Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 184

Θέμα: multistrada 1200

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παντως εινα αποριας αξιο που θα φτασουν τα πραγματα...

ειναι ξεκαθαρο πως πλεον η ευρωπη εχει τον πρωτο λογο στην μοτοσυκλετα σημερα, και ανεβαζουν συνεχως τον πηχη...πλεον παιζουν στα ισα τους ιαπωνες, στο παιχνιδι της ιπποδυναμης, και τους κερδιζουν κιολας (βλεπε bmw)
    οι ευρωπαικες μοτο αυτη τη στιγμη ειναι κορυφη σε ολες ις κατηγοριες...

και για την αρχικη μου απορια...η ντουκατι εβγαλε ενα μηχανακι, με ιπποδυναμη που παιζει στα ισα 1000αρια SS προηγουμενης γενιας, ενω ταυτοχρονα, του φορτωνεις βαλιτσες, καθεσαι στην πολυθρονα και πας και 500χλμ για καφε...

ετοιμαζεται και η κτμ τωρα με καινουριο αντβ(το οποιο λογω του μουλτι δεν παρουσιασε τελικα φετος), το οποιο οπως δειχνουν τα πραγματα, στο σημειο που εβαλε τον πηχη η ντουκατι, θα εχει κατευθειαν μοτερ απο το rc8 για να βρισκεται στην ιδια ιπποδυναμη με το μουλτι...

να δουμε που θα φτασουν τα πραγματα σε λιγα χρονια(πριν γινουν ολα ηλεκτρονικα δηλαδη )

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εμπρός στο δρομο που χαραξε το τενερε

το τενερε εχει την ιδια σχεση με το μουλτι, οπως εχει ο τιγρης με κανα τρανσαλπ 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    το τενερε εχει την ιδια σχεση με το μουλτι, οπως εχει ο τιγρης με κανα τρανσαλπ 600
    "ονοφ", πολλά κυβικα

Να βλέπεις και λιγο πιο πέρα απο τα νουμερα πανούλη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

"ονοφ", πολλά κυβικα

Να βλέπεις και λιγο πιο πέρα απο τα νουμερα πανούλη

σε καμια περιπτωση δεν ειανι ον οφφ κανενα απο τα μηχανακια αυτης της κατηγοριας...

χωμα πανε οσο παει και ενα μπουσα...η μονη τους διαφορα ειναι οτι θα καβαλησουν και κανα πεζοδρομιο χωρις να σπασει φεριγκ/εξατμισεις κλπ...αντε ειναι και πιο ανετα σε κακοτεχνιες του δρομου...μεχρι εκει ειναι το ''on-off'' που πλασαρεται...

σε καμια περιπτωση δεν ειανι ον οφφ κανενα απο τα μηχανακια αυτης της κατηγοριας...

χωμα πανε οσο παει και ενα μπουσα...η μονη τους διαφορα ειναι οτι θα καβαλησουν και κανα πεζοδρομιο χωρις να σπασει φεριγκ/εξατμισεις κλπ...αντε ειναι και πιο ανετα σε κακοτεχνιες του δρομου...μεχρι εκει ειναι το ''on-off'' που πλασαρεται...

αντε παλι.....

ρεεεεεε

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ !

ρε μλκες, στραβοι είστε; Το γραφω ΔΕΝ ειναι ονοφ, τα ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ σαν ονοφ (ακομα και τον τιγρη η "Τ" τον εχει στην κατηγορία adventure :rotflmao: )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αντε παλι.....

ρεεεεεε

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ !

ρε μλκες, στραβοι είστε, ΔΕΝ ειναι ονοφ, τα ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ σαν ονοφ (ακομα και τον τιγρη η "Τ" τον εχει στην κατηγορία adventure :rotflmao: )

μα ποιος σου πε οτι μιλαω για σενα τοση ωρα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μα ποιος σου πε οτι μιλαω για σενα τοση ωρα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ε, ασταδιαλα τι με κανεις κουότ τοτεΣ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας φτάσει πρώτα κανά κάρβουνο από δαυτα τα 80000 χιλιόμετρα και μετά συζητάμε

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ειναι λιγα τα 4 χιλιαρικα; (που ειναι 5 εαν συγκρινουμε τις "απλές" εκδόσεις - τεσπα)

Εαν τα θεωρείς λιγα, πάσο αλλα εγω ποτέ δεν έκανα συγκριση με κανένα άλλο, αλλωστε εγραψα μονο καλά λόγια για το μουλτι. 16 χιλιάρικα φυσικά δε θα δώσει κανένας, 18+ θα στοιχιζει για όλους, αλλα δεν ειναι εκεί το θέμα - άλλωστε ΞΑΝΑείπα οτι όλα τα μηχανάκια - πλην του βστρωμ - ειναι υπερτιμολογημένα.

Το σκρίνιο πάει στο γεγονός οτι το πλασάρουν για χώμα. Ε, δεν ειναι, τι να κάνουμε, γαμεί όπουδήποτε αλλα δεν ειναι ονοφ (περισσότερο απο τα άλλα της κατηγορίας του - ψευδοονοφ ειναι ολα). Το μονο πραγματικο ονοφ ειναι το 950/990 adv, τελος

Πιστεύω να μη χρειαστεί να τα ξαναγράψω

υ.γ. Αλλωστε τη βλέπω τη δουλειά, θα βγαλει η "T" κι αυτή κανεναν τιγρη στα 1200, θα τον ψηλωσει και καλα για χωμα (μια και για τουρινγκ εχει πλεον το Sprint GT), θα βαλει κανενα μπλιμπλικι της συμφοράς και θα τον κοστολγήσει επισης στα 15+ και κλάφτα χαράλαμπε....

Εμπρός στο δρομο που χαραξε το τενερε
    Πάω πάσο και συμφωνώ με όσα λες τώρα, γιατί τα προηγούμενα δύσκολα έβγαζαν το ίδιο νόημα...
    Για τα 4 (ή και5 ) χιλιάρικα απλά πιστευω ότι, εντελώς ρεαλιστικά και με βάση τιμολόγια ανταλακτικών, η διαφορά είναι δικαιλογημένη... αυτό που ίσως δεν δικαιολογείται εύκολα είναι το κατά πόσο είναι απαραίτητα για τους περισσότερους από εμάς και κατά πόσο θα πέσουν "θύματα εκμετάλλευσης", με την καλή την έννοια, από τα δικά μας χέρια... Με απλά λόγια αν εγώ είμαι κουλάδι στις στροφές και στις ευθείες φοβάμε τι να τα κάνω τα άλογα τις αναρτήσεις και τα φρένα...;
    Γενικώς η κατηγορία παίζει πλέον στο ον και όχι στο οφ και το Μούλτι δείχνει κυρίαρχο...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

http://www.youtube.com/watch?v=UvwS...feature=related

Το ξαναβάζω
    Θα είχε ενδιαφέρον να ποστάρει κάποιος και ενα με το Μπούσα να κάνει τα αντίστοιχα

Ειναι τόσο οφ, όσο χρειάζεται κατά την γνώμη μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsak8
    Ειναι τόσο οφ, όσο χρειάζεται κατά την γνώμη μου
    Δηλαδή;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ρε μην ποσταρετε αλλα βιντεο απ το διαολεμενο το ιντερνετ!

στα καταλληλα χερια μπορει να κανει και εντουρο!τι σας νοιαζει εσας τι κανει καποιος πιλοτος με δανεικο μοτορι; ρε μην ψαρωνετε με το κωλομαρκετιγκ!

υπαρχει κανεις που θα δωσει 20.000 και θα παει το δικο του multistrada μες τις πετρες!

εγω μονο στην υποψια οτι θα χτυπησει καποια βρωμο κοτρωνα το χρωματακι του με πιανει η καρδια μου (τι φλωρος θεε μου )

καλα εσεις που ανεβαζετε τα βιντεο τι στο καλο θελετε ν αποδειξετε.οτι ειναι on off.δεν πα να ναι.αν εσεις το πατε χωμα τι σας κοφτει αν εγω νομιζω οτι δεν παει.δηλαδη οχι οτι δεν παει, ολα πανε αλλα οτι δεν ειναι φτιαγμενο γι αυτη τη δουλεια.
    η ντουκατι on off θεωρει μαλλον τις συνθηκες στους δρομους της ελλαδας.
    αλλα και παλι εσας στα @@ σας.αν θελετε πηγαιντε το οπου δειχνουν τα βιντεο και ακομα παραπερα και τραβηξτε και φωτο να σας χαρουμε και εμεις και τελος παντων δωστε το μας και μια βολτα να το δοκιμασουμε να παραδεχτουμε το σφαλμα μας

τελος παντων ον οφ, οφ ον μικρη η διαφορα.οτι και να ναι μουναρ@ ειναι!

υγ
    και για να αποκαταστησω την μοτοσυκλετιστικη αληθεια :a12:

-ktm 950/990, bmw f800gs και v strom on OFF

-1200gs, tenere 1200,caponard, stelvio και v strom ειναι οι ενδιαμεσες πολυθρονες

-multi , tiger και v strom ΟΝ off . streetakia μου κανουν εμενα αλλα για να μην χαλαω χατιρια

το granpasso δεν ξερω που να το ενταξω, ουτε που το χω δει και απο κοντα βεβαια.

αυτα ο καθενας παιρνει οτι νομιζει και το παει επισης οπου νομιζει.

edit ειλικρινα δεν τα εγραψα εγω τα v strom
    μυστηρια πραγματα

benny μαζί σου

Cpt εννοώ ότι ειναι τόσο οφφ όσο για να μην κανεις αναστροφή σε δύσκολους σχετικ΄ά χωματόδρομους..
    οχι για βράχια ,λάσπες και γύρο Αφρικής..
    Απλά νομίζω ότι άλλο τι μπορεί να κάνει το μηχανάκι και άλλο τι τελικά θα κάνει

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Το μονο πραγματικο ονοφ ειναι το 950/990 adv, τελος

ε! ε!! ε!!! helloooo Είμαστε και εμείς εδώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από benny

-ktm 950/990, bmw f800gs και v strom on OFF

-1200gs, tenere 1200,caponard, stelvio και v strom ειναι οι ενδιαμεσες πολυθρονες

-multi , tiger και v strom ΟΝ off . streetakia μου κανουν εμενα αλλα για να μην χαλαω χατιρια

το granpasso δεν ξερω που να το ενταξω, ουτε που το χω δει και απο κοντα βεβαια.

edit ειλικρινα δεν τα εγραψα εγω τα v strom
    μυστηρια πραγματα

Υπάρχει και το μικρό κύριος!!!

Όλα τα μηχανάκια πάνε παντού και κάνουν τα πάντα στα κατάλληλα χέρια.
    Βαριέμαι να ψάξω τον τύπο που έβαλε τρακτερωτά στο ρ1 και γύρισε ερήμους και πέρασε ποτάμια κτλ με την μηχανή φορτωμένη.

Το θέμα είναι για τι έχει φτιαχτεί η κάθε μηχανή και όχι τι μπορεί να κάνει.

Αν μπορεί το Multi να πάει χώμα? Μπορεί. Και κροκάλα περνάει, και εντούρο κάνει. Αν μετά όμως στα 220 σας κουνάει το τιμόνι αλλάξτε ζάντα. Γιατί δεν φτιάχτικε γι' αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα της κατηγορίας. Αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου τα μόνα ον - οφ είναι
    xtz660 50/50
    f800 50/50
    ktm 990 70/70

Υγ. Κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή το multi είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    ε! ε!! ε!!! helloooo Είμαστε και εμείς εδώ!

Αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου τα μόνα ον - οφ είναι
    xtz660 50/50
    f800 50/50
    ktm 990 70/70

Υγ. Κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή το multi είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.
    Συμφωνώ γενικά αλλά θα μου επιτρέψεις μια διόρθωση.

xtz660 50/50
    f800 60/60
    ktm 990 70/70

Πολύ καλό μηχανάκι το xtz660 (σε αντίθεση με το μεγάλο αδελφό που το θεωρώ αποτυχία) αλλά δεν είναι στα ίδια επίπεδα με την 800gs.

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση Multistrada 1200
    από Cpt. Haddock στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2011, 10:50
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2010, 16:14
  3. ΚΤΜ 990 adventure vs Ducati multistrada 1200
    από uberalles στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2010, 14:43
  4. The first Multistrada 1200 race replica...
    από x-cite 135 στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2010, 15:56
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2009, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ