Φέτος θα οργανωθεί τίποτα ή θα κινηθούμε στο πνεύμα του ΔΝΤ?
![]()
Φέτος θα οργανωθεί τίποτα ή θα κινηθούμε στο πνεύμα του ΔΝΤ?
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αν κρινω απο οσα γραφουμε αυτες τις μερες, θα πλακωθούμε μεταξυ μας στην πιτα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αν κρινω απο οσα γραφουμε αυτες τις μερες, θα πλακωθούμε μεταξυ μας στην πιτα![]()
κότες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κότες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτος εχει ενθουσιαστει απο το θεμα με την σκυλιτσα του liouliou
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Λέω να ανοίξει ένα καινούριο θρεντ γιατί αυτό είναι
ΠΙΤΑ 2011
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Μήπως να κόψουμε πάλι ΠΙΤΑ 2011 μπας και μας βγει αναδρομικά καλύτερο;;; (λέω εγώ, τώρα...) :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Λέω να ανοίξει ένα καινούριο θρεντ γιατί αυτό είναι
ΠΙΤΑ 2011
Dura lex, sed lex.
Ρισκάρεις επανάληψη? :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Μήπως να κόψουμε πάλι ΠΙΤΑ 2011 μπας και μας βγει αναδρομικά καλύτερο;;; (λέω εγώ, τώρα...) :smilea:
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Dura lex, sed lex.
Όχι τίποτα άλλο, μόλις βλέπω στο mail ενημέρωση για ΠΙΤΑ 2011 εγώ συνέχεια διαβάζω κι άλλη ΠΙΠΑ 2011.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
(Την πρώτη ταινία την έχω δει, εδώ και αρκετά χρόνια, το δεύτερο ΔΕΝ το έχω δει αλλά κατάλαβα τι εννοείς...)
Εντάξει, σόρρυ, μία ιδέα είπα, ανακαλώ...![]()
Και ναι, εννοώ αυτή που κατάλαβες
![]()
![]()
![]()
leo malon nai
http://img294.imageshack.us/img294/2...escay3us9v.jpg
Τους εχθρούς μου τους ξέρω. τους φίλους μου δεν ξέρω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από diddl
leo malon nai
![]()
![]()
![]()
![]()
Οργανώστε τη στο κυλικείο του ΚΑΤ σε ημέρα εφημερίας για να υπάρχει άμεση ανταπόκριση και δώρο για το φλουρί ολική ανάπλαση οδόντων που θα απαιτείται από τα "χάδια" και τις "εγκάρδιες ευχές" των συμφορουμιτών.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll