Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Έχω κάτι φίλους που κατεβαίνουν στενάκια στη μια ρόδα. Έρχονται μετά και λένε: "πήγαινα με τοσα.... ήμουν τόση ώρα στη μια ρόδα.... έκανα δυο κωλιές μπροστα από τους μπάτσους...."
    Όλοι αυτοί έχουν φάει μήνες στα νοσοκομεία. Τους είπε κανείς ότι η μηχανή φτιάχτικε για να πηγαίνει στη μία ρόδα; Αν ήταν έτσι θα την έφταχναν με έναν τροχό! Τους είπε κανένας ότι θα γίνουν πιο πλούσιοι ή πιο έξυπνοι με όλα αυτά; Τι; για την μαγκιά; Για να πουλήσουν μούρη παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα;Είμαι οδηγός μηχανής και έχω το μικρόβιο του δικύκλου. Τη ζωούλα μου όμως και το σώμα μου το αγαπάω!
    Αν κάτσει η στραβή θα το δεχτώ γιατί επέλεξα να είμαι πάνω σε δυο τροχούς ακάλυπτη. Δε θα το επιδιώξω όμως κιόλας!

Πριν από ένα χρόνο είχε ένα άσχημο τρακάρισμα. Ένας τύπος που ούτε εκείνος δεν ξέρει τι είχε πιει, έφαγε το STOP καθώς κατέβαινε μια κατηφόρα. Πήγαινα με 40 κι εκείνος με 80. Το χέρι μου δεν επανήλθε ποτέ. Όχι κάτι σοβαρό αλλά Το νεύρο του αγκώνα με ενοχλή που και που. Δεν μπορώ να δουλέψω εκεί που δούλευα.

Τι να κάνω;Μηχανή όμως θα πάρω και πάλι. Δε θα μου κόψουν την ελευθερία μου όλοι αυτοί οι βλάκες που κυκλοφορούν με τα αμαξάκια τους.Ούτε η κάθε Κατίνα που πήρε δίπλωμα (ένας θεος ξέρει πώς) και βγαίνει για ψώνια!

Η μηχανή έχει κίνδυνο. Πιο επικίνδυνο όμως ακόμα είναι το ανθρώπινο μυαλό όταν δε σκέφτεται!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Δεν φοράω δερμάτινο παντελόνι, φοράω όμως επιγονατίδες. Κι ανάμεσα σε εκείνους που με κοιτάζουν με περιέργεια, υπάρχουν μερικοί που με ρωτούν πού τις πήρα.
    Για κάθε μέρα είναι καλές. Αν πάς όμως μοτοβόλτα θέλεις κάτι παραπάνω. Υπάρχουν και συνειδητοποιημένα άτομα, αλλά δυστυχώς είναι λίγοι

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Έχω κάτι φίλους που κατεβαίνουν στενάκια στη μια ρόδα. Έρχονται μετά και λένε: "πήγαινα με τοσα.... ήμουν τόση ώρα στη μια ρόδα.... έκανα δυο κωλιές μπροστα από τους μπάτσους...."
    Όλοι αυτοί έχουν φάει μήνες στα νοσοκομεία. Τους είπε κανείς ότι η μηχανή φτιάχτικε για να πηγαίνει στη μία ρόδα; Αν ήταν έτσι θα την έφταχναν με έναν τροχό! Τους είπε κανένας ότι θα γίνουν πιο πλούσιοι ή πιο έξυπνοι με όλα αυτά; Τι; για την μαγκιά; Για να πουλήσουν μούρη παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα;Είμαι οδηγός μηχανής και έχω το μικρόβιο του δικύκλου. Τη ζωούλα μου όμως και το σώμα μου το αγαπάω!
    Αν κάτσει η στραβή θα το δεχτώ γιατί επέλεξα να είμαι πάνω σε δυο τροχούς ακάλυπτη. Δε θα το επιδιώξω όμως κιόλας!

Πριν από ένα χρόνο είχε ένα άσχημο τρακάρισμα. Ένας τύπος που ούτε εκείνος δεν ξέρει τι είχε πιει, έφαγε το STOP καθώς κατέβαινε μια κατηφόρα. Πήγαινα με 40 κι εκείνος με 80. Το χέρι μου δεν επανήλθε ποτέ. Όχι κάτι σοβαρό αλλά Το νεύρο του αγκώνα με ενοχλή που και που. Δεν μπορώ να δουλέψω εκεί που δούλευα.

Τι να κάνω;Μηχανή όμως θα πάρω και πάλι. Δε θα μου κόψουν την ελευθερία μου όλοι αυτοί οι βλάκες που κυκλοφορούν με τα αμαξάκια τους.Ούτε η κάθε Κατίνα που πήρε δίπλωμα (ένας θεος ξέρει πώς) και βγαίνει για ψώνια!

Η μηχανή έχει κίνδυνο. Πιο επικίνδυνο όμως ακόμα είναι το ανθρώπινο μυαλό όταν δε σκέφτεται!!!!

Υπάρχουν άτομα που δε σκέφτοναι τις συνέπεις στω πράξεών τους. Μου έχουν πεί φίλοι για ένα παλικάρι που πήγαινε μέσα στο ψυχικό(που είναι τίγκα στο στενό) με 170 με το βρωμόκουτό του. Γιατι; Ποιό το νόημα; Θες να τρέξεις; έβγα αττική, πήγαινε σε μια πίστα και σκίστο. Καλώς ή κακώς όλοι μας κάνουμε βλακείες. Και τις σούζες και τα εντο κλπ. Το θέμα είναι που και πως τα κανεις. Το χειρότερο όμως είναι οι τύποι που δε μαθαίνουν από τα λάθη τους. Μιλούσα με μια φίλη λέγοντάς της τι δάκρυ έριξα μια φορά με ανοιχτή τη ζελατίνα στο κράνος (που πλέον την κλείνω). Το θέμα είναι ότι εκείνη οδηγεί μονίμως χωρίς κράνος και μου έλεγε για το κρύο κλπ. ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;; να κρυώνω και να μη φοράω κράνος;; Τι κολλημένη λογική είναι τούτη. Και το κακό είναι ότι πάλι εγώ θα γίνω ο κακός, ο πρίξας, ο υπερπροστατευτικός όταν προσπαθώ(μάταια) να την πείσω να φοράει το καταραμένο το κράνος για να μην πάθει κάτι.
    Οι άλλοι που τσακίζονται για τα καλά και ξανακαβαλάνε μοτό χωρίς κράνος; Μήπως τελικά ο καθαρός αέρας πάνω τη μοτό χαζεύει τους ανθρώπους;

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Αμ δε φταίει ο αέρας! Οι περισσότεροι απ'αυτούς μέχρι να πάρουν μηχανή κατεβαίναν σε κόντρες με φτιαγμένα παπάκια!Νομίζουν ότι η μηχανή είναι το ίδιο!Όταν καταλάβουν τη διαφορά ίσως να είναι αργά!Ελπίζω πάντως να προλάβουν!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Αμ δε φταίει ο αέρας! Οι περισσότεροι απ'αυτούς μέχρι να πάρουν μηχανή κατεβαίναν σε κόντρες με φτιαγμένα παπάκια!Νομίζουν ότι η μηχανή είναι το ίδιο!Όταν καταλάβουν τη διαφορά ίσως να είναι αργά!Ελπίζω πάντως να προλάβουν!
    Συνήθως δεν την καταλαβαίνουν ποτέ. Εκεί είναι η διαφορά του μοτοσυκλετιστή με τον τύπο που απλώς καβαλάει μοτοσυκλέτα.
    Η πλάκα είναι ότι χθές έβλεπα ένα video με stunts, κόντρες κλπ. Πρίν προλάβω να ρωτήσω σε ποιά χώρα ήταν, είδα ξεκράνωτους τύπους, με σορτσάκια και η απάντηση ήρθε μόνη της. ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Μη σε παρουν και δω τα κλαματα δεν θα το αντεξω . . .

Ηδη αλλαξα μια φορα και δεν εχω αλλο μπουρνουζι !!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bigthinking.gif 
Προβολές:	203 
Μέγεθος:	1,3 KB 
ID:	24512

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Συνήθως δεν την καταλαβαίνουν ποτέ. Εκεί είναι η διαφορά του μοτοσυκλετιστή με τον τύπο που απλώς καβαλάει μοτοσυκλέτα.
    Η πλάκα είναι ότι χθές έβλεπα ένα video με stunts, κόντρες κλπ. Πρίν προλάβω να ρωτήσω σε ποιά χώρα ήταν, είδα ξεκράνωτους τύπους, με σορτσάκια και η απάντηση ήρθε μόνη της. ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!
    ενταξει μην τα παραλεμε κιολας!!εχω δει παρα πολλα dvd με stunts απο αμερικη και απο αλλου και κανεις τους δεν φοραει κρανος!!

και σε κουβεντα με την παρεα τι κανουν οι μαλακες ειπωθηκε οτι ετσι πουλανε καλυτερα!!

πηγαινε στο no limit και κοιτα ολα τα dvd κανεις τους δεν φοραει κρανος!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
    ενταξει μην τα παραλεμε κιολας!!εχω δει παρα πολλα dvd με stunts απο αμερικη και απο αλλου και κανεις τους δεν φοραει κρανος!!

και σε κουβεντα με την παρεα τι κανουν οι μαλακες ειπωθηκε οτι ετσι πουλανε καλυτερα!!

πηγαινε στο no limit και κοιτα ολα τα dvd κανεις τους δεν φοραει κρανος!!!
    Για να λέω την αλήθεια, δεν έχω δει κανένα ξεκράνωτο. Γυμνό ναι, αλλά όχι ξεκράνωτο!

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    λοιπον το ενα απο dvd λεγεται jugment day εζει νουμερο 1και 2

εχω δει και αλλα αλλα δεν μου ρχονται τωρα!
    και γυμνοι και χωρις κρανος

Herr Fortis
    Όσα αναγράφονται είναι σωστά. (ειδικά όσα αναφέρει ο Multi-Duc, για τους φόβους και τις φοβίες! Έμεινα .... speechless ) Μπορούμε να γράψουμε άλλα τόσα. Αλλά το συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήψουμε είναι ότι τελικά είμαστε το... αυγό.

Όταν ο άνθρωπος μεγαλώνει, δεν είναι απαραίτητο ότι ωριμάζει. Μαθαίνει όμως να οριοθετεί καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Θέλετε η εμπειρία, θέλετε οι φόβοι (ή φοβίες :wacko: ), όπως και να το περιγράψετε δεν νοιώθουμε το ίδιο με την μηχανή μας όταν είμαστε 20, όταν είμαστε 30 ή όταν μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ. Τουλάχιστον εγώ, δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να χωθώ με το CBR, όπως έκανα πιο παλιά, όταν το πρωτοπήρα ή ακόμα πιο παλιά με το ξηροκάμπανο το NSRάκι.

Δεν θέλω να το παίξω ούτε στοχαστής, ούτε φιλόσοφος της μηχανής. Η προσπάθεια μου είναι να πείσω κάποιους (όπως ο φιλαράκος με το Kazer, που διάβασα την περιπέτεια του) να είναι λίγο πιο προσεκτικοί με το συγκεκριμένο εργαλείο.

Αυτό που κάνει απολαυστική την οδήγηση είναι η αίσθηση ελευθερίας που δίνει. Είναι ίσως η πιο χαρούμενη αίσθηση μοναξιάς. Η απόλαυση δεν έρχεται ούτε στην σούζα μέσα στην κίνηση, ούτε στην σφήνα με 1000, ούτε στο χώσιμο χωρίς λάστιχα 'για να δώ, πόσο άντεχε να με πάρει στη στροφή'. (τουλάχιστον προσωπικά).

Η δική μου η αναζήτηση κατέληξε σε μια βαριά μηχανή, που μου προσφέρει ένα άνετο ταξίδι και μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας (αν μη τι άλλο, 400 κιλά σίδερο είναι ). Η ευχή μου είναι να φτιάξουν κάποια στιγμή 2-3 πίστες καλές, ώστε να μπορώ να παίρνω και το CBRακι μου και να πηγαίνω εκεί να ξεσπάω την αδρεναλίνη μου. Υπό ελεγχόμενες συνθήκες.

Υ.Γ. Όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τις 'ανοησίες' που γράφω, θα το καταλάβουν όταν θα δουν για πρώτη φορά το δικό τους πιτσιρίκι. Γιατί ξαφνικά αυτό γίνεται η νούμερο 1 προτεραιότητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Herr Fortis
    Δεν είναι όπως ακριβώς το περιγράφεις, αγαπητέ φίλε. Θα πρέπει να έχουμε φοβίες για πολλά πράγματα (ειδικά εμείς που καβαλάμε τα δίκυκλα) για να μπορούμε να έχουμε την αδρεναλίνη να δουλεύει.

Το λέω όμως και το τονίζω. Φοβία και όχι Πανικό!!! Υπάρχει διαφορά τεράστια. Η φοβία εξιτάρει και στο τέλος είναι αυτή που προσφέρει την αίσθηση του ωραίου και της ικανοποίησης.

Όταν δοκίμασες να χώσεις για πρώτη φορά την μηχανή σου, στα όρια της, δεν μπορεί να μην ένοιωσες φόβο? Αυτό είναι που σε έκανε μετά να πανηγυρίζεις. Το ίδιο ισχύει και με την σούζα, το έντο, κτλ...

Ο φοβισμένος οδηγός είναι ο σωστός οδηγός. Αυτός που φοβάται ότι στο αμάξι μπροστά που οδηγάει η γιαγιά, θα κάνει απότομα δεξία. Και αυτή κάνει. Αυτός που φοβάται ότι ο ταρίφας, θα σταματήσει απότομα. Και το κάνει. Προσφέρει ασφάλεια ο φόβος.

Τονίζω ξανά... Ο φόβος κάνει καλό. Ο πανικός όχι.

(και επειδή κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να μου ορμήξετε, σας υπενθυμίζω ότι παραθέτω προσωπικές απόψεις. Οχι θεωρίες συνόλου )
    Εξου και η παροιμια"Ο φοβος φυλαει τα ερμα"
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

νομιζω πως απλα αξιζει να βιωνουμε τα μικρα μυστικα μας αποθυμενα.
    οσο σωστα η λαθος θεωρουνται αυτα.
    αλλωστε ο χαρακτηρας μας καθοριζει την μοιρα μας.
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

...

Σίγουρα κάποια στιγμή ήρεμουμε. Το μικρόβιο όμως δε φεύγει. Και όσο καταπιέσουμε τον ευατό μας, κυρίως εν ονόματι της οικογένειας, να μην καβαλήσουμε ξανά μηχανή, τόσο γινόμαστε και πιο δυρτυχισμένοι. Είναι άλλο να προσαρμόζουμε τα θέλω μας στις συνθήκες της κάθε στιογμής, κι άλλο να προσαρμόζει η κάθε στιγμή τα θέλω μας! Το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Μη σε παρουν και δω τα κλαματα δεν θα το αντεξω . . .

Ηδη αλλαξα μια φορα και δεν εχω αλλο μπουρνουζι !!

Να σε κεράσω μια μπύρα για να δεις ότι δεν κλαίω πια??

Αντε στην υγεία μας!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Να σε κεράσω μια μπύρα για να δεις ότι δεν κλαίω πια??

Αντε στην υγεία μας!!!
    Ωραια ... το ριξαμε στα μπυροπουλα παλι . . .

Και ετσι πρωινιατικα για να μη μας γινετε συνηθεια και να φτιαχνουμε μπυρομπακα για να τραβαμε το θαυμασμο σας ε ;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5