εγω που καταλαβα οτι εχεις μπαρ κ οχι κομπιουτεραδικο ειμαι περιεργος?Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν είναι να έρθεις πέρνα από το μαγαζί μου (Κωνσταντινουπόλεως 31 - 33 & Ιωαννίνων) να κεράσω μπύρα.![]()
![]()
εγω που καταλαβα οτι εχεις μπαρ κ οχι κομπιουτεραδικο ειμαι περιεργος?Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν είναι να έρθεις πέρνα από το μαγαζί μου (Κωνσταντινουπόλεως 31 - 33 & Ιωαννίνων) να κεράσω μπύρα.![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω που καταλαβα οτι εχεις μπαρ κ οχι κομπιουτεραδικο ειμαι περιεργος?![]()
η αληθεια βασκα ειναι οτι το προφιλ του μπαρμαν σου ταιριαζει πιο πολυ...BMW, μαλλι γκρι μακρυ κι ετσι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a53: :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΑΛΑΚΕΣ ΑΜΑ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ..Πως κανετε ετςι..πρωτη φορα βλεπετε ομορφο αντρα?![]()
Ρε Λάκη...
Πως έγινες έτσι ρε?![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Που πήγε εκείνος ο συμπαθητικός γατούλης με την ανθοδέσμη?:wacko:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Το ξεχειλώσαμε από το σπαμ. Μπάρμαν δεν ήμανα ποτέ μου. DJ ήμανα κάποτες και ακριβοπληρωμένο μάλιστα. Έτσι βγάλαμε τα φοιτητικά μας χρόνια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω που καταλαβα οτι εχεις μπαρ κ οχι κομπιουτεραδικο ειμαι περιεργος?![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τι εννοεις πως εγινα ετσι???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
:a53: :a53:
Ρε Λάκη...
Πως έγινες έτσι ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
Που πήγε εκείνος ο συμπαθητικός γατούλης με την ανθοδέσμη?:wacko:δεν ειμαι κουκλος?δεν ειμαι τρελα?
![]()
![]()
δηλαδης ετσι δε με χεις φιλο?![]()
αυτο που τα σπαει ειναι ο τιτλος της φωτο στο γουγλη: ''hairy chinese kid'' ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι εννοεις πως εγινα ετσι???δεν ειμαι κουκλος?δεν ειμαι τρελα?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Βασικά, πιο όμορφος είσαι απ' την 690 !!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι εννοεις πως εγινα ετσι???δεν ειμαι κουκλος?δεν ειμαι τρελα?
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
TI??Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Βασικά, πιο όμορφος είσαι απ' την 690 !!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
πΕτυχες καμια σταματημενη και καταφερες επιτελους (απο το 06 που βγηκε) να δεις το μουτρο της..???
μονο πινακιδα εβλεπες τοσο καιρο ε??
α ρε τυχερε...![]()
Ρε γατούλη....που πήγες καίχωσες την κεφάλα σου ρε.......:hypnotize :hypnotize![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
τουλαχιστον εγω εχω τα αρχιδια (νταξ λιγο τριχωτα..) να βαλω φωτο μου ρε κοτοπουλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ρε γατούλη....που πήγες καίχωσες την κεφάλα σου ρε.......:hypnotize :hypnotize![]()
![]()
Ναι, ήμουν όντως τυχερός...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
TI??πΕτυχες καμια σταματημενη και καταφερες επιτελους (απο το 06 που βγηκε) να δεις το μουτρο της..???
μονο πινακιδα εβλεπες τοσο καιρο ε??
α ρε τυχερε...![]()
Γιατί με τέτοιο μούτρο που'χει...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
XR
XTR
XJR
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων