Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 111 από 111

Θέμα: Αυτοκόλλητα-Μηνυμα προς ασυνείδητους!

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    [B]οκ φίλος, κάνε και μια το δικαστή (αφού έκανες πρώτα τον μπάτσο) και ρίξε μας την χεράτη ποινή σου για να αποδείξεις ότι απέδωσες δικαιοσύνη και έβαλες μυαλό σε εμάς τ ανυπεράσπιστα, ανώριμα και χαζά εσύ ο μεγάλος. Πρόσεξε μην μπλέξεις τους ρόλους σε παρακαλώ, γιατί αυτό μας πάει πριν το Μοντεσκιε και δεν τα θυμάμαι αυτά τα παλιά

""alres, δεν είναι υστερία να σε εγκαλεί κάποιος να φορέσεις κράνος, κάτι το οποίο δε νομίζω να σου συμβαίνει και συχνά αν δε το φορας.........""

Είναι υστερία γιατί δεν κινείται από μια έγνοια για τον διπλανό, μην πάει κάτι ο άνθρωπος για να λαϊκίσω, αλλά όπως απέδειξε η κουβέντα πριν: α) γιατί πληρώνουν τα ταμεία τσάμπα τους μαλάκες που πέφτουν έτσι
    β) γιατί ο καθένας τελικά δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει με το κεφάλι του :hypnotize
    γ) γιατί όποιος δεν κάνει ότι κάνουν οι άλλοι έχει πρόβλημα και γι αυτό να πάθει τα χειρότερα
    δ) ....

Κάνω χιλιόμετρα κάθε μέρα και χέζομαι να μην το φοράω, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα, πως το λένε. Η δική μου ασφάλεια, το δικό μου κεφάλι και το "καλό μου" απασχολεί εμένα και τον καθένα. Οι υπόλοιποι όπως είπα και πιο πριν δεν καίγονται γι αυτό αλλά για να το παίξουν σωστοί και να πάρουν το ρόλο να υποδείξουν και να μου επιβάλλουν το σωστό. Ο καθείς κ η τρέλα του αλλά όλα έχουν όρια.

Μην ακούω μ@λ@κίες, με το ποδήλατο ο μόνος που κινδυνεύει είναι ο ποδηλάτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Αν ήσουν ο άντρας της αδερφής μου, και την άφηνες πχ μονη με 2 παιδιά, επειδή γουστάρεις να μην φοράς κράνος, αν δεν χτύπαγες, θα σε χτυπούσα εγώ.
    Σου κάνει, ή να συνεχίσω ?

+∞ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΟΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΞΥΣΕ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ(ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ) ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑ ΤΗΝ FAZER ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ- ΓΤ Η SHOEI ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ-. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ: Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΣΕ Γ...ΣΩ ΑΝ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ!?

Υ.Γ. ΚΑΙ ΝΑΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    ρε φίλε, δεν το πιασες.

Λέω ότι είναι κουλό να εγκαλείς κάποιον για κάτι που 9 στις 10 αν δεν το φορά θα πάθει ο ίδιος ζημιά. Και αν κάνεις κανόνα την 1 στις 10 που μένει, μπορώ να σου πω χιλιάδες πράγματα τα οποία κάποιος "θα έπρεπε" να προσέχει στην όδήγηση αλλά δεν τα κάνει και λέω ότι αυτό είναι ανθρώπινο, πλην κραυγαλέων περιπτώσεων.

Δεν λέμε να μην το φορά κανένας. Λέμε να μην γίνουμε υστερικοί μεταξύ μας.

Κανονικά το κράνος θα έπρεπε να θεωρείται είδος "λαικής κατανάλωσης" για να με πιάσουν τα παλαιοκομμουνιστικά μου
    Κουλο?Δηλαδη το να βλεπεις καποιον στο δρομο χωρις κρανος και να λες "κριμα,εχει αυξημενες πιθανοτητες να πεθανει αυτος" και να ξερεις οτι μπορεις να κανεις κατι..εστω για να τις μειωσεις...δηλαδη να προσπαθεις να τον πεισεις να φορεσει κρανος.Ειναι κουλο να νοιαζεσαι για τον αλλον και ας μην το ξερεις καθολου?Οκ υπαρχουν πολλοι που το βλεπουν και απο την πλευρα της κρατικης δαπανης αλλα οχι ολοι....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ!
    http://helmet.8m.net/kranos.htm

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Βαρέθηκα να το διαβάσω όλο!απο κάτι ψιλά,συμπεράσματα βάσει φυσικής κ.λ.π.

''μπούρδες''τα λέω γω!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Κουλο?Δηλαδη το να βλεπεις καποιον στο δρομο χωρις κρανος και να λες "κριμα,εχει αυξημενες πιθανοτητες να πεθανει αυτος" και να ξερεις οτι μπορεις να κανεις κατι..εστω για να τις μειωσεις...δηλαδη να προσπαθεις να τον πεισεις να φορεσει κρανος.Ειναι κουλο να νοιαζεσαι για τον αλλον και ας μην το ξερεις καθολου?Οκ υπαρχουν πολλοι που το βλεπουν και απο την πλευρα της κρατικης δαπανης αλλα οχι ολοι....
    Αγαπητέ,
    Επειδή η εποχή της αθωότητας έχει περάσει προ πολλού και για πολλούς επιμένω στη θέση μου ότι αυτή η κουβέντα δεν ξεκινά από προσωπικές ευαιθησίες, αλλά από αστυνομικές διαθέσεις, για να το θέσω κομψά. Και αυτό κάνει μεγάλη διαφορά. Δεν με ψήνει, πως το λένε, δεν τσιμπάω...Είναι η εποχή βλέπεις.

Αν όταν βλέπεις κάποιον στο δρόμο, σκέφτεσαι αυτό, σε διαβεβαιώ ότι η εποχή πολύ σύντομα θα σε κάνει να σκέφτεσαι άλλα. Στο λέω να το θυμάσαι. Κατά τ' άλλα νομίζω και επιμένω ότι δεν γεννιέται η σκέψη που λες εσύ αλλά αυτό που λένε οι από πάνω: να ένας παράνομος ή να ένα κόστος για τα ταμία μου ρε... Διόλου ευαίσθητα, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Αν παρόλαυτά εσύ σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, πήγαινε σε παρακαλώ μια βόλτα Ομόνοια, Μοναστηράκι, έξω από κανένα ΟΑΕΔ (ή και μέσα), και αν κοιτάξεις καλά, θα αρχίσεις ν αναρωτιέσαι πιο χρήσιμα πράγματα.

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2010, 20:24
  2. Μηνυμα BELZEBOULIS προς θείο tai...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 18:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 23:40
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF