Αρχικά δημιουργήθηκε από kompimen
το κινέζικο δεν είναι να πλησιάζει πολύ τη θάλασσα γιατί αποσυντίθεται .........
:rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kompimen
το κινέζικο δεν είναι να πλησιάζει πολύ τη θάλασσα γιατί αποσυντίθεται .........
:rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Οπως σας είχα ενημερώσει έχουμε εξασφαλίσει έκπτωση σε 200 εισιτήρια και 200 εισιτήρια μοτοσυκλετών από την εταιρεία ΑΝΕΚ.
Για να πάρετε αυτήν την έκπτωση θα πρέπει να στείλετε σε μας ένα mail στο kalakopelia@yahoo.gr με το ονοματεπώνημό σας και θα πάρετε την επιστολή της ΑΝΕΚ που είναι απαραίτητη.
Καλό θα είναι να κλείσετε τα εισιτήρια άμεσα διότι η προσφορά ισχύει για όσο υπάρχει διαθεσιμότητα.
όπως θα ήταν φρόνιμο και ένα τηλέφωνο στο camping για να αρχίσει και ο άνθρωπος να υπολογίζει σιγά σιγά το χώρο.
H έκπτωση είναι 40%
Μενέλαε καλημέρα.
Ώρα προσεύλευσης , πρόγραμμα εκδηλώσεων και τέτοια έχουν ανακοινωθεί?
υπάρχει προσχέδιο , περιμένουμε απαντήσεις για να το κάνουμε πιο πλούσιο....
Σάββατο
πρωί :άφιξη- υποδοχή , στήσιμο σκηνών κτλ.
Μεσημέρι: ώρα κοινής ησυχίας οπότε ......μπανάκι....
στην παραλία πας με τα πόδια , είναι δεν είναι 100 μέτρα.
Απόγευμα: Έναρξη εκδηλώσεων με καλλιστεία μοτοσυκλετών
Μοτοπαιχνίδι διοργανωμένο από το κατάστημα GAS ( www.gasmoto.gr )
Event έκλπηξη
.
βραδινό πάρτυ με DJ του Κρήτηfm ( www.kritifm1015.gr )
Κυριακή
πρωί:Βόλτα στο Νομό Χανίων. Λεπτομέρειες δρομολογίου θα δοθούν εν καιρό.
Για αυτούς που δεν θα πάνε βόλτα ζητήσαμε το γήπεδο του beach volley από το δήμο και
περιμένουμε απάντηση
Μεσημέρι: Ώρα κοινής ησυχίας οπότε...............μπανάκι πάλι , χαλαρή κουβεντούλα
Απόγευμα : Κλήρωση δώρων από προσφορά καταστημάτων.Όταν τα παραλάβω θα δημοσιευτεί και
η σχετική λίστα.(Οι κλήροι θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ με την είσοδο στο camping και
αντιστοιχεί ένας για κάθε άτομο).
Έκανα και το τηλεφωνάκι μου κ περιμένω να περάσουν οι μέρες!
![]()
![]()
![]()
ήμουν μπροστά όταν τηλεφώνησες.......![]()
κοπέλια προέκυψε πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια..
θέλω κάποιον που να έχει βανάκι να κουβαλήσει κάτι πράγματα την παρασκευή το βράδυ ή το σάββατο το πρωί και να τα γυρίσει πίσω Κυριακή βράδυ..
για το ΣΚ της εκδήλωσης εννοείτε.....
Μενέλαε φορτηγάκι μας κάνει; Αν και θα τα πούμε από κοντά αύριο το απόγευμα μάλλον..Αρχικά δημιουργήθηκε από kompimen
κοπέλια προέκυψε πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια..
θέλω κάποιον που να έχει βανάκι να κουβαλήσει κάτι πράγματα την παρασκευή το βράδυ ή το σάββατο το πρωί και να τα γυρίσει πίσω Κυριακή βράδυ..![]()
....είμαι σίγουρος.....![]()
θα μπει και εδώ...... κάτσε να δούμε το θρύλο πρώτα....![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχα ναι ρε μενιο... δεν μπορω να βαλω φωτο εδω μεσα.... κουλαδι παιδι μου.. τι να πεις...![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
δεν καταφέρνω να την ανεβάσω.....