Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 248

Θέμα: GSF600/650 s Bandit II

http://www.jmvconcept.fr/135db0de-9c...247&IdMarque=3

Από θέμα τιμής δεν ξέρω αν συμφέρει, 360 άβαφο λέει και 470 βαμμένο. Το βρίσκω πιό όμορφο από το κομμάτι της "μαμάς" Suzuki. Αν ψάξεις λίγο και η εταιρία http://www.tcpsa.com/ έχει κάτω φέρινγκ αλλά νομίζω είναι ίδια με τα "μαμά".

εδώ και με τιμή, αλλά στην φωτογραφία έχει το παλιό bandit...
    http://www.motorbikesandparts.co.uk/...i-p-24574.html

Παλαιό μέλος
    Ψαξε ebay αγγλιας .Κατα καιρους εχουν προσφορες το γνησιο σουζουκι. Εγω το πηρα 364 ευρω συνολο με τα μεταφορικα.
    http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_1508.jpg
    http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_1511.jpg
    http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_1510.jpg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    amyroukai θενκς. Η αληθεια ειναι πως αν βαλω θα βαλω το ιδιο με το αυθεντικο γιατι δε μου καθονται καλα τα κενα των αλλων 2.

Ληστη κι εγω κατι τετοιο κυνηγαω. Απο ebay σε καλη τιμη , και αν ειναι και βαμμενο ακομα καλυτερα. Απλα ειναι ποτε θα τα πετυχεις, και μονο απο αγγλια για να μηνε χουμε κανα θεματακι με δασμους.
    Πολυ ομορφο το δικο σου.. μαυρο full fairing με ανοιγμενες εισαγωγες... μιαμ! ετσι το ονειρευομαι κι εγω μια μερα!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Μονο βαμενο τα παιρνεις. Ειναι το γνησιο που πουλαει η suzuki.Εδω ο σφακιανακης μου ζητησε γυρω στα 600 !
    Οι φωτογραφιες το αδικουν. Στην πραγματικοτητα φαινετε πιο καλο.

Παλαιό μέλος
    Να πω οτι ηταν καινουργιο απο καταστημα και οχι μεταχειρισμενο.

μα κι εγω ρωτησα στον αντιπροσωπο και σηκωθηκα κι εφυγα.

απλα περιμενω να πετυχω κανα σωστο απο αγγλια!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    amyroukai θενκς. Η αληθεια ειναι πως αν βαλω θα βαλω το ιδιο με το αυθεντικο γιατι δε μου καθονται καλα τα κενα των αλλων 2.

Ληστη κι εγω κατι τετοιο κυνηγαω. Απο ebay σε καλη τιμη , και αν ειναι και βαμμενο ακομα καλυτερα. Απλα ειναι ποτε θα τα πετυχεις, και μονο απο αγγλια για να μηνε χουμε κανα θεματακι με δασμους.
    Πολυ ομορφο το δικο σου.. μαυρο full fairing με ανοιγμενες εισαγωγες... μιαμ! ετσι το ονειρευομαι κι εγω μια μερα!
    αν πετύχεις τίποτα σε κανένα ebay στείλε ενα μήνυμα ρε κολλητέ...και εγώ αυτό το κουστουμάκι ψάχνω....βέβαια απο σήμερα ψάχνω και μια αριστερή μανέτα (συμπλέκτη) γιατί είχα μια ευτυχώς πολύ μικρή και αθόρυβη πτώση....πάλι καλά μόνο μανέτα και λίγες γρατζουνιές στο καπάκι......
    έχει κανείς υπ όψιν που θα βρω καμιά γνήσια οχι όμως απο σουτζούκι γιατί κόβουνε κολαράκια?????

Μανιβελάτο μέλος
    βλαμμένη ερώτηση αλλά επειδή το πήρα το έχω 15 μέρες και ο προηγούμενος δεν μου έδωσε το manual ποια είναι η σωστή πίεση στα ελαστικά?

Μαμά ελαστικά GSF 650 SA 2007- φορτίο 80-135 κιλά..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Banned Το avatar του/της WebD
    Μόνος 36 μπροστά -πίσω και δικάβαλο ή φορτίο 36 μπροστά 42 πίσω

edit: πρέπει να το λέει και στο αυτοκόλλητο που έχει στο φτεράκι της αλυσίδας

Η πίεση αναγράφεται στο προστατευτικό της αλυσίδας και λέει 36 εμπρός 36 πίσω ανεξάρτητα φορτίου. Προσωπικά το πίσω το είχα στο 39 ως 41 ανάλογα τη ζέστη και το δικάβαλο ή όχι...

edit: και προφανώς άλλαξαν τις οδηγίες στο υδρόψυκτο...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Μόνος 36 μπροστά -πίσω και δικάβαλο ή φορτίο 36 μπροστά 42 πίσω

edit: πρέπει να το λέει και στο αυτοκόλλητο που έχει στο φτεράκι της αλυσίδας
    πιο γρήγορος από τη σκιά του.. thx Γεράσιμε..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

μάγκες πείτε καμιά άποψη για εξάτμιση στο 650!
    ανάμεσα σε REMUS και YOSHIMURA τι λέτε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    εγω τη 2η εχω και ειναι σουπερ.

οι περισσοτεροι ληστες φορανε

yoshimura
    ανωνυμες εξατμισεις απο εδω μαγαζια η ebay (χωρις να ειανι κακο αυτο)

για ρεμους πρωτη φορα ακουω να πω την αληθεια

καλά τα yoshimuria αλλά ποιος περιμένει 1 μήνα να έρθει... ίσως πάω σε Akrapa που ειναι και αμεσα διαθέσιμη !thanks !

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF