Μάγκες σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Θα απαντήσω πιο μετά και σε όσα post μπορώ. Τώρα πάω μέσα να πακετάρω μερικά πράγματα που θα στείλω με τα ΕΛΤΑ σε λίγες μέρες.
Τα τηλέφωνά μου είναι: 6946-907121 (το οποίο το έχω κάνει what's up)
και 6992-205544 (αριθμός Q)
14 Σεπτεβρίου θα είμαι στο Ελ. Βενιζέλος από τις 11:30 το πρωί και θα περιμένω την πτήση για Ντόχα μέχρι και τις 17:30 που θα μπω για το check in.
Τα λέμε
Χριστόδουλος![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
φιλε εχεις τασεις αυτοκτονιας???
ΑΚΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!
αραχνες,σκορπιοι,μεδουσες,καρχαριες,κουνουπια...και αλλοι 100000000000 λογοι για να χασεις τη ζωη σου ειναι αυτος ο σκατοτοπος και εσυ πας εκει???
ε ρε αμα ειναι της περιπετειας ο ανθρωπος....![]()
καλο ταξιδι ρε και μακαρι να πραγματοποιησεις ολα σου τα ονειρα!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βαζω την φωτό γιατί για κάποιο λόγο που βαριέμαι να βρω δεν την εβγαζε.
Xριστόδουλε σε βλέπω να βγάζεις κάρτα απεριόριστων track day!
πηδα μας και συ τωρα...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις ! Μη ξεχνας οτι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι παντου !
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φιλε εχεις τασεις αυτοκτονιας???
ΑΚΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!
αραχνες,σκορπιοι,μεδουσες,καρχαριες,κουνουπια...και αλλοι 100000000000 λογοι για να χασεις τη ζωη σου ειναι αυτος ο σκατοτοπος και εσυ πας εκει???
ε ρε αμα ειναι της περιπετειας ο ανθρωπος....![]()
καλο ταξιδι ρε και μακαρι να πραγματοποιησεις ολα σου τα ονειρα!
![]()
Ενώ ....τροχάια ατυχήματα,υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον,εργασιακό άγχος χωρίς αντίστοιχη μισθολογική ανταπόκριση,"τέλοιο σύστημα υγείας",γραφειοκρατία και άλλοι 10^n λόγοι για να live your myth in Greece:rotflmao: :rotflmao:
Y.Γ. Εσυ ακόμα να πας στο Βόρειο πόλο?![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Καλη τυχη στην καινουργια σου ζωη στην Αυστραλια οτι καλυτερο.![]()
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
ke gamo tis modes ke gamo tis foto gousterno poliΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χριστόδουλε πάρ'την, τύπωσέ την, κοίτα την στο αεροπλάνο και χαμογέλα φίλε...![]()
apo akadimia platonos...
:a19:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Χριστόδουλε μαλλον για σενα εφτασε ο κομπος στο χτενι και κατι (ή καποια) σε τραβαει αλλου...
Κανε το βημα....αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις...πηγαινε και ας φας τα μουτρα σου...αλλα κανε το βημα...
Και οπου και να εισαι, με οποιον και να εισαι και οτι να κανεις....να θυμασαι αυτο...
Be who you are and say what you feel, 'cause people who mind don't matter and people who matter don't mind... Dr Seuss
Α, και αυτο....OZZY rules!
http://www.break.com/usercontent/200...ZY-336192.html
Καλο ταξιδι......νομιζω οτι δεν εχουμε ανταποκριτη στη Αυστραλια....θα αναλαβεις εσυ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω το εχω πει και το ξαναλέω,η μετανάστευση εχει ήδη ξεκινήσει!Chris όλα να πάνε κατ·ευχήν!!
Όχι ρε συ Καβάφη στον άνθρωπο... Αφού βλέπεις οτι είναι συγκινημένος... Να κόψει καμμία φλέβα θες?Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1910)![]()
Μακάρι να σου πάνε όλα καλά, φαίνεσαι καλός άνθρωπος και αξίζεις κάτι καλύτερο από την συνεχή αποδοκιμασία....
Καλές δουλειές και καλές βόλτες!![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Δεν μου χαλάει τίποτα από αυτά τη διάθεση. Και ξέρω πολύ καλά ότι εκεί που πάω είναι πολύ καλύτερα. Απλά, αυτό που δένει με την Ελλάδα (και το μόνο ισχυρό) είναι οι γονείς και ο αδερφός. Υπάρχουν κάποιες "ιδιαιτερότητες" στην οικογένειά μου και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Μη τον πάρεις στραβά τον ποιητή, ουτε αυτός ούτε και εγώ θέλουμε να στη χαλάσουμε. Δες αν κατι λίγο από αυτά που λέει ταιριάζει με σένα και κοίτα να το διορθώσεις:
Για να πω την αλήθεια, επειδή ήμουν στουρνάρι στο γυμνάσιο και λύκειο στην νεοελληνική γλώσσα, δεν πολυκατάλαβα τον Καβάφη. Κάποια μέρη του ποιήματος έπιασα. Και αν τα έπιασα σωστά, τότε σε μερικά ταυτίζομαι![]()
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Δεν το βλέπεις μόνο εσύ VALES. Όλοι το βλέπουν, αλλά προσπαθούμε όλοι να κοιτάμε (και καλά κάνουμε) την καλή πλευρά του θέματος. Ευχαριστώ πολύ, θα τα λέμε εδώ μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Mόνο εγώ δλδ βλέπω διωγμό και όχι φυγή?![]()
Μόνο εγώ νομίζω πως τέτοιους ανθρώπους μπορεί να συναντήσεις σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης?
Όπως και να ΄χει, εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι.
Εύχομαι να γίνουν όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα. Και να γράφεις νέα σου, αρκετά συχνά.
![]()
![]()
![]()
![]()