Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 209

Θέμα: Η Μητρόπολη Έδεσσας ακύρωσε βάπτιση στο «παρά 5»

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ......... στον οποίο θα πάμε με τα μπούσα στολισμένα με ροζ φιόγκους .............. παρανυφάκια - παραγαμπράκια (κάτι παρά....... τέλος πάντων) θα είναι ο stamzx10 με το φρεσκοβαμμένο φούξια καβασάκι του και ο ποπάϋ που έχει μπορντώ μηχανάκι !!!
    Ο antonisfrou-frou4&aromata θα είναι επί της υποδοχής φορόντας στολή υπηρέτριας (έχει παράστημα αυτό το παιδί), ο akatalogistosxj6 θα μαζεύει τις πέτρες από τον δρόμο (όχι με τη ζάντα αυτή τη φορά) μην χτυπήσουν οι καλεσμένοι και ο Lykos-Crete θα μοιράζει μπουμπουνιέρες και θα εισπράττει τα φακελάκια !!! Ο crokch θα παραμονεύει για διαρροές paraflu !!!

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παει ΚΑΙ αυτό το θρεντ το μ@μίσ@με !!!

ξεχασες τον katath με το καινουριο του busa...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    .... αυτόν δεν θα τον καλέσουμε γιατί θα πεθάνει στις ερωτήσεις τους καλεσμένους και θα μας λακίσουν !!!

-Και δε μου λέτε ....... να πάρω Mitsubishi κλιματιστικό, που το έχω και σε υπόληψη ή LG που είναι πιό Design-άτο - σαν κάδρο είναι - και ταιριάζει και με την στόφα στον καναπέ ;;;

Το πιό κορυφαίο είναι ότι δεν σταματάει οτι απάντηση και να του δώσεις !!!

Αν του πεις π.χ. "Πάρε το mitsubishi που είναι πιό ποιοτικό" ........ θα απαντήσει .........
    - Ναι ........ και εμένα η λογική αυτό μου λέει να πάρω αλλά εμένα μου αρέσει οπτικά το άλλο και το οπτικό είναι σοβαρό ζήτημα !!!

Αν του πεις "Πάρε το LG που είναι πιό όμορφο" ......... θα απαντήσει ......... - Φυσικά και εγώ προς τα εκεί πάω αλλά από την άλλη με προβληματίζει έντονα το θέμα ποιότητας και αντοχής στο χρόνο !!!

Χαρακίρι θα κάνουν οι καλεσμένοι !!!
    Ο δε δήμαρχος .......... θα παίζει ρώσικη ρουλέτα με τους αντιδημάρχους !!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Αυτο που γραφεις δε στεκει.Απορω γιατι σε πειραξε μια κουβεντα σε ενα μειζον κοινωνικο θεμα και δε σε πειραζει που το νουμερο ενα θεμα του μοτοσυκλετικου φορουμ(σε ποσταρισμα και αναγνωση) αφορα το σπουδαιο και Μεγιστο ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου.

Για να μπορουμε να χαιρομαστε τη μοτοσυκλετα προεχουν οι υγιεις κοινωνικες και οικονομικες δομες και μετα επονται τα υπολοιπα.Οσο παραδοξο ειναι οι κατοικοι της Μποτσουανα να φτιαχνουν φορουμ για το iphone ή τον νεο cbr1000 αλλα τοσο και περισσοτερο ειναι να εθελοτυφλουμε απενατι σε γεγονοτα που επηρεαζουν τις ζωες ολονων μας.Και δυστυχως η σημερινη ολοκληρωτικη κατρακυλα της χωρας μας(παρεμπιπτωντος το παπαδαριο ξερει να κατεβαζει τον κοσμο μονο για επουσιωδη θεματα οπως οι ταυτοτητες και κανει τουμπεκι απεναντι στην υποδουλωση που ερχεται)βαζει σε δευτερη μοιρα την αγαπημενη μας ασχολια.

Ακομα οχι για ολους αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα....
    Περνετε εναν μαλακα παπα και μηδενιζετε ολοι την φιλοσοφια της θρησκειας,σαν να περνατε εναν μαλακα μοτοσυκλετιστη ή εναν μαλακα ταριφα ή εναν μαλακα επαγγελματια και να τους βγαζατε ολους μαλακες, μπορει να πιστευτε οτι θελετε και να πιανεστε απο τον παραπανω και να ξεσηκωνεστε οπως η ''μαζες'' και αρχιζουν τον λιθοβολισμο παρασυροντας ο ενας τον αλλο (αβουλα) και καταριεστε θεους κ δαιμονες.

Λοιπον επειδη ειχα και εγω αυτη την σταση αλλα ταυτοχρονα δεν θελω να ανηκω στην μαζα και επειδη μενω Ελλαδα και δεν εχω αναγκη απο καμια 'εξωτερικη'' φιλοσοφια-θρησκεια ,καποια στιγμη θεωρησα οτι πρεπει να δωσω το δικαιωμα στον εαυτο μου να μελετησω την θρησκεια μας.

Ο πιο αγνος τροπος ειναι να γνωρισω ανθρωπους που πραγματικα τηρουν τον λογο του Κυριου για να βγαλω τα συμερισματα μου,που θα τους βρω αυτους?
    Πραγματικα οι ανδρες ημαστε τυχεροι στην Ελλαδα γιατι εχουμε το αγιο ορος ,οποτε εκανα εκει την επισκεψη μου για να δω αληθινους μοναχους και να δω σε τι μετρα εχουν φτασει.

Πηγα , και θα μπορουσα και εκει αν ημουν ''κλειστος'' να παρω παραδειγμα απο τον μοναχο που μου την ''επεσε'' οπως πιανεστε ολοι εσεις απο τον παραδειγμα των πουλημενων παπαδων και να τους μαυρισω ολους, ομως προτιμησα να ψαξω περισσοτερο μεχρι να βρω κατι αληθινο και οχι κατι αρρωστημενο,ευτυχως ειδα το φως σε αρκετους και απο τοτε ενω εχω το διαολο μεσα μου ,μεσα απο την δυναμη αυτον των ''λιγον'' και αφηνω στην ακρη ολοι αυτη τη βρωμια που συμπαρασυρετε μαζι με την θρησκεια.

Βεβαια ολοι ειμαστε τοσο περηφανα,μοναδικα, και γαμαω ατομα που δεν σκυβουμε το κεφαλι σε κανεναν θεο ή οποιον αλλο παραμυθατζι θελουν να πλασαρουν ως ανωτερο απο μας, τι λες τωρα αφου εγω γαμαω και δερνω ποιος ειναι αυτος ο πιτουρας ο Θεος που θα μου πει με τα ψεμματα του τι θα κανω?
    Ετσι χανεται η βαση και μετα αρχιζει να γινεται της πουτανας,ουτε οικογενεια,ουτε πιστη ,καινουργιες φιλοσοφιες που κατεβαζει ο καθενας απο την κεφαλα του,σεβασμος σε τιποτα,αναρχα μυαλα και σωματα που δεν ξερουν που παταν και που βρισκοντε και το χεοροτερο απ ολα ,προσπαθουν να σε πεισουν (οπως κανουν πολλοι εδω μεσα)οτι περνανε θαυμασια.
    Και μονο απ την γραφη τους καταλαβενεις οτι ειναι τρυκιμια εν κρανιο.

Ποσοι απο σας που βριζετε δωσατε την ευκαιρια στον εαυτο σας να μελετησετε ''πραγματικα'' και οχι επιφανειακα οπως πολυ καλα κανετε να μελετησετε την ιδιαιτεροτητα του Χριστου?
    Ποσοι πηγατε Αγιο ορος για να εχετε το δικαιωμα να βριζετε τους πραγαμτικους πιστους.

Γαμηστε το παπαδαριο και το εμποριο που περιβαλει αυτο,ποιος νομιζετε οτι τους τιμαει αυτους?
    Κανεις.

Γαμηθηκα στο μπλα-μπλα πρωι-πρωι.:hypnotize

Καλημερα!

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    Το φαγατε ρε πια το παιδι, ενταξει... εσεις μικροτεροι ησαταν καλύτεροι?

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    ΔΕΝ θες να ξέρειςςςςςςς !!!... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    zephyr1

η πίστη σε κάποια ιδεολογία/πίστη/θρησκεία είναι προσωπική και υποκειμενική. Όσον αφορά όμως τα λεγόμενα "επι πληρωμή μυστήρια" νομίζω οτι θυμάσαι τι λέει στην Βίβλο για το ποιοί Τον σταύρωσαν , ποιοί ήταν εκείνοι που νόμιζαν οτι έχαναν την εξουσία τους με την παρουσία Του κοκ..

Πόσοι αλήθεια νομίζεις οτι είναι εκείνοι που ώς ιερείς πράττουν το έργο Του και δεν γεμίζουν απλά τις τσέπες τους;

Δυστυχώς η πίστη έχει μετατραπεί σε θρησκεία και απο εκεί σε δόγμα. Όπως καταλαβαίνεις για να ξεπεράσεις τον σκόπελο του δόγματος (όποιο δόγμα) πρέπει να ψαχτείς ... αλλά αυτό είναι προσωπικό και δεν μπορείς να το περάσεις σε κανένα αν δεν το θέλει.

Όσον αφορά το θέμα που έχει να κάνει με πολιτική ένωση (μιας και ο γάμος είναι όντως "μυστήριο πίστης" ) είναι και πάλι προσωπικό θέμα. Είμαι σίγουρος όμως πως αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα της εκμετάλευσης (οχι μόνο απο το ιερατείο , αλλά απο λουλουδάδες , εστιάτορες κοκ ) κανείς δεν θα έκφραζε αντιρρήσεις. Ή κάνω λάθος;

Τώρα για τις βαφτίσεις κτλ... όπως ειπα και πριν.. για μένα θα έπρεπε να γίνεται σε μια ηλικία που ο καθένας θα έχει γνώση αυτού που βαφτίζεται και να το κάνει συνειδητά. Τουλάχιστον έτσι γινόταν στην αρχή. Πως αλλιώς θα καταλάβεις αυτό που πιστεύεις;

Το πίστευε και μη, ερεύνα είναι που ισχύει... οχι το πίστευε , και μη ερεύνα. (φράση που βγήκε μετά απο σύνοδο στην εποχή του Βυζαντίου και οχι απο τις γραφές... )

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Ετσι χανεται η βαση και μετα αρχιζει να γινεται της πουτανας,ουτε οικογενεια,ουτε πιστη ,καινουργιες φιλοσοφιες που κατεβαζει ο καθενας απο την κεφαλα του,σεβασμος σε τιποτα,αναρχα μυαλα και σωματα που δεν ξερουν που παταν και που βρισκοντε και το χεοροτερο απ ολα ,προσπαθουν να σε πεισουν (οπως κανουν πολλοι εδω μεσα)οτι περνανε θαυμασια.
    Και μονο απ την γραφη τους καταλαβενεις οτι ειναι τρυκιμια εν κρανιο.

Άσε μας ρε φίλε.. με τις αρλούμπες σου πρωί πρωί.. έλεος.

Θεός δεν υπάρχει...

εντάξει σε κατέστρεψα; χάθηκε η κοσμοθεωρία σου; Γιατί κάποιοι δεν ψάχνουν να την βρούν σε παραμυθάκια όπως εσύ..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    καποια στιγμη θεωρησα οτι πρεπει να δωσω το δικαιωμα στον εαυτο μου να μελετησω την θρησκεια μας.
    Όταν λες "τη θρησκεία μας", εννοείς τη θρησκεία των εβραίων?
    Life begins at 45°.

[...]την θρησκεια μας.[...]
    Όχι "μας" Παναγιώτη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto

Πεσ"τα ρε, μπλεξαμε με τους κ@λογερους....:rotflmao: :rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Θεός δεν υπάρχει... Γιατί κάποιοι δεν ψάχνουν να την βρούν σε παραμυθάκια όπως εσύ..
    Δική σου θεωρία αυτή... δεν την συμμερίζονται όλοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παιδιά, χαλαρώστε λίγο γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος.

Δεν κρίνουμε την πίστη κανενός. Όταν κάποιος δηλώνει άθεος, ΟΦΕΙΛΕΙ πρώτα απο όλα να σέβεται την ανάγκη των υπολοίπων να πιστέψουν κάτι. Φονταμενταλιστές άθεοι εναντίων πιστών είναι απλά γιαλαντζί, ντεμέκ, του κώλου, απελευθερωμένοι. Ελευθερία χωρίς σεβασμός στην πίστη των άλλων είναι απλά για το φαίνεσθαι. Εγκλωβισμένοι είναι και πάλι, αλλά σε διαφορετικά δεσμά. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΥ...

Και επαναλαμβάνω, δεν είναι το θέμα μας αν σωστά η όχι πιστεύει κάποιος. Το θέμα μας είναι ότι οι "εκπρόσωποι' του θεού ( του όποιου θεού ) στην γη, διαχωρίσουν τους πιστούς σε κατηγορίες και τους μοιράζουν σε ικανούς και μη για να γίνουν νονοί, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο το αν επέλεξαν θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    μετά από 114 απαντήσεις ακόμα να βρεθεί κάποιος που ΔΕΝ έχει βαφτίσει
    όχι Μήτσο δεν ψάχνομαι να γίνω νονός

για το θέμα παιδιά εκτός γάμου εξέφρασα απορία περισσότερο, γιατί βλέπω πολλούς που δε γουστάρουν το γάμο (ούτε πολιτικό) να τρέχουν να παντρεύονται τελευταία στιγμή γιατί "πού να τρέχεις τώρα να αναγνωρίζεις το παιδί" και "υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα"
    δεν το 'χω ψάξει κιόλας γιατί δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου και απορώ

Λεωνίδα... πίστεψε με... ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Ειδικά μόλις μεγαλώνει το παιδί. Υπάρχει ακόμα ισχυρός δεσμός Εκκλησίας και λειτουργικών θεμάτων του κράτους.

Gandalf

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Όταν λες "τη θρησκεία μας", εννοείς τη θρησκεία των εβραίων?
    H θρησκεία μας αν δεν κάνω λάθος μιας και πάντα λέγαμε το πόσο τεράστιοι ήταν οι αρχαίοι Έλληνες είναι το Δωδεκάθεο(απλά αναφορά κάνω ούτε την ασπάζομαι όυτε ξέρω κατι παραπάνω).
    Ο Χριστιανισμός είναι καθαρά ξενόφερτη θρησκεία και απορώ πώς πέσαμε στην λούμπα και τον ασπαστήκαμε. Ισως ό κόσμος τότε που ήρθε εδώ να έιχε ανάγκη απο έναν σωτήρα και μια διαφορετική άποψη Θεού.
    Οπότε δεν έιναι ΜΑΣ είναι άλλων όπως καλά αναφέρεις φίλε μου.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο «παρά-ένα»
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 17:11
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  4. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09
  5. Παρα Πολυ Καλο
    από stefanos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 21:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας