Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 151

Θέμα: ΣΟΣ προσοχη στη κορινθου-πατρων

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx

και ασε πια την καραμελα με τις μετωπικες...

καραμελα οι μετωπικες εεε?

οκ, γραφε οτι καταλαβαινεις απο δω και περα...

ΥΓ:οτι εχεις πετυχει σε αυτο τον δρομο, το εχουμε δει ολοι μας, οσοι τουλαχιστον περναμε συχνα απο αυτον...

συνεχισε να γραφεις για το αν σου μεινει το αμαξι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Φιλε μου την autobahn την εκανε ο xitler για την τρελα του και τον μεγαλοιδεατισμο του δεν χρειαζεται να εχουν ολες οι χωρες ,οπως δεν εχουν τετοιο δρομο,δεν μπορω να καταλαβω αυτην την κοντρα με τον pano, Αφου ουσιαστικα το ιδιο πραγμα κουβεντιαζουμε εδω και 6 σελιδες.Ο δρομος μεχρι να γινει καλυτερος ειναι αυτος,ας προσαρμοστουμε σε αυτων και να μην τον βλεπουμε autobahn οταν θα γινει autobahn τωρα με το ΔΝΤ θα παμε ολοι φετα εκει ,προς το παρον οχι γιατι βγαινουμε τριματα
    την autobahn ΑΝ την εφτιαξε ο χιτλερ, (δεν ξερω), ή εστω ο ηγετης της Γερμανιας την εποχη που φτιαχτηκε, την εφτιαξε οχι απο τρελα ή απο μεγαλοιδεατισμο αλλα απο σεβασμο προς τον λαο του ... η αξια της ζωης του Γερμανου στα ματια του ηγετη του , αποτι φαινεται εχει μεγαλυτερη αξια του Ελληνα στα ματια των σημιτηδων, κωστακιδων , γιωργακιδων κτλ ...

Αυτο θα ελειπε τωρα να κατηγορησουμε τους Γερμανους που φτιαξανε κ γ@μω τους δρομους, να τους βγαλουμε κ τρελους κ κομπλεξαρες απο πανω ...

και δεν συζηταμε το ιδιο πραγμα εδω κ 6 σελιδες ... αλλα λεμε ... απλα δεν καταλαβαινεις την διαφορα ...

p@no,

την συζητηση δεν θα την συνεχισω γιατι δεν βγαζει καπου κ δεν εχει νοημα ...

δεν προκειται να καταλαβεις ποτε τι λεω, και δεν προκειται να καταλαβω ποτε τι λες ...

υπαρχει ενα χασμα μεταξυ μας που δεν προκειται να καλυφθει ουτε σε 100 σελιδες ...

αποψη σου, αποψη μου ...

Εν καιρο, ας τα βγαλεις τα συμπερασματα μονος σου, οταν ωριμασεις ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    The construction of the Autobahn system began in 1933 under Adolf Hitler as a public works project, providing government jobs to unemployed Germans. The Autobahn also possibly served another purpose: the road connection between various regions within Germany could make military defense and logistics much more efficient and rapid in response.
    Upon assuming power in January 1933, Adolf Hitler enthusiastically embraced an ambitious autobahn construction project as part of his program of public works to help fulfill his promise to reduce unemployment.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Autobahn

Εχεις δικιο DeusEx
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx

Εν καιρο, ας τα βγαλεις τα συμπερασματα μονος σου, οταν ωριμασεις ...

ναι ντεουξ...θελει ωριμοτητα για να καταλαβεις πως απο τη στιγμη που τα ατυχηματα που συμβαινουν στο δρομο απο μετωπικες, θα εξαλοιφονταν αν υπηρχε το διαζωμα...

εσυ μας λες μια προσωπικη σου ιστορια, εγω σου λεω γεγονοτα...εσυ μας λες για την μια στις χιλιες, εγω σου λεω για τις 990 στις χιλιες...δε πειραζει, δε μπορουν να καταλαβουν ολοι...καποια μερα κι εσυ θα καταλαβεις οτι το προβλημα δεν ειναι η βοηθητικη λοριδα...

Το διαβασες ολο?

The overall Road traffic safety of German autobahns is generally better than that of other European highways. German autobahn fatality rates are lower than Austria's and higher than Switzerland's rates(για την ελλαδα ουτε λογος). Highways are safer than other road types, as documented below.

662 νεκροι στην autobahn

4,699 νεκροι στο υπολοιπο Γερμανικο δικτυο (που ειναι πολυ καλυτερο απο την Ε.Ο. πατρων-πυργου)

φαντασου τι στατιστικα εχουμε εμεις στον σκ@τοδρομο ...

Μην το κουραζουμε αλλο παιδια ...

Καλος δρομος = λιγοι νεκροι

Σκ@τα δρομος = πολλοι νεκροι

THE END

Ο δρόμος είναι χάλια....Όμως ο δρόμος είναι αυτός,θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερος από αυτό που είναι σήμερα αλλά δεν είναι...Είναι αυτός εδώ και 40 χρόνια...Από εκεί και πέρα δεν έχει ούτε την Σκύλλα,ούτε την Χάρυβδη να παραμονεύουν.

Έχει διπλές και τριπλές προσπεράσεις στα τυφλά,οδηγούς που δεν ξέρουν που πάνε τα 4,κάτι τύπους να σου παίζουν φώτα ενώ εσύ,120-140 και επιταχυνεις,προσπερνάς σειρά οχημάτων που κάθονται στην βοηθητική....Που αν δεν τους κάνεις την χάρη να στριμωχτείς μέσα στις νταλίκες ή να έχεις αυτοκίνητο με 3 τούρμπο σαν το δικό τους να κάνεις 140-280 σε 3'' με 7η θα σε προσπεράσουν πριν από τυφλή στροφή.....Άλλους που έχουν το 1.100cc φορτωμένο και πρέπει να το καταλάβεις όταν τους δεις μπροστά σου ότι δεν έχουν άλλη δύναμη πέρα από την φόρα που πήραν από το απέναντι βουνό και καλύτερα να πας πιο άκρη για να σωθείς και να σώσεις...

Και το κλασικό λάθος...Πάνε και κολλάνε στο μπροστά όχημα στο 1 μέτρο και βγαίνουν να επιταχύνουν στο αντίθετο...Διότι αν βγει κάποιος από τον δρόμο από λάθος του παίζει και να την γλυτώσει...Αν σκάσει μετωπικά με τον απέναντι με ταχύτητες 100+ χλωμό το κόβω...

Και πολλά άλλα παρόμοια που είναι αποκλειστικά θέμα οδηγού και όχι δρόμου...Η στροφή είναι εκεί,η επιλογή να προσπεράσει κάποιος πάνω στην τυφλή στροφή ή να μπει με +50 από το όριο του οχήματος δεν είναι θέμα δρόμου...Είναι θέμα καθαρής μαλακίας,άσχετου,χωρίς την στοιχειώδη εκπαίδευση οδηγού...Που σε συνδυασμό με τον δρόμο είναι θάνατος...

Μια μπαριέρα θα έσωνε αρκετούς,η εκπαίδευση ακόμα πιο πολλούς ανεξάρτητα του δρόμου...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παιδια, εχετε ολοι κολλησει στον Πανο και στο τι θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι ο δρομος. Πολλα πραγματα θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι αλλιως αλλα πρεπει να λαβουμε υποψιν και το σημαντικοτερο(και το οποιο ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ μπορει ν'αλλαξει απο αυριο στους νεοτερους), δηλαδη την ΟΔΗΓΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ. Οσο καλος και να ειναι ο δρομος, αν συνεχισουμε να το παιζουμε Ροσσι και Σουμαχερ, το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Το Μαρτιο που μας περασε πηγα ενα ταξιδι στο Ισραηλ και ειδα κατι ΔΡΟΜΑΡΕΣ που δεν εχω δει στην Ευρωπη. 4-6 λωριδες πηγαινε-ελα + ΑΡΙΣΤΕΡΗ Λ.Ε.Α κανονικου μεγεθους + ΔΕΞΙΑ Λ.Ε.Α κανονικου μεγεθους, με ΤΕΛΕΙΑ κλιση και χαραξη καθως και ΤΕΛΕΙΑΣ ποιοτητας οδοστρωμα. Επισης στην Ε.Ο τους, δεν σταματας για διοδια αφου σε φωτογραφιζει καμερα και τα περναει στη φορολογικη σου δηλωση αυτοματα. Ε, λοιπον τα τροχαια τους ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ και θανατηφορα. Απο τους πιο απαραδεκτους οδηγους που εχω δει ποτε μου, και θα ελεγα πως μπροστα τους ειμαστε κλασεις ανωτεροι σαν οδηγικη παιδεια. Χαρακτηριστικα, πηγαινοντας με το νοικιαρικο απο Τελ Αβιβ για Ροσ Ανικρα(Συνορα με Λιβανο) και μαλιστα την ημερα του Πεσαχ(το δικο τους Πασχα-αρα και εντελως αδειοι δρομοι) ειδαμε 5 τροχαια στο πηγαινε και 6 στο ελα. Αμαξια κομμενα στη μεση, σε φλογες, ασθενοφορα κλπ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

gia ton DeusEx

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=106465

η καραμελα του διαζωματος, η μπουρδες, η βλακεια πως τα λαθη οδηγων προκαλουν ατυχηματα , οπως ελεγες...

ολο το προβλημα στη βοηθητικη ειναι, καλα τα λες

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Για την ευθύνη του οδηγού.
    Τι να πω. Δεν ξέρω ότι είναι παράνομο να κινούμαι πάνω στην βοηθητική;
    Το ξέρω.Γίνεται να βγω κανονικά στην λωρίδα και να κινούμαι με το όριο;
    Οχι δεν γίνεται.Διότι όταν είσαι πιο αργός απο την κυκλοφορία,
    αυξάνεις τις πιθανότητες να σε...πατήσουν.
    Όταν βλέπεις τριπλή προσπέραση απέναντι,τι θα κάνεις,δεξιά θα πάς
    μπας και γλυτώσεις τους φονιάδες.

Φιλαράκι με φορτηγό.Είχαμε πιάσει την ίδια κουβέντα.
    Έχει περάσει το Κιάτο,πάει για Ριο.Με την καρότσα άδεια,μέχρι 90 σταθερά
    κινείται εντός της βοηθητικής...μέσα στην στροφή ο δρόμος κάνει γούβα,είναι
    ανάποδη η κλίση δεν ξέρω τι, του έστριψε το τιμόνι απο το φορτηγό.
    Το αυτοκίνητο φυσικά άλλαξε λωρίδα.
    Μου λέει το εξής.
    Ευτυχώς ήμουν μόνος. Αν είχα αυτοκίνητο δίπλα θα το είχα βάλει απο κάτω.
    Που φταίει ο οδηγός;Στο ότι έπρεπε να κινείται στην λωρίδα του.
    Χαίρω πολύ.Τι είναι πιο επικίνδυνο όμως;

Η διπλή και η διαχωριστική είναι τοίχος.Για κάποιο λόγο.
    Το όριο επίσης μπαίνει για κάποιο λόγο.
    Αλλά όταν έχεις κομμάτι εθνικής να γράφει 60,ε θα το αγνοήσεις.
    Πρέπει να είσαι εξαιρετικά ικανός οδηγός να αντιληφθείς την ταχύτητα σου όταν πας με 90 ας πούμε αντί για 60.
    Και συνολικά,γνωρίζουμε όλοι ότι η σήμανση είναι χάλια.Οπότε απο default την αγνοούμε.
    Την θυμόμαστε μόνο όταν βρισκόμαστε σε ξένο για εμάς περιβάλλον.

Συμφωνώ με όσους είπαν το αυτονόητο.
    Πάση θυσιά αποφεύγουμε τον δρόμο.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Ρε σεις πλάκα κάνετε;
    Ακόμα ασχολείστε με το θέμα και πέσατε όλοι να φάτε τον Πάνο;

Δεν πάτε καλά μου φαίνεται...είναι δεδομένο ότι οι Ελληνικοί δρόμοι είναι μπουρδέλο στην καλύτερη
    περίπτωση εμείς σαν οδηγοί τι κάνουμε;; Χώνουμε τα γκάζια και οι άλλοι να φαν τι σκόνη μας χωρίς
    να υπολογίζουμε τίποτα!
    Κύριοι σας αρέσει ή όχι στο 99,9% των ατυχημάτων φταίει κάποιος από τους εμπλεκόμενους οδηγούς!!
    Και βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό!!!

Θα αναφέρω και δυο περιπτώσεις ατυχημάτων που έγιναν πρόσφατα εδώ στον Βόλο στην οδό Λαρίσης
    εκεί που είναι η δουλειά μου...
    Ο δρόμος στον οποίο αναφέρομαι είναι δρόμος με τρεις + τρεις λωρίδες και νησίδα στη μέση
    με οδόστρωμα σχετικά καλό αντιολισθητικό που όμως φτάνοντας στο τελευταίο φανάρι λόγω του
    ότι φρενάρουν βαριά οχήματα κατά μήκος του οδοστρώματος έχουν γίνει εκείνα τα γνωστά
    σαμαράκια.....επίσης το όριο ταχύτητας εκεί είναι τα 50χαω λόγω του ότι ο δρόμος είναι πιάτσα
    δηλαδή βενζινάδικα λαμαρινάδικα εμπορικά και άλλα....έχετε μια εικόνα του δρόμου τώρα όσοι δεν
    έχετε έρθει Βόλο οκ;;;

Λοιπόν περίπτωση πρώτη στον δρόμο αυτό πριν κάνα δίμηνο.....
    suzuki hayabusa κινούμενη με μεγάλη ταχύτητα (το κοντέρ του σταμάτησε στα 150)
    φτάνοντας στην προτελευταία νησίδα πριν το φανάρι κοπάνησε πάνω σε αμάξι που παράνομα
    βέβαια έκανε αναστροφή!!
    Φταίει το αμάξι που έκανε αναστροφή θα μου πείτε...κι εγώ μαζί σας όταν πήγα εκεί κι εγώ αυτόν το μαλάκα κοιτούσα με ''μισό'' μάτι (μηχανόβιος γαρ κι εγώ)....όμως αν το μπούσα δεν έτρεχε;;;
    ΔΕΝ θα γινόταν το ατύχημα! Να πω ότι μετά από τόσο καιρό ο οδηγός του μπούσα θα είναι και
    πάλι καλά μιας και ευτυχώς είχε εξοπλισμό!!!

Περίπτωση δεύτερη....μια βδομάδα μετά την προαναφερθείσα περίπτωση....
    Στον ίδιο δρόμο στο τελευταίο φανάρι φεύγοντας για Λάρισα κινούμε με κατεύθυνση προς Λάρισα
    φτάνω στο φανάρι κοντά στα 40 μέτρα περίπου και ευτυχώς κινούμενος με καμιά 50αρια χιλιόμετρα
    βλέπω ότι από το δρόμο που έρχεται από τη Νέα Ιωνία βγαίνει ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ένα σκούτερ...
    εγώ τον πρόλαβα μιας και πήγαινα αργά σταμάτησα πολύ πολύ έγκαιρα.... το αμάξι όμως που
    κινούταν στη μεσαία λωρίδα (με πράσινο αναμμένο από ώρα) την είχε την κατοστάρα σίγουρα
    και παρόλο που αντέδρασε γρήγορα το χτύπησε στο σκουτεράκι (ευτυχώς κι αυτός είναι ακόμα μαζί μας)

Και σας ρωτάω τώρα εγώ...Φταίει ο δρόμος;;; Η μήπως φταίει η οδηγική μαλακισμένη συμπεριφορά του ''Ελληνάρα'' και η
    οδήγηση του στυλ φάτε τη σκόνη μου;;

Στο βιντεάκι στον Μπράλο που ο ελληνάρας με τη μηχανή πάει με 250 και παραλίγο να στουκάρει
    στο αμάξι το αμάξι θα έφταιγε ή ο μαλάκας που πήγαινε με 250 σε δρόμο με όριο τα 80 ή τα 100;;;

Τέλος ξεκολλήστε μερικοί και επιτέλους τηρήστε τα όρια ταχύτητας των κωλόδρομων που έχουμε
    γιατί ρε γμτ βαρέθηκα να ακούω έγινε αυτό έγινε το άλλο και τις περισσότερες φορές το θύμα είναι
    ο δικυκλιστής ότι κι αν είναι αυτό που καβαλάει!!!
    Οι δρόμοι στο κωλοκράτος που ζούμε δεν αλλάζουν δεν αλλάζουν εύκολα τουλάχιστον...
    Εμείς όμως μπορούμε να αλλάξουμε την οδηγική συμπεριφορά μας!!

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....

Αυτά και καλά χιλιόμετρα να έχουμε όλοι ανεξαρτήτως του μυαλού που κουβαλάμε!!

Νέο μέλος
    Εχει ξεφυγει το φρεντ ....

Απλα σκεφτητε αμα τηρουταν μερικως ο κοκ
    1) Ορια ταχυτητας
    2) Προσπεραση μονο σε σημεια που επιτρεπεται ( ξερετε εκεινες οι διακεκομενες.....)
    3) Αποστασεις ασφαλειας

Θα γινοντουσαν ατυχηματα ???

Ναι το οδοστρωμα ειναι χαλια , αλλα αυτοι που φταινε στο 99.99% ειναι οι οδηγοι........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fkayios
    Εχει ξεφυγει το φρεντ ....

Απλα σκεφτητε αμα τηρουταν μερικως ο κοκ
    1) Ορια ταχυτητας
    2) Προσπεραση μονο σε σημεια που επιτρεπεται ( ξερετε εκεινες οι διακεκομενες.....)
    3) Αποστασεις ασφαλειας

Θα γινοντουσαν ατυχηματα ???

Ναι το οδοστρωμα ειναι χαλια , αλλα αυτοι που φταινε στο 99.99% ειναι οι οδηγοι........
    Αυτό λέμε μερικοί εδώ μέσα ρε φίλε...αλλά μερικοί όταν πιάνου το τιμόνι μεταλλάσσονται
    σε οδηγούς αγώνων!!!

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    m'aresei που σκαλωσατε ολοι στο θεμα της βοηθητικης, καθως και στο ''μια χαρα ειναι ο δρομος''...

να τα παρουμε και τα δυο ενα ενα...

οπως ειπα, την διαδρομη την εχω κανει απειρες φορες, διοτι ειμαι στην πατρα φοιτητης, και μαλιστα υπηρχε διαστημα που καθε βδομαδα εκανα την διαδρομη αθηνα πατρα....γι'αυτο λοιπου οι εξυπνακιδες, ας διαβασουν λιγο καλυτερα αυτα που γραφω...

1ον για τον καλο δρομο...ολοι οι δρομοι καλοι ειναι...οι οδηγοι φταινε...και ολα τα ατυχηματα σε αυτο τον δρομο λογω διαφορων οδηγων ''ταρζαν'' γινονται, οι οποιοι κανουν οπως να ναι προσπερασεις...ο δρομος αυτος ειναι οπως ολο το επαρχιακο δικτυο της ελλαδας...γι αυτο το λογο, μην ξαναοδηγησετε ΠΟΥΘΕΝΑ, εκτος φυσικα απο διαδρομες εντος πολης...

το οτι πληρωνεις διοδια(και δυστυχως τα πληρωνω καθε φορα), και το λενε αυτοκινητοδρομο, δε μου λεει τιποτα...ενας επαρχιακος δρομος απο τους χιλιαδες στην ελλαδα ειναι...το λαθος ειναι οτι εχει διοδια...

και τωρα στο 2ο...το κομματι της βοηθητικης...Λογω του οτι υπαρχει μια λοριδα ανα κατευθυνση, πολλοι οδηγοι οδηγουν στο κομματι της βοηθητικης...Φυσικα εκει οδηγουν και ΟΛΟΙ οι επαγγελματιες οδηγοι, οπως οδηγοι ΚΤΕΛ, οδηγοι φορτηγων κλπ, οι οποιοι φυσικα δε βγαινουν ρουπι απο τη λοριδα τους, εχουν κανει τη διαδρομη απειρες φορες και οδηγουν πολυ καλυτερα απο τους υπολοιπους σε αυτο το δρομο(βεβαια τα κτελ κανουν και προσπερασεις, αλλα ποτε δεν εχω δει να κανουν προσπεραση επικυνδινη)...

οπως ειπα, αν εχετε περασει απο εκει μια-δυο-τρεις φορες...ειδικα ερχομενοι ξαφνικα απο την αθηνων-κορινθου, λογικο να σας φαινεται σα να πηγατε στην ουγκαντα...αμα την μαθετε τη διαδρομη θα δειτε οτι ισχυουν αυτα που σας λεω...

οσο για τον παππου που θελει να του δειξουμε τα αμπελια του, καλο θα ειναι να μπει να γραψει και τιποτα σοβαρο...

ρε παιδιά έχει δίκιο ο πάνος αφού βλέπετε οτι ο δρόμος δεν είναι auto strada δεν χρειάζεται να κάνετε προσπεράσεις σε στροφές και τυφλά σημεία.Παιδιά την μηχανή ή το αυτοκίνητο το χειρίζεται ο οδηγός ο οποίος λαμβάνει πληροφορίες απο τον δρόμο αλιώς δεν θα χρειαζόταν οδηγος
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Παλαιό μέλος
    Ακολουθώντας το σκεπτικό του πάνου και των λοιπών ακολούθων του, τότε γιατί καθόμαστε και φοράμε κράνη όταν οδηγούμε τις μηχανές και ασφυκτιούμε φορώντας βαριά και ζεστά μοτοσυκλετιστικά μπουφάν? Αφού όταν οδηγούμε οφείλουμε να λαμβάνουμε υπ'οψη τα πάντα και να μην γίνεται ατύχημα...

Οκ, αρκετά κράτησε το αστείο. Η στραβή σε δρόμους με τέτοιο φόρτο κυκλοφορίας όπως η Κορίνθου - Πατρών πάντα θα γίνεται. Ένας δρόμος τέτοιας κυκλοφορίας οφείλει να βοηθάει τον οδηγό τα μέγιστα ώστε να μην συμβεί η στραβή (αλήθεια πάνο, πόσες φορές τον έχεις οδηγήσει βράδυ?), αλλά και αν γίνει η στραβή να έχει τις προδιαγραφές ώστε οι απώλειες να είναι οι λιγότερες δυνατές, τόσο για τον οδηγό που χάνει τον έλεγχο όσο και για τους απέναντι.

Σε λίγο θα ακούσουμε πως οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό οδηγούνε καλύτερα από αυτούς που κινούνται στην κορίνθου-πατρών, γιαυτό και εκεί συμβαίνουν λιγότερα θανατηφόρα ατυχήματα.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στη γλίτσα
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 16:50
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2007, 12:07
  3. Προσοχη στη βροχη και στα βαμμενα
    από sadengr στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 15:44