[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
[B]οκ φίλος, κάνε και μια το δικαστή (αφού έκανες πρώτα τον μπάτσο) και ρίξε μας την χεράτη ποινή σου για να αποδείξεις ότι απέδωσες δικαιοσύνη και έβαλες μυαλό σε εμάς τ ανυπεράσπιστα, ανώριμα και χαζά εσύ ο μεγάλος. Πρόσεξε μην μπλέξεις τους ρόλους σε παρακαλώ, γιατί αυτό μας πάει πριν το Μοντεσκιε και δεν τα θυμάμαι αυτά τα παλιά![]()
""alres, δεν είναι υστερία να σε εγκαλεί κάποιος να φορέσεις κράνος, κάτι το οποίο δε νομίζω να σου συμβαίνει και συχνά αν δε το φορας.........""
Είναι υστερία γιατί δεν κινείται από μια έγνοια για τον διπλανό, μην πάει κάτι ο άνθρωπος για να λαϊκίσω, αλλά όπως απέδειξε η κουβέντα πριν: α) γιατί πληρώνουν τα ταμεία τσάμπα τους μαλάκες που πέφτουν έτσι![]()
β) γιατί ο καθένας τελικά δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει με το κεφάλι του :hypnotize
γ) γιατί όποιος δεν κάνει ότι κάνουν οι άλλοι έχει πρόβλημα και γι αυτό να πάθει τα χειρότερα![]()
δ) ....
Κάνω χιλιόμετρα κάθε μέρα και χέζομαι να μην το φοράω, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα, πως το λένε. Η δική μου ασφάλεια, το δικό μου κεφάλι και το "καλό μου" απασχολεί εμένα και τον καθένα. Οι υπόλοιποι όπως είπα και πιο πριν δεν καίγονται γι αυτό αλλά για να το παίξουν σωστοί και να πάρουν το ρόλο να υποδείξουν και να μου επιβάλλουν το σωστό. Ο καθείς κ η τρέλα του αλλά όλα έχουν όρια.
Μην ακούω μ@λ@κίες, με το ποδήλατο ο μόνος που κινδυνεύει είναι ο ποδηλάτης