Πολυθρονα θες να πειςΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
μπηκαν τα ρουλεμαν στο μπροστινο,και το εβαλα προχειρα...μαζι με το παλουκι της σελας![]()
!!!
![]()
Το μοτερ νομιζα οτι θα ειχε ανοχες για παραπανω ταση ,κοντρολερ μπορεις να βαλεις μεγαλυτερο αλλα εισαι οριακα αλλιως θα το καναμε πολυ γκαζιαρικο!!!
Γραναζωσε το κοντο αλλα προσεχε μην σουζαρει!!!![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
χρηστο θεμα εχω με τον φορτιστη.δηλαδη δεν εχω καθολου και το φορτιζω με κλασικο φορτιστη αυτοκινητου.ενα φορτιστη απο αναπηρικο αμαξιδιο που βρηκα εχει και αυτο αρσενικο βυσμα.αρσενικο βγαζει και η υποδοχη του πατινιου.υπαρχει καποιος μετατροπεας να κανω το ενα απο τα δυο θηλυκο?Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Πολυθρονα θες να πεις!!!
![]()
Το μοτερ νομιζα οτι θα ειχε ανοχες για παραπανω ταση ,κοντρολερ μπορεις να βαλεις μεγαλυτερο αλλα εισαι οριακα αλλιως θα το καναμε πολυ γκαζιαρικο!!!
Γραναζωσε το κοντο αλλα προσεχε μην σουζαρει!!!![]()
![]()
Βγαλε φωτο στειλε μου τις στο email μου και θα το κανονισω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
χρηστο θεμα εχω με τον φορτιστη.δηλαδη δεν εχω καθολου και το φορτιζω με κλασικο φορτιστη αυτοκινητου.ενα φορτιστη απο αναπηρικο αμαξιδιο που βρηκα εχει και αυτο αρσενικο βυσμα.αρσενικο βγαζει και η υποδοχη του πατινιου.υπαρχει καποιος μετατροπεας να κανω το ενα απο τα δυο θηλυκο?![]()
Ο φορτιστης του αυτοκινητου ειναι 12V πως το φορτιζεις στα 24V ?
![]()
Και το αναπηρικο αμαξιδιο στο εφεραν για ανακατασκευη?????:rotflmao:
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
o γιαννης εχει στη μαντρα οικοδομων που διστηρει τετοιο φορτιστη.(χρησιμοποιουν τετοιον στα φορτηγα?)Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Βγαλε φωτο στειλε μου τις στο email μου και θα το κανονισω !!!![]()
Ο φορτιστης του αυτοκινητου ειναι 12V πως το φορτιζεις στα 24V ?
![]()
Και το αναπηρικο αμαξιδιο στο εφεραν για ανακατασκευη?????:rotflmao: