Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 152

Θέμα: Για ριξτε καμια ιδεα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ακου να δεις πως το σκεφτομαι εγω.
    Ακομη και ως δημοσιος υπαλληλος εχω παντα μια καβατζα στην ακρη του ποσου των ας πουμε 1500 ευρω. Να μην εχω να φαω, θα τρωω μακαρονια για δυο εβδομαδες αλλα αυτα δε τα πειραζω.
    Αν ημουν ελευθερος επαγγελματιας το ποσο αυτο θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερο. Δε ξερεις πως γυριζει ο τροχος.

Απο κει και περα ενα ποσο σαν αυτο που λες θα προτιμουσα να το επενδυσω σε κατι που δε χανει οπως γη η κατι αλλο.
    Βεβαιως και ενα κοματι απο αυτο αν το κλεισεις υπαρχουν προγραμματα που εχεις κερδος της ταξης του5% το χρονο που μας κανει 500 το χρονο. Δε ξερω αν αξιζει.
    Το επιχειρηματικο ανοιγμα να το σκεφτεις καλα αυτη την εποχη αναλογα με το αντικειμενο σου.
    Καλο ειναι οπως σου ειπα να επενδυσεις σε κατι που το ξερεις εσυ καλα και δε το κανουν πολλοι!
    Συμφωνω στα περισσοτερα απο αυτα που εγραψες.Η γη οντως δεν χανει αξια αλλα το ποσο ειναι μικρο για αγορα οικοπεδου
    Καβατζα εννοειτε πως υπαρχει γιατι οι καιροι ειναι παραξενοι.Οπως εγραψα τα χρηματα ηρθαν απο το πουθενα και απλα θα ηθελα να μου αποφερουν, εστω και λιγα μιας και καθονται.
    Αν εβρισκα ( η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ψαξει πολυ, :a31: μου) με 5% ειναι 1500 το χρονο και οχι 500.Δεν ειναι παλι πολλα, αλλα δεν ειναι και τιποτα.

Ιδεες ψαχνω.Ευτυχως δεν τα χρειαζομαι, τουλαχιστον αμεσα, οποτε βοηθατε μπας και βγαλουμε κατι.

Από το ποσό αυτό δεν μπορείς να βγάλεις μεγάλο κέρδος από συντηρητικές επενδύσεις.(προθεσμιακή,repos κ.λ.π.)
    Το να τα επενδύσεις με μεγάλο ρίσκο και κέρδος (χρηματιστήριο , καζίνο κ.λ.π.) ΔΕΝ θα στο συμβουλεύσει κανείς.
    «Επένδυση» είναι ακόμη και η καλυτέρευση της καθημερινότητας σου.
    Π.χ. κάποιες επισκευές ή ανανέωση που μπορεί να χρειάζεται το σπίτι σου κ.λ.π.

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστω φιλε Valetza για το πμ..Πολυ ενημερωτικο.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    να εισαι καλα...
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Από το ποσό αυτό δεν μπορείς να βγάλεις μεγάλο κέρδος από συντηρητικές επενδύσεις.(προθεσμιακή,repos κ.λ.π.)
    Το να τα επενδύσεις με μεγάλο ρίσκο και κέρδος (χρηματιστήριο , καζίνο κ.λ.π.) ΔΕΝ θα στο συμβουλεύσει κανείς.
    «Επένδυση» είναι ακόμη και η καλυτέρευση της καθημερινότητας σου.
    Π.χ. κάποιες επισκευές ή ανανέωση που μπορεί να χρειάζεται το σπίτι σου κ.λ.π.

Οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ δεν θελω μεγαλο ρισκο ετσι και αλλιως.Δεν ζηταω να βγαλω ΤΟ χρημα.Απλα ενα μικρο εισοδημα μιας και τα χρηματα "καθονται".
    Η καλυτερευση της καθημερινοτητας ειναι μια πολυ καλη ιδεα μιας και τον τελευταιο καιρο τεινει να γινει πολυτελεια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από t10vr
    Οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ δεν θελω μεγαλο ρισκο ετσι και αλλιως.Δεν ζηταω να βγαλω ΤΟ χρημα.Απλα ενα μικρο εισοδημα μιας και τα χρηματα "καθονται".
    Η καλυτερευση της καθημερινοτητας ειναι μια πολυ καλη ιδεα μιας και τον τελευταιο καιρο τεινει να γινει πολυτελεια.
    Σορρυ που το αναφερω παλι, αλλα αν εχεις ταρατσα ξανασκεψου το ενδεχομενο φωτοβολταικων. Με 20,000 βγαζεις περιπου 200-300 ευρω το μηνα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Σορρυ που το αναφερω παλι, αλλα αν εχεις ταρατσα ξανασκεψου το ενδεχομενο φωτοβολταικων. Με 20,000 βγαζεις περιπου 200-300 ευρω το μηνα.
    Οπως ξαναεγραψα ειμαι Κρητη.Χωρις να ειμαι βεβαιος, απο απαντησεις πιο σχετικων, δεν συμπεριλαμβανεται στο προγραμμα.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ψαξε τραπεζες εξωτερικου,επενδυτικες

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Οικοπεδο εκτος σχεδιου κανα 20.000, τροχοσπιτο φουλ χαι μοντελο 05 κανα 10.000 ,φοτωβολταικα για αυτονομια ρευματος 10.000.

Μετα φυτεμα(ντοματες-αγγουρια-πιπεριες κτλ) κλαδεμα,ποτισμα και ασχολια με την γη ,μερικες κοτες για τσιτσι και αυγα,κανα σκυλο για φυλαξη και χαλαρωμα.

Επενδυση ζωης, μου λειπουν οι κοτες, επιστροφη στη ανθρωπινη υπαρξη.

Παλαιό μέλος
    Η τραπεζα Κυπρου νομιζω δινει 5% σε ποσα ανω των 5.000 η ως 10.000 κατι τετοιο....
    Χωρις να ειμαι σιγουρος.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Η τραπεζα Κυπρου νομιζω δινει 5% σε ποσα ανω των 5.000 η ως 10.000 κατι τετοιο....
    Χωρις να ειμαι σιγουρος.
    στην κυπρο ομως

doc το νούμερο είναι πολύ αισιόδοξο και ας λένε ότι θέλουν οι διάφορες εταιρείες που πουλάνε τέτοια συστήματα... τα έσοδα αυτά επιτυγχάνονται μόνο υπο ιδανικές συνθήκες (απόλυτη ηλιοφάνεια και εξασφάλιση μέγιστης απόδοσης απο τα πάνελ όλο το χρόνο.... αδύνατον)

Οπως ξαναεγραψα ειμαι Κρητη.Χωρις να ειμαι βεβαιος, απο απαντησεις πιο σχετικων, δεν συμπεριλαμβανεται στο προγραμμα.
    Σωστά, στη Κρήτη για την ώρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο (πρόγραμμα οικιακών φωτοβολταϊκών)...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    doc το νούμερο είναι πολύ αισιόδοξο και ας λένε ότι θέλουν οι διάφορες εταιρείες που πουλάνε τέτοια συστήματα... τα έσοδα αυτά επιτυγχάνονται μόνο υπο ιδανικές συνθήκες (απόλυτη ηλιοφάνεια και εξασφάλιση μέγιστης απόδοσης απο τα πάνελ όλο το χρόνο.... αδύνατον)

Σωστά, στη Κρήτη για την ώρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο (πρόγραμμα οικιακών φωτοβολταϊκών)...
    Οκ δεν επιμενω!
    Παντως την επομενη βδομαδα θα συναντισω καποιον για το θεμα αυτο και θα ενημερωσω αν προκυψει κατι ενδιαφερον.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Οκ δεν επιμενω!
    Παντως την επομενη βδομαδα θα συναντισω καποιον για το θεμα αυτο και θα ενημερωσω αν προκυψει κατι ενδιαφερον.

ολίγη πληροφόρηση παραπάνω για όσους ενδιαφέρονται :

http://www.helapco.gr/library/23_7_0...oofs_Q&A_d.pdf

στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερη πληροφορία, αλλά όπου βλέπετε οικονομικό παράδειγμα (ακόμα και σε ένα επενδυτικό οδηγό που έχει) ΜΗΝ το παίρνετε πολύ τις μετρητοίς, τα νούμερα είναι "τσιμπημένα" προς το αισιόδοξο και ο νοών νοήτω

Παλαιό μέλος
    οι ιδεες ειναι free οποτε ριξτε ελευθερα

Προς το πατον τεινω προς κλειστο λογαριασμο σε τραπεζα.Οπως ξαναεγραψα ειναι λιγα τα κερδη αλλα δεν με πειραζει αυτο προς το παρον.Ο φιλος Valetzas μου εστειλε το εξης λινκ με οσες πληροφοριες χρειαζετα κανεις για μια τετοια κινηση http://www.tsig.gr/lang-el/prothesmiakes
    .Thanks again φιλος

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ριξτε καμια ιδεα για φαναρι..
    από giannis113 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2010, 15:33
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 08:34
  3. Παιδιά, ριξτε καμία ιδέα για μοντέλο για νέο οδηγό - και πρόταση
    από elias_21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 23:18
  4. Καμια ιδεα για το προβλημα της μηχανης....
    από iannis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2004, 14:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF