Έχω κάτι φίλους που κατεβαίνουν στενάκια στη μια ρόδα. Έρχονται μετά και λένε: "πήγαινα με τοσα.... ήμουν τόση ώρα στη μια ρόδα.... έκανα δυο κωλιές μπροστα από τους μπάτσους...."
Όλοι αυτοί έχουν φάει μήνες στα νοσοκομεία. Τους είπε κανείς ότι η μηχανή φτιάχτικε για να πηγαίνει στη μία ρόδα; Αν ήταν έτσι θα την έφταχναν με έναν τροχό! Τους είπε κανένας ότι θα γίνουν πιο πλούσιοι ή πιο έξυπνοι με όλα αυτά; Τι; για την μαγκιά; Για να πουλήσουν μούρη παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα;Είμαι οδηγός μηχανής και έχω το μικρόβιο του δικύκλου. Τη ζωούλα μου όμως και το σώμα μου το αγαπάω!
Αν κάτσει η στραβή θα το δεχτώ γιατί επέλεξα να είμαι πάνω σε δυο τροχούς ακάλυπτη. Δε θα το επιδιώξω όμως κιόλας!
Πριν από ένα χρόνο είχε ένα άσχημο τρακάρισμα. Ένας τύπος που ούτε εκείνος δεν ξέρει τι είχε πιει, έφαγε το STOP καθώς κατέβαινε μια κατηφόρα. Πήγαινα με 40 κι εκείνος με 80. Το χέρι μου δεν επανήλθε ποτέ. Όχι κάτι σοβαρό αλλά Το νεύρο του αγκώνα με ενοχλή που και που. Δεν μπορώ να δουλέψω εκεί που δούλευα.
Τι να κάνω;Μηχανή όμως θα πάρω και πάλι. Δε θα μου κόψουν την ελευθερία μου όλοι αυτοί οι βλάκες που κυκλοφορούν με τα αμαξάκια τους.Ούτε η κάθε Κατίνα που πήρε δίπλωμα (ένας θεος ξέρει πώς) και βγαίνει για ψώνια!
Η μηχανή έχει κίνδυνο. Πιο επικίνδυνο όμως ακόμα είναι το ανθρώπινο μυαλό όταν δε σκέφτεται!!!!
![]()