μια εβδομαδα... του τα εχωσα λιγακι... του ειπα απο παπακι αγορι μ δεν πας σε τοσα αλογα..ουτε εσυ ουτε εγω με τοσα χρονια οδηγηση δεν εχουμε τα χερια για αυτο... μ λεει το ξερω.. αλλα παω σιγα.. του λεω αν πηγαινεις σιγα παρε ενα beverly 250 που δεν καει ειναι και κυριλε και παει οχι 50 αλλα 120... η ουσια ειναι οτι του αλλαξαμε την γνωμη χωρις υστεριες...
ας ελπισουμε τωρα να το πουλησει γρηγορα...
κανεις cbr 1000??
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
διαβαζω ωρα τις απαντησεις σας.. ειμαι εκπληκτος με την ανταποκριση που υπαρχει απο ολους σας. και ειλικρινα ευχαριστω παιδια. ευχαριστω για τις συμβουλες σας. στον φιλο που εδωσε ενα χαρακτηρισμο για τους γονεις του.. συγνωμη αλλα απαξιω να απαντησω.
τεσπα. μολις γυρισα απο το χωριο.. το μηχανακι ειναι εκει.απο την μερα που το πηρε.δεν τ κουνησε.. μπαινω μεσα.τ λεω ελα ρε καλοριζικο.και αρχισα να τον ρωταω.παει? μ λεει δεν τ ανοιξα.τ λεω να σ πω κατι.δεν εχεισ τα χερια για να οδηγησεις κατι τετοιο και το ξερεις ε? δεν μ απανταει.τ λεω το ξερεις πως ολοι σε κατακρινουν καιπως λενε τι μαλακια εκανες που τ πηρες ε? μ λεει ναι.. και συνεχιζει αφηνοντας με αναυδο οτι εβαλε ηδη αγγελια.. για να πουλησει την μηχανη.. μ λεει οι δικοι μ δεν μ μιλανε.. ο πατερας μ μου ειπε οτι θα με ξεγραψει αν με δει και το καβαλαω η αν δεν τ πουλησω σε μια εβδομαδα... του τα εχωσα λιγακι... του ειπα απο παπακι αγορι μ δεν πας σε τοσα αλογα..ουτε εσυ ουτε εγω με τοσα χρονια οδηγηση δεν εχουμε τα χερια για αυτο... μ λεει το ξερω.. αλλα παω σιγα.. του λεω αν πηγαινεις σιγα παρε ενα beverly 250 που δεν καει ειναι και κυριλε και παει οχι 50 αλλα 120... η ουσια ειναι οτι του αλλαξαμε την γνωμη χωρις υστεριες...
κανεις cbr 1000??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
κανεις cbr 1000??![]()
Λέτε να είμαι καχύποπτος...?![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Ε του πουστη,δε νομιζω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
![]()
Λέτε να είμαι καχύποπτος...?![]()
![]()
η καχυποψια ειναι κακο πραγμα!!
Βαλτο και αγγελια εδω περα παντως.Μπορει καποιος να ενδιαφερεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
η καχυποψια ειναι κακο πραγμα!!![]()
Ωραία νέα και για τον ξάδερφο σου και για σας!Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
κανεις cbr 1000??![]()
αν ημουν ακομη αθηνα θα κερνουσα μπυρες απο κοντα!! απο κρητη λιγο δυσκολο! οποτε![]()
![]()
![]()
![]()
Με μπερδεψες τωρα?Η Κρητη που κολλαει?Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
αν ημουν ακομη αθηνα θα κερνουσα μπυρες απο κοντα!! απο κρητη λιγο δυσκολο! οποτε![]()
![]()
![]()
![]()
Λευκαδα δεν εισαι![]()
![]()
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά.Ο πιτσιρικάς είχε μαζεμένα 4.500?.Μπήκε μέσα στο car.gr και έψαξε το πιο τούμπανο και μούρικο μηχανάκι που μπορούσε να πάρει με αυτά.Κατέληξε μέσα στην καλή χαρά να βρει ένα CBR 1000 04 με 37.000km.Προφανώς δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή:"Πού πάω ο μαλάκας από το παπί στο 1000άρι;" ,το μόνο που σκέφτηκε ηταν:"Καλά ε,θα τον πατήσω κάτω τον Μπάμπη με το 400αρι ή το Μήτσο με το 600αρι".Προφανώς και δεν έχει άλλα λεφτά στην μπάντα για εξοπλισμό,προφανώς και δεν θα φοράει ούτε καν κράνος (μην ξεχνάτε,είναι Μάιος,είναι σε νησί,και τα μανούλα εκεί κάνουν πασαρέλα).Φίλε μου λυπάμαι που στο λέω αλλά και κράνος να του δώσεις,θα σκονίζεται σε κάποιο ράφι,το ξαδερφάκι σου μάλλον θα κυκλοφορεί με αμάνικο,βερμούδα και ζελέ στο μαλλί.Αυτή είναι η πικρή αλήθεια...Πάρτε του την μηχανή πριν να είναι αργά,κρύψτε την και βρείτε τρόπο να την μεταβιβάσετε στον πατέρα ώστε να την πουλήσει,κάντε το πριν να είναι αργά.Το ότι άλλοι έκαναν παρόμοια λάθη και ζουν σήμερα να τα παραδεχτούν στο forum δεν λέει απολύτως τίποτα για μένα...
Fortis Fortuna Adiuvat