Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 155

Θέμα: ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Βλεπω ποσταρες στα παιδια στο Καλιφορνια
    Ειπα να βαλω ενα χερακι, αλλα δεν τους βλεπω πολυ προθυμους να βοηθησουν τους "xeno".

http://www.socalsvriders.org/forums/...threadid=16098
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ωραίος! ευχαριστώ που ασχολήθηκες να κάτσεις να γράψεις όλο αυτό το κείμενο στα αγγλικά... :a19:

Παλαιό μέλος
    αν και το σιχαινομαι δοκιμαζεις τα καναλια;ο σκοπος ειναι να δωσης δημισιοτητα
    wrench

file lampro anatrixiasa kai mono pou to diabasa!!!!!kai anxothika dioth exoume kai to idio moter!!!loipon san texnikos kai gnwsths kai ths motosikletas kai tou v2 ths suzuki ena tha sou pw.phegene ston tipako pou sou pidikse to mhxanakh kai rwta ton ti kata thn gnwmh tou egine.an den dw ti exei mesa to moter den mporw na sou pw ti egine alla mporw na sou pw kapies pithanotites.
    proton logo eksatmhshs kai filtrou wpos poli swsta eipes ftoxine to migma kai katebase kana pistonh katw pragma pou eine apothano giati prin tha akouges metalikous krotous to moter tha ekobe kai se kamia periptosh den tha pigenes me 120.
    2 apo oti blepw apo ths foto sou alla den mporw na eime kai sigouro to olo thema proilthe apo thn miza kai malista apo amelia pragma pou simenei h strabobidomeno eksarthma h kati katargithike giati wpos kina lene den xreiazete
    3 kai auto pou nomizw oti isxeih kai eine kai to pithanotero logo tou lisimatos den lithike olo to sazman alla meroi tou opote ekei kati den mpike swsta kai malon kapia asfaleia opote efige granazi kai espase ta panta deksia kai aristera.dikigoro den nomizw na xreiasths alla sigoura tha prepei na apeuthinths sta kentrika ths suzuki kai na miliseis me to texniko tmhma.auto pou den prepei na kaneis eine na mhn arxiseis thn episkeyh xwris na exeis milisei prin mazh tous.egw epestrepsa ellada prin mia bdomada giauto den to eixa dei opote wpos swsta eipan exw xasei episodia.an thes kamia boitheia xtipa kana thlefono kai lampro dosth thn malakia agorh mou den se paei......
    kamia ekdromh tha pame?

Παλαιό μέλος
    Κοιτα να δεις.το τεχνικο θεμα,δηλαδη τι εφταιξε είναι το ιδιο σοβαρ οσο και το πώς θα <<πληρωσει>> η suzuzki.οταν πρωτοειδα το θεμα ,και ακουσα για την αλλαγη του κομπλερ πιστεψα ότι εφταιγε αυτό.και όμως δεν είναι ετσι.αν κοιταξεις τις φωτο που δημοσιευσες θα παρατητηρησεις ότι στην φωτο με τον κιλυνδρο με την μικρη ζημια τα κομματια που λειπουν είναι κατά την διαδρομη της μπιελας,δηλαδη μπρος και πισω.
    Αν παρατηρησεις το καρτερ ενώ το βολαν και το κομπλερ είναι από την εξωτερικη πλευρα του καρτερ ,αυτό(το καρτερ) χωρις να εχει σπασει εχει κανει ζημεια μεσα του από κατι αρκετα ψηλα.αρα δεν την εκανε το κομπλερ αφου δεν περασε μεσα στο καρτερ
    Το εμβολο που είναι κατεστραμενο μαζι με τον κυλινδρο του εχει πανω του κομμενη την μπιελα και από την κατω πλευρα του το εμβολο εχει συνεχομενα χτυπηματα από κατι που δεν πεταχτηκε απλα αλλα μπορουσε να κτυπα από κατω συνεχεια και σε σχεδον σταθερο σημειο και φυσικα διελυσε χιτωνιο και εμβολο.
    Αυτό το υπολοιπο της μπιελας ηταν αρκετα μακρυ αφου η μπιελα εχασε μονο το πανω καμματι και εφτανε στο εμβολο και το χτυπουσε
    Και για σκεψου μετα τον στροφαλο από τα ισχυροτερα μεταλλα είναι της μπιελας τι όμως τιν εκοψε ετσι;επειδη η μπιελα είναι κομμενη στα ισια χωρις στραβωμα αρα δεν ζοριστικε κατά την λειτουργεια της (στροφες η καποιο ξενο αντικειμενο από την εισαγωγη)
    Κατ αρχην όταν ειδα την τρυπα μπροστα πισω από το μοτερ της μιζας ειπα το κομπλερ. Αλλα τωρα λεω πως αφου το κομπλερ είναι αρκετα πιο αριστερα και αυτό και τα γραναζακια που μεταφερουν την κινηση στον στροφαλο.τι είναι ακριβως πισω από την τρυπα;
    Η μπιελα και κατά την περιεργη διαδρομη που κανει πανω κατω μπρος πισωκαι επειδη το πιο ευαισθητο σημειο είναι το πιο αδυνατο δηλαδη το πανω ακριβως κετω από την τρυπα του πειρου του εμβολου,
    Και εκει κοπηκε αρα το υπολοιπο του στελεχους που είναι πανω στον στροφαλο μπορεινα φτασει σχεδον παντου.
    Και μαλλον το εκανε.
    Μου εχουν συμβει αρκετα περιστατικα με transalp και bandit και το transalp πιστεψε με δεν ανοιγε το καρτερ γιατι ειχαν στραβωσει οι βιδες που το εκλειναν.
    Το καρτερ κομματια.
    Για να μην κουρασω άλλο σκευτητε αυτή την λυση και μετα ξανακοιταξτε τις φωτογραφιες οσοι γνωριζετε λιγα τεχνικα.
    Συγνωμη για την επαναφορα στο θεμα.αν εφταιγε η μιζα και τα υπολοιπα της τι συμβαινει; Αν το κομπλερ κομπλαρει εκει που επρεπε να ρολαρει τοτε η μιζα λογω σχεσεως(υποπολλαπλασιασμου)αναγκαζεται να παρει ακαριαια πολλες χιλιαδες στροφες.αν με 2500 δινει 250 την στιγμη που το κομπλερ την αναγκαζει να κινηθει με τον κινητηρα ,οταν αυτος εχει 8000 η μιζα σε χρονο 0(μηδεν)πρεπει να ανεβασει 80000.ξερεις τι γινεται της βγαινουν τα τυλιγματα λογω φυγοκεντρου και μπλοκαρει κaι φυσικα μπλοκαρει και ο κινητηρας .η μιζα φαινεται εθικτη αρα το θεμα μιζα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και παμε σε κατι αλλο
    wrench

Ετσι όπως τα λες μου τα χουν πει και μένα , όπως επίσης ότι αν είχε ξεκινήσει απο σαζμάν π.χ. ότι το πολύ πολύ να είχε φτάσει το πρόβλημα στον στρόφαλο και να είχε απομονωθεί εκεί , να μην πήγαινε παραπέρα.

Παλαιό μέλος
    και μαλλον ετσι ειναι .ποιος σου το ειπε;τον θεωρεις εγκυρο;φιλε μου θα σου αφησει οδηγικα κουσουρια για καιρο και ισως το ξεπερασεις με τον καιρο λογω της ηλικιας.σκεψου οτι σε πολλους συμβαινει κατι αναλογο.σε opel αστρα 5 κλειδωσε το τιμονι εν κινησει.απαιτησε αλλαγη αυτοκινιτου.νομιζεις πως τα περιοδικα δεν ξερουν να σε καθοδηγησουν.γελασμενος .ολα τα περιοδικα θαβουν τα θεματα που πληγουν τους διαφημιζομενους τους .παντως να αναπτυξεις εναν τροπο σκεψεις που συχνα θα σε οδηγει σε αδιεξοδο γιατι οχι οτι δεν ειναι λιγικο απλα δεν το φανταζεσαι.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.καποτε με την yamaha ημουν σε καυγαδες και δημοσιευσα την επιστολη μου σε περιοδικο του ειδικου τυπου.επι 6 μηνες απαντηση ουτε απο τηνyamaha ουτε απο το περιοδικο και οταν το εψαξα γιατι αργει η απαντηση εμαθα οτι δεν το ειχαν στειλει στην εταιρεια .γιατι;γιατι τι περιοδικο ειχε ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η το αναποδο.για να καταλαβεις τι μπορει να αντιμετωπισεις και γιατι οσοι γνωριζουν γινονται καχυπτοτοι.οπλο σου ολοι εμεις και ποσοι θα μεινουν αν πραγματι πρεπει να βοηθεισουν.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ.δεν θελω να σου πω να γινεις δον κιχωτης αλλα αν το κυνηγησεις να σκευτεις οτι ενας καλος δικηγορος θα αμειφθει με ποσοστα και στην πορεια αν ψυλιαστεις οτι κολαει τον εχουν πλησιασει και ριχνει την υποθεση.εκει επιβεβαιωνεις το μεγεθος της πιθανης αποζημειωσης.εσενα δεν θα σου κοστισει τιποτα ,θελει λιγο σκεψη για τις κινησεις σου.δημοσιευε τις απορειες σου .ολο και καποιος ξερει κατι υπομονη φιλε
    στο indernet υπαρχει site adventure rider και με τιτλοCapo mean nastyστις 12-3-04 επισκεψου το και αναφερσου στο προβλημα και κοιτα τι κινησεις εκανε ο τουρκος
    wrench

Συντομα θα ποστάρω και πρόσφατα θετικά νέα, και μια περίληψη του τι έχει γίνει για να μην χάνεται κάποιος σε όλες αυτές τις σελίδες...
    Φίλοι να ξέρατε τι νόμοι υπάρχουν και τι λένε... μας κοροιδεύουν όλοι συνεχώς στον βωμό της ευκολίας, γιατί αλλιώς θα χαν φαλιρήσει οι εταιρείες... αλλά πρέπει να φτάσουμε στα όρια να μάθουμε τα δικαιώματα μας και αυτοί ότι το after sales είναι η κάλυψη του προβληματικού sales μόνο απο την δικιά τους μεριά...

Γαμάτο μέλος Το avatar του/της F3ntagin
    ΦΙΛΕ TROPEA.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ PRIVE MSG, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SPAM. ΠΑΡΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART

Θα μιλήσουμε...
    Σύντομα θα έχετε και άλλα νέα...

Παιδιά ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ αναφέρει ότι γνωρίζετε και άλλον με Suzuki ή SV που έχει σπάσει το μοτέρ , και ακόμα καλύτερα απο σπάσιμο μπιέλας (διωστήρα) κλπ, παρακαλώ να ενεργήσετε άμεσα όσο μπορείτε και αν θέλετε να με βοηθήσετε και να μου αναφέρετε ονόματα και αν θελετε να συμμετέχετε σαν μάρτυρες με το δικό σας συμβάν.

ΧΡΟΝΟ δεν έχουμε , παρά μόνο σήμερα!
    όποιος μπορεί να κάνει κανα δυο τηλ. στην ανάγκη να μάθει κλπ θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα... (ειδικά αν εχει και φωτό και μαρτυρίες συνεργίου , τότε μάλλον θα βγάλει σε καλό και για την δική του υπόθεση...)

Σήμερα ήμουν στον Σύλλογό μου (Salonika Club) και κατά τύχη είχα το 0-300 μαζί μου.Σε κάποια φάση καθώς το ξεκοκκαλίζω,είχε ένα άρθρο περι αστοχιών υλικών των εταιριών και κακοσυντήρητων(συνεργείων) και είδα την περίπτωσή σου μέσα.Ειχε και κάτι άλλα παραδείγματα με φωτιές και τέτοια αλλά το δικό σου το θυμόμουν γιατί με είχε σοκάρει η φάση,ερχόμουν στη θέση σου και (φυσικά!)γιατί έχω την ίδια μηχανή.Αυριο αμα μπορέσω θα σου γράψω τι ακριβώς έλεγε αλλά μην φανταστείς και καμμιά σελίδα κείμενο.Μια παράγραφος είναι,αλλά απο το τίποτα...
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Σήμερα ήμουν στον Σύλλογό μου (Salonika Club) και κατά τύχη είχα το 0-300 μαζί μου.Σε κάποια φάση καθώς το ξεκοκκαλίζω,είχε ένα άρθρο περι αστοχιών υλικών των εταιριών και κακοσυντήρητων(συνεργείων) και είδα την περίπτωσή σου μέσα.Ειχε και κάτι άλλα παραδείγματα με φωτιές και τέτοια αλλά το δικό σου το θυμόμουν γιατί με είχε σοκάρει η φάση,ερχόμουν στη θέση σου και (φυσικά!)γιατί έχω την ίδια μηχανή.Αυριο αμα μπορέσω θα σου γράψω τι ακριβώς έλεγε αλλά μην φανταστείς και καμμιά σελίδα κείμενο.Μια παράγραφος είναι,αλλά απο το τίποτα...
    Το ξέρω, ο ένας δικηγόρος που έχει αναλάβει εκτος νομικής κάλυψης είναι αυτός που γράφει εκει στο 0-300 όλες τις συμβουλές στα νομικά...

Παιδιά ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ αναφέρει ότι γνωρίζετε και άλλον με Suzuki ή SV που έχει σπάσει το μοτέρ , και ακόμα καλύτερα απο σπάσιμο μπιέλας (διωστήρα) κλπ, παρακαλώ να ενεργήσετε άμεσα όσο μπορείτε και αν θέλετε να με βοηθήσετε και να μου αναφέρετε ονόματα και αν θελετε να συμμετέχετε σαν μάρτυρες με το δικό σας συμβάν.

ΧΡΟΝΟ δεν έχουμε , παρά μόνο σήμερα!
    όποιος μπορεί να κάνει κανα δυο τηλ. στην ανάγκη να μάθει κλπ θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα... (ειδικά αν εχει και φωτό και μαρτυρίες συνεργίου , τότε μάλλον θα βγάλει σε καλό και για την δική του υπόθεση...)

Λοιπόν που είχαμε μείνει?

ααα ναι!

μιας και με ενδιαφέρει να ποστάρω εδω όταν έχω αποτελέσματα, απλά θα σας αναφέρω περιληπτικά την κατάσταση που βρίσκεται:

• α. Εχω κάνει αγωγή μέσω της νομικής μου προστασίας Arag για αποζημίωση ή αντικατάσταση κινητήρα (αστικό)

β. Εχω κάνει καταγγελία στο Υπουργείο Αναπτυξης στην Προστασία Καταναλωτή και αυτή με την σειρά της

γ. Εχει γίνει καταγγελεία στο Υπουργείο Μεταφορών στο τμήμα Τεχνικού Ελέγχου

δ. Εγινε εξτρά μήνυση στην αντιπροσωπεία (ποινικό)

ε. Εχει σταλεί μεταφρασμένο γράμμα στην Ιαπωνία

στ. Εχει δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα forum.

Η εξέλιξη είναι η εξης για τις παραπάνω περιπτώσεις:

• α. περιμένουμε να γίνει το δικαστήριο τον Δεκέμβριο του 2006-> μέχρι τότε στο λογαριασμό επιβαρύνονται ταξι κλπ (απώλεια χρήσης) και ανάλογη ψυχική οδύνη μαζί με τους τόκους, και τα έξοδα που έχω κάνει μέχρι τώρα (μεταφράσεις , πραγματογνωμοσύνες κλπ...)

β,γ. Μεχρι τώρα με την καταγγελεία στο Υπουργείο παίζαμε κρυφτούλη τύπου:
      -σφακιανάκης: του την έφτιαξα
      -εγω: δεν μου την έφτιαξαν με νόμιμο τρόπο
      μέχρι που για να το κάταλάβουν (και το υπουργείο και το τμήμα τεχνικού ελέγχου) τους έστειλα και την εκθεση μηχανολόγου που λέει:

«…3.4. Κατασκευή ή συναρμολόγηση εξ’ αρχής κινητήρων έχουν μόνο τα εργοστάσια και όχι οι αντιπροσωπείες. Δηλαδή τα συνεργεία των αντιπροσωπειών ή και τα υπόλοιπα συνεργεία δύνανται ν’ αντικαθιστούν μόνο εξαρτήματα σε ένα κινητήρα όχι όμως κορμούς ούτε δύνανται να χαράζουν αριθμούς πάνω σε καινούριους κορμούς κινητήρων. Για να έχει δικαίωμα μια αντιπροσωπεία ή συνεργείο στην Ελλάδα να συναρμολογεί εξαρτήματα και να δημιουργεί εξ’ αρχής ένα νέο κινητήρα, πρέπει να του έχει εγκριθεί ειδική άδεια εργοστασίου ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ με δικαίωμα χάραξης αριθμών πάνω στον κινητήρα, οπότε το εργοστάσιο κατασκευής του κινητήρα θα είναι Ελληνικό και όχι Ιαπωνικό (για την συγκεκριμένη περίπτωση).
      Από ότι γνωρίζω η αναφερόμενη αντιπροσωπεία δεν έχει τέτοια άδεια συναρμολόγησης κινητήρων άρα δεν έχει το δικαίωμα να συναρμολογεί εξ’ αρχής νέους κινητήρες και ούτε να χαράζει αριθμούς κινητήρων. …»
      Από το παραπάνω φαίνεται καθαρά ο λόγος για τον οποίο δεν δέχομαι από την Αντιπροσωπεία Suzuki Σφακιανάκης ΑΕΒΕ να παραλάβω την επισκευασμένη μου μοτοσικλέτα , καθώς εκτός ότι δεν αισθάνομαι ασφαλής λαμβάνοντας υπόψη και το πώς προήλθε το ατύχημά μου, παρατηρώ ότι πάω να εξαπατηθώ με παράνομο τρόπο επισκευής του κινητήρα αντί αντικατάστασης με καινούριο εισαγωγής από το εργοστάσιο στην Ιαπωνία.
      Παρακαλώ πολύ, να διενεργηθεί έρευνα και να διωχτεί ποινικά από τους μηχανισμούς της προστασίας του καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και από τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Μεταφορών για την συμμόρφωση της εν λόγω αντιπροσωπείας και της νόμιμης και δικαιούμενης αποζημίωσης της βλάβης μου.
      απο όσο έμαθα αυτό πλέον κοινοποιήθηκε και στην αντιπροσωπία αλλά και στο υπουργείο, και τώρα αρχίζουν να κινούνται μηχανισμοί που μαζί με τα υπόλοιπα άτομα που έχω μαζέψει που έχουν ιστορικό παρόμοιας παράνομης επισκευής , (μέσα περιλαμβάνεται και το πλαίσιο του Κ5 που παρανόμως φτιάχτηκε ενώ έπρεπε να αλλαξει η μηχανή) θα δημιουργήσει ΚΑΛΟ πλήγμα στην εταιρεία, ώστε να ανταποκρίνεται υπευθυνα και βάσει νόμων και όχι όπως συμφέρει την ίδια και το κάνει και με τρόπο να φαίνεται ότι είναι και νόμιμο στους πελάτες.

δ. η μήνυση για το ποινικό έχει πάρει και αυτή τον δρόμο της για την δικαιοσύνη κατηγορώντας κάθε υπεύθυνο που έβαλε σε κίνδυνο την ζωή την δική μου και των ομοδιεχρχόμενων της ίδίας οδού.

ε. Δεν εχει έρθει απάντηση, απο Ιαπωνία, εχω κανει αίτηση αναζήτησης, και αύριο θα πάω να ενημερωθώ ποιος το παρέλαβε για να μιλήσω προσωπικά στο τηλέφωνο.

στ.Απο τις δημοσιεύσεις εχω βοηθηθεί αρκετά μαζεύοντας στο αρχείο μου παρόμοια περιστατικά και ιστορικό, καθώς και την εμπειρεία υπολοιπων σχετικά με την ανταπόκριση της Suzuki γενικότερα.

Αυτά τα ολίγα , stay tuned!

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ