Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 217

Θέμα: Μας τη λένε και τα "νομιστεράκια" τώρα, ρε!

Λεωφορειολωριδάκιας
    Τα βατράχια τη πληρώνουν αδερφέ.

Παρ'ολα αυτά νομίζω οτι ο και ο έλληνας καλά τη βόλεψε με το πρώτο κύμα μετανάστευσης. Και το μερεμέτι το φθηνό το έκανε, και τα χωράφια τα δουλέψανε στο τζαμπα και, και και...

Ασε που πολλά απο τα κυκλώματα που τους εκμεταλλεύονται έχουν έλληνες απο πίσω...

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Τα βατράχια τη πληρώνουν αδερφέ.

Παρ'ολα αυτά νομίζω οτι ο και ο έλληνας καλά τη βόλεψε με το πρώτο κύμα μετανάστευσης. Και το μερεμέτι το φθηνό το έκανε, και τα χωράφια τα δουλέψανε στο τζαμπα και, και και...

Ασε που πολλά απο τα κυκλώματα που τους εκμεταλλεύονται έχουν έλληνες απο πίσω...
    +100
    Και φυσικά υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν οι Ελληνάρες που τρίβουν τα χέρια τους και θησαυρίζουν απ'όλα αυτά!!
    Αλλά με το να δεχόμαστε παθητικά αυτή την κατάσταση, υποθάλποντες τους παραεισαχθέντες "δούλους" και εγκληματίες, ουσιαστικά τη διαιωνίζουμε και την υποστηρίζουμε...
    ...το νου σου!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    Ας μην τ' αναπαράγουμε τότε.

>Σωστός, αλλά σε περίπτωση που π.χ. μας έλεγε για καταπάτηση των δικαιωμάτων των >"μεταναστών", μια χαρά θα δέχονταν την αναπαραγωγή του πολλοί από εμάς..

Είναι πραγματικότητα και για την πραγματικότητα υπάρχουν αιτίες κι αφορμές. Αν ξεκινάς να βρεις άκρη από τις αφορμές, τότε το έχασες το παιχνίδι.

>Το παιχνίδι το χάνεις αν δε βρεις αφορμή να το ξεκινήσεις...

Αυτοί το μόνο αληθινό που μπορούν να πουν είναι το "Είμαστε ψεύτες, κλέφτες και λωποδύτες". Αλλά δεν το λένε....

>Αν ήταν να το πουν, δε θα ήταν και πολιτικοί! Μια και δε μπορούμε όμως να γλιτώσουμε >απ'αυτούς, εδώ και ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ, ας ακούμε αν θυμούνται καμιά φορά να πουν κάτι σωστό!

Είναι ένας κόσμος εκεί έξω!
    ...το νου σου!!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Πολυ ωραιες αποψεις που εχουν ως αρχη ενα κιτρινο blog,ως μεση την ημιμαθεια
    και ως τελος την φιλοσοφικη ρυση" ο ξενος θα μου φαει την δουλεια"

Προσωπικα δεν θελω να επεκταθω , μερικες αποψεις εδω μεσα ειναι καταπτυστες.
    και με νευριαζουν.

αλλα ειναι ενδεικτικο μιας κοινωνιας που αντι να κυνηγησει τους εχοντες προτιμα

τον ευκολο στοχο , τον ξενο. Ημιμαθεια,κομπλεξισμος λιγο εθνικιστικη κουλτουρα

και πολυ φτωχεια.

Το εκρηκτικο μιγμα της συγχρονης ΝεοΕλλαδας ειναι εδω

υγ. Εξω οι Φασιστες απ τον πλανητη
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Μεγαλη κουβεντα αυτη...

εχεις δει κανεναν "ειρηνοποιο" με μολοτοφ ?
    Εδω δεν καταλαβα τι θες να πεις.

ο Ρατσισμος δεν αφορα μονο στις ρατσες.... Γυναικες ,ηλικιωμενοι , φτωχοι, χαμηλου μορφ.επιπεδου..

ΔΩΣΕ Μου εμενα μια Ελλαδα ΜΟΝΟ με Ελληνες...κι εγω θα σου δειξω ΜΠΟΛΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.. :a47:

εδω δε διαφωνουμε σε κατι. δε μιλαω μονο για φυλετικο ρατσισμο αλλα για καθε ειδους.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Πολυ ωραιες αποψεις που εχουν ως αρχη ενα κιτρινο blog,ως μεση την ημιμαθεια
    και ως τελος την φιλοσοφικη ρυση" ο ξενος θα μου φαει την δουλεια"

Προσωπικα δεν θελω να επεκταθω , μερικες αποψεις εδω μεσα ειναι καταπτυστες.
    και με νευριαζουν.

αλλα ειναι ενδεικτικο μιας κοινωνιας που αντι να κυνηγησει τους εχοντες προτιμα

τον ευκολο στοχο , τον ξενο. Ημιμαθεια,κομπλεξισμος λιγο εθνικιστικη κουλτουρα

και πολυ φτωχεια.

Το εκρηκτικο μιγμα της συγχρονης ΝεοΕλλαδας ειναι εδω

υγ. Εξω οι Φασιστες απ τον πλανητη
    +1000, ειδικά για την ημιμάθεια...
    ...το νου σου!!

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Συνηθως δεν γραφω σε τετοιου ειδους θεματα για το απλο λογο οτι τα λεγομενα μου (πιστευω)οτι ο καθενας τα περνει οπως τον βολευει ειτε για να κραξει η το οτιδηποτε.Τετοιες συζητησεις δεν πιστευω οτι εχουν νοημα να γινονται γραπτος.

Τεσπα εκει που θελω να καταληξω ειναι:
    Τα περιπτερα ειναι ΓΕΜΑΤΑ απο ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ,
    οποτε σταματηστε αυτο το πραγμα που μολις καποιος εκφερει αποψη ,οχι εναντια στους αλλοδαπους αυτους καθ' εαυτους,αλλα γενικα στο ολο θεμα των αλλοδαπων,αμεσως η πρωτη λεξη ειναι φασιστας και ολα τα παραγωγα.

ΕΛΕΟΣ!!!
    Εχετε κανει καραμελα μια λεξη που ουτε καν γνωριζεται πως ειναι(κι εγω μεσα).
    Απλα σε οποια αποψη ειναι εναντια στην δικη σας, "αριστερη"συνηθως, βρειτε κατι αλλο να πειτε και οχι "ποιηματακια"

OVER AND OUT---->
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    Συνηθως δεν γραφω σε τετοιου ειδους θεματα για το απλο λογο οτι τα λεγομενα μου (πιστευω)οτι ο καθενας τα περνει οπως τον βολευει ειτε για να κραξει η το οτιδηποτε.Τετοιες συζητησεις δεν πιστευω οτι εχουν νοημα να γινονται γραπτος.

Τεσπα εκει που θελω να καταληξω ειναι:
    Τα περιπτερα ειναι ΓΕΜΑΤΑ απο ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ,
    οποτε σταματηστε αυτο το πραγμα που μολις καποιος εκφερει αποψη ,οχι εναντια στους αλλοδαπους αυτους καθ' εαυτους,αλλα γενικα στο ολο θεμα των αλλοδαπων,αμεσως η πρωτη λεξη ειναι φασιστας και ολα τα παραγωγα.

ΕΛΕΟΣ!!!
    Εχετε κανει καραμελα μια λεξη που ουτε καν γνωριζεται πως ειναι(κι εγω μεσα).
    Απλα σε οποια αποψη ειναι εναντια στην δικη σας, "αριστερη"συνηθως, βρειτε κατι αλλο να πειτε και οχι "ποιηματακια"

OVER AND OUT---->
    Μη στεναχωριέσαι, μόδα είναι, θα περάσει...
    Θα βαρεθούν και θα βρουν άλλη καραμέλα! Γενικά βολεύει όταν δεν έχουν τεκμηριωμένη άποψη και δε μπορούν να αντικρούσουν επιχειρηματολογία αντίθετη με τις πεποιθήσεις τους να σερβίρουν τη λέξη-μπαλαντέρ, που δεν ξέρουν καλά καλά τι σημαίνει (ή να πηγαίνουν για ύπνο) κι όλα μπαίνουν στη θέση τους...
    Κι έλεγα τόση ώρα, "άργησε να πέσει η μπόμπα" με τη μαγική λεξούλα που αρχίζει από φ...
    :rotflmao:
    Από εδώ και πέρα συνήθως σταματά η συζήτηση κι αρχίζει το ξεκατίνιασμα, ελλείψει επιχειρημάτων!!
    ...το νου σου!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
    Περαστικά και σε σένα, που θεωρείς ρατσισμό το να μη δέχεται κάποιος ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ ξένους που λυμαίνονται τη χώρα, ελέω πάντα της Ε.Ε., των αρχών μας αλλά και των φίλων τους "αντιρατσιστών"!!
    Εκτός αν δεν έμαθες στο σχολείο ότι "ρατσισμός" δεν ονομάζεται ό,τι δεν συμβαδίζει με τη mainstream, δήθεν προοδευτική νοοτροπία της εποχής...
    Πώς γίνεται να μη κατηγορεί κανείς π.χ. τους Ινδούς που είναι επί δεκαετίες εργάτες στα περιβόλια του Μαραθώνα και τροφοδοτούν όλη την Αττική σε λαχανικά και φρούτα με τη δουλειά τους, ή τους Αιγύπτιους και λοιπούς αφρικανούς που από το '50 κοψομεσιάζονται κουβαλώντας κασόνια στο λιμάνι του Πειραιά; Αυτό ρατσισμός είναι; Αυτοί γιατί δεν πήγαν να γίνουν κλέφτες, μαφιόζοι κλπ.; Ποτέ δεν ακούστηκαν για κακό!
    Φαίνεται ήταν κορόιδα ή μάλλον δεν υπήρχαν "αντιρατσιστές" τις εποχές που πρωτοήρθαν εδώ, για να τους ανοίξουν τα μάτια...
    -----------------------------
    ειναι ρατσισμος και εισαι ρατσιστης είτε σ'αρεσει είτε όχι. ρατσισμος, επειδη κανενας ανθρωπος δεν είναι λαθραιος, κανενα κωλοχαρτο δε μπορει να χωρίσει τους ανθρωπους σε νομιμους και παρανομους. Κανενας δε μπορει να κλείνεται σε στρατοπεδα συγκεντρωσης με μονη κατηγορία την μεταναστευση.Δε μπορει να θεωρειται παραπτωμα ,η γεννηση σε άλλη χωρα.
    Εσυ βεβαια θεωρεις τη χωρα ιδιοκτησία σου(συνιδιοκτησια σου με ολους τους ελληνες) και μαλιστα θεωρεις πως δικαιωματικα σου ανηκει επειδη γεννηθηκες εδω.
    ------------------------
    Τους ασυδοτους θα τους διωξεις αυτο δε λες; ΟΧΙ. λες: να διωξεις τους ασυδοτους ΞΕΝΟΥΣ.
    Διοτι αν το προβλημα σου ήταν με τους ασυδοτους γενικα, με το ιδιο σκεπτικο να λεγαμε ο καθε ασυδοτος όξω απο το μαντρι μας δε πα να ναι ελληνας αλβανος πακιστανος κτλ. Ομως με τους
    ελληνες ασυδοτους έχεις συνιδιοκτησια. πως θα τους διωξεις; αλλο που μπορει να σε βγαλουν κι εσενα ασυδοτο καποια στιγμη και να πρεπει να τους αδειασεις τη γωνια.
    ------------------------

Ποιοι λυμαινονται τη χωρα βρε καημενε; που δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα, που δουλευουν σαν τους σκλαβους για ενα κομματι ψωμι και παλι τους κυνηγαει η αστυνομία επειδη δε φροντισαν να γεννηθουν στο σωστο μερος. ποιοι λυμαινονται τη χωρα;
    ------------------------

Εκτος του ότι αυτο που λες (πως αυτοι δεν εχουν υποστει το φυλετικο ρατσισμο)δεν αληθευει,
    αυτος ο τροπος αντιληψης σου για τους ανθρωπους ειναι ο ρατσισμος. Τα να λες η μια φυλή είναι
    εγκληματίες, τους διωχνουμε απο το χωραφι μας, η αλλη φυλή είναι καλοι και ησυχοι σκλαβοι γι αυτο τους θελουμε εδω, οι τριτοι ειναι τεμπεληδες να φυγουνε κτλ.
    Καθε ανθρωπος είναι μεμονωμενη περίπτωση. 99μαφιοζοι τουρκοι να ερθουνε, τι παει να πει; οτι κι ο 100στος είναι τετοιος;

Και υστερα για τους μαφιοζους, ποιος σου δινει το δικαιωμα να τους διωξεις; απο που τους διωχνεις;

--------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs

Οι Έλληνες, όσο θυμάμαι, δε φέρθηκαν ποτέ σε κανένα λαό έτσι, στην πρόσφατη ιστορία...

Τα θες και τα λες; Τι θες να σου θυμισω απο αυτα που μαλλον ξεχνας ευκολα;

Μαυρη εργασία;
    Μεροκάματα της πείνας;
    Εκβιασμους την ωρα της πληρωμης;
    Εργατικά ατυχηματα;

Αυτό το ξεχασες; πιστευεις είναι μεμονωμενο περιστατικο; ή μηπως επειδη δεν τα λενε στο μεγκα , δε γινονται;

Τα μεροκάματα στη μανωλαδα και στο καθε κατεργο, εχεις ιδεα ποσο ειναι; θα δουλευες για 18 ευρώ μαυρα στο 12ωρο;

Τι ειναι τα παραπανω και άλλα τοσα που ξεχνω τωρα; δειγματα καλης συμπεριφορας ενος λαου απεναντι σε αλλο;

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx

Μαυρη εργασία;
    Μεροκάματα της πείνας;
    Εκβιασμους την ωρα της πληρωμης;
    Εργατικά ατυχηματα;

και εγω τα βιώνω και δεν ειμαι και πολυ ...σκουρος

ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και εγω τα βιώνω και δεν ειμαι και πολυ ...σκουρος

ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ !!!

θυμα εκμεταλλευσης εισαι όπως θυματα εκμεταλλευσης είναι εκεινοι που περιγραφει ο kokkiklhs.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Η βασική διαφορά των δύο είναι ότι οι πρώτοι, ερχόμενοι σε μια κοινωνία όπου η μετανάστευση ήταν συνδεδεμένη κυρίως με το ελληνικό στοιχείο (Σμύρνη,Πόλη,Έλληνες διασποράς,Πόντιοι,Βορειοηπειρώτες κλπ )
    μεταναστευση? θες να πεις ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

εκτός αν θεωρείς οτι Ελληνες απο την Πολη η την Μικρασια και τον Ποντο ειδικα θα αφηναν τις πατριδες και τα σπιτια τους για "ενα καλυτερο μέλλον στη Μανα Ελλαδα"... και "συνωστισθηκαν" στο λιμανι της Συρνης πχ να μη χασουν τις ανεσεις στις προσφυγικες παραγκες και τα πλουσια γευματα (χορτα βρασμενα με βρωμικο νερο ....) ή το παράδεισο των γκουλαγκ του Σταλιν.....

δε τους ειχα και για μαλακες να σου πω την αλήθεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    θυμα εκμεταλλευσης εισαι όπως θυματα εκμεταλλευσης είναι εκεινοι που περιγραφει ο kokkiklhs.
    δε σε ειδα να κόπτεσαι ομως... ειναι επειδη δεν ειμαι πακι... αλλιώς θα τσακωνόσουν στα φορα για μενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε σε ειδα να κόπτεσαι ομως... ειναι επειδη δεν αιμαι πακι... αλλιώς θα τσακωνοωσουν στα φορα για μενα...

κοπτομαι....
    να σας εξαφανισω απο τη γη. όλους οσους αποκαλείτε τους πακιστανους, "πακι".

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ