Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 156

Θέμα: Ερχονται και χειροτερα...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Τα πράγματα είναι απλά αυτο που γίνεται στήν ελλάδα θα γίνει και σε άλλες χώρες τής Ε.Ε κυρίως βαλκανικές και μεσωγιακές , το περιμέναμε αλλά τα κεντρικά κράτη τής Ε.Ε αποφασίσαν να το επισπεύσουν λόγο ότι τώρα πια η κίνα , η Ινδία αλλά και ξανά η ρωσία
    μας χτυπάνε τήν πόρτα

Μήν ξεχνάτε ότι η Ε.Ε είναι ένα είδος κοινοπολιτειας (και που κατάντησε σε μοναρχία ) , απλά κυρίος οι γερμανοι προσπαθουν να προστατευσουν τα προιόντα τους δημιουργόντας ζώνες χαμήλου κόστους εντός ευρώπης , ναι όντος παίζει το 2012 να έχουμε ανάπτυξη (πλασματική εν μέρη ) κάτι σάν τήν ανάπτυξη 15% τών σκοπίων μετά τον πόλεμο

απλά παραδίδουμε σιγα σιγα τους πόρους μας , τότε θα γίνουμε όντος φτωχο κράτος......απλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι μιλάμε για εγκλήματα κατα του κράτους .........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    για πολλους λογους τον θεωρω πολυ καλυτερο απο ολους τους υπολοιπους.

Ναι ήταν ο θεμελιωτής αυτού που ζούμε σήμερα... Δυστυχώς δεν πρόλαβε να το απολαύσει ολοκληρωμένο...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ναι ήταν ο θεμελιωτής αυτού που ζούμε σήμερα... Δυστυχώς δεν πρόλαβε να το απολαύσει ολοκληρωμένο...
    Μ αρεσει αυτη η λογικη ... ισοπεδωση ολε για να ειμαστε στο κλιμα των ημερων

Παρομοια θα μπορουσε καποιος να κατηγορησει τον Καραμανλη επειδη μπηκε η χωρα στην ΟΝΕ...

Καλα κρασια ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

http://www.youtube.com/watch?v=_9Qlkx-qwaM

τωρα που ΚΑΙ τα εργασιακα εγιναν οπως εγιναν και η "επαναστατρια"" αντιφρονουνατ"κατσελη μας λεει οτι εγιναν καλυτερα τα πραγματα και θα μιλαμε για το μισθο μας κατ΄ευθειαν ρε παιδια με τον εργοδοτη, χωρις τις συλλογικες συμβασεις και τετοιες αηδιες,να βαλω ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε λιγο.το αφιερωνω σε εργατες και πολιτικους,αν και ξερουμε σε ποια μερια ειναι οι δευτεροι...
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

http://www.sarajevomag.gr/entipa/teu..._p09_phen.html

Ρίξτε μια ματιά.........

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    A τι καλα, γραψαμε κατι για τους Παπανδρεηδες και ηρθε και ο αντιλογος για τους Μητσιτακηδες....ρε ξεκολατε κολοφαρες ειναι αμφοτεροι, ακριβως το ιδιο, ταμαμ που λενε...

Και ναι ρε συ Κωστα ασχολουμαστε με τον Τσοβολα γιατι απο τοτε ξεκινησε το κακο για την χωρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δώσε μου ένα λόγο να μην ξεκινήσω από το γείτονά μου που από -2 μέτρα κάτω από το ύψος της γης μου το οικόπεδό του το μπάζωσε και βγήκε +3 μέτρα πάνω από το δικό μου (και μου έθαψε το σπίτι καθότι σήκωσε και μαντρότοιχο +2,5 μέτρα επιπλέον !!! ) λαδώνοντας την πολεοδομία, το μηχανικό, το δικηγόρο, το συμβολαιογράφο και την υποθηκοφύλακα.

Αυτό που συζητούσαμε και αλλού:
    από ποιόν να πρωτοαρχίσει κανείς;
    Έχω, λχ, και συγγενή που έχει ξενοδοχείο και πισίνα και bar μέσα στον αιγιαλό! Εγώ που κόπτομαι υπερ της δικαιοσύνης, να μην του πάρω το κεφάλι πρωτού "ανέβω" στους αποπάνω;
    Oxi... na ksekiniseis apo to kefali! (pou os gnoston apo ekei vromaei to psari)

O sygkenis, o geitonas ktl, einai i oura pou akoma ki an tin kopseis, den tha alaksoun kai polla pragmata, oso to kefali menei anepafo
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος
    Τώρα που τα αγκούρια ακουμπάνε πολλά κ@λαράκια, γκρινιάζουν περισσότεροι.

Γι αυτούς που τρώνε πολύ πιο χοντρό αγγούρι σε καταστάσεις ζω-πεθαίνω, η μέση άποψη τους λέει εγκληματίες, λαθροέτσι, λαθρογκιουβέτσι, ύποπτους κλπ

Για όσους τρώγανε εδώ και χρόνια το αγγούρι δίπλα τους ο φορέας της μέσης άποψης, έξινε απαλά τα ευαίσθητα γεννητικά όργανα, καγχάζοντας "σιγά μωρέ τι τραβάνε, εγώ θα τους σώσω" και άλλα παρόμοια

Για τους ίδιους και συναφείς λόγους αυτοί που γκρινιάζουν τώρα, τώρα όμως, όχι πριν, όχι παλιά, τώρα που καίγεται ο κωλαράκος τους, θα χάσουν τα πάντα, θα γαμηθεί ο δίας, θα μείνουν μόνοι τους και το πιο σημαντικό: σύντομα η δουλειά θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα. Ας πούμε κομψά σε κάποιο βαθμό εξαναγκαστική.

Σαδιστικό, αλλά για κάτι τύπους είναι πολύ ωραία που επιτέλους τον πίνουν και αυτοί και νοιώθουν τη γλύκα και το λιλί στο δικό τους κώλο

Αλλά την ίδια στιγμή μαζοχιστικό, γιατί αυτό θα είναι η κοινή μοίρα πολλών εργαζομένων. Και το προηγούμενο δεν αλλάζει τίποτα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Τώρα που τα αγκούρια ακουμπάνε πολλά κ@λαράκια, γκρινιάζουν περισσότεροι.

Γι αυτούς που τρώνε πολύ πιο χοντρό αγγούρι σε καταστάσεις ζω-πεθαίνω, η μέση άποψη τους λέει εγκληματίες, λαθροέτσι, λαθρογκιουβέτσι, ύποπτους κλπ

Για όσους τρώγανε εδώ και χρόνια το αγγούρι δίπλα τους ο φορέας της μέσης άποψης, έξινε απαλά τα ευαίσθητα γεννητικά όργανα, καγχάζοντας "σιγά μωρέ τι τραβάνε, εγώ θα τους σώσω" και άλλα παρόμοια

Για τους ίδιους και συναφείς λόγους αυτοί που γκρινιάζουν τώρα, τώρα όμως, όχι πριν, όχι παλιά, τώρα που καίγεται ο κωλαράκος τους, θα χάσουν τα πάντα, θα γαμηθεί ο δίας, θα μείνουν μόνοι τους και το πιο σημαντικό: σύντομα η δουλειά θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα. Ας πούμε κομψά σε κάποιο βαθμό εξαναγκαστική.

Σαδιστικό, αλλά για κάτι τύπους είναι πολύ ωραία που επιτέλους τον πίνουν και αυτοί και νοιώθουν τη γλύκα και το λιλί στο δικό τους κώλο

Αλλά την ίδια στιγμή μαζοχιστικό, γιατί αυτό θα είναι η κοινή μοίρα πολλών εργαζομένων. Και το προηγούμενο δεν αλλάζει τίποτα.
    Ρε φιλε εμεις οι μεγαλυτεροι τον πινουμε απο τα νιατα μας.Περασαμε και καλες εποχες και τωρα μας φαινεται αδιανοητο να παιρνουμε τοσο μικρους μισθους.Οι νεοτεροι που ακολουθουν ομως σε τι φταιξανε?Αυτοι θαπρεπε να γεμιζουν τους δρομους οπως και πριν δυο χρονια για τον πιτσιρικα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

τι πρεζα ρε πστ μου και αυτο το κωλοχρημα.δεν κοβεται με τιποτα.αγορασανε σπιτια,κανανε λεφτα,αγορασανε βαπορια, τραπεζες,οτι τραβαει η ψυχη τους και τωρα εχουνε βαλθει να αγορασουνε και χωρες.τροπαια ειμαστε γαμωτο σε μια συλλογη που κανουνε δεκα κομπλεξικοι σκατοψυχοι.
    και οι πολιτικοι μαζι με τα επισημα ΜΜΕ τα τσιρακια τους, εχουν αναλαβει την υπνωση και τον αποπροσανατολισμο μας για λογαριασμο των τροπαιουχων.
    και ο λαος?
    παλια ητανε και πιο σκληραγωγημενος τουλαχιστο, τωρα που να μιλησουμε τοσο λαπαδες που εχουμε γινει.ιδιοι ανθρωποι παντου με ιδια νοοτροπια(αμερικανικη συγκεκριμενα)ιδιο ντυσιμο, ολα ιδια με ολους.
    κριμα τοσες ανακαλυψεις, τοση τεχνολογια και να ζηλευουμε τα σκυλια που ειναι στ'αρ@##δια τους.
    παντως ζουμε ιστορικες στιγμες με οση ειρωνια και πικρια και αν το λεω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    τι πρεζα ρε πστ μου και αυτο το κωλοχρημα.δεν κοβεται με τιποτα.αγορασανε σπιτια,κανανε λεφτα,αγορασανε βαπορια, τραπεζες,οτι τραβαει η ψυχη τους και τωρα εχουνε βαλθει να αγορασουνε και χωρες.τροπαια ειμαστε γαμωτο σε μια συλλογη που κανουνε δεκα κομπλεξικοι σκατοψυχοι.
    και οι πολιτικοι μαζι με τα επισημα ΜΜΕ τα τσιρακια τους, εχουν αναλαβει την υπνωση και τον αποπροσανατολισμο μας για λογαριασμο των τροπαιουχων.
    ο ανθρωπος ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ του συμπαντος

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ο ανθρωπος ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ του συμπαντος
    O δημιουργός του...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

[...] ιδια νοοτροπια(αμερικανικη συγκεκριμενα)[...]
    Sorry που ανακατεύομαι, αλλα το nickname σου ξέρεις απο πού είναι; :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    και ο λαος?
    παλια ητανε και πιο σκληραγωγημενος τουλαχιστο, τωρα που να μιλησουμε τοσο λαπαδες που εχουμε γινει.ιδιοι ανθρωποι παντου με ιδια νοοτροπια(αμερικανικη συγκεκριμενα)ιδιο ντυσιμο, ολα ιδια με ολους.
    κριμα τοσες ανακαλυψεις, τοση τεχνολογια και να ζηλευουμε τα σκυλια που ειναι στ'αρ@##δια τους.
    παντως ζουμε ιστορικες στιγμες με οση ειρωνια και πικρια και αν το λεω.
    Φιλε, δεν ειναι μονο δεκα οι σκατοψυχοι, αλλα εν δυναμει δισεκατομμυρια! Για αυτο εχουμε καταντησει τον κοσμο οπως τον εχουμε καταντησει! Γιατι υπαρχουν οι δεκα-εικοσι σκατοψυχοι και ολοι οι υπολοιποι που θελουν να τους μοιασουν!

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αληθεια απο το "Για να δεις τον πραγματικο χαρακτηρα ενος ανθρωπου δωσε του εξουσια και χρημα"

Πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που αποκτουν αυτα τα δυο και συνεχιζουν να ειναι οπως πριν, δηλαδη ανθρωποι...οι περισσοτεροι παθαινουν ενα κοκομπλοκο στη συνειδηση τους και χανουν τη ταυτοτητα τους...

Παραδειγμ τρανταχτο και καραμπινατο εχω φρεσκο στο πρωην εργασιακο περιβαλλον μου...αμα εχει κομπλεξ ο ανθρωπος το δειχνει με τη πρωτη ευκαιρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Sorry που ανακατεύομαι, αλλα το nickname σου ξέρεις απο πού είναι; :rotflmao:
    παρακαλω, ελευθερα
    επισης για διαβαζε για κατι "λαπαδες"που λεω και κοιτα αν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω.
    περα απ'ολα αυτα βεβαια το nick name που χρησιμοποιω μια χαρα ειναι(για μενα) και ας ειναι δρομος της αμερικης.αλλο ηθελα να πω με τα προσωπικα χαρακτηριστικα που εχουν χαθει,και το ποσο ιδια μας εχουν κανει να σκεφτομαστε και να δρουμε.βεβαια ποτε δεν ξερεις που θα καταληξει αυτο,σιγουρα εχει και θετικα χαρακτηριστικα.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Υπάρχουν και χειρότερα...
    από trigger στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2008, 16:37
  2. Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...
    από tilo_wolff στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 15:42
  3. υπάρχουν και χειρότερα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2007, 14:18
  4. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:36
  5. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 4-0? Υπάρχουν και χειρότερα...
    από Electra στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 11:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF