Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 245

Θέμα: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Νομίζουν ότι θα τους φέρω κανένα παπί στο σπίτι. Δεν φαντάζονται αυτό που θα δούνε.
    Ωχ τι με περιμένει δηλαδη κατα τα 55.. να μου σκάσει ο Μιχαλάκης με κανενα Haybusa K25 (2025)
    με κινητήρα σύντηξης :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Ωχ τι με περιμένει δηλαδη κατα τα 55.. να μου σκάσει ο Μιχαλάκης με κανενα Haybusa K25 (2025)
    με κινητήρα σύντηξης :rotflmao: :rotflmao:
    Εσύ τουλάχιστον θα ξέρεις αν σου πει πως θα πάρει μηχανή δρόμου, enduro. motard, on off, τι περίπου θα δεις. Εγώ πρέπει να τους την δείξω από κοντά για να καταλάβουν πως είναι.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πριν πας στο σπίτι με το νέο σου bousa φρόντισε πρώτα να περάσεις από ένα φαρμακείο να πάρεις χάπια για τη μάνα σου.

Καλό θα ήταν επίσης να αρχίσεις να ψάχνεις από τώρα για σπίτι.

Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Πριν πας στο σπίτι με το νέο σου bousa φρόντισε πρώτα να περάσεις από ένα φαρμακείο να πάρεις χάπια για τη μάνα σου.

Καλό θα ήταν επίσης να αρχίσεις να ψάχνεις από τώρα για σπίτι.

Το μόνο που με σώζει ξέρεις ποιο είναι? Πως έχω κάποια "κολλήματα" που θα τους κάνουν να νιώθουν πιο ασφαλής, γιατί η μηχανή δεν θα βγαίνει συχνά από το σπίτι. Δεν πηγαίνω από το σπίτι στο 1 χιλιόμετρο με μηχανή-αυτοκίνητο. Παίρνω το ποδήλατο μου. Δεν πηγαίνω στο γήπεδο για τρέξιμο με αυτοκίνητο, μηχανή. Έχω το ποδήλατο μου. Το ίδιο και στο γυμναστήριο. Δεν γουστάρω να είμαι μέσα στην κίνηση της πόλης το πρωί, ή το μεσημέρι με την μηχανή. Η λάρισα από άποψη αποστάσεων είναι υπερβολικά μικρή. Με ποδήλατο φτάνεις στα 4 άκρα της σε ελάχιστο χρόνο. Και μου αρέσει πολύ το ποδήλατο! Δεν γουστάρω την μούρη στην καφετέρια με το hayabusa. Το F1 του φίλου μου θα παίρνω. Η μηχανή θα κινείται σε ταξιδάκια και βόλτες χαλάρωσης και σκέψεων.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

έχεις πμ
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Moderator
    Πρώτα απ' όλα τον ιανουάριο δεν είχα κάνει εγγραφή σε κανένα από τα 2 forum.
    Μπορεί να πηγαίνει λάθος το ημερολόγιο του my bike τι να πω!

19 June λέει όχι Jan ...
    :rotflmao: :rotflmao:

άσε που δεν έχει και τόση σημασία

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Μπορεί να πηγαίνει λάθος το ημερολόγιο του my bike τι να πω!
    Μάλλον εγώ έχω κάνει λάθος, απλά είχα την εντύπωση πως είχα γραφτεί και στα 2 forum, περίπου την ίδια περίοδο. Μου έχει πάρει τα μυαλά η χοντρούλα! Μία απορία μου ακόμη. Αν λειτουργήσω με την λογική μου τελικά και όχι με το συναίσθημα που μου λέει να πάρω αυτό που μου αρέσει, δηλαδή το hayabusa και πάρω για ένα χρόνο κάτι ενδιάμεσο, από το οποίο θα πάω μετά κατευθείαν στο θηρίο. Τι θα ήταν αυτό? Ένα gsxr 600 πχ θα μπορούσε να είναι, ή μετά θέλει πχ το 1000, πριν το hayabusa? Αν έπρεπε δηλαδή να έχω μόνο μία ενδιάμεση στάση από το παπί, μέχρι το hayabusa, σε τι κυβικά και άλογα θα έπρεπε να προσανατολιστώ, ώστε μετά από την εμπειρία ενός χρόνου μαζί του, να μπορούσα να πάω κατευθείαν εκεί που θέλω?

Moderator
    Μάλλον εγώ έχω κάνει λάθος, απλά είχα την εντύπωση πως είχα γραφτεί και στα 2 forum, περίπου την ίδια περίοδο. Μου έχει πάρει τα μυαλά η χοντρούλα! Μία απορία μου ακόμη. Αν λειτουργήσω με την λογική μου τελικά και όχι με το συναίσθημα που μου λέει να πάρω αυτό που μου αρέσει, δηλαδή το hayabusa και πάρω για ένα χρόνο κάτι ενδιάμεσο, από το οποίο θα πάω μετά κατευθείαν στο θηρίο. Τι θα ήταν αυτό? Ένα gsxr 600 πχ θα μπορούσε να είναι, ή μετά θέλει πχ το 1000, πριν το hayabusa? Αν έπρεπε δηλαδή να έχω μόνο μία ενδιάμεση στάση από το παπί, μέχρι το hayabusa, σε τι κυβικά και άλογα θα έπρεπε να προσανατολιστώ, ώστε μετά από την εμπειρία ενός χρόνου μαζί του, να μπορούσα να πάω κατευθείαν εκεί που θέλω?
    Δεν ξέρω να σου πω τι είναι το πιο κατάλληλο για πριν το busa αλλά αν θέλεις να μάθεις να οδηγείς σωστά πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις τουλάχιστον μια στάση σε κάτι μικρότερο.

το βασικοτερο πλεονεκτημα του μπουσα ειναι και το βασικοτερο μειονεκτημα του...

και αυτο ειναι η σταθεροτητα του και η εντελως πλασματικη αισθηση ασφαλειας που σου προσφερει...

δηλαδη...τα 250 στο μπουσα δινουν αισθηση 150...

αυτο σημαινει το εξης...πας με 250 στην εθνικη,εντελως απροβληματιστος,ακολουθωντας εναν εμπειρο φιλο σου,με ενα 1000 και εισαι ανετος και χαλαρος...

ερχεται στροφη σχετικα κλειστη την οποια αυτος παιρνει ανετα...εσυ κανεις κινηση να στριψεις αλλα το μπουσα απλως σε γραφει στ @@ του κι αυτο γιατι η αποτομη αλλαγη κατευθυντικοτητας σε αυτα τα χιλιομετρα θελει δυναμη για να κουνησει το μπουσα...εκει τρομαζεις και πλακωνεσαι στα φρενα...

αλλα το μπουσα ,για μια ακομη φορα σε γραφει στ @@ του,μια και τα φρενα του,σε τετοιες καταστασεις ειναι για κλαμματα...

και σκοτωνεσαι...ετσι απλα...

ο μονος τροπος να την γλιτωσεις,ειναι να μην περασεις τα 150 ποτε ,πουθενα και για κανεναν λογο,μεχρι να μπορεις να το ελεγξεις απολυτα...

κι αυτο θελει αρκετο χρονο...

οποτε...καθε φορα που το καβαλας,το κουμπι στο C και σουρσιμο...και μετα απο κανα 6 μηνο,συζηταμε τα περαιτερω...

καλη αγορα και καλες βολτες...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    19 June λέει όχι Jan ...
    :rotflmao: :rotflmao:

άσε που δεν έχει και τόση σημασία
    Συμφωνώ και στα δύο. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το βασικοτερο πλεονεκτημα του μπουσα ειναι και το βασικοτερο μειονεκτημα του...

και αυτο ειναι η σταθεροτητα του και η εντελως πλασματικη αισθηση ασφαλειας που σου προσφερει...

δηλαδη...τα 250 στο μπουσα δινουν αισθηση 150...

αυτο σημαινει το εξης...πας με 250 στην εθνικη,εντελως απροβληματιστος,ακολουθωντας εναν εμπειρο φιλο σου,με ενα 1000 και εισαι ανετος και χαλαρος...

ερχεται στροφη σχετικα κλειστη την οποια αυτος παιρνει ανετα...εσυ κανεις κινηση να στριψεις αλλα το μπουσα απλως σε γραφει στ @@ του κι αυτο γιατι η αποτομη αλλαγη κατευθυντικοτητας σε αυτα τα χιλιομετρα θελει δυναμη για να κουνησει το μπουσα...εκει τρομαζεις και πλακωνεσαι στα φρενα...

αλλα το μπουσα ,για μια ακομη φορα σε γραφει στ @@ του,μια και τα φρενα του,σε τετοιες καταστασεις ειναι για κλαμματα...

και σκοτωνεσαι...ετσι απλα...

ο μονος τροπος να την γλιτωσεις,ειναι να μην περασεις τα 150 ποτε ,πουθενα και για κανεναν λογο,μεχρι να μπορεις να το ελεγξεις απολυτα...

κι αυτο θελει αρκετο χρονο...

οποτε...καθε φορα που το καβαλας,το κουμπι στο C και σουρσιμο...και μετα απο κανα 6 μηνο,συζηταμε τα περαιτερω...

καλη αγορα και καλες βολτες...
    Αντώνη, λύσε μου μία απορία μου, σε παρακαλώ. Στο c πρόγραμμα ισχύει πως μετά τις 8000 στροφές πηγαίνει αυτόματα στο Α? Αν ισχύει, τότε πως έκανε τις μετρήσεις ένας σε αυτό το forum, στο μοντέλα, suzuki hayabusa, σχετικά με τα προγράμματα?

Αντώνη, λύσε μου μία απορία μου, σε παρακαλώ. Στο c πρόγραμμα ισχύει πως μετά τις 8000 στροφές πηγαίνει αυτόματα στο Α? Αν ισχύει, τότε πως έκανε τις μετρήσεις ένας σε αυτό το forum, στο μοντέλα, suzuki hayabusa, σχετικά με τα προγράμματα?
    στο c οι δευτερες πελατουδες ανοιγουν μεχρι το 30% του πληρους ανοιγματος τους ,ανεξαρτητα συνθηκων και το μηχανακι βγαζει περιπου 120 τροχο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    στο c οι δευτερες πελατουδες ανοιγουν μεχρι το 30% του πληρους ανοιγματος τους ,ανεξαρτητα συνθηκων και το μηχανακι βγαζει περιπου 120 τροχο...
    Επειδή είμαι άσχετος, δεν κατάλαβα όμως. Αλλάζει αν ανοίξεις τέρμα το γκάζι, ή όσες στροφές και να φτάσεις, παραμένουν τα 120 άλογα στον τροχό?

Επειδή είμαι άσχετος, δεν κατάλαβα όμως. Αλλάζει αν ανοίξεις τέρμα το γκάζι, ή όσες στροφές και να φτάσεις, παραμένουν τα 120 άλογα στον τροχό?
    γιες...

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων