Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 135

Θέμα: Φιλήθηκα με μια μερσεντές

Thanks man. Now that’s a good advice.

Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, η ρόδα μπήκε τόσο μέσα που βρήκε εξάτμιση και ψυγείο. Αλλά το λυπάμαι. Να του πάρω μεταχειρισμένα?
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

αφού ξεφύγαμε απο το θέμα του thread ας πω και εγώ την άποψη μου.

Ακούω μερικούς που κρίνουν και κάνουν διάγνωση ασχετοσύνης σε ένα παλικάρι που δεν το γνωρίζουν από κοντά, κρίνοντας μόνο από αυτό που έγραψε, χωρίς να ξέρουμε τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα.
    Δεν λέω το να βγείς σε στροφή (χωρίς ορατότητα προφανώς) στο αντίθετο ρεύμα είναι πραγματικά ότι χειρότερο, αλλά πόσοι από εμάς έχουμε κάνει οδηγικά λάθη ίσως χειρότερα ίσως λιγότερο επικίνδυνα, ή που μας έχουν στοιχίσει χαζοπτώσεις; Μήπως υπάρχει κάποιος με όση εμπειρία θέλετε, συμετοχή σε αγώνες που δεν έχει κάνει έστω και ένα οδηγικό λάθος;

Στην τελική, εμμέσως πλην σαφώς το παραδέχτηκε ότι ήταν δικό του οδηγικό λάθος, και όπως είπε κάποιος επειδή οι δρόμοι θέλοντας και μη δεν αλλάζουν - όπως και τυχαίες καταστάσεις όπως λάδια - παρκαρισμένα οχήματα στην άκρη του δρόμου που δεν είναι ορατά και άλλα τέτοια, όσο γρήγορα φίλε μου καταλάβεις ότι ήταν 100% δικό σου λάθος , τόσο πιο γρήγορα θα γλυτώσεις το επόμενο.

Και ερχόμαστε εμείς λοιπόν οι έμπειροι και το πρώτο που του προτείνουμε είναι να πάει να κάνει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε κάποια πίστα ίσως;;
    Θα είμαι παράλογος αν πω πως αν πιέζεις και κυνηγάς, ένα μηχανάκι τύπου ss σε ελληνικούς δρόμους πως δεν σε σώζει τίποτα; Κάποια στιγμή είτε απο εξωτερικούς παράγοντες είτε απο κακή δικιά σου εκτίμηση δνε θα αργήσει να γίνει η λαλακία. Αν δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό από μόνοι μας, κανένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης δεν θα σε σώσει.
    Σημειωτέον για να μην παρεξηγηθώ, πως είμαι υπέρ και πιστεύω πως μαθαίνεις αρκετά πράγματα στα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν σε κάνει οδηγό moto gp. Που στην τελική και αυτοί ότι κάνουν το κάνουν στο πολύ πιο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Τι λε ρε παιδι μου :hypnotize

(μη θυμωνεις, ψαξε να βρεις το νοημα )
    Γιατί να θυμώσω ρε κολλητέ...?

Έτσι κι αλλιώς το νόημα εσένα προσβάλλει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
    Ακούω μερικούς που κρίνουν και κάνουν διάγνωση ασχετοσύνης σε ένα παλικάρι που δεν το γνωρίζουν από κοντά, κρίνοντας μόνο από αυτό που έγραψε, χωρίς να ξέρουμε τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα.
    Σάρέσει ή όχι, δυστυχώς, από ενα φόρουμ είναι κάτι από τα ελάχιστα που μπορείς να κάνεις.
    Και το κάνεις και 'σύ, δυό σειρές παρακάτω στο μηνυμά σου.

Δεν λέω το να βγείς σε στροφή (χωρίς ορατότητα προφανώς) στο αντίθετο ρεύμα είναι πραγματικά ότι χειρότερο, αλλά πόσοι από εμάς έχουμε κάνει οδηγικά λάθη ίσως χειρότερα ίσως λιγότερο επικίνδυνα, ή που μας έχουν στοιχίσει χαζοπτώσεις;

Δεν είπε κανείς αγορίνα, ότι είναι καλλίτερος. Παρατηρήσεις γίναν. Και συμπεράσματα βγαίνουν.

Ωστόσο, όταν ανεβάζεις κάτι σε κοινή θέα πρέπει να είσαι έτοιμος για οποιαδήποτε απάντηση. Όχι μόνο για εκεέινες που σου αρέσουν.

Με νιώθεις...?

εδιτ: τέλος από μένα μάγκες, είχα όλη την καλή διάθεση. Θα το καταλάβατε φαντάζομαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Έτσι κι αλλιώς το νόημα εσένα προσβάλλει.

Τι λε ρε παιδι μου...

Βλεπω παντως οτι αν προκειται για φιλο ή γνωστο εισαστε πολυ καλοι δικηγοροι

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

Σου άρεσε έτσι?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αφού ξεφύγαμε απο το θέμα του thread ας πω και εγώ την άποψη μου.

Δεν λέω το να βγείς σε στροφή (χωρίς ορατότητα προφανώς) στο αντίθετο ρεύμα είναι πραγματικά ότι χειρότερο, αλλά πόσοι από εμάς έχουμε κάνει οδηγικά λάθη ίσως χειρότερα ίσως λιγότερο επικίνδυνα, ή που μας έχουν στοιχίσει χαζοπτώσεις; Μήπως υπάρχει κάποιος με όση εμπειρία θέλετε, συμετοχή σε αγώνες που δεν έχει κάνει έστω και ένα οδηγικό λάθος;

Στην τελική, εμμέσως πλην σαφώς το παραδέχτηκε ότι ήταν δικό του οδηγικό λάθος, και όπως είπε κάποιος επειδή οι δρόμοι θέλοντας και μη δεν αλλάζουν - όπως και τυχαίες καταστάσεις όπως λάδια - παρκαρισμένα οχήματα στην άκρη του δρόμου που δεν είναι ορατά και άλλα τέτοια, όσο γρήγορα φίλε μου καταλάβεις ότι ήταν 100% δικό σου λάθος , τόσο πιο γρήγορα θα γλυτώσεις το επόμενο.

Και ερχόμαστε εμείς λοιπόν οι έμπειροι και το πρώτο που του προτείνουμε είναι να πάει να κάνει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε κάποια πίστα ίσως;;
    Θα είμαι παράλογος αν πω πως αν πιέζεις και κυνηγάς, ένα μηχανάκι τύπου ss σε ελληνικούς δρόμους πως δεν σε σώζει τίποτα; Κάποια στιγμή είτε απο εξωτερικούς παράγοντες είτε απο κακή δικιά σου εκτίμηση δνε θα αργήσει να γίνει η λαλακία. Αν δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό από μόνοι μας, κανένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης δεν θα σε σώσει.
    Σημειωτέον για να μην παρεξηγηθώ, πως είμαι υπέρ και πιστεύω πως μαθαίνεις αρκετά πράγματα στα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν σε κάνει οδηγό moto gp. Που στην τελική και αυτοί ότι κάνουν το κάνουν στο πολύ πιο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας
    ρε αδερφε.......τι λες?

ειπε κανεις να πιεσεις?

και αν κανει μαθηματα που στα κοματια να τα κανει δλδ?στο μπραλο?και ποιος ειπε οτι αν κανεις μαθηματα δε θα πεσεις?απλα προσπαθεις (και τα μαθηματα ειναι ενα οπλο) να ελαχιστοποιησεις τις πιθανοτητες.και ποιος ειπε οτι πρεπει να εισαι οδηγος τζιπι για να σωθεις?

εχεις κανει μαθηματα και εχεις γραψει αυτη τη παραγραφο?

εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα...........
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Τι λε ρε παιδι μου...

Βλεπω παντως οτι αν προκειται για φιλο ή γνωστο εισαστε πολυ καλοι δικηγοροι
    αν ξερεις τον αλλο απο κοντα ξερεις και πως λεει αυτο που λεει.τοσο απλα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ελυσα το μπροστινο. Τιμονοπλακα, βαση, μπουκαλες, ζαντα, αριστερο καπακι, δεξι και μεσαιο φως, πλαστικα, ειναι για πεταμα. Τα μασπιε που ρωτησε ο φιλος ειναι και τα δυο σπασμενα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αδειασε απο λαδια και αν εσπασε το καρτερ.

φίλε trooper, ίσως να μην το έθεσα εγώ σωστά.
    κανείς δεν είπε πως τέτοιου είδους μαθήματα δεν είναι ένα + στον οποιοδήποτε οδηγό, το αντίθετο μάλιστα. Και έχεις δίκιο πως ότι μαθαίνείς είναι καλό και μόνο να κερδίσεις έχεις.

Αυτό που ήθελα να πω είναι πως αν δεν έχεις την σύνεση που χρειάζεται όταν οδηγείς σε ένα δημόσιο δρόμο και την κατανόηση ότι ένα οδικό δίκτυο δεν είναι πίστα (είναι τόσοι πολλοί οι εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν ένα ατύχημα στο δρόμο) είναι αυτονόητο πως δεν πρόκειται να το μάθεις αυτό σε 4 ώρες ενός Σαββατοκύριακου.
    Το να πιέσεις το είπα αναφερόμενος στο ατύχημα που είχε ο φίλος, λογικά για να σε πετάξει μια στροφή στο αντίθετο ρεύμα θα πρέπει να πίεζε λιγο την μηχανή και τον εαυτό του σε σημείο που τελικά δεν τον έπαιρνε.

Όλο αυτό το είπα μιας και μου έκανε εντύπωση πως το πρώτο πράγμα που προτάθηκε ως συμβουλή στον φίλο που είχε το ατύχημα, ήταν να κάνει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Βέβαια και είναι ένα +, αλλά πρωταρχικός ρόλος παίζει η παιδεία του κάθε ανθρώπου και πως ο καθένας μας αντιλαμβάνεται την οδήγηση σε ένα οδικό δίκτυο, ειδικά έχοντας ένα μηχανάκι όπλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
    Ελυσα το μπροστινο. Τιμονοπλακα, βαση, μπουκαλες, ζαντα, αριστερο καπακι, δεξι και μεσαιο φως, πλαστικα, ειναι για πεταμα. Τα μασπιε που ρωτησε ο φιλος ειναι και τα δυο σπασμενα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αδειασε απο λαδια και αν εσπασε το καρτερ.
    ο μηχανικός που το είχες πάει δεν το έλεγξε; δεν σου είχε βγάλει και τη λίστα με το κόστος και τα ανταλλακτικά που χρειάζονται; άρα δεν σου είπε αν έχει βλάβη η μηχανή;

Οχι, ναι, οχι.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    φίλε trooper, ίσως να μην το έθεσα εγώ σωστά.
    κανείς δεν είπε πως τέτοιου είδους μαθήματα δεν είναι ένα + στον οποιοδήποτε οδηγό, το αντίθετο μάλιστα. Και έχεις δίκιο πως ότι μαθαίνείς είναι καλό και μόνο να κερδίσεις έχεις.

Αυτό που ήθελα να πω είναι πως αν δεν έχεις την σύνεση που χρειάζεται όταν οδηγείς σε ένα δημόσιο δρόμο και την κατανόηση ότι ένα οδικό δίκτυο δεν είναι πίστα (είναι τόσοι πολλοί οι εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν ένα ατύχημα στο δρόμο) είναι αυτονόητο πως δεν πρόκειται να το μάθεις αυτό σε 4 ώρες ενός Σαββατοκύριακου.
    Το να πιέσεις το είπα αναφερόμενος στο ατύχημα που είχε ο φίλος, λογικά για να σε πετάξει μια στροφή στο αντίθετο ρεύμα θα πρέπει να πίεζε λιγο την μηχανή και τον εαυτό του σε σημείο που τελικά δεν τον έπαιρνε.

Όλο αυτό το είπα μιας και μου έκανε εντύπωση πως το πρώτο πράγμα που προτάθηκε ως συμβουλή στον φίλο που είχε το ατύχημα, ήταν να κάνει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Βέβαια και είναι ένα +, αλλά πρωταρχικός ρόλος παίζει η παιδεία του κάθε ανθρώπου και πως ο καθένας μας αντιλαμβάνεται την οδήγηση σε ένα οδικό δίκτυο, ειδικά έχοντας ένα μηχανάκι όπλο
    Εντάξει... εδώ μέσα γράφουμε για να γράφουμε.

Ποιος σου είπες ότι σε "4 ώρες του Σαββατοκύριακου" μαθαίνεις; Στις 7 ώρες μίας μέρας ακούς μαθαίνεις και κάνεις πράγματα που μετά πρέπει να εξασκήσεις σε 10δες έως 100δες ώρες και χιλιάδες χιλιόμετρα.

Ορισμένοι είστε αστείοι (δεν το λέω για billk). Νομίζεται ότι όσοι γράφουμε για τα μαθήματα τα πάιρνουμε ή κάνουμε τους εξυπνάκηδες...

Εγώ αυτό που του είπα είναι ότι ήταν τυχερός κι ότι σύμφωνα με αυτά που γράφει, εφόσον τα εννοεί, είναι σίγουρο ότι κάποια μέρα θα το φάει το κεφάλι του. Ας μην θίγεται κι ας αφήσει τα ξόρκια κατά μέρος. Η άσφαλτος (και ότι είναι χτισμένο τριγύρω της ή κινείται επάνω της) δεν καταλαβαίνει από αυτά.

Φιλαράκο, τα παίρνω πίσω αυτά που έγραψα.Είσαι ΟΚ.

Τεσπα, τζάμπα λόγια....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Λοιπών, του έριξα ένα λίτρο λάδι (όχι από το καλό) και το λαμπάκι έγινε πορτοκαλί από κόκκινο, λογικό αφού παίρνει τρία λίτρα. Πήρε μπροστά και δεν είδα να στάζει από πουθενά, μάλλον τα είχε χάσει από το σπασμένο αριστερό καπάκι όσο ήταν κάτω. Για πλαίσιο δεν φοβάμαι γιατί είχε μανιτάρι το οποίο έσπασε όπως έπρεπε. Τώρα, μπορεί να σώζεται?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Το χαβά σου εσύ...

Νομίζω ότι το θέμα που πρέπει να σε απασχολεί σοβαρά δεν είναι εάν (& πως) θα το φτιάξεις ή εάν θα πάρεις καινούργια μηχανή (δηλ. το οικονομικό), αλλά πώς θα είσαι ασφαλέστερος (πρώτα και πάνω απ΄ όλα) για τον εαυτό σου και τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Αυτά που σου λένε ο Trooper και ο Sniper είναι να συγκεντρωθείς (αυτό περιλαμβάνει και το να ακούς και να αξιολογείς) και να επενδύσεις πρώτα απ΄ όλα στον εαυτό σου (δηλ. στη δική σου ικανότητα), όχι για να γίνεις παγκόσμιος σαν και αυτούς (όπως εσύ λανθασμένα νομίζεις, όπως και μερικοί άλλοι εδώ μέσα) αλλά για να έχεις στο μέλλον τις πιθανότητες με το μέρος σου (σε εκτίμηση & αντίδραση) φταις δεν φταις.

Φιλικά :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
    Αυτο που εγραψες ειναι μονο για να φαρμακωσεις, Θα το σβησεις?
    αντρας εισαι η γυναικα?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μία γκομενάρα με μία Βοxter.
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2007, 10:37
  2. Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 09:43
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 09:23