Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 139

Θέμα: Επισκευη R1 + project αυλων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Αν ΕΣΥ πιστεύεις και στο ελάχιστο αυτό που γράφεις, μάλλον -αν όχι σίγουρα- υποτιμάς την νοημοσύνη μου.
    Αν ήθελα να σε μαλώσω θα το είχες καταλάβει. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν θα είχα τέτοιον σκόπό.
    Ούτε καν σε ξέρω, καλό μου παιδί.
    .

Δεν υποτιμαω την νοημοσυνη κανενος , αντιθετως εχω μονιμως την αισθηση οτι υποτιμηθηκε η δικη μου....

Ολη η ιστορια εχει καπως ετσι:
    επαθα ζημια/στεναχωρηθηκα/ταλαιπωρηθηκα/ψαχτηκα/την επισκευασα/ και τελος για να αναπτερωσω την πεσμενη μου λιμπιντο με την ζημια εκανα shopping therapy με ενα ζευγαρι marchezini/χαρηκα/βγηκα να το πω.....

Κοιτα πως ξεκιναει η αντιπαραθεση και θα με καταλαβεις....

Μπορει να μην ηξερα για τον λογο συμπιεσης αλλα δεν βρισκω τον λογο να με πουν απο ασχετο εως ανισορροπο.....

και μιας και δειχνεις (περα απο τον τελευταιο χαρακτηρισμο) συζητησιμος τυπος, πες μου αν αξιζε ολη αυτη η ιστορια.....

οπως επισης δεν σε παρεξηγω καθως και εγω χαρακτηρισα (επαναλαμβανω κυριως λανθασμενα).

...καλε μου μπαμπα
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    κυλινδρος 1ος : συμπιεση 12 προς 1

κυλινδρος 2ος : συμπιεση 7 προς 1

κυλινδρος 3ος : συμπιεση 3 προς 1

κυλινδρος 4ος : συμπιεση 12,5 προς 1

....ειναι πλεον εμφανες οτι η ζημια ειναι αναμεσα στους δυο μεσαιους κυλινδρους

Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Φιλαράκι δεν καταλαβαίνω τι λές αλλά καταλαβαίνω ότι δεν απάντησες στο ερώτημά μου.
    Και απαντάω εγώ:
    Ο όγκος που ξέχασες να συμπεριλάβεις είναι ο όγκος που καταλαμβάνει η συμπιεσμένη φλάτζα κεφαλής. Τα σπέκς συνήθως δίδονται από τον κατ/στή.
    Poios kataskeysths soy dinei ayto to noymero? Poy to akoyses? Mono h yec soy dinei indication kai synhthos an metrhseis papala den einai pote oti lene. H asympiesth flatza px sta R1 einai peripoy 25 thou yparxoyn leptoteres poy kataskeyazonatai apo thn yec yamaha kai mia allh kanadikh etairia den tymamai to onoma. Kai xontriteres (nai kala akoyses) gia ta turbo R1s. Ton logo sysmpieshs panta ton metras me thn opoia flatza xrhsimpopoieis ON! (des to post moy). Dhl me alla logia AKRIBOS opos an htan na baleis to moter mprosta na pas mia volta (anakribeia: den xreaizesai sthn oysia ekentroforoys gia na breis sympiesh). Epomenos h flatza panta symperilamvanetai sthn metrhsh soy (ayto to V poy eipa ston typo logoy sympieshs).

Me alla logia otan metras logo sympieshs xreiazesai panta th flatza ON kai oles tis bides ths kefalhs sfigmenes sto spec toy kataskeyasth! Den yparxei extra ogos apo thn flatza giati h flatza PREPEI na einai ekei otan metras! (des to post moy sto r1-forum).
    Dhl den yphrxe tipota na apanthso giati ypethetes oti kapoios tha bidosei thn kefalh sto block xoris flatza? (sorry gia to extra post)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν υποτιμαω την νοημοσυνη κανενος , αντιθετως εχω μονιμως την αισθηση οτι υποτιμηθηκε η δικη μου....

Ολη η ιστορια εχει καπως ετσι:
    επαθα ζημια/στεναχωρηθηκα/ταλαιπωρηθηκα/ψαχτηκα/την επισκευασα/ και τελος για να αναπτερωσω την πεσμενη μου λιμπιντο με την ζημια εκανα shopping therapy με ενα ζευγαρι marchezini/χαρηκα/βγηκα να το πω.....

Κοιτα πως ξεκιναει η αντιπαραθεση και θα με καταλαβεις....

Μπορει να μην ηξερα για τον λογο συμπιεσης αλλα δεν βρισκω τον λογο να με πουν απο ασχετο εως ανισορροπο.....

και μιας και δειχνεις (περα απο τον τελευταιο χαρακτηρισμο) συζητησιμος τυπος, πες μου αν αξιζε ολη αυτη η ιστορια.....

οπως επισης δεν σε παρεξηγω καθως και εγω χαρακτηρισα (επαναλαμβανω κυριως λανθασμενα).

...καλε μου μπαμπα
    Ρε παπ@ρα κουλάρισε και άσε τις μαλακίες, καλά έκανες και χάρηκες για την επισκευή της μηχανής σου (κι εγώ το ίδιο θα έκανα), καλά έκανες κι ένιωσες όμορφα με την κ@ύλα σου αλλά κακώς κάνεις και συνεχίζεις να γράφεις έτσι όπως γράφεις. Δεν μπορείς ν' απαξιώνεις με τα γραφόμενά σου άπαντες. Είναι λάθος πως να το κάνουμε.

Είμαι μέλος αυτής της μοτοπαρέας από το 2007, έχω έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς από εδώ, όπως επίσης έχω συμφωνήσει με άλλους τόσους. Όμως στην τελική έχω πάει όμορφες βόλτες και με τους μεν και με τους δε. Γνώρισα άτομα που ποτέ δεν θα γνώριζα υπό άλλες συνθήκες, πείραξα άτομα που ούτε καν ξέρω πως είναι εμφανισιακά κλπ.

Διαβάζοντας όμως τα τεχνικά του μοτό σίγουρα πλούτισα τις όποιες γνώσεις μου και είναι πολλές οι φορές που έχω ανατρέξει σε κάποιο θέμα αναζητώντας είτε λύσεις είτε τιμές είτε για να δω πως αντιμετώπισε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου.

Σίγουρα μετά από τόσο καιρό σ' έναν χώρο έχεις αποκρυσταλλώσει άποψη για κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλω να γίνω αρεστός ούτε και να χαϊδέψω τ' αυτιά κανενός, αλλά δεν μπορείς ν' απαξιώνεις ανθρώπους που από τα γραφόμενά τους και μόνο καταλαβαίνεις ότι είναι μακράν καλύτεροι από σένα.

Πάψε λοιπόν να λες (κοτζαμ άντρας) χαζά, πάρε το μηχανάκι σου και κατέβα Πάτρα να πιούμε καμία μπύρα και να δούμε κανένα πιπινάκι σε παραλίες της γύρω περιοχής και άσε τα τεχνικά στους ειδικούς.

Πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι όσο καλός κι αν είσαι σε κάποιον τομέα, πάντα θα υπάρχει κάπου στον κόσμο ένας καλύτερος από σένα και σήμερα με το διαδίκτυο όλος ο κόσμος είναι μιά γειτονιά. Από κοντά θα σου άπειρες περιπτώσεις που τα παγκόσμια φόρουμ με γλίτωσαν από ατελείωτα ψαξίματα επί ψαξιμάτων και μου έδωσαν λύσεις ταχύτατα που σε αντίθετη περίπτωση θα έχανα έναν σκασμό ώρες να ψάχνω.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ρε παπ@ρα κουλάρισε και άσε τις μαλακίες, καλά έκανες και χάρηκες για την επισκευή της μηχανής σου (κι εγώ το ίδιο θα έκανα), καλά έκανες κι ένιωσες όμορφα με την κ@ύλα σου αλλά κακώς κάνεις και συνεχίζεις να γράφεις έτσι όπως γράφεις. Δεν μπορείς ν' απαξιώνεις με τα γραφόμενά σου άπαντες. Είναι λάθος πως να το κάνουμε.

Είμαι μέλος αυτής της μοτοπαρέας από το 2007, έχω έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς από εδώ, όπως επίσης έχω συμφωνήσει με άλλους τόσους. Όμως στην τελική έχω πάει όμορφες βόλτες και με τους μεν και με τους δε. Γνώρισα άτομα που ποτέ δεν θα γνώριζα υπό άλλες συνθήκες, πείραξα άτομα που ούτε καν ξέρω πως είναι εμφανισιακά κλπ.

Διαβάζοντας όμως τα τεχνικά του μοτό σίγουρα πλούτισα τις όποιες γνώσεις μου και είναι πολλές οι φορές που έχω ανατρέξει σε κάποιο θέμα αναζητώντας είτε λύσεις είτε τιμές είτε για να δω πως αντιμετώπισε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου.

Σίγουρα μετά από τόσο καιρό σ' έναν χώρο έχεις αποκρυσταλλώσει άποψη για κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλω να γίνω αρεστός ούτε και να χαϊδέψω τ' αυτιά κανενός, αλλά δεν μπορείς ν' απαξιώνεις ανθρώπους που από τα γραφόμενά τους και μόνο καταλαβαίνεις ότι είναι μακράν καλύτεροι από σένα.

Πάψε λοιπόν να λες (κοτζαμ άντρας) χαζά, πάρε το μηχανάκι σου και κατέβα Πάτρα να πιούμε καμία μπύρα και να δούμε κανένα πιπινάκι σε παραλίες της γύρω περιοχής και άσε τα τεχνικά στους ειδικούς.

Πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι όσο καλός κι αν είσαι σε κάποιον τομέα, πάντα θα υπάρχει κάπου στον κόσμο ένας καλύτερος από σένα και σήμερα με το διαδίκτυο όλος ο κόσμος είναι μιά γειτονιά. Από κοντά θα σου άπειρες περιπτώσεις που τα παγκόσμια φόρουμ με γλίτωσαν από ατελείωτα ψαξίματα επί ψαξιμάτων και μου έδωσαν λύσεις ταχύτατα που σε αντίθετη περίπτωση θα έχανα έναν σκασμό ώρες να ψάχνω.

Ρε μαλκα δεν εθιξα τις διορθωσεις σαν διορθωσεις καθεαυτου , αλλα τον τροπο με τον οποιο εγιναν......(οχι απο ολους απο μερικους θιχτηκα και εθιξα).

Ισως επρεπε να παρατησω την μεθοδο της ανταποδωσης και να το αφησω να ''ξεφουσκωσει'' απο μονο του , αλλα δεν μπορεσα , εσπασα!
    Η μαλλον για να πω την αληθεια μεσα σε πολλα απο τα κειμενα δεν με αναγνωριζω.

...πως διαολο παω και μπλεκω σε ηλεκτρονικους καυγαδες ουτε εγω ξερω , αν σου περιγραψω την αρχικη μου προθεση δεν εχει καμια σχεση με αυτο που καταληγει/εξελισσεται....

Εδω εφτασα να μαλωνω με τον reinmeister για ενα κομματι τυρι αλλα τελος παντων.

Οσον αφορα το διαδυκτιο επισης εχω βοηθηθει , εχω ενημερωθει και εχω γλυτωσει απο πολυ χιλιομετρο τζαμπανα!....δεν καταργω την γενικοτερη εννοια του διαδικτυου , καθως θα σου το παω παραπερα λεγοντας οτι εχω κανει τις καλυτερες βολτες και τις καλυτερες παρεες μεσα απο αυτο.

...τα ατομα που γνωριζουν πιο πολλα απο εμενα?....ρε vaska βασιζομαι σε αυτα! Απλα το να προσβληθω σαν υποδεεστερος ειναι εκτος ατζεντας και αλλαζει τα δεδομενα.

Ρε μαλκα δεν εθιξα τις διορθωσεις σαν διορθωσεις καθεαυτου , αλλα τον τροπο με τον οποιο εγιναν......(οχι απο ολους απο μερικους θιχτηκα και εθιξα).

Ισως επρεπε να παρατησω την μεθοδο της ανταποδωσης και να το αφησω να ''ξεφουσκωσει'' απο μονο του , αλλα δεν μπορεσα , εσπασα!
    Η μαλλον για να πω την αληθεια μεσα σε πολλα απο τα κειμενα δεν με αναγνωριζω.

...πως διαολο παω και μπλεκω σε ηλεκτρονικους καυγαδες ουτε εγω ξερω , αν σου περιγραψω την αρχικη μου προθεση δεν εχει καμια σχεση με αυτο που καταληγει/εξελισεται....

Εδω εφτασα να μαλωνω με τον reinmeister για ενα κομματι τυρι αλλα τελος παντων.

Οσον αφορα το διαδυκτιο επισης εχω βοηθηθει , εχω ενημερωθει και εχω γλυτωσει απο πολυ χιλιομετρο τζαμπανα!....δεν καταργω την γενικοτερη εννοια του διαδικτυου , καθως θα σου το παω παραπερα λεγοντας οτι εχω κανει τις καλυτερες βολτες και τις καλυτερες παρεες μεσα σπο αυτο.

...τα ατομα που γνωριζουν πιο πολλα απο εμενα?....ρε vaska βασιζομαι σε αυτα! Απλα το να προσβληθω σαν υποδεεστερος ειναι εκτος ατζεντας και αλλαζει τα δεδομενα.

Η μοτο βόλτα κρίνεται υποχρεωτική, εντολή ιατρού σε λέω. Κατέβα Πάτρα για πιπινομπανιστήρι.
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Η μοτο βόλτα κρίνεται υποχρεωτική, εντολή ιατρού σε λέω. Κατέβα Πάτρα για πιπινομπανιστήρι.
    πατρα ε? ...ειχα κατι μπερδεματα παλια και ερχομουνα συχνα.

... εχω αφησει κατι παλιες ιστοριες κειθε , αν υποσχεθεις να με προστατεψεις ερχομαι!(αφου ειναι και εντολη γιατρου!)

πατρα ε? ...ειχα κατι μπερδεματα παλια και ερχομουνα συχνα.

... εχω αφησει κατι παλιες ιστοριες κειθε , αν υποσχεθεις να με προστατεψεις ερχομαι!(αφου ειναι και εντολη γιατρου!)

Ελα σε λέω, θα είμαι η ασπίδα σου.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ζεφο μονο ενα πραγμα απο μενα για να κλεισει εδω το θεμα...

ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα αναφορικα με το σκεπτικο που εγραψα οσα εγραψα,οποτε δεν υπαρχει και λογος να το συνεχισουμε...

θα σεβαστω την επιθυμια σου να μην ξανασχολιασω απο δω και στο εξης τιποτα απο οτι ποσταρεται απο σενα...

μονο ενα πραγμα ,απο οσα εγραψες, θα σχολιασω κι αυτο επειδη με ενοχλησε πολυ...

το "καλες βολτες και να το χαρεις οσο δεν παει" ηταν απολυτως ειλικρινες...

δεχομαι οποιουδηποτε ειδους τσαμπουκα η μπινελικι,αλλα το να θεωρησεις οτι θελω το κακο σου επειδη στην "ειπα" ειναι απλα απαραδεκτο...ουτε μεσα εδω και πολυ περισσοτερο στην live ζωη μου ,δεν εχω ποτε επιθυμησει η δειξει οτι επιθυμω το κακο καποιου,ανεξαρτητα απο το αν τον παω η τον θεωρω μαλακα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ζεφο μονο ενα πραγμα απο μενα για να κλεισει εδω το θεμα...

ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα αναφορικα με το σκεπτικο που εγραψα οσα εγραψα,οποτε δεν υπαρχει και λογος να το συνεχισουμε...

θα σεβαστω την επιθυμια σου να μην ξανασχολιασω απο δω και στο εξης τιποτα απο οτι ποσταρεται απο σενα...

μονο ενα πραγμα ,απο οσα εγραψες, θα σχολιασω κι αυτο επειδη με ενοχλησε πολυ...

το "καλες βολτες και να το χαρεις οσο δεν παει" ηταν απολυτως ειλικρινες...

δεχομαι οποιουδηποτε ειδους τσαμπουκα η μπινελικι,αλλα το να θεωρησεις οτι θελω το κακο σου επειδη στην "ειπα" ειναι απλα απαραδεκτο...ουτε μεσα εδω και πολυ περισσοτερο στην live ζωη μου ,δεν εχω ποτε επιθυμησει η δειξει οτι επιθυμω το κακο καποιου,ανεξαρτητα απο το αν τον παω η τον θεωρω μαλακα...

Έλα κι εσύ Πάτρα καρντιά μο πάρε κι εκείνον τον παπ@ρα τον Chio, τα έρτει και ο Ζέφος και θα σας πάω τσάρκες, θα χορτάσουνε τα ματάκια σας και τα προκοιλάκια σας και μετά αν θέτε ρίχνετε και μερικά μπινελίκια ιτσ άδερ βρε αδερφέ...

Άντε ρε κουνηθείτε σας περιμένω - ανοιχτή πρόταση ( Αντωνάκη ξέρεις εσύ η Κυρία Χρύσα στα πούπουλα θα σ' έχει)

Aντωνη δεν μπορουσα να το εκλαβω διαφορετικα και βεβαια ασχετα αν με θεωρεις ηλιθιο , εγω πιστευω οτι καταλαβαινεις γιατι πραγμα μιλαω.....

Τωρα το να συμμετεχεις η οχι σε δικα μου ποστ ενω δεν δειχνεις εμπαθειες και αντιπαθειες ειναι λιγο σχημα οξυμωρο κατα πρωτον , και δεν επεδιωξα κατι τετοιο κατα δευτερον.

Βασικα εχω ακουσει τα καλυτερα απο κοινο μας φιλο και καποια στιγμη ηθελα να ενσωματωθω (εστω σε καποιο ποσοστο) στην παρεα οπως λεει και ο πατρινος , αλλα σκεψου και λιγο οτι μια τετοια αντιπαραθεση μπορει να λειτουργησει αρνητικα....οπως το παρει κανεις.

...τεσπα απελπισμενος για κοινωνικες διευρυνσεις δεν ειναι κανενας , απλα το λεω ενδεικτικα για τις προθεσεις μου.

Ωραια η συναναστροφη με νεα παιδια και επιδοξους αναβατες να ρωτανε και να περιμενουν την συμβουλη με ανοιχτα αυτια και ματια (προσωπικα ειναι κατι που αντιμετωπιζω οσο πιο ταπεινα μπορω) , αλλα η συναναστροφη με εμπειροτερους ειναι το κατι αλλο (πολλα να μοιραστεις/θυμηθεις)...φανταζομαι εδω συμφωνουμε.

Οσον αφορα αυτο που σε ενοχλησε και απο την στιγμη που δηλωνεις την προθεση σου δεν μπορω να κανω κατι αλλο απο το να την δεχτω ετσι οπως την λες και να ζητησω συγνωμη για το σχολιο περι υποκρισιας.........ισως πρεπει ο καθενας μας να πει περισσοτερες συγνωμες απλα ειπα να κανω την αρχη.

χαλαρος ειμαι ζεφο...απο κει και περα αν προκυψει και γνωριστουμε,επισης χαλαρος θα μαι...το αν θα τα βρουμε η οχι θα δειξει,οπως γινεται καθε φορα με καθε καινουρια γνωριμια...καμια κακια η εμπαθεια απο την πλευρα μου...

@VASKA...βασιλακη αγορι μου,το target group μου στα θηλυκα περιοριζεται μεταξυ 17-22 χρονων οριακα...αν εχεις κατι υπ οψιν σε αυτη την κατηγορια με διαστασεις 90-60-90,μαυρο μαλλι ,πρασινο ματι και στομα που δεν λεει πολλα ,αλλα κανει,ενημερωσε με...

frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

@VASKA...βασιλακη αγορι μου,το target group μου στα θηλυκα περιοριζεται μεταξυ 17-22 χρονων οριακα...αν εχεις κατι υπ οψιν σε αυτη την κατηγορια με διαστασεις 90-60-90,μαυρο μαλλι ,πρασινο ματι και στομα που δεν λεει πολλα ,αλλα κανει,ενημερωσε με...
    Αντωνακη,η φιλη μου η Εφη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	brunette5l.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	23,0 KB 
ID:	201837

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 Turbo project...
    από free rider στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 09:04
  2. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16
  3. Πρόβλημα στα R1 2004... Κιόλας???
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2004, 11:47
  4. Neo sugritiko YZF-R1 FIREBLADE GSX-R100 ZX-10
    από greekshadow στο forum Νέα