Σελίδα 8 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 379

Θέμα: Κόλλημα κινητήρα S1000RR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Έτσι εξηγούνται όλα.

Κι εγώ τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, να χαίρεσαι τις γνώσεις σου

Εικοσι χρονια τωρα, εχω περασει ωραια με τους πτυχιουχους και τους πιστοποιημενους...

Φιλε μου, ρωτα ποσα συνεργεια εχουν πτυχιουχο μηχανικο και πιστεψε με: θα εκπλαγεις με το αποτελεσμα.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Να απαντησω εγω: ΚΑΝΕΙΣ.

Πτυχεια κ μλκιες, τα χρειαζονται οι ασχετοι.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    μην γίνεστε ισοπεδοτικοι...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Από το forum των εγγλέζων...

http://www.s1000rrforum.com/forum/bm...-camshaft.html
    δεν το βλεπω να λειτουργει για πολυ καιρο αυτό το φορουμ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Nαί, φίλε Νίκο. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...

θα μπορούσαν ίσως να είχαν μπεί στο χώρο με λιγότερες αξιώσεις αλλά πιό προσεκτικά, βολιδοσκοπώντας, μαζεύοντας όσο μπορούν περισσότερο φηντμπακ και κατόπιν να έξελίξουν ένα όπλο από μία καταξιωμένη τουλάχιστον βάση.

Αυτό όμως προυποθέτει χρόνο. Και προφανώς χρήμα. Αυτό που έκαναν αντιθέτως τους εξοικονομεί και ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ.

Το να επιβελτιώσει σε δυό-τρία σημεία το μοτέρΙ και να αντικαταστήσει ορισμένες εκατοντάδες, με άλλα βελτιωμένα -ενώ είναι ΜΕΣ ΣΤΟΝ χορό- της κοστίζει πολύ λιγότερο...

Μπορεί να πάσχει στην τεχνογνοσία επί του αντικειμένου -τουλάχιστον όταν βιάζεται- αλλά στην οικονομοτεχνική μελέτη ΔΕΝ ΝΙΚΑΣ τον ΓΕΡΜΑΝΟ...

Τα λεφτουδάκια της ΣΥΝΕΧΟΥΣ εξέλιξης της γρηγορότερης μοτό παραγωγής τα έχουν προπληρώσει ΗΔΗ, οι ιδιοκτήτες με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Η μπεμβέ είμαι σίγουρος ότι ήξερε πριν το βάλει στην παραγωγή ότι θα βγάλει προβλήματα.
    Και το έβγαλε απολύτως συνειδητά. Γιατί αυτό την συμφέρει.
    Καταλάβετέ το, ορισμένοι. Στις πλάτες σας γίνεται όλο αυτό.

ελληνικα και ξενα μοτοπεριοδικα θα γραφουν σε κανα-δυο χρονια ''και αφου ελυσε τα ΜΙΚΡΟπροβληματακια της πρωτης γενιας ξαναεπιστρεφει στην κορυφη της κατηγοριας ''
    RIDE MORE TALK LESS

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    [B ελληνικα και ξενα μοτοπεριοδικα θα γραφουν σε κανα-δυο χρονια ''και αφου ελυσε τα ΜΙΚΡΟπροβληματακια της πρωτης γενιας ξαναεπιστρεφει στην κορυφη της κατηγοριας '' [/B]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Μή κοιτάς ,έσύ είσαι παιδί άκόμα,ρώτα τό μπαμπά σου άν είναι μηχανόβιος
    θά ξέρει.
    Όπου παρκάραμε τά εύρωπαικά τότε είχαμε καί ένα κουτάκι άπό κάτω νά μήν άφήνουμε
    λάδια............

Μου τα'λεγε αλλα εγω εκει!!
    Ευρωπαικο πηγα και πηρα.
    Θελω το μηχανακι μου να εχει χαρακτηρα......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Έτσι εξηγούνται όλα.

Κι εγώ τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, να χαίρεσαι τις γνώσεις σου
    του φευγατου η μανα ποτε δεν εκλαψε...

ημουν σιγουρος οτι θα χρησιμοποιουσες το παραπανω ως σωσιβιο,για να αποφυγεις την παραδοχη της πληρους αγνοιας σου...γι αυτο αλλωστε το εγραψα...

εγω θα συνεχισω να χαιρομαι τις γνωσεις μου...σε εσενα δεν ξερω τι εμεινε για να χαρεις...

αιντε τα λεμε...

υ.γ. ειμαι φοβερα περιεργος να δω τι θα δημοσιοποιησει η bmw,οταν καποια στιγμη βρει ακρη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

υ.γ. ειμαι φοβερα περιεργος να δω τι θα δημοσιοποιησει η bmw,οταν καποια στιγμη βρει ακρη... [/B]
    τιποτα φυσικα.
    Ειναι γερμανικο σηνυθειο να τα αποσιωπουν αυτα ατα βλαβερα νεα.Οπως ειπε και καποιος ποιο πανω θα βγαλουν δευτερη γενια με λυμενα τα προβληματα και οτυε θα το παρεις χαμπαρι.
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Μου τα'λεγε αλλα εγω εκει!!
    Ευρωπαικο πηγα και πηρα.
    Θελω το μηχανακι μου να εχει χαρακτηρα......

ΜΟΥΛΤΙΣΤΡΑΝΤΑ 1200 ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............

Διάβασε τέστ στό μοτό νά δείς μέ τί χάρη τά γράφουν.........
    Σκέτη έκθεση ίδεών στό Γυμνάσιο είναι:rotflmao:
    Άφού ό άνθρωπος μέχρι καί τή σέλλα τού συνεπιβάτη φοβερή τή βρίσκει....
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ 20000 ΕΥΡΩ...........??
    Δώσε καί πάρε, ένα μούλτι..........πού τά κάνει όλα , 4 σέ 1
    ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ...........
    ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 20............

Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
    τιποτα φυσικα.
    Ειναι γερμανικο σηνυθειο να τα αποσιωπουν αυτα ατα βλαβερα νεα.Οπως ειπε και καποιος ποιο πανω θα βγαλουν δευτερη γενια με λυμενα τα προβληματα και οτυε θα το παρεις χαμπαρι.
    μωρε,αν κανουν αυτο καλα θα ναι...μην αρχισουν τα καλα οπως με τα gs φοβαμαι,που κατηγορουσαν τους πελατες οτι διελυαν τους αξονες με την χρηση που εκαναν...

παντως εχουν καταπληκτικο οικονομικο σκεπτικο..."κανουμε r&d με τα λεφτα των πωλησεων..."

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μα καλά τη φήμη τους δε την σκέφτονται? Είναι δυνατόν να κάνεις τόση φασαρία και στο τέλος να βγάζεις στην αγορά κάτι που σπάει? Αν όλο αυτό το έκαναν εις γνώσιν τους, τότε το πιστολάκι που εξέλιξαν οι emo μια χαρά κάνει γι' αυτούς.
    Sent from me using a computer.

calculated risk ηταν...απλως τους βγηκε λιγο χειροτερο και λιγο νωριτερα απο το αναμενομενο...

anyway, το μελλον θα δειξει...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    το αθλιο servo-abs τους πηρε χρονια να το πεταξουν και ποτε δεν παραδεχτηκαν κατι...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Μα καλά τη φήμη τους δε τη σκέφτονται? Είναι δυνατόν να κάνεις τόση φασαρία και στο τέλος να βγάζεις στην αγορά κάτι που σπάει? Αν όλο αυτό το έκαναν εις γνώσιν τους, τότε το πιστολάκι που εξέλιξαν οι emo μια χαρά κάνει γι' αυτούς.
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι έβγαλαν στην αγορά κάτι που θα σπάσει. Προφανώς και το τεστάρισαν εξαντλητικά σε προ-παραγωγή, αλλά οι κανόνες αγοράς και marketing είναι σκληροί.
    Αν δεν δημιουργούσε τέτοιο θόρυβο η εμφάνιση του άλλωστε, κανείς δεν θα έδινε ιδιαίτερη σημασία στα 2-3-13 μοτέρ που έσπασαν (και αντικαταστάθηκαν). Εχει ακούσει κανείς τίποτα για R1 και CBR που βροντάνε με μεγαλύτερη συχνότητα ίσως?
    Όλος ο πλανήτης καλώς ή κακώς με τo S1000RR ασχολείται. Το ίδιο έγινε και με τα aprilia κ.ο.κ

Σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι έβγαλαν στην αγορά κάτι που θα σπάσει. Προφανώς και το τεστάρισαν εξαντλητικά σε προ-παραγωγή, αλλά οι κανόνες αγοράς και marketing είναι σκληροί.

Οι κανόνες αγοράς κα μαρκετινγκ το σπάνε δηλαδής?

Σελίδα 8 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km
    από gidimitropoulos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 304
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2018, 00:42
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 21:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία