Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 135

Θέμα: ροική εξέλιξη - εκκεντροφόροι

ενα πραγμα μονο απο μενα...το ξαναπα φυσικα σε προηγουμενο ποστ αλλα θελω να σας φρεσκαρω την μνημη...

το οτι αντιλαμβανεστε την ροϊκη εξελιξη ενος κινητηρα,ως μπαμιες που πωλουνται με το κιλο,απο τον μαναβη,το μονο που δειχνει ειναι το μεγεθος της ασχετοσυνης σας στο μηχανολογικο κομματι...

το παραπανω το γραφω,επειδη ειμαι ενας απο αυτους που κανουν αυτη την δουλεια,οποτε οι ερωτησεις σας αφορουν και εμενα...

οποτε,αν περιμενετε επεξηγηση απο μενα,τσαμπα χαλατε τα δακτυλακια σας πληκτρολογωντας...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Ρε παιδιά, προσπαθήστε να καταλάβετε λίγο τι ρωτάτε... Η "ροϊκή" δεν είναι ένα εξάρτημα που το παίρνει ο μάστορας απ' το ράφι, το κουμπώνει στο μοτέρ και... "15 μουλάρια συν, έφυγες". Γενικά μιλώντας, μεταξύ των τροποποιήσεων που μπορεί να γίνουν σε έναν δεδομένο κινητήρα, η (ροϊκή) βελτίωση της κεφαλής είναι αυτή που μπορεί να προσφέρει το μεγαλύτερο κέρδος (και μάλιστα με τεράστια διαφορά) συγκρινόμενη με οτιδήποτε άλλο. Λέγοντας όμως "ροϊκή" (έτσι σκέτα, σαν φάρμακο που τα γιατρεύει όλα) μπορεί κανείς να εννοεί από "γυαλίζω" λίγο την εισαγωγή μέχρι, πρακτικά, σχεδιάζω καινούρια κεφαλή. Πως μπορεί, λοιπόν, να απαντηθεί το ερώτημα (που τελικά δεν έχει νόημα) με ένα νούμερο---δεν είναι τα πάντα μπακαλική, πως να το κάνουμε...
    Ρε παιδιά εγώ ρωτάω τι προσφέρει μια ροική; Αναφέρθηκα πουθενά σε εξάρτημα;
    Τα πλεονεκτήματα ρωτάω ο άνθρωπας.

Ρε παιδία ο Bryan είμαι όχι ο Ryan....

Cool
    ΚΩΣΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ενα πραγμα μονο απο μενα...το ξαναπα φυσικα σε προηγουμενο ποστ αλλα θελω να σας φρεσκαρω την μνημη...

το οτι αντιλαμβανεστε την ροϊκη εξελιξη ενος κινητηρα,ως μπαμιες που πωλουνται με το κιλο,απο τον μαναβη,το μονο που δειχνει ειναι το μεγεθος της ασχετοσυνης σας στο μηχανολογικο κομματι...

το παραπανω το γραφω,επειδη ειμαι ενας απο αυτους που κανουν αυτη την δουλεια,οποτε οι ερωτησεις σας αφορουν και εμενα...

οποτε,αν περιμενετε επεξηγηση απο μενα,τσαμπα χαλατε τα δακτυλακια σας πληκτρολογωντας...

Αντώνη 2 κιλά μπάμιες please

:rotflmao:
    ΚΩΣΤΗΣ

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Τα Κ5-Κ6 φίλε τα ξυρίζουν τα Κ7-Κ10 δεν παίζει τα καινούργια GSXR να είναι ποιό γρήγορα και εμένα δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα της μετατρόπής ούτε και από ποιόν έγινε εγώ κρίνω το αποτέλεσμα και λέω ότι το κρίνω ικανοποιητικό σαν σύνολο.

Το κόστος δεν βλέπω να γράφει κανένας και μου φαίνεται ότι ο maron έχει δίκιο στο finale εάν αξίζει σαν κόστος να τα κάνεις όλα αυτά
    Tα Κ7-8 φιλε χανουν απο τα Κ5-6 οριακα-σε καμια περιπτωση ξυρισμα. Τα Κ9+ ειναι γρηγοροτερα απο ολα τα προηγουμενα και αυτο φαινεται και απο τις δυναμομετρησεις (απολυτη ιπποδυναμη και ροπη). Αλλιως σε ολο το κοσμο ιδιωτικες και εγοστασιακες ομαδες θα τρεχαν ακομα με τα 5αρια και τα 6αρια και δε θα χωνανε να ετοιμασουν 8αρια και 10αρια.

Απο κει και περα το θεμα του κοστους και αν αξιζει, ειναι σα να ρωτας αν αξιζει να δωσει καποιος 30 χιλιαρικα για να παρει ενα 1098R ή ενα superbike απο το πανευρωπαικο πρωταθλημα. Αν το πεις στη θεια Μαρια και στο μπαρμπα Μπαμπη θα σου πει οτι μαλλον εισαι τρελος, αλλος περιμενει να παρει δανειο και να παει να ψωνισει και ας μην εχει βασικο μεταφορικο μεσο.
    Εξαρταται απο τις αναγκες και το ψωνιο του καθενα, αλλα και που χρησιμοποιει τη μοτο (κοντρες?βολτες?αγωνες?καφετερια?)

...ex 88 SS 600 GR

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Tα Κ7-8 φιλε χανουν απο τα Κ5-6 οριακα-σε καμια περιπτωση ξυρισμα. Τα Κ9+ ειναι γρηγοροτερα απο ολα τα προηγουμενα και αυτο φαινεται και απο τις δυναμομετρησεις (απολυτη ιπποδυναμη και ροπη). Αλλιως σε ολο το κοσμο ιδιωτικες και εγοστασιακες ομαδες θα τρεχαν ακομα με τα 5αρια και τα 6αρια και δε θα χωνανε να ετοιμασουν 8αρια και 10αρια.

Απο κει και περα το θεμα του κοστους και αν αξιζει, ειναι σα να ρωτας αν αξιζει να δωσει καποιος 30 χιλιαρικα για να παρει ενα 1098R ή ενα superbike απο το πανευρωπαικο πρωταθλημα. Αν το πεις στη θεια Μαρια και στο μπαρμπα Μπαμπη θα σου πει οτι μαλλον εισαι τρελος, αλλος περιμενει να παρει δανειο και να παει να ψωνισει και ας μην εχει βασικο μεταφορικο μεσο.
    Εξαρταται απο τις αναγκες και το ψωνιο του καθενα, αλλα και που χρησιμοποιει τη μοτο (κοντρες?βολτες?αγωνες?καφετερια?)
    Τα Κ9 είναι ευκολότερα από όλα τα άλλα suzuki ΟΧΙ ποιό γρήγορα, μπορείς να ρωτήσεις οποιονδήποτε suzukakia μην κοιτάζεις τι λένε τα χαρτιά που μας πλασάρουνε οι εταιρίες.

Για τις αγωνιστικές ομάδες που λές πιστεύεις ότι έχει καμία σχέση το μηχανάκι που καβαλάς εσύ και εγώ με αυτά που τρέχουν στα SBK, το Κ9, Κ10 έχει προφανώς καλύτερες βάσεις για να εξελιχθεί και προφανώς καμιά εταιρία δεν θα έβαζε ''αντίκες'' στις πίστες έστω και εάν ήταν ποιό γρήγορες για ευνόητους λόγους.

Για το κόστος που αναφέρεις τις βελτίωσης σαφώς και έχεις δίκιο ο καθένας με την τρέλα που κουβαλάει δίνει τον οβολό του ΑΛΛΑ από ότι βλέπεις οι περισσότεροι δεν είναι μπρούκληδες και ενδιαφέρονται να δουνε το κόστος της βελτίωσης με το τελικό αποτέλεσμα και γι αυτό γίνονται όλες οι σχετικές ερωτήσεις σε όποιον είναι γνώστης και της όλης βελτίωσης αλλά και του κόστους.

btw το γρηγορότερο suzuki που τρέχει στο παννελήνιο είναι εάν θυμάμαι καλά Κ6 ο Στρατάς, ο οποίος είναι φονικός οδηγός μέσα στους 3-4 καλύτερους στην Ελλάδα

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Δεν πιστευω αυτα που πλασαρουν οι εταιριες. Απλα εχω οδηγησει ολα της σειρας αυτης απο Κ1 μεχρι Κ9 σε πιστα και δρομο και κανα 2-3 αγωνιστικα (επιπεδου ελληνικου πρωταθληματος).
    Κ9 δυνατοτερο απο ολα με μικρη διαφορα απο τα Κ5-6. Κανενα δε ξυριζει το αλλο παντως...

Για τους αγωνες δε μιλαω για τα εργοστασιακα μονο, στο γραφω δεν το προσεξες, αλλα και ιδιωτικες ομαδες των οποιων το μπατζετ ειναι περιορισμενο. Αυτες δεν εχουν απεριοριστο μπατζετ και θα εμεναν ευκολα με τα Κ5 και 6, οπως εκαναν τη πρωτη χρονια που βγηκε το Κ7, εμειναν με το προηγουμενο. Φυσικα δεν ειναι και μονο θεμα μοτερ, οκ.

Αν εξαιρεσεις τα εργοστασιακα SBK τα υπολοιπα αγωνιστικα ιδιωτικων ομαδων ειναι πολυ κοντα σε αυτα που μπορεις να κανεις και συ στη μηχανη σου.
    Αν δεις απο κοντα ενα καλο αγωνιστικο του Ιταλικου πρωταθληματος πχ, δε φοραει ΤΙΠΟΤΑ που να μη μπορεις να βρεις στο ελευθερο εμποριο (αν το πληρωσεις).

Ξεφυγαμε ομως τελειως απο το θεμα μας, δυστυχως...

Αυτος που θελει το κατι παραπανω στο μηχανακι του απο φιλτρο-εξατμιση-προγραμμα ξερει οτι θα το πληρωσει..και να μη το ξερει θα το μαθει γρηγορα...αλλα αν σκεφτεις ποσοι φορανε ολοσωμη, νομιζω θα βρεθουν και αρκετοι να δωσουν μιαμιση-δυο φορες το κοστος μιας καλης ολοσωμης για ροικη...

...ex 88 SS 600 GR

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    νταξει παιδες πηρα τις απαντησεις μου! :rotflmao:

μια ερωτηση ακομα για αυτους που ξερουν ομως,

μια ροικη εξελιξη ας το πω 'μικρη' θα μπορουσαμε να πουμε οτι ξεφημωνει τον κινητηρα;

πιστευω πως ναι. γιατι ενας κηνιτηρας των 180 αλογων θελει πολυ φημωμα ωστε να περασει τους ρυπους.. δε φτανει μια εξατμιση
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

FFWD Το avatar του/της DimST
    Maron ομολογώ πως δυσκολεύομαι να καταλάβω το νόημα του κειμένου σου... οκ, μου έστειλες κάποιον πελάτη... έφυγε ευχαριστημένος? Τον κάλυψα όσο καλύτερα μπορούσα? Δε σε καταλαβαίνω πραγματικά, κάθεσαι maron και γράφεις κατεβατά χωρίς να λές επι της ουσίας κάτι... Εγώ δε θα σου πώ κάτι άλλο απο εδώ, το έγραψα και νωρίτερα, δε βρίσκω νόημα σ'αυτό, ό,τι άλλο θές απο κοντά.

Λοιπόν τον εν λόγω μηχανάκι που συζητάμε για την ροική εξέλιξη, του GM δηλαδή, φοράει και PC και ελέυθερο φίλτρο και είναι και θεόκοντο και καταλύτη δεν έχει επάνω τώρα ακόμα στην πολιτική του μορφή και ανοίξαμε στην εθνική να δούμε την τρομακτική του δύναμη σε σχέση με ένα παλιονορμάλ GSXR 1000 Κ9 το δικό μου με αναβάτη αρκετά ποιό βαρύ απο αυτόν του Yamaha.

Το αποτέλεσμα είναι σαφώς εντυπωσιακό με το σύνολο των βελτιώσεων σε σχέση με νορμάλ R1 που το καταπίνω για πλάκα αλλά δεν είναι τέρας δύναμης όπως παρουσιάζεται, οκ πετάγεται λίγο μπροστά μέχρι το GSXR να ανεβάσει στροφές μετά δεν παίζει να φύγει.

Όσο για τα 175hp του δυναμόμετρου μάλλον 175 φίδια πρέπει να μέτρησε , ο αριθμός κρίνεται υπερβολικά μεγάλος(υποθέτω ότι μιλάμε για τροχό), γνώμη μου

Σαν επίλογο λοιπόν το σύνολο των μεταροπών αξίζουν βέβαια διότι έχει διαφορά σε σχέση με το νορμάλ αλλά όχι ότι γίνεται και τέρας ιπποδύναμης κανείς δεν αναγράφει το συνολικό ποσό που χρειάζονται για όλες αυτές τις βελτιώσεις και στην τελική δεν το δίνεις το ρημάδι να πάρεις κάτι άλλο πραγματικά δυνατό και εργοστασιακό.

Έχω εκπλαγεί! Κατάφερες και πέρασες το R1 που πλέον φορά στόκ εξάτμιση, άγνωστο χάρτη στο pc και λοιπή κατάσταση μοτοσυκλέτας και το αναφέρεις εδώ ώς δική μας αποτυχία!
    Ένα μηχανάκι που τη τελευταία φορά που το είδαμε ήταν πρίν πάνω απο δύο χρόνια.... Μπράβο scbr...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    πελάτη... έφυγε ευχαριστημένος? Τον κάλυψα όσο καλύτερα μπορούσα?
    εισαι μικρος και ασημαντος...οταν αρχισουν να σου χρεωνουν ρημαδια μηχανακια που δεν εχεις δει ποτε στην ζωη σου τοτε,ισως και να γινεις οσο καλος ειμαι εγω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

...ομολογώ πως έχουμε δρόμο ακόμα

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Έχω εκπλαγεί! Κατάφερες και πέρασες το R1 που πλέον φορά στόκ εξάτμιση, άγνωστο χάρτη στο pc και λοιπή κατάσταση μοτοσυκλέτας και το αναφέρεις εδώ ώς δική μας αποτυχία!
    Ένα μηχανάκι που τη τελευταία φορά που το είδαμε ήταν πρίν πάνω απο δύο χρόνια.... Μπράβο scbr...
    εγώ δεν σε ειρωνεύομαι ,νομίζω ότι κατέθεσα ένα αποτέλεσμα μια σύγκρισης που έκανα με το συγκεκριμένο μηχανάκι τώρα το τί μπορεί να έχει κάνει ο αναβάτης του και τι όχι μπορεί μόνο ο ίδιος να σας απαντήσει που από όσο μπορώ να ξέρω κιόλας δεν το έχει μετακινήσει απο το τελευταίο αγώνα που έκανε.

Πουθενά δεν ασχολήθηκα με το μαγαζί που εργάζεσαι ή είναι δικό σου δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας αντίθετα εάν διάβασες έγραψα ότι το σύνολο της βελτίωσης είναι ικανοποιητικό, αμφιβολία έχω για τα 175hp στο πίσω τροχό σε σχέση με το δικό μου που βγάζει κάτι παραπάνω από 150κάτι hp.

Εγώ προσωπικά δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση εάν έχεις κάποιο θέμα με τον GM όπως και με άλλους αγωνιζόμενους που πέρασαν από το μαγαζί σας είναι δικό σας θέμα και δεν θα εκφράσω απόψη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...ομολογώ πως έχουμε δρόμο ακόμα
    Γίνε ερασιτέχνης λογιστής.....

Μπορείς!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

εγώ δεν σε ειρωνεύομαι ,νομίζω ότι κατέθεσα ένα αποτέλεσμα μια σύγκρισης που έκανα με το συγκεκριμένο μηχανάκι τώρα το τί μπορεί να έχει κάνει ο αναβάτης του και τι όχι μπορεί μόνο ο ίδιος να σας απαντήσει που από όσο μπορώ να ξέρω κιόλας δεν το έχει μετακινήσει απο το τελευταίο αγώνα που έκανε.

Πουθενά δεν ασχολήθηκα με το μαγαζί που εργάζεσαι ή είναι δικό σου δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας αντίθετα εάν διάβασες έγραψα ότι το σύνολο της βελτίωσης είναι ικανοποιητικό, αμφιβολία έχω για τα 175hp στο πίσω τροχό σε σχέση με το δικό μου που βγάζει κάτι παραπάνω από 150κάτι hp.

Εγώ προσωπικά δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση εάν έχεις κάποιο θέμα με τον GM όπως και με άλλους αγωνιζόμενους που πέρασαν από το μαγαζί σας είναι δικό σας θέμα και δεν θα εκφράσω απόψη.

Κατέθεσες μια άποψη για ένα μηχανάκι όπου έχουν ήδη γραφτεί απόψεις απο ανθρώπους που ήταν μέσα στους αγώνες και είδαν πως πήγαινε όταν το μηχανάκι το είχαμε αναλάβει... έχουν επίσης γραφτεί πολύ συγκεκριμένα πράγματα και για τον ιδιοκτήτη και τη συμπεριφορά απέναντι μας.... και έρχεσαι εσύ τώρα και καταθέτεις μια άκυρη κατ' εμέ δοκιμή για τους λόγους που ανέφερα.
    Παρ'όλ'αυτά σου μιλάω ειλικρινά δε σε ειρωνεύομαι... γνωρίζοντας όμως πως με τον ιδιοκτήτη είστε φίλοι, τονίζω πράγματα που δε τα λαμβάνεις υπ'όψιν στη δοκιμή σας και αν μη τι άλλο παίζουν τεράστιο ρόλο για το όποιο αποτέλεσμα... Μη την αναφέρεις καθόλου καλύτερα - έτσι θα ήταν το σωστό... Καταλαβαίνεις νομίζω και τη δική μου θέση.

απορια ........

γιστι δεν συμμετεχουν στη συζητηση μας και οι υπολοιποι που ενω ξεκινησαν με το εν λογω καταστημα τους αγωνες , αποχωρησαν και τρεξανε μονοι τους ?????το ξερω οτι διαβαζουν ... και ειναι δυο-τρεις ....για πειτε μας ρε παιδια ...παρτε θεση στο ξεκατινιασμα γιατι τελικα αφου αρχισε καπως πρεπει να τελειωσει ....να ξερουμε και εμεις ... τοσα χρονια που καναμε φιλους καποιους , ειχαμε αδικο ή ειναι αλλιως τα πραγματα ????? ακουει κανεις ?????????
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    απορια ........

γιστι δεν συμμετεχουν στη συζητηση μας και οι υπολοιποι που ενω ξεκινησαν με το εν λογω καταστημα τους αγωνες , αποχωρησαν και τρεξανε μονοι τους ?????το ξερω οτι διαβαζουν ... και ειναι δυο-τρεις ....για πειτε μας ρε παιδια ...παρτε θεση στο ξεκατινιασμα γιατι τελικα αφου αρχισε καπως πρεπει να τελειωσει ....να ξερουμε και εμεις ... τοσα χρονια που καναμε φιλους καποιους , ειχαμε αδικο ή ειναι αλλιως τα πραγματα ????? ακουει κανεις ?????????

τελικά ψοφάτε για κουτσομπολιό και κατινιά, έτσι?

απο που και ως που θα πρέπει οι διαφορές που έχει ένας φίλος μου με κάποιον άλλον, να αποτελούν κριτήριο για τη δική μας φιλία?

αν εσύ αύριο τσακωθείς με τον τίγκα, θα πρέπει να σταματήσω να είμαι φίλος με κάποιον απο τους δυό σας?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ροϊκή Εξέλιξη...
    από McTalas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 23:13
  2. Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 15:45
  3. Ροϊκή εξέλιξη και λοιπές αρκούδες
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2008, 22:19