Σαφως και όχι, τουλάχιστον όχι το άμεσο, αλλα μια και ετέθη, ανεφερα τί ισχυει αλλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το πρόβλημά μας είναι ο αριθμός των μελών του Moto.gr;![]()
![]()
Σαφως και όχι, τουλάχιστον όχι το άμεσο, αλλα μια και ετέθη, ανεφερα τί ισχυει αλλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Jolly good.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σαφως και όχι, τουλάχιστον όχι το άμεσο, αλλα μια και ετέθη, ανεφερα τί ισχυει αλλου.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το σύστημα μπορεί να ξεχωρίσει αν ένα account είναι ανενεργό ή όχι καθώς πέρα από τα posts καταγράφονται και οι επισκέψεις![]()
Π.χ. ο user1 έχει 2 posts από το 2003 αλλά ο user1 επισκέπτεται το forum κάθε δύο μέρες και απλά το διαβάζει...
re seis ( genika paei) giati den ftiaxnete ena forum opws to goustarete?
na bainete mesa....na einai opws akrivws to thelete kai na mi xalieste kai katholou
Βαρέθηκα να κάνω κλικ σε όλους αυτούς που σήμερα έχουν γενέθλια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άνοιξα τους επτά πρώτους και… -0- μηνύματα.
Και βέβαια υπάρχει τρόπος, Εκτός αν, δεν θέλετε…
Για εμάς τους χρήστες (μία από τις 2000 γνώμες λοιπόν), μας δυσκολεύει, για πολλούς και διάφορους λόγους, το γεγονός αυτό, συν ότι επιβαρύνετε "μάλλον" και η βάση δεδομένων.
Επειδή σε αυτό το trhead στα ποστ του sniper καταλάβαμε όλοι, ότι οι υπεύθυνοι έχουν δουλείες και κάποιοι άλλοι είχαν θέματα υγείας.. Πάω πάσο, εύχομαι υγειά και κουράγιο και πάω παρακάτω... Θα το πω απλά, όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις σου κτλπ κτλπ και είναι σεβαστό ότι δεν μπορεί να παρατάει το ότι κάνει εκείνη την στιγμή και να ασχολείται με το φόρουμ.. Ας μου απαντήσει στο παρακάτω όμως: Αφού δεν μπορεί, γιατί δεν δέχεται την βοήθεια που θέλουμε να δώσουμε? Δεν είπαμε να του το πάρουμε.... Υπάρχουν παιδιά εδώ, που έχουν ακόμα ελεύθερο χρόνο, ας προσφέρουν αυτοί και όταν με την σειρά τους δεν θα έχουν χρόνο ούτε εκείνοι πάμε πάλι από την αρχή...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Γιατί αυτό γουστάρουμε και μας αρέσει.. Δεν λέμε να αλλάξει χρωματακια και παπαρακια.. Δυο τρια τεχνικά βασικά πράγματα... Δλδ η λύση είναι να πάρουμε τον ......?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re seis ( genika paei) giati den ftiaxnete ena forum opws to goustarete?
na bainete mesa....na einai opws akrivws to thelete kai na mi xalieste kai katholou
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Γιατί αυτό γουστάρουμε και μας αρέσει.. Δεν λέμε να αλλάξει χρωματακια και παπαρακια.. Δυο τρια τεχνικά βασικά πράγματα... Δλδ η λύση είναι να πάρουμε τον ......?
αυτο καταλαβες οτι είπα?
απλα απορώ.....ο ενας ενοχλειται (τυχαιο παραδειγμα μην το παρει και προσωπικα ) που είναι πολλοι ανενεργοι χρήστες.
ο άλλος οτι υπάρχουν παρα πολλα άσχετα ποστς.
ο τριτος ετσι ...ο άλλος αλλιώς.
γενικα δηλαδή σε όλους κατι δεν αρεσει-ταιριαζει.
Εγώ αναφέρομαι στο τεχνικό κομματι, ετσι το κατάλαβα... Πάντα θα έχει κάτι που στο καθένα ξινίζει για αυτό και δεν έχει ουσία να αναλωθούμε σε αυτά.. Ασ λύσουμε αυτό και μετά ίδωμενΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αυτο καταλαβες οτι είπα?
απλα απορώ.....ο ενας ενοχλειται (τυχαιο παραδειγμα μην το παρει και προσωπικα ) που είναι πολλοι ανενεργοι χρήστες.
ο άλλος οτι υπάρχουν παρα πολλα άσχετα ποστς.
ο τριτος ετσι ...ο άλλος αλλιώς.
γενικα δηλαδή σε όλους κατι δεν αρεσει-ταιριαζει.
Το MOTO.GR είναι λιτό, απέρριτο, εύχρηστο, γρήγορο και χωρίς διαφημίσεις.
Έτσι πρέπει να μείνει.
Τα "ποικίλα" θέματα που παρουσιάζονται τακτικά, άλλους τους ενδιαφέρουν, άλλους τους χαλάνε και σε άλλους είναι απλά αδιάφορα. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να απαντήσουμε σε κάποιο ποστ ή να διαβάσουμε κάθε είδους "μη μοτοσυκλετιστικό" thread που ανοίγεται.
Από την αρχή που μπήκα στο ΜΟΤΟ, πάντα βρίσκω κάτι πολύ ενδιαφέρον, η ποικίλη ύλη του με συντροφεύει, άπειρες φορές οι συνάδελφοι βλέπουν ένα λακαμά να ξεκαρδίζεται μόνος του, οι γνώσεις μου για τις μηχανές έχουν εμπλουτιστεί τρομερά, έχω γνωρίσει ένα σωρό αξιόλογους ανθρώπους, οργανώνουμε και πάμε βόλτες με αρκετούς από αυτούς... ο κατάλογος δεν τελειώνει...
Άνετα θα πλήρωνα μια συνδρομή για να συμμετάσχω σ' αυτή τη ΜΟΤΟ-οικογένεια.
Την οποία ΜΟΤΟ-οικογένεια συντηρούν και φροντίζουν άνθρωποι από την τσέπη τους και από τον προσωπικό τους χρόνο.
Ας το σεβαστούμε αυτό και ας κάνουμε λίγο υπομονή.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΜΙΝ Ο ΣΝΙΠΕΡ, ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ "ΣΤ@@ΔΙΑ ΜΟΥ" ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΝ!!
![]()
Αϊντε με το κ@λοβυσμα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΜΙΝ Ο ΣΝΙΠΕΡ, ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ "ΣΤ@@ΔΙΑ ΜΟΥ" ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΝ!!
![]()
Αϊντε με το κ@λοβυσμα!
![]()
Βάλε κι ένα χαμογελάκι....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
παιδες το μοτο ειναι ιδιωτικος χωρος...τσιφλικι που λενε...και φιλοξενει ολους εμας...
προτασεις μπορειτε να κανετε,αλλα κανεις δεν υποχρεωνει το αφεντικο να τις δεχθει...
εγω προσωπικα ,την μη αποδοχη οποιασδηποτε βοηθειας,ακομη και αφιλοκερδους,την αντιλαμβανομαι και την σεβομαι τα μαλα...
το γιατι ειναι απλο...οταν δεν δεχεσαι βοηθεια δεν υποχρεουσαι να δωσεις λογαριασμο για το οτιδηποτε κανεις ...
επισης,στο θεμα συνδρομης,οταν πληρωνεις εχεις και απαιτησεις...
καλιστα λοιπον ο ιδιοκτητης μπορει να θελει να το διατηρησει και να μην εχει "υποχρεωση" απεναντι στον οποιονδηποτε...
αναφορικα με την θεματολογια...
το συγκεκριμενο φορουμ λειτουργει επι παντος επιστητου και καλυπτει τα παντα απο πλευρας θεματολογιας...εγω προσωπικα αυτο το θεωρω προσον...
οταν μπαινω ειναι σαν να πηγαινω για καφε με φιλους ,καφε στον οποιο συζηταμε απο μηχανακια,μεχρι γκομενες μεχρι πολιτικη και γενικοτερα οτι μας κατεβει...
το μερικο "χαος" που επικρατει εγω το γουσταρω διοτι δημιουργει εναν ατυπο παρεϊστικο χαρακτηρα που δεν τον συναντας πουθενα αλλου...
και δουλευει...
και τελος...το μοτο ειναι το μοναδικο μερος που οτιδηποτε και να ρωτησεις,ανεξαρητως αντικειμενου,θα απαντηθεις...αν αυτο δεν ειναι επιτυχια τοτε τι ειναι?
και τελος(2)![]()
short dick blames the hair...(ελληνιστι, της κοντης ψ@λης τα μαλλια της φταινε)...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βάλε κι ένα χαμογελάκι....
το βρηκες το κουμπι του ΒΑΝ ε?
![]()
![]()
ρε μαν.... τι νευρα είναι αυτά πουχεις τελευταια;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Αϊντε με το κ@λοβυσμα!
![]()
![]()