Το ότι οι ζάντες δεν είναι με ακτίνες, μόνο εγώ το παρατήρησα?
Το ότι οι ζάντες δεν είναι με ακτίνες, μόνο εγώ το παρατήρησα?
όχι απλά εσύ παρατήρησες μόνο την ασφάλτινη έκδοση, θα υπάρξει και χωμάτινηΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το ότι οι ζάντες δεν είναι με ακτίνες, μόνο εγώ το παρατήρησα?![]()
Τίποτα ακόμα στο triumphadventure.com Το πρώτο παράθυρο μηδένισε τον χρόνο το πρωί και τώρα άρχισε να μετράει πρόσθέτοντας... Τι μάς δείχνει? Πόσο καθυστερεί η ανακοίνωση?
Αμα googlάρετε πάντως Triumph adventure βγάζει ωραία πράματα..........![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
http://www.motorcycle-usa.com/642/76...es-Triple.aspx
Πήραν τον 675 και τον υπερκυβίσανε απλώς μεγαλώνοντας την διαδρομή? Ο τρόπος του τεμπέλη..
οτι εκανε η Yamaha με το FAZER 8 και πολλες αλλες...Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
http://www.motorcycle-usa.com/642/76...es-Triple.aspx
Πήραν τον 675 και τον υπερκυβίσανε απλώς μεγαλώνοντας την διαδρομή? Ο τρόπος του τεμπέλη..
γιατι να βαλουν στην παραγωγη εναν νεο κινητηρα αφου εχουν το μπλοκ απο τον δοκιμασμενο 675?
Accipere quam facere praestat injuriam
Εξαρτάται πόσο μεγάλωσαν την διαδρομή. Ελπίζω να μην τον κάναν υποτετράγωνο. Ευκολος τρόπος να αυξήσεις την ροπή χαμηλά αλλά χαλάς την ευστροφία.. Στο fazer ειναι άλλο πράμα μια και το 600άρι ροπή χαμηλά δεν έχει δράμι..Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
οτι εκανε η Yamaha με το FAZER 8 και πολλες αλλες...
γιατι να βαλουν στην παραγωγη εναν νεο κινητηρα αφου εχουν το μπλοκ απο τον δοκιμασμενο 675?
βγήκε το βίντεο με τον κινητήρα αλλά κλάϊν μάϊν...δεν φανερώνει κάτι που δεν ξέραμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
βγήκε το βίντεο με τον κινητήρα αλλά κλάϊν μάϊν...δεν φανερώνει κάτι που δεν ξέραμε
πούντο?
μπήκες στην ιστοσελίδα του adventure? δεν σου παίζει το βιντεάκι στο δεύτερο κουτάκι από αριστερά?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μπήκες στην ιστοσελίδα του adventure? δεν σου παίζει το βιντεάκι στο δεύτερο κουτάκι από αριστερά?
Οχι γμτ το flash...
Κάτσε δοκιμάζω με άλλον browser.. A! Μάλιστα.. Δε καθάριζε η cache του firefox. Τρίχες. Long stroke και φούτσες μπλέ. Αμα δώ κάναν υποτετράγωνο κινητήρα πάλι (βλέπε 1050) εν έτει 2010, θα κόψω φλέβες.