Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 173

Θέμα: Ελλάδα - Σερβία, Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    whatever τίποτα άλλο άσχετο έχεις να πεις?

ευτυχώς οι χούλιγκανς είναι σκεπτομενοι άνθρωποι και πάνε τον κόσμο μπροστά

Βρες ένα άρθρο που είχε ποστάρει ο γκανταλφ σε σχέση με την βια στα γηπεδα και τα σχετικά και άσε με εμένα.

Καημένε κόσμε.
    Ρε φιλε τελικα εισαι πολυ χαζος η κανεις το χαζο.Αντε τραβα που θα μας κανεις και μαθημα για το χουλιγκανισμο.Οταν πηγαινα στο γηπεδο δεν ειχες γεννηθει ακομα.Καμμια απαντηση εχεις να δωσεις?Κανενα επιχειρημα αντι του ψευτογκαιμπελισμου που επιδεικνυεις?Σε ρωτησα συγκεκριμενα πραγματα αλλα απαντηση καμμια.
    Απο που προκυπτουν ολες οι μαλακιες που γραφεις (σε σχεση με τις ερωταπαντησεις μου) δεν καταλαβα.
    ΟΤΑΝ και ΑΝ απαντησεις σε οτι σε ρωτησα τα ξαναλεμε.Αλλιως αυτες τις γενικοτητες και τη λασπη που πετας να τα βαλεις εκει που ξερεις
    Γκεκε?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    Κανενα επιχειρημα αντι του ψευτογκαιμπελισμου που επιδεικνυεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Γραφεις λοιπον

Πάλι καλά να λέτε που ο Μπουρούσης δεν παίζει στον παοκ. Θα είχαμε ήδη κάποιον Σέρβο νεκρό σήμερα από τους φανατισμένους φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής.

φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής. και ρωταω αν οι αλλοι ειναι αριστεροχουλιγκανς.
    Τα διαλυτικα στη λεξη "ομαδα" τι σημαινουν?Οτι ο Παοκ δεν ειναι ομαδα και ειναι οι αλλες?
    Σου εξηγω οτι οι χουλιγκαν ειναι ιδιοι ανεξαρτητως χρωματος και συ μου λες οτι μαλωνω,σφαζομαι και συντηρω καποια εταιρια.
    Μαλλον δεν καταλαβαινεις ελληνικα.Απο που προκυπτει οτι εγω ειμαι χουλιγκαν?Γιατι στο γηπεδο παω πολλα χρονια αλλα μονο για δουλεια πλεον.Παω και πληρωνομαι δεν πληρωνω καν εισητηριο.
    Ισως να εχεις δει σε αθλητικα ενα πλανακι με ματατζη να κραταει στα χερια εντρομο κοριτσακι και να προσπαθει να το βγαλει εκτος γηπεδου(αγωνας Ατρομητου με Πανιωνιο? οπου εμφανιστηκαν Αιγαλαιωτες εξω απο το γηπεδο και πεταγαν μολοτωφ).
    Ειχα την τυχη και την τιμη να δωσω αυτο το πλανο θελοντας να δειξω που χτυπαει ακριβως ο χουλιγκανισμος αλλα και ολο το κοντραστ συναισθηματων (ματατζης και κοριτσακι).
    Αν εξακολουθεις να με θεωρεις χουλιγκαν μαλλον εχεις προβλημα.Παοκτζης ειμαι οσο δεν παιρνει.Μονο που εγω θελω η ομαδα μου να κερδιζει μεσα στο γηπεδο και μονο με την αξια της.

Γεια χαρα κι αμυγδαλα.
    Πάμε άλλη μια φορά τα ίδια αλλά μια μια τις απαντήσεις γιατί μπερδεύεσαι αν τα λέω όλα μαζί.

Ρωτάς για τα διαλυτικά. Λοιπόν πρώτον λέγονται εισαγωγικά και όπως σου είπα ήδη τα έβαλα γιατί δεν θεωρώ καμιά ομάδα αλλά εταιρεία. Εσύ θίχτηκες προφανώς επειδή είναι δική σου "ομάδα" αλλά και πάλι όπως ήδη σου είπα οποιαδήποτε "ομάδα" και να έβαζα θα τα χρησιμοποιούσα.

Μετά ρωτάς αν ο παοκ δεν είναι ομάδα και είναι οι άλλες. Θες να τα ξαναπώ? Απαντώ πιο πάνω.Αν θες πάλι για να το πιάσεις πες μου.

Έπειτα ρωτάς από που προκύπτει ότι είσαι χούλιγκαν. Από τα λεγόμενά μου από πουθενά αλλά όποιος έχει την μύγα...

Την άποψή μου για το θέμα την έχω διαμορφώσει και την λέω και δεν μπορείς να μου την αλλάξεις επειδή δεν είχα γεννηθεί όταν εσύ πήγαινες στα γήπεδα.Αυτό δεν είναι επιχείρημα που θα με πείσει. Ίσως όταν πήγαινες παίζανε ακόμα για την φανέλα και όχι για τα λεφτά.

Αναφέρεσαι στον γκαιμπελισμό.Προφανώς θεωρείς αυτά που λέω προπαγάνδα. Εγώ σου λέω αυτό που κάνουν οι "ομάδες" μόνο ψεύτο δεν είναι. Είναι πραγματικός και υπαρκτός. Επηρεάζουν τις συνειδήσεις και κάνουν στρατούς τυφλών χούλιγκαν που μόλις δουν αντίπαλης "ομάδας" άτομο θέλουν να το δείρουν.

Αν έχεις δίκιο και το κάνω για προπαγάνδα. Για ποιον θεωρείς ότι το κάνω? Για ποιανού όφελος?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Πάμε άλλη μια φορά τα ίδια αλλά μια μια τις απαντήσεις γιατί μπερδεύεσαι αν τα λέω όλα μαζί.
    ρε μαστορα εχεις καταλαβει οτι με τα γραφομενα σου αναφερεσε στον Μπαοκ(και σε καποιους οπαδους του) σαν ''ΤΟ'' παραδειγμα χουλιγκανων και οχι σαν ενα απο τα πολλα παραδειγματα ολων των ομαδων???ξαναδιαβασε αυτα που γραφεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε μαστορα εχεις καταλαβει οτι με τα γραφομενα σου αναφερεσε στον Μπαοκ(και σε καποιους οπαδους του) σαν ''ΤΟ'' παραδειγμα χουλιγκανων και οχι σαν ενα απο τα πολλα παραδειγματα ολων των ομαδων???ξαναδιαβασε αυτα που γραφεις....
    Ε συγγνώμη ρε φίλε αν σας έθιξα. Δεν "δείχνω" τον παοκ επειδή είναι αντιΜπαοκιστής. Σε αυτήν την περίπτωση ήμουν παρών και είδα την ωμή τυφλή βία. Δεν αμφιβάλλω ότι σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν ίδια άτομα. Αλλά για 5η φορά που το λέω ήταν παράδειγμα γιατί σε αυτό ήμουν ΠΑΡΩΝ. Πόσο πιο απλά να το πω να το καταλάβετε οι παοκτσήδες? Δεν τα πιάνετε αυτά που δεν συμφέρουν.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ε συγγνώμη ρε φίλε αν σας έθιξα. Δεν "δείχνω" τον παοκ επειδή είναι αντιΜπαοκιστής. Σε αυτήν την περίπτωση ήμουν παρών και είδα την ωμή τυφλή βία. Δεν αμφιβάλλω ότι σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν ίδια άτομα. Αλλά για 5η φορά που το λέω ήταν παράδειγμα γιατί σε αυτό ήμουν ΠΑΡΩΝ. Πόσο πιο απλά να το πω να το καταλάβετε οι παοκτσήδες? Δεν τα πιάνετε αυτά που δεν συμφέρουν.
    εχεις κανα προβλημα αντιληψης???οταν γραφεις ευτυχως που δεν ηταν ο Μπουρουσης παιχτης του Μπαοκ γιατι θα ξαναεσφαζαν καναν οπαδο ξερεις τι νοημα βγαινει????το καταλαβαινεις???το νοημα που βγαινει ειναι οτι μονο οι οπαδοι τουτ Μπαοκ σφαζουν...αντιλαβου???

δεν ειμαι παοκτζης...αλλα εσυ που δεν ασχολησε με τις εταιριες γιατι γραφεις για αυτες???και φανταζομαι δεν πανυγηρισες ουτε στο eurobasket ουτε στο Euro της Ελλαδας....γιατι και οι εθνικες ομαδες εταιριες ειναι...

εχεις κανα προβλημα αντιληψης???οταν γραφεις ευτυχως που δεν ηταν ο Μπουρουσης παιχτης του Μπαοκ γιατι θα ξαναεσφαζαν καναν οπαδο ξερεις τι νοημα βγαινει????το καταλαβαινεις???το νοημα που βγαινει ειναι οτι μονο οι οπαδοι τουτ Μπαοκ σφαζουν...αντιλαβου???

δεν ειμαι παοκτζης...αλλα εσυ που δεν ασχολησε με τις εταιριες γιατι γραφεις για αυτες???και φανταζομαι δεν πανυγηρισες ουτε στο eurobasket ουτε στο Euro της Ελλαδας....γιατι και οι εθνικες ομαδες εταιριες ειναι...

Πρόβλημα αντίληψης? Δεν ξέρω μπορεί. Θα ρωτήσω κανέναν χούλιγκαν που είναι όλοι "άνθρωποι" με καθαρότητα σκέψης,

Αυτό το έγραψα (ατυχώς όπως φάνηκε) γιατί αφού οι παοκτσήδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμα και να σκοτώσουν έναν ερυθραστερίτη όπως στο παράδειγμά μου δεν θα είχαν πρόβλημα έναν άλλο σέρβο αν τον συνέδεαν έτσι στο μυαλό τους..

Χέστο ρε φίλε, πραγματικά όπως λες μαλακία δικιά μου που ασχολούμαι με τέτοια ομάδα "ανθρώπων".. Δεν θα μου απαγορέψεις εσύ να μιλάω όμως.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Ρωτάς για τα διαλυτικά. Λοιπόν πρώτον λέγονται εισαγωγικά και όπως σου είπα ήδη τα έβαλα γιατί δεν θεωρώ καμιά ομάδα αλλά εταιρεία. Εσύ θίχτηκες προφανώς επειδή είναι δική σου "ομάδα" αλλά και πάλι όπως ήδη σου είπα οποιαδήποτε "ομάδα" και να έβαζα θα τα χρησιμοποιούσα.

Μετά ρωτάς αν ο παοκ δεν είναι ομάδα και είναι οι άλλες. Θες να τα ξαναπώ? Απαντώ πιο πάνω.Αν θες πάλι για να το πιάσεις πες μου.

Έπειτα ρωτάς από που προκύπτει ότι είσαι χούλιγκαν. Από τα λεγόμενά μου από πουθενά αλλά όποιος έχει την μύγα...

Την άποψή μου για το θέμα την έχω διαμορφώσει και την λέω και δεν μπορείς να μου την αλλάξεις επειδή δεν είχα γεννηθεί όταν εσύ πήγαινες στα γήπεδα.Αυτό δεν είναι επιχείρημα που θα με πείσει. Ίσως όταν πήγαινες παίζανε ακόμα για την φανέλα και όχι για τα λεφτά.

Αναφέρεσαι στον γκαιμπελισμό.Προφανώς θεωρείς αυτά που λέω προπαγάνδα. Εγώ σου λέω αυτό που κάνουν οι "ομάδες" μόνο ψεύτο δεν είναι. Είναι πραγματικός και υπαρκτός. Επηρεάζουν τις συνειδήσεις και κάνουν στρατούς τυφλών χούλιγκαν που μόλις δουν αντίπαλης "ομάδας" άτομο θέλουν να το δείρουν.

Αν έχεις δίκιο και το κάνω για προπαγάνδα. Για ποιον θεωρείς ότι το κάνω? Για ποιανού όφελος?
    Oκ εισαγωγικα εχεις δικηο αλλα η ουσια ειναι αλλου.Εγω "θιχτηκα" γιατι μεσα απο ολη τη χαβουζα των γηπεδων ασχοληθηκες μονο με τον Παοκ.Στο ξαναλεω,εβαλες τη λεξη ομαδα μεσα σε εισαγωγικα.Αυτο για καποιον που μιλαει και γραφει ελληνικα σημαινει οτι ο Παοκ δεν ειναι ομαδα.Μπορει να ξερεις πως λεγονται τα σημεια στιξης αλλα μαλλον δεν ξερεις τη σημασια και τη σωστη χρηση τους.

Η μυγα μου εχει να κανει με τον Γκαιμπελς σου.
    "Μαλώνετε και σφάζεστε για εταιρίες και τις συντηρείτε. " γραφεις απευθυνομενος σε μενα αλλα κατα τ αλλα
    "Έπειτα ρωτάς από που προκύπτει ότι είσαι χούλιγκαν. Από τα λεγόμενά μου από πουθενά αλλά όποιος έχει την μύγα.."

Ο Γκαιμπελς ηταν ειδικος στη διαστρεβλωση της αληθειας.Μια απο τις τακτικεςτου ηταν να αφηνει να αιωρουνται πραγματα για καποιον,να τον συκοφαντει και να πεταει λασπη.Αφηνε τα υπολοιπα στους ανεγκεφαλους φανατικους.

Προσοχη στα κασιους γιατι εχουν πολλες θερμιδες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Oκ εισαγωγικα εχεις δικηο αλλα η ουσια ειναι αλλου.Εγω "θιχτηκα" γιατι μεσα απο ολη τη χαβουζα των γηπεδων ασχοληθηκες μονο με τον Παοκ.Στο ξαναλεω,εβαλες τη λεξη ομαδα μεσα σε εισαγωγικα.Αυτο για καποιον που μιλαει και γραφει ελληνικα σημαινει οτι ο Παοκ δεν ειναι ομαδα.Μπορει να ξερεις πως λεγονται τα σημεια στιξης αλλα μαλλον δεν ξερεις τη σημασια και τη σωστη χρηση τους.

Η μυγα μου εχει να κανει με τον Γκαιμπελς σου.
    "Μαλώνετε και σφάζεστε για εταιρίες και τις συντηρείτε. " γραφεις απευθυνομενος σε μενα αλλα κατα τ αλλα
    "Έπειτα ρωτάς από που προκύπτει ότι είσαι χούλιγκαν. Από τα λεγόμενά μου από πουθενά αλλά όποιος έχει την μύγα.."

Ο Γκαιμπελς ηταν ειδικος στη διαστρεβλωση της αληθειας.Μια απο τις τακτικεςτου ηταν να αφηνει να αιωρουνται πραγματα για καποιον,να τον συκοφαντει και να πεταει λασπη.Αφηνε τα υπολοιπα στους ανεγκεφαλους φανατικους.

Προσοχη στα κασιους γιατι εχουν πολλες θερμιδες.
    Ρε άνθρωπε πραγματικά για σπάσιμο το κάνεις η δεν σου κόβει μια? Τα εισαγωγικά είναι γιατί δεν θεωρώ καμιά ομάδα όχι μόνο τον παοκ. Δεν το κατάλαβες? Το παράδειγμα το είπα γιατί ήμουν παρών και το ότι ήταν παοκτσήδες τυχαίο. Μην κολλάτε γαμώτο. Μετά εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης δηλαδή.

Εσύ συνεχίζεις να λες ότι αναφέρομαι σε σένα κάτι που δεν ισχύει. Αναφέρομαι στους χούλιγκανς. Αν είσαι χέστηκα.

Αν και πάλι δεν κατάλαβες θα τα ξαναπώ. Εσένα δεν βλέπω να απαντάς πάντως.

Α και έτσι επειδή όταν το ανέβασε ο gandalf δεν δώσατε σημασία (μόνο 180 άτομα) διαβάστε άλλη μια για το πως λειτουργεί το σύστημα των χούλιγκανς.

http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.c...7567c3ce8f7f79

Παλαιό μέλος
    Α και έτσι επειδή όταν το ανέβασε ο gandalf δεν δώσατε σημασία (μόνο 180 άτομα) διαβάστε άλλη μια για το πως λειτουργεί το σύστημα των χούλιγκανς.

Και τι μας νοιαζει εμας αυτο ρε φιλε???
    Εμας μας νοιαζει που εθιξες τον Μπαοκ...

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Και τι μας νοιαζει εμας αυτο ρε φιλε???
    Εμας μας νοιαζει που εθιξες τον Μπαοκ...

Exactly my point τύυυυυυυυυυφλα, παροπίιιιιιιδες

Παλαιό μέλος
    Exactly my point τύυυυυυυυυυφλα, παροπίιιιιιιδες

Αστα αυτα τωρα και καλα ντεμεκ με τις παροπιδες γιατι με θυμιζεις εκεινα τα κολπα τα Γκαιμπελιστικα...
    Και μη με κανεις το μαγκα Αθηναιε ε Αθηναιε καταλαβες???

http://www.youtube.com/watch?v=UWpBMsPlDp0

Χαντμπολ... πιασε τ'αυγο και κουρευτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Αστα αυτα τωρα και καλα ντεμεκ με τις παροπιδες γιατι με θυμιζεις εκεινα τα κολπα τα Γκαιμπελιστικα...
    Και μη με κανεις το μαγκα Αθηναιε ε Αθηναιε καταλαβες???

http://www.youtube.com/watch?v=UWpBMsPlDp0

Χαντμπολ... πιασε τ'αυγο και κουρευτο...
    Α έχεις και δεύτερο κουσούρι τελικά...

Πρόβλημα αντίληψης? Δεν ξέρω μπορεί. Θα ρωτήσω κανέναν χούλιγκαν που είναι όλοι "άνθρωποι" με καθαρότητα σκέψης,

Αυτό το έγραψα (ατυχώς όπως φάνηκε) γιατί αφού οι παοκτσήδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμα και να σκοτώσουν έναν ερυθραστερίτη όπως στο παράδειγμά μου δεν θα είχαν πρόβλημα έναν άλλο σέρβο αν τον συνέδεαν έτσι στο μυαλό τους..

Χέστο ρε φίλε, πραγματικά όπως λες μαλακία δικιά μου που ασχολούμαι με τέτοια ομάδα "ανθρώπων".. Δεν θα μου απαγορέψεις εσύ να μιλάω όμως.
    μαχαιρωματα εχουν φαει και ολυμπιακοι απο αεκτζηδες...αεκτζηδες απο παναθηναικους...παναθηναικοι απο ολυμπιακους....κλπ κλπ...με το να γραφεις αυτο που εγραψες φωτογραφιζεις μονο τους παοκτζηδες...και επιμενεις...καταλαβαινεις τωρα???

και ποτε σου απαογορεψα εγωνα γραψεις οτι θελεις εσυ???

μαχαιρωματα εχουν φαει και ολυμπιακοι απο αεκτζηδες...αεκτζηδες απο παναθηναικους...παναθηναικοι απο ολυμπιακους....κλπ κλπ...με το να γραφεις αυτο που εγραψες φωτογραφιζεις μονο τους παοκτζηδες...και επιμενεις...καταλαβαινεις τωρα???

και ποτε σου απαογορεψα εγωνα γραψεις οτι θελεις εσυ???
    Εγώ καταλαβαίνω ναι, εσύ?

Ήδη είπα πως παντού υπάρχουν αυτοί. Αλλά επειδή έτυχε να ήμουν παρών στο συγκεκριμένο γιαυτό το ανέφερα.

Πόσο πιο κατανοητό να το κάνω? Πες μου να σε βοηθήσω.

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 09:10
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30