Τότε να πάρω και γω τη γυναίκα και το γυιο και να μοιραστούμε από 1D για να μας έρθει καιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...βεβαια αν δεν ταιριαζαμε (για τη Χαρα λεω), δε θα συμπεθεριαζαμε...
![]()
![]()
![]()
πιο φθηνά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τότε να πάρω και γω τη γυναίκα και το γυιο και να μοιραστούμε από 1D για να μας έρθει καιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...βεβαια αν δεν ταιριαζαμε (για τη Χαρα λεω), δε θα συμπεθεριαζαμε...
![]()
![]()
![]()
πιο φθηνά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Τότε να πάρω και γω τη γυναίκα και το γυιο και να μοιραστούμε από 1D για να μας έρθει και
πιο φθηνά
![]()
για ελατε...παμε ολοι μαζι να κατεβασουμε... 1,39 GB... μολις ανοιξει το link, πατηστε αυτο που εχω σημειωσει στην πιο κατω φωτογραφια
Torrent link removed by Webmaster
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
για ελατε...παμε ολοι μαζι να κατεβασουμε... 1,39 GB... μολις ανοιξει το link, πατηστε αυτο που εχω σημειωσει στην πιο κατω φωτογραφια
Torrent link removed by Webmaster
καλη φαση για να βρεις seeders!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από timotas
καλη φαση για να βρεις seeders!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
δεν γινομαστε ολοι μαζι seeders ο ενας για τον αλλον? :hypnotize
ηδη εχω το 60%Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ναι κι αν κατεβει ποτε με 0,1kB/s![]()
![]()
και άντε και το κατεβάσαμε..... υπότιτλους???
EDIT: download 100%
το ανεβάζω σε rapid share..![]()
αλλα...απο υποτιτλους γιοκ.![]()
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm
Αρχικά δημιουργήθηκε από mouse112
ηδη εχω το 60%![]()
και άντε και το κατεβάσαμε..... υπότιτλους???
EDIT: download 100%
το ανεβάζω σε rapid share..![]()
αλλα...απο υποτιτλους γιοκ.![]()
μου εκανε εντυπωση κι εμενα αυτο το 0,1 γιατι απο αυτο το site κατεβαζω τα παντα...
τωρα ειναι στο 50% σε μενα αλλα ειμαι επαρχια με 2αρα γραμμη...απο υποτιτλους δεν
με απασχολει γιατι ολες τις αγγλοφωνες ταινιες τις βλεπω χωρις υποτιτλους :rotflmao::rotflmao:
αλλα δεν φταιτε εσεις ρε !!!! εγω φταιω που σας εδωσα το link...αχαριστοι !!! :rotflmao::rotflmao:
να ρωτησω ρε παιδια, αυτη που ειναι 3Δ σε κανονικη οθονη βλεπεται ή θελει σωνει και καλα γυαλια 3Δ?
Σε 1 χρονο και 44 εβδομαδες εκτιμωμενος χρονος, θα το εχω....Τελεια!
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
εμενα κυμαινεται απο 6 ωρες στην μια αναλογα με τους seedersΑρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
Σε 1 χρονο και 44 εβδομαδες εκτιμωμενος χρονος, θα το εχω....Τελεια!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
εχω ξαναδει ταινια 3d στον υπολογιστηΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
να ρωτησω ρε παιδια, αυτη που ειναι 3Δ σε κανονικη οθονη βλεπεται ή θελει σωνει και καλα γυαλια 3Δ?
απλα δεν βλεπεις τα στοιχεια που βασιζονται στο 3D θα την δεις σαν μια κανονικη ταινια
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
εγω το κατεβασα αλλα λεω να το αφησω λιγο να seedαρω γιατι βλεπω σας βλεπω να τρωτε τα νυχια σας
![]()
![]()
ευχαριστω για το link
1.1mb/s ,20 minΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
μετά από 4 ώρες είμαι στο 43% :s![]()