Συμφωνω στα περισσοτερα απο αυτα που εγραψες.Η γη οντως δεν χανει αξια αλλα το ποσο ειναι μικρο για αγορα οικοπεδουΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ακου να δεις πως το σκεφτομαι εγω.
Ακομη και ως δημοσιος υπαλληλος εχω παντα μια καβατζα στην ακρη του ποσου των ας πουμε 1500 ευρω. Να μην εχω να φαω, θα τρωω μακαρονια για δυο εβδομαδες αλλα αυτα δε τα πειραζω.
Αν ημουν ελευθερος επαγγελματιας το ποσο αυτο θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερο. Δε ξερεις πως γυριζει ο τροχος.
Απο κει και περα ενα ποσο σαν αυτο που λες θα προτιμουσα να το επενδυσω σε κατι που δε χανει οπως γη η κατι αλλο.
Βεβαιως και ενα κοματι απο αυτο αν το κλεισεις υπαρχουν προγραμματα που εχεις κερδος της ταξης του5% το χρονο που μας κανει 500 το χρονο. Δε ξερω αν αξιζει.
Το επιχειρηματικο ανοιγμα να το σκεφτεις καλα αυτη την εποχη αναλογα με το αντικειμενο σου.
Καλο ειναι οπως σου ειπα να επενδυσεις σε κατι που το ξερεις εσυ καλα και δε το κανουν πολλοι!![]()
Καβατζα εννοειτε πως υπαρχει γιατι οι καιροι ειναι παραξενοι.Οπως εγραψα τα χρηματα ηρθαν απο το πουθενα και απλα θα ηθελα να μου αποφερουν, εστω και λιγα μιας και καθονται.
Αν εβρισκα ( η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ψαξει πολυ, :a31: μου) με 5% ειναι 1500 το χρονο και οχι 500.Δεν ειναι παλι πολλα, αλλα δεν ειναι και τιποτα.
Ιδεες ψαχνω.Ευτυχως δεν τα χρειαζομαι, τουλαχιστον αμεσα, οποτε βοηθατε μπας και βγαλουμε κατι.![]()