Σελίδα 8 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 305

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όχι θα χώσω 13Κ να δω αν θα μου δώσει τίποτα στα χερια το v4 tuono..

Μη κάνεις καμμιά μαλακία....όπου να ΄ναι βγάζει V5 η Ηοunda και απ΄ότι ακούγεται θα γαμεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Ρε'σεις αυτά όπου νά'ναι θα γράφουν και ημερομηνία λήξης στο ντεπόζιτο.. :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αγόρια, φτάνει το spam όμως..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Δηλαδή αν το transalp χρειαστεί πιστόνια , κυλίνδρους , μπιέλες ...κτλ , όπως το παλικάρι ....πως ακριβώς θα βγεις με το transalp ενώ με το 800gs δεν θα έβγαινες ?
    Το ΤΑ μου είναι 2001 μοντέλο. Με πάνω από 1.000 ζημιά, βάζω άλλα τόσα και πέρνω ένα μεταχειρισμένο ή και λιγότερα και πέρνω ένα τρακαρισμένο και κάνω σκάντζα τους κινητήρες.
    Πριν λίγο καιρό, είχε ένα παλικάρι ένα τρακαρισμένο εδώ μέσα κι το έδινε κομμάτια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Μα γιαυτο πηρε Transalp....για να μην υπαρχει τετοιο ενδεχόμενο.
    Σωστόςο προλαλήσαντας αλλά άλλοι να τα βλέπουν αυτά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Έτσι έτσι φίλε μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Τρεις φορές θα μηδενίσει το κοντέρ μέχρι να χρειαστεί πιστόνια το TransAlp".
    Έχω φίλο που του έχει γυρίσει τέσσερις φορές

Και μπορεί να είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της Honda αλλά όταν θα πας, ο τύπος πίσω από τον πάγκο θα σου πει φίλε μου μάλλον τράκαρες για να είσαι εδώ. Δεν παίζει να χάλασε το Honda.
    Δεν είναι και τόσο ακριβά πλέον...
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Νομίζω είπαμε φτάνει το spam. Λίαν συντόμως θα καθαριστεί το thread.
    Για Transalp, Tiger, CBR και ότι άλλο μπορείτε να συζητάτε στις αντίστοιχες ενότητες & όχι στο thread του παλικαριού.

Moto.GR Moderation Team

Νομίζω τελικά, πως μερικά μηχανάκια (των BMW συμπεριλαμβανομένων)...

Είναι σαν την Τζούλια ... Πολλοί τα βρίζουν στο ξύπνιο τους ενω στον ύπνο τους ονειρεύονται πως τα καβαλάνε..

Τι να κάνουμε ρε παίδες.. Κρατήστε τα Transalp ( Ακου Trans..:rotflmao: ) και να τα χαίρεστε!

Για μας τους πλούσιους( ) υπάρχουν τα BMW, τα γουστάρουμε και τα πληρώνουμε !

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε. Χρόνια τώρα η ίδια κολώνια..

Απο την εποχή του Αισώπου εχουν καταγραφει παρόμοιες συμπεριφορές , βλέπε αλεπου και άγγουρα σταφύλια, ή κομμένη ουρά κλπ κλπ.

αντε πάρτε κι ένα κέρασμα :rotflmao:

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Είναι σαν την Τζούλια ... Πολλοί τα βρίζουν στο ξύπνιο τους ενω στον ύπνο τους ονειρεύονται πως τα καβαλάνε..

πειραζει αντι για τη Τζουλια να βαλουμε τη Μερκελ??......ειναι η αγαπημενη μου!
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Moto.GR Moderation Team
    Πως μ'αρεσεις οταν αγριεύεις..

Ξερω, ξερω, θα διαγραφει και αυτο το ασκοπο μηνυμα χεχε

Έχει ξανασυμβεί τέτοιου είδους βλάβη

http://www.advrider.com/forums/showt...=650877&page=4

Καμμία ενημέρωση ακόμη από BMW HELLAS.....
    Περιμένουμε ανταλλακτικά από Γερμανία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gidimitropoulos
    Πανω που καταλαγιασε η "κοντρα"......

Μπορεί να έχουν ψιλοαρπάξει λίγο και να με βάλουν λιγουλάκι στο πάγο

Λες;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Φίλε μου, να σε ρωτήσω επειδή δεν το είδα κάπου, το πόρισμα για τη βλάβη ποιο είναι; Γιατί δηλαδή κολήσαν τα πιστόνια; Ο μηχανικός τι λέει; Μηχανικός είναι, κάτι πρέπει να πει. Η BMW;

Γιατί δεν είναι αυτό που θα έλεγες αστοχία υλικού, δεν τρύπησε το πιστόνι να πεις ότι ήταν ελαττωματική παρτίδα. Λάδι υποθέτω θα είχε ο κινητήρας. Μήπως είχε κανένα θέμα η αντλία λαδιού και είχε πέσει η πίεση;

Γιατί αλλιώς τι γίνεται; Πώς κόλησαν τα πιστόνια; Και επίσης τώρα παίρνεις έναν κινητήρα με διάρκεια ζωής άλλα 30.00χλμ;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Re: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Η πιό κάτω επιστολή έφυγε στις 17-5-2011 προς την Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή στην BMW HELLAS και στην BMW ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Ε Χ Ω Τ Ρ Ε Λ Λ Α Θ Ε Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ

Έχω στην κατοχή μου ένα BMW F800GS με αριθμό WB10219038ZT62184 το οποίο έχει ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες σύμφωνα με τις οδηγίες που έχω λάβει από τον εξουσιοδοτημένο έμπορο ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’. Συγκεκριμένα ανακλήσεις εγγύησης-λάδια ανά 5000km-service ανά 10000km.Πλήρης φάκελος στην διάθεση σας υπάρχει στον έμπορο΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’επι της οδού Βουλιαγμένης 41 Aθήνα Ελλάδα, τηλ 0030-2109213093.
    Κατά το προγραμματισμένο service στα 29854km στις 9 /5/2011 ενημερώθηκα ότι υπάρχει θόρυβος κινητήρα και ότι θα κατέβει η μηχανή.Μου ανακοίνωσαν ότι έχουν κολλήσει τα δύο πιστόνια και οι δύο κύλινδροι.
    Ο έμπορος ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’ με ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από την BMW HELLAS αντικατάσταση του κινητήρα στα πλαίσια εγγύησης καλής θέλησης αφού έχω ακολουθήσει όλες τις πιο πάνω σχετικές οδηγίες και αφού η μηχανή έχει 29854km και δεν έχει υπερβεί τις 30000km.
    Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα 13/5/2011 στον έμπορο ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’ υπάρχει ίδια μηχανή με την δική μου δηλαδή BMW F800GS στα ίδια περίπου χιλιόμετρα(28000km) με κατεβασμένο κινητήρα και ίδια περίπου ζημιά(αντίβαρο μπιέλας)
    Η BMW HELLAS με ενημέρωσε ότι θα επιβαρυνθώ με όλη την εργασία επισκευής και 50% στα ανταλλακτικά.Ο κάτοχος της άλλης μηχανής δε θα έχει καμία επιβάρυνση.
    Με τον τύπο της εγγύησης και οι δύο μοτοσυκλέτες είναι εκτός εγγύησης.Με το πνεύμα όμως καλής θέλησης εγγύησης της BMW η μία καλύπτεται πλήρως και η άλλη όχι.
    Έχω καταβάλει στον έμπορο΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’με τις Νο 4556-4557/16-5-2011 αποδείξεις είσπραξης το ποσό των 1000(χιλίων)ευρώ ως προκαταβολή για τη επισκευη της μοτοσυκλέτας μου.
    Επειδή θεωρώ αδιανόητη την ζημιά που έχω πάθει και επειδή υπάρχει ίδια μηχανή με την δική μου δηλαδή BMW F800GS στα ίδια περίπου χιλιόμετρα με κατεβασμένο κινητήρα,ζητώ να μην επιβαρυνθώ καθόλου και να καλυφθούν όλα από την BMW HELLAS.
    Κοινοποίηση
    BMW Deutschland BMW Hellas
    δεν εισαι ο μονος δυστυχως φιλε μου....

Φίλε μου, να σε ρωτήσω επειδή δεν το είδα κάπου, το πόρισμα για τη βλάβη ποιο είναι; Γιατί δηλαδή κολήσαν τα πιστόνια; Ο μηχανικός τι λέει; Μηχανικός είναι, κάτι πρέπει να πει. Η BMW;

Γιατί δεν είναι αυτό που θα έλεγες αστοχία υλικού, δεν τρύπησε το πιστόνι να πεις ότι ήταν ελαττωματική παρτίδα. Λάδι υποθέτω θα είχε ο κινητήρας. Μήπως είχε κανένα θέμα η αντλία λαδιού και είχε πέσει η πίεση;

Γιατί αλλιώς τι γίνεται; Πώς κόλησαν τα πιστόνια; Και επίσης τώρα παίρνεις έναν κινητήρα με διάρκεια ζωής άλλα 30.00χλμ;

Φιλαράκι πιό πάνω γράφω το ιστορικό αναλυτικά.Δεν υπάρχει κανένα ΠΟΡΙΣΜΑ το μόνο που μου είπαν είναι ότι όλα χαλάνε.Οταν ρώτησα αν είναι φυσιολογικό΄πήρα πάλι την ίδια απάντηση.
    Να σου πω κάτι,είμαι πλέον σίγουρος ότι αυτοί ξέρουν.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

Σελίδα 8 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόλλημα κινητήρα S1000RR
    από aanas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 378
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:57
  2. Κόλλημα στα κυβικά!!
    από WhoamI στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 12:04
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic