Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 121

Θέμα: Διώξεις για ελεύθερη κατασκήνωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ακου και μια σχετικη ιστοριουλα και πως την ειπε ενας απιστευτος τυπος που εχω γνωρισει στα βουνα και στα χωματα του ακροπολις.

Κυριος με χρυση καδενιτσα τιμπαρλεντεν και βλακοστ γυαλι παπριζοδιαστασεων ρειμπαν μαζι με τις κυριας του με τακουνι και περιβολη λευκη μπουζουκλερι τιγκα στο χρυσο και στην κυριλα(που πας μαρι στα χωματα με τα ασπρα και τον μαυρο πορδοκοφτη),Ειχαν ερθει εκει στα πισια σε μια αριστερη ανηφορικη μπουκα να δουν τα γκαζια καθοτι ο κυριος εδιεθετε και σουμπαρου ρου,
    Ανα χειρας κρουσανακια τυροπιτες και φραπεδια απαραιτητες ,τελειωνει η ειδικη και ολοι μας μαζευαμε οτι ειχαμε ακουμπησει στους γυρω θαμνους ,η κυρια μαζι με τον κυριο αμολυσαν την σακουλα να πεσει ανεμελα.
    Ο θεικος τυπος που γνωρισα μετα το συμβαν τους λεει την χαρακτηριστικη ατακα εν μεσω πληθους..

-Κυριε ,Κυρια συγνωμη
    -Αδιαφοροι εκεινοι
    Επιμενει ο δικος μου
    -Κυριε ,Κυρια συγνωμη
    Ενω εχει παρει την σακουλα στα χερια του και εκεινη γυριζουν το βλεμα τους προς αυτον
    -Συγνωμη σας γλυστρισε και σας επεσε η σακουλα σας οριστε παρτε την..

Η απολυτη ξεφτυλα η καφε πλεον ξανθια γκομενιτσα με τον μαγκα της ειχαν γινει κοκκινο πρασινη και ολο του βουνο γελαγε με την παρτη τους.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    επειδή το αντίσκηνο μου αρέσει πολύ και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά στην ζωή μου θλίβομαι με όλα αυτά που διάβασα σε αυτές τις 8 σελίδες.

πήρα μια γεύση για το τι επικρατεί σήμερα στις ακτές μας.
    η εικόνα που έχω εγώ για κατασκήνωση σε παραλία,είναι εντελώς διαφορετική,αφού και όταν έμενα στην αθήνα,αλλά και τώρα στο βουνό,προτιμώ να κάνω πολλά χιλιόμετρα για να βρεθώ σε πολύ μοναχικές παραλίες,απο το να πέσω στην λούμπα.
    και τόσα χρόνια μου έχει βγει σε καλό..
    δόξα το θεό η Ελλάδα μας έχει ακόμη τέτοιες παραλίες,μακριά απο γιάπηδες και τις συνήθειές τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsioy600
    Και πες μου εσύ μετά ποιος είναι ο γύφτος!!Ιδιοι είναι.Η μόνη διαφορά ειναι οτι ο ενας εχει Datsun και ο αλλος Cherokee..Mην σου πω οτι ο γυφτος είναι καλύτερος!Τουλαχιστον ο γύφτος έχει την επίγνωση του τι ειναι ενώ ο νεόπλουτος ελληνάρας γιάπης νομιζει οτι ολος ο κοσμος του ανήκει.
    Ωραίος ο φιλος αστυνόμος.Να σου πω.Δεν του λες να κατεβει μια βόλτα και απο χιλιαδού να ριξει κανα προστιμο μπας και βρουμε καναν ίσκιο να στήσουμε?
    Χιλιαδου φιλε δε παιζει να στησεις σκηνη...πανε και καβατζωνουν μερος πριν τον Μαιο!
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Καθε μερα τελικα επιβεβαιωνετε η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...αν παρω κανα μεγαλο φωτοβολταικο μαζι λετε να την γλυτωνω..Δεν υπαρχει ελπιδα σε τουτη την χωρα τελικα..

Φυλάκιση και πρόστιμα για το ελεύθερο κάμπινγκ

Με πρόστιμο ύψους περίπου 150 ευρώ, αλλά και τρίμηνη ποινή φυλάκισης θα τιμωρούνται οι φυσιολάτρεις εκδρομείς. Απαγόρευση ελεύθερου κάμπινγκ για την προστασία των ακτών
    Μίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε: Ιούνιος 14 2011 15:42 Ενημερώθηκε: Ιούνιος 14 2011 15:50

Τρεις μήνες φυλάκιση και χρηματικά πρόστιμα περιμένουν τους κατασκηνωτές που επιλέγουν να στήσουν τη σκηνή τους σε σημεία εκτός οργανωμένου κάμπινγκ, όπως δήλωσε την Τρίτη ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης.

Στόχος δεν είναι φυσικά άλλος, από την πλήρη προστασία της φυσικής ομορφιάς των παραλιών.

Το υπουργείο προειδοποιεί ότι οι παραβάτες, θα επιβαρυνθούν με χρηματικό πρόστιμο ή φυλάκιση τρεις μήνες με δυνατότητα αναστολής ή ακόμα και με τα δύο.

Μάλιστα, επιβάλλεται από τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα όρια του οποίου πραγματοποιείται η παράβαση, διοικητικό πρόστιμο ύψους 146,74 ευρώ κατ΄άτομο.

"Η αποποινικοποίηση της ελεύθερης κατασκήνωσης θα μπορούσε να επιτευχθεί αφού προηγουμένως τα συναρμόδια υπουργεία διαμορφώσουν το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο και τις κατάλληλες υποδομές ώστε να μπορεί ο φυσιολάτρης να απολαμβάνει τη φύση, παράλληλα όμως να την προστατεύει και να την αναδεικνύει", αναφέρει επίσης ο κ. Νικητιάδης.
    http://news247.gr/ellada/eidiseis/ap...s.1104941.html

Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Για τια παραλιες αυτο? Δηλαδη για το βουνο δεν εχουμε θεμα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πας για ελευθερο και μετα τρεχεις στο δικαστηριο να αποδειξεις οτι ο συγκεκριμενος νομος ειναι αντισυνταγματικος....παει περιπατο και το ασυλο της κατοικιας...

Γουελκαμ του γκρις.....γιου γουϊλ λαϊκ γκρις...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Επειδή δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε..

Ο υπνόσακος σόλο επιτρέπεται. Αν σας πιάσει βράδυ, ρίξτε ένα sleeping bag όπου σας αρέσει, παραλία ή βουνό και κοιμηθήτε.

(Αρκεί να είναι καλοκαίρι ή αν είναι χειμώνας, ο υπνόσακος να είναι ο κατάλληλος)
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    απο την περιοχη κυπαρισσιας παντως παιδια κατα μηκος της παραλιας καλο νερου -ελαιας εως και ζαχαρω το ελευθερο καμπιγκ ζει και βασιλευει.....
    μαλιστα στην περιοχη της ελαιας ο δημος εχει φροντισει να βαλει καδους απορριματων και νερο.
    πολλα τροχοσπιτα και σκηνες .....
    απο τα καμπιγκ τα νομιμα ομως σπανε τα τηλεφωνα και επισημες αναφορες στα αστυνομικα τμηματα για να τους διωξουν αφου εχουν εννομο συμφερον!!!
    οι αστυνομικοι δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα αλλα τους βλεπω χαλαρους στο να απομακρυνουν τους κατασκηνωτες και καλα κανουν!
    δυστηχως πολλες φορες αυτοι που φενονται κακοι ειναι οι πολιτσμανοι γιατι ειναι αυτοι που ερχονται σε επαφη με τον κοσμο ,αλλα ουσιαστικα το θεμα ξεκινα απο την στιγμη που το ελευθερο καμπιγκ στην ελλαδα απαγορευετε!
    καλαματιανος

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Για τια παραλιες αυτο? Δηλαδη για το βουνο δεν εχουμε θεμα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πας για ελευθερο και μετα τρεχεις στο δικαστηριο να αποδειξεις οτι ο συγκεκριμενος νομος ειναι αντισυνταγματικος....παει περιπατο και το ασυλο της κατοικιας...

Γουελκαμ του γκρις.....γιου γουϊλ λαϊκ γκρις...

Η σκηνή δεν του camping δεν είναι κατοικία και συνεπώς δεν καλύπτεται από το άσυλο της κατοικίας.

Επίσης αυτό που πάει να προστατεύσει ο νόμος αυτός είναι το περιβάλλον που προστατεύεται από το Σύνταγμα.

Συνεπώς το μόνο που μπορεί να σταθεί για να κριθεί ως αντισυνταγματικός ο νόμος αυτός είναι η παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας με την έννοια ότι το επιβαλλόμενο μέτρο είναι δυσανάλογο με τον επιδιωκόμενο σκοπό.
    Με απλά λόγια: έπρεπε να λάβουν άλλα μέτρα αντί της πλήρους απαγόρευσης.
    Θα μπορούσε π.χ. να απαγορευτεί σε ορισμένα μέρη ή αντίθετα να επιτρέπεται σε ορισμένα μέρη.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Ειναι προσωρινη κατοικια, οποτε προστατευεται....

Οσοι χανουν τα σπιτια τους, π.χ απο ενα σεισμο και μενουν σε σκηνες, δεν εχουν δικαιωματα?

Για να σε διωξει αστυνομικος θα πρεπει να εχει αποφαση για την συγκεκιμενη μερα και τοποθεσια

Δεν μπορει αυθαιρετα να σε διωξει

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Ειναι προσωρινη κατοικια, οποτε προστατευεται....

Οσοι χανουν τα σπιτια τους, π.χ απο ενα σεισμο και μενουν σε σκηνες, δεν εχουν δικαιωματα?

Για να σε διωξει αστυνομικος θα πρεπει να εχει αποφαση για την συγκεκιμενη μερα και τοποθεσια

Δεν μπορει αυθαιρετα να σε διωξει

απο οτι γνωριζω ο αστυνομικος δεν σε διωχνει αλλα σου επιβαλει διοικιτικο προστιμο......δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο...
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    απο οτι γνωριζω ο αστυνομικος δεν σε διωχνει αλλα σου επιβαλει διοικιτικο προστιμο......δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο...
    Tο πρώτο Post του thread το διάβασες;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    το διαβασα!την ειδηση την μεταφερει δημοσιογραφος.δεν ξερουμαι ομως το αποτελεμα της δικογραφιας .......
    στην περιοχη που εγω ειχα κατασκηνωσει με ενημερωσε αστυνομικος οτι θα πρεπει να αποχωρησω απο το σημειο σε ευλογο χρονικο διαστημα διαφορετικα θα μου επιβληθει χρηματικο προστιμο...
    δεν μου ειπε οτι θα μου κανει μηνυση αλλα δινοντας μου μαλιστα και ενημερωτικο εντυπο που ανεφερε το νομο και την ποινη για παρανομη κατασκηνωση.
    αυτο ειχε συμβει πριν 4 χρονια και μαλιστα σε ορισμενους τουριστες που ηταν με τροχοσπιτα ειχαν βγαλει το εντυπο και σε διαφορες γλωσσες και ενημερωναν τους κατασκηνωτες!!!
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    το διαβασα!την ειδηση την μεταφερει δημοσιογραφος.δεν ξερουμαι ομως το αποτελεμα της δικογραφιας .......
    στην περιοχη που εγω ειχα κατασκηνωσει με ενημερωσε αστυνομικος οτι θα πρεπει να αποχωρησω απο το σημειο σε ευλογο χρονικο διαστημα διαφορετικα θα μου επιβληθει χρηματικο προστιμο...
    δεν μου ειπε οτι θα μου κανει μηνυση αλλα δινοντας μου μαλιστα και ενημερωτικο εντυπο που ανεφερε το νομο και την ποινη για παρανομη κατασκηνωση.
    αυτο ειχε συμβει πριν 4 χρονια και μαλιστα σε ορισμενους τουριστες που ηταν με τροχοσπιτα ειχαν βγαλει το εντυπο και σε διαφορες γλωσσες και ενημερωναν τους κατασκηνωτες!!!
    E, τον εδικό μου κολλητό δεν τον ειδοποίησε ευγενικά κανείς! Ντου και στην κλούβα σα να ήτανε ο τελευταίος κακοποιός.
    Κατά τα λοιπά...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    μονο η σκηνη απαγορευεται,οχι ο υπνοσακος.μπορεις να κοιμηθεις ελευθερα οπου θελεις.παντως για μενα το προβλημα ξεκινησε απο τα τροχοσπιτα.αυτοι ειναι οι τζαμπατζηδες και πηρε μετα η μπαλα ολους.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ακου και μια σχετικη ιστοριουλα και πως την ειπε ενας απιστευτος τυπος που εχω γνωρισει στα βουνα και στα χωματα του ακροπολις.

Κυριος με χρυση καδενιτσα τιμπαρλεντεν και βλακοστ γυαλι παπριζοδιαστασεων ρειμπαν μαζι με τις κυριας του με τακουνι και περιβολη λευκη μπουζουκλερι τιγκα στο χρυσο και στην κυριλα(που πας μαρι στα χωματα με τα ασπρα και τον μαυρο πορδοκοφτη),Ειχαν ερθει εκει στα πισια σε μια αριστερη ανηφορικη μπουκα να δουν τα γκαζια καθοτι ο κυριος εδιεθετε και σουμπαρου ρου,
    Ανα χειρας κρουσανακια τυροπιτες και φραπεδια απαραιτητες ,τελειωνει η ειδικη και ολοι μας μαζευαμε οτι ειχαμε ακουμπησει στους γυρω θαμνους ,η κυρια μαζι με τον κυριο αμολυσαν την σακουλα να πεσει ανεμελα.
    Ο θεικος τυπος που γνωρισα μετα το συμβαν τους λεει την χαρακτηριστικη ατακα εν μεσω πληθους..

-Κυριε ,Κυρια συγνωμη
    -Αδιαφοροι εκεινοι
    Επιμενει ο δικος μου
    -Κυριε ,Κυρια συγνωμη
    Ενω εχει παρει την σακουλα στα χερια του και εκεινη γυριζουν το βλεμα τους προς αυτον
    -Συγνωμη σας γλυστρισε και σας επεσε η σακουλα σας οριστε παρτε την..

Η απολυτη ξεφτυλα η καφε πλεον ξανθια γκομενιτσα με τον μαγκα της ειχαν γινει κοκκινο πρασινη και ολο του βουνο γελαγε με την παρτη τους.

Φίλε μου δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δεν συμβαίνουν πάντα έτσι!
    Άμα πας στην κυρία με τον πορδοκόφτη και της πείς κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι να σου απαντήσει: "Τι μου έπεσε χριστανέ μου, δεν είδες ότι την πέταξα?"
    Και θα πεί μετα στον αντρα της:
    "Kαλά έχει γεμίσει ο κόσμος μέ ηλίθιους και καθυστερημένους, τς, τς, τς!!"

Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 900 - ρυθμίσεις για ελεύθερη εξάτμιση ??
    από kostantinos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 19:41
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 19:36
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 13:05
  4. 2ημερο με ελεύθερη κατασκήνωση
    από hristos3 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 11:38
  5. 2ημερο με ελεύθερη κατασκήνωση