Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 357

Θέμα: So It Begins... (ανακατασκευή XT 600Z TENERE 1983)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: so it begins

Αρχικά δημιουργήθηκε από antenere
    ξεθαψα και μια φωτο περιπου 3 χρονια πριν....αριστερα και δεξια οι δυο μεγαλες μου αγαπες......
    Καλα,αυτη μεχρι το μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις. Η αριστερη εννοω.Η αλλη το πολυ πολυ να σου ξυλιασει το πορτοφολι.Ωραια δουλεια φιλε.Αεροψυκτα μονοκυλινδρα για παντα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

so it begins

σε ευχαριστω φιλε...εχεις δικιο.και δεν εχω και μουστακι .ολα τα θυλικα μας αρμεγουν κανονικα αλλα ελα που τα αγαπαμε...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

σε ευχαριστω φιλε...εχεις δικιο.και δεν εχω και μουστακι .ολα τα θυλικα μας αρμεγουν κανονικα αλλα ελα που τα αγαπαμε...
    Eννοειται οτι πρωτα θα σε ψησει να αφησεις μουστακι και μετα...
    Ελα μην ξεχνιομαστε κανε καμμια δουλεια να γουσταρουμε κι εμεις.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

so it begins

ωπππππ,σορρυ.εχετε δικιο αλλα βασικα θα συνεχισω μες την εβδομαδα γιατι ειναι ωρα ασταρωματος τιμονοπλακων .ψαλιδιου και καλαμιων.σε λιγες μερες νεες φωτο...

so it begins

εδω ενα χτ 600 του 91 που ειχα παρει το καλοκαιρι για ανταλλακτικα.απο αυτο θα χρησιμοποιησω ζαντολαστιχα,μπροστινα,ψαλιδι φρενα και οτι αλλο μπορει να χρειαστω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	x (1).jpg 
Προβολές:	1082 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	220582

so it begins

και ηλεκτρολυση εν δραση

Όνομα:	s (2).jpg 
Προβολές:	1084 
Μέγεθος:	77,9 KB 
ID:	220583

so it begins

αλλη μια.

Όνομα:	x (2).jpg 
Προβολές:	1085 
Μέγεθος:	70,1 KB 
ID:	220584

so it begins

να πω πως με τα καταλληλα εργαλεια μπορεις να κανεις θαυματα.καθαρισα καποια εξαρτηματα ανοξειδωτα απο μια αντλια στα οποια ειχαν κολησει αλατα και με ηλεκτρολυση δεν εμεινε τιποτα πανω τους.πολυ χρησιμο

:smilea: :smilea:

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος

εδω ενα χτ 600 του 91 που ειχα παρει το καλοκαιρι για ανταλλακτικα.απο αυτο θα χρησιμοποιησω ζαντολαστιχα,μπροστινα,ψαλιδι φρενα και οτι αλλο μπορει να χρειαστω.
    οι ζαντες του xt αν δεν κανω λαθος ειναι σιδερενιες.το ιδανικο θα ηταν αλουμινενιες απο xt προ του '90
    RIDE MORE TALK LESS

so it begins

ναι ετσι ειναι.εχω βρει πισω ζαντα απο 89ρι.η δικη μου ηταν με ταμπουρο.η μπροστα ειναι οκ.θα αλλαξω μονο τα λαστιχα.

SO IT BEGINS

γεια σας παιδια κ παλι.το φορουμ ανοιξε παλι απο οτι βλεπω.αλλα κ εγω δεν εμεινα με τα χερια σταυρωμενα.... .ας συνεχισουμε λοιπον.

SO IT BEGINS

λοιπον προβληματα αρκετα στη μετατροπη.πρωτα απο ολα το tenere θα βγει στην εργοστασιακη του μορφη με λιγες μετατροπες.το ψαλιδι του χτ 600 του91 δεν ταιριαζει με τιποτα.αυτο για αποφυγη τυχον μετατροπης απο καποιον αλλο.εψαξα λοιπον κ βρηκα απο 89ρι που κατα 99% ταιριαζει απολυτα.

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Το avatar του/της vforever
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ

SO IT BEGINS

το ψαλιδι του τχ 600 91 το ετριψα,το ασταρωσα ,το εβαψα....και πανω που λεω τωρα τελειωνω...τζιφος.στοσημειο που περναει ο κεντρικος αξονας του ψαλιδιου με το σκελετο υπηρχε μια διαφορα ενος εκατοστου.που να ταιριαξει το ατιμο.....;

Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF