Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 151

Θέμα: k9 αναρτηση

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
    ...
    γελατε τωρα που τα μοτορια σασ ειναι καλα οταν θα αρρωστησουν η πεθανουν δεν θα ψαξετε και σεις στο ιντερνετ?
    ναι για νεκροθαφτη !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    ρε θα ξεκολησετε αμα θελετε και ξερετε κατι παραπανω πειτε το και κοψτε τις εξυπναδες μεσα απο το ιντερνετ παλιομαγκες.
    εαν σας τα ειχαν επαληθευσει 80% θα ησασταν σιγουροι..εγω τηελω το 95%
    εαν ξερετε κατι πανω σε κραδασμους τιμονιου για κ και θελετε βοηθηστε....
    μονο μερικοι που εχουν φαει ητα μπορουν να συνενοηθουν ...
    γελατε τωρα που τα μοτορια σασ ειναι καλα οταν θα αρρωστησουν η πεθανουν δεν θα ψαξετε και σεις στο ιντερνετ?
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    τι είναι / σόρρυ !! τι χρήση κάνουν τα πάνω βιδάκια και τι χρήση κάνουν τα κάτω βιδάκια?
    και μετά πάμε στην άλλη ερώτηση
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?
    απάντηση θα μου δώσεις ? ακόμα περιμένω

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Εγώ κατάλαβα ότι δεν κάνεις για 180 άλογα και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από κάτι πιο συμβατό με την οδηγική σου ικανότητα ... Δεν είσαι ο μόνος δυστυχώς , πολλοί έχουν πέσει στην λούμπα γιατί τα γαμημένα τα 1000 ss είναι καύλα (και μόνο να τα βλέπεις , πόσο μάλλον να τους γαργαλάς το γκάζι) όπως και να το κάνεις !!! Φταίνε κι εκείνοι οι παλιοοδηγοί στα gp που στα δείχνουν να φαίνονται όλα εύκολα κι απλά , φταίει και η γαμοκάμερα που στα δείχνει σε αργό ρυθμό και πας και τρως τα μούτρα σου , όταν συνειδητοποιείς ότι ο τοίχος έρχεται πάνω σου με πολλά ...
    Για την ουσιά τώρα , όπως πολλοί σου έχουν πει παραπάνω , από ρυθμίσεις στο μπροστινό δεν πέφτεις έτσι απλά σε μια ευθεία . Μπορεί να το πάθεις έχοντας μεγάλη κλίση σε στροφή αλλά σε ευθεία απλά δεν γίνεται . Επίσης , όπως σου λεεί ο Σπύρος (j' adore DukasII) αλλά αρνείσαι να δεχτείς (την μαλακία σου) , δεν μας τρέμει το τιμόνι στα 220 και μετά ανοίγουμε στα 250 με την ελπίδα να έχει στρώσει ... Και άντε και την βγάζεις καθαρή και 2η φορά , πας γυρεύοντας μέχρι να βρεις τον διάολο σου .
    Τέλος , άδικα πασχίζετε μερικοί να καταλάβετε τι έχει συμβεί , δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος , ευτυχώς , χωρίς απώλειες . Λυπάμαι φίλε για την μηχανή σου , λυπάμαι για τα χρήματα που έχεις ξοδέψει , αλλά το σενάριο της δολιοφθοράς μου ακούγεται κάπως Χαρδαβελικό . Τυχερός είσαι που στο έβγαλαν ολική και θα γλυτώσεις από αυτό , αλλά το μεγαλύτερο κέρδος το έχεις ήδη από τη στιγμή που την έβγαλες καθαρή . Όταν ξαναπάς για αγορά σκέψου διπλά αν κάνεις για 1000ss . Σοβαρά !!! Δεν κινδυνεύεις μόνο εσύ αλλά και όσοι βρίσκονται κοντά σου την ώρα που οδηγείς .

Νέο μέλος
    λοιπον εξηγησε μου εσυ τοτε το τρεμουλο στο μπροστινο συστημα στα καλα του καθουμενου και παρεπιπτοντος δεν ειναι το πρωτο μηχανακι που καβαλαω αλλα μπορω να σου πω οτι δεν ειπα οτι θα στρωσει απο μονο του τωρα πως το συμπερανατε ορισμενοι αυτο δεν ξερω τι να πω...
    και ξαναεξηγω αγαπητοι αναγνωστες και φιλοι αυτης την ομορφιας που λεγετε μηχανη οτι το μηχανακι ηταν στην γεωμετρια της ευθιας και ουτε ειχα κλιση και κατι απο ολα αυτα..οδηγικο λαθος δεν ητανε και επαναλαμβανω οτι ουτε πλαγιολισθηση εκανα....απλα απευθηνθηκα μπας και μαθω κατι παραπανω μπας και εφταιγε το stabilizater μηπως τα καλαμια η τα αλενακια χρωματος μπλε που ειναι στις δαγκανες.....
    το οποιοσ παρασυρεται απο μοτοgp και μετα βγαινει στον δρομο και νομιζει οτι ειναι ο ροσσι εχεις δικιο....ευχαριστω παντως με ορισμενους καταλαβα τι πεζει.
    delart@

Νέο μέλος
    και σου λεω και κατι αλλο ουτε μπαιρδεμενος ειμαι ουτε φουντα πινω και ξερω και τι μπορει να εγινε για συμβουλες μπηκα και για γνωμες μπηκα..
    και να σας δωσω εγω ο μπερδεμενοσ ο μαλακας ο κουλος οαπειρος και οπως αλλιως με χαρακτηρισαν μερικοι οτι εαν παρετε καινουργιο μηχανακι μην το αφηνετε καπου που δεν το βλεπετε γιατι φιδια δυστυχως κυκλοφωρουν πολλα
    delart@

Νέο μέλος
    ουτε χερας ειμαι ουτε ο πιτσιρικας που του πηρε ο μπαμπας του το 1000 και βγηκε να σκοτωσει αλλους μηχανοβιους οι περαστικουσς η τεσπα να προκαλεσει δυστηχημα...δυστυχως να μου πεις οι περισσοτεροι και αφελοις αυτο κανουν...το μηχανακι το λατρευα και εαν ενιωθα καποιο ελλατομα στην οδιγικη μου συμπεριφορα (σπανιζει θα μου πεις αλλα υπαρχει το γνωθειν σ'αυτον η οπως αλλιως το λενε) και γι'αυτον τον λογο εαν δεν μπορουσα να το οδηγισω θα πηγαινα σε safety school
    delart@

Φίλε μου δηλαδή υποστηρίζεις το σενάριο της δολιοφθοράς , τότε η περίπτωση σου πρέπει να είναι μοναδική και να ψάχνεις ομοιοπαθούντες σε ένα φόρουμ είναι βλακεία , όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί αλλά στην Νάπολι για πολλά φράγκα και όχι βέβαια γα τα μάτια μιας γκόμενας .Τώρα αν εσύ έχεις έχεις τέτοιους εχθρούς , να σου πω ότι φτηνά τη γλύτωσες , θα πρέπει να το ξέρεις . Είπες ότι η μηχανή σου ήταν άριστη και μετά από 10ώρες που την είχες αφήσει κάπου σου έκανε όλα τα παραπάνω ... Και τελικά κανείς ,μας δεν έχει καταλάβει πως στο διάολο έπεσες . Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έπεσες σε εκείνη τη διαδρομή με τις δοκιμές ή σε κάποια μεταγενέστερη βόλτα . Να σου μπλόκαρε ο τροχός ( με πολλά ;;;;; θα το είχες καταλάβει κι εσύ και δεν θα αναζητούσες απαντήσεις , το πλαίσιο σου λες ότι ήταν άθικτο , οπότε , δεν μπορώ να σε βοηθήσω . Υποψιάζομαι ότι κάποια μαλακία έκανες και δεν τη θυμάσαι ... Πάντως έτσι στα καλά καθούμενα δεν πέφτεις . Να πάτησες τπτ λάδια παίζει , όλα αυτά είναι εικασίες και απάντηση δεν θα δοθεί . Εκεί που κατέληξε το μηχανάκι σου τι σου είπαν ; Και μην το παίρνεις προσωπικά , δεν έχω καμιά διάθεση για πλάκες με 35 C , όσοι σου κάνουν πλάκα το κάνουν γιατί δεν έχεις απαντήσει σε κανένα με σαφήνεια για το τι πραγματικά σου συνέβη .

Παλαιό μέλος
    Παντως για την ιστορια αν οι αναρτησεις σου ειναι μπουρδελορυθμισμενες μεταξι τους σε στροφη τουλαχιστον πευτεις ανετα....

Υ.Γ. Μιλαω με αποδειξεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της puntix
    φιλε μηπως πατησες κανενα σουζιδι αρχισε τα slapping και σαβουριαστικες και μας λες μπαρουφες για ρυθμισεις και μπροστινα μηπως μπλοκαρε καμια παντοφλα στην αλυσιδα

..... εαν ενιωθα καποιο ελλατομα στην οδιγικη μου συμπεριφορα (σπανιζει θα μου πεις αλλα υπαρχει το γνωθειν σ'αυτον η οπως αλλιως το λενε) και γι'αυτον τον λογο εαν δεν μπορουσα να το οδηγισω θα πηγαινα σε safety school
    ΕΙΔΩΛΟΟΟΟΟ !!!!!!!!

και μην ακους τον andgeo αυτος δεν εχει ορεξη για πλακα με 35 βαθμους εμεις οι υπολοιποι ειμαστε σε χωρο με αιρ κοντισιον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    εκει που το πηγα μου ειπαν οτι και ποιο πανω εφοσον δεν ειναι stabilizater που στο κ εβαλαν τωρα εαν δεν κανω λαθος ..υπαρχει πιθανοτητα να σου εβαλαν αντιθετες ρυθμισεις στα καλαμια επανω που το κανεις ποιο σφηκτο η ποιο χαλαρο και στα αλλεν που εχει στις δαγκνες διπλα με το μπλε δεικτη δυστυχως με στραβα καλαμια και μποτες δεν μπορουμε να ειμαστε 100% σιγουροι για το εαν εβαλαν χερι εδω το ηχανακι πηρε σκελετο και υποπλεσιο το οποιο ειναι αφερουμενο δεξι καπακι μοτερ,δεξι καπακι κορμου ,εξατμισεις και ολο το κοστουμι συνολο με εργασια κτλ 10.000 αντε και 8000 στην καλυτερη με προσωπικη εργασια δικια μου γιατι εχω παει τεε μηχανικων αυτοκινητου.... η κλεμμενο που αρνηθηκα με την πρωτη γιατι ειναι πουστια..
    delart@

.... καπακι κορμου ....
    του γλυκου λεμε τωρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΕΙΔΩΛΟΟΟΟΟ !!!!!!!!

και μην ακους τον andgeo αυτος δεν εχει ορεξη για πλακα με 35 βαθμους εμεις οι υπολοιποι ειμαστε σε χωρο με αιρ κοντισιον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Είσαι κακοήθης ...

Ρε μεγαλε ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΜΗΧΑΝΗ?????

http://www.youtube.com/watch?v=MBSwu...eature=related

Μείνε στη μπαλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρεεεε....

Me tis poutses sto stoma tou TROOPER ti apegine telika ..???

(για να ξέρω αμα τον πάρω τηλέφωνο, θα μΕ μιλήσει ή θα "πνίγεται" ως συνήθως..??)

Έχασα εγώ τέτοια πανηγύρι???? Δεν το πιστεύω.... γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα..
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναρτηση Cbr600f4
    από klitsas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 16:27
  2. Αναρτηση πισω για Africa 2001
    από solman στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 13:51
  3. Πίσω ανάρτηση για CB500
    από m1ke στο forum Honda CB series