Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 206

Θέμα: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Μα καλά... τα ασφαλιστικά μέτρα δεν θα έπρεπε να σε προστατεύουν εως ότου γίνει η δίκη;

Ειλικρινά είναι (αρνητικά) εντυπωσιακό το ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις!

Και όλα αυτά περί ωραρίου κοινής ησυχίας;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

οταν λες προστασια ?
    Να απαγορεψουν στον γειτονα να παιζει μπουζουκι στην αυλη του ή να στειλουν ενα περιπολικο να παραφυλαει.

Σχεδον ολοι εχουν προβληματα με γειτονες, δε φτανουν τα υπερπολικα

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    οταν λες προστασια ?
    Να απαγορεψουν στον γειτονα να παιζει μπουζουκι στην αυλη του ή να στειλουν ενα περιπολικο να παραφυλαει.

Σχεδον ολοι εχουν προβληματα με γειτονες, δε φτανουν τα υπερπολικα

Ρε μάστορα...δεν διάβασες ότι ήδη υπάρχει μια απόπειρα εμπρησμού???

Αναρωτιέμαι αν η σειρά των γεγονότων λάμβανε χώρα σε καμιά USA ,που όλοι συνήθως τη βρίζουμε,ποια θα ήταν η έκβαση.

Αστυνομία και δικαιοσύνη της πούτσας έχουμε δυστυχώς,πρώτα πρέπει να σε σκοτώσουν και μετά να κινηθείς νομικά εναντίον τους.

Άκου οι μπάτσοι προειδοποίησαν να κάνει την πάπια γιατί τους ξέρουν ότι είναι "σεσημασμένη" οικογένεια.Αντί να στέλνουν ένα περιπολικό απλά να περνάει 3-4 φορές τη μέρα από κει...

Να κοιμούνται στα περιπολικά έξω από το Καλλιμάρμαρο καλά ξέρουν όμως...και να τρέχει και το σαλάκι... (αυτό είναι για το "Σε είδα vol VI" αλλά...)
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ρε συ χυμαδορε συμφωνοι, αλλα το θεμα δεν ειναι αν ειναι σωστο η οχι που ο φιλος αναγκαζεται να πουλησει το σπιτι του.Το θεμα ειναι οτι μεσα απο 2-3 γραπτα καμια φορα ξεχναμε να συμπληρωσουμε τα κενα αναμεσα στις λεξεις.Προφανως και η κατασταση ειναι ΑΡΚΕΤΑ πιο περιπλοκη απόσο φαινεται εκ πρωτης οψης.Ο ανθρωπος ΠΟΥΛΑΕΙ το σπιτι που ΕΧΤΙΣΕ.Προφανως και δεν ειναι απλα μια υποθεση "ενοχλητικου γειτονα"
    Ναι ρε συ Γιωργο, το αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι απλα μια υποθεση ενοχλητικου γειτονα, δεν θα εφτανε ο ανθρωπος να πουλησει το σπιτι του για ενα τυπο που παιζει μπουζουκι... το θεμα ομως ειναι οτι, τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω, δεν ειναι δυνατον ο καθε μ@λ@κ@ς να σε βαζει σε τετοια διαδικασια, οποτε θα εξαντλουσα καθε νομιμο και μη μεσο για να τον κανω να σταματησει. Γειτονες δεν υπαρχουν; Ας συσπειρωθουν ολοι μαζι εναντιων του, τι θα κανει; Θα τα βαλει με μια ολοκληρη γειτονια;

Ασχετο - σχετικο, σκασανε πριν κατι μηνες Ρουμανοι και νοικιασαν ενα σπιτι εδω κατω που μενω τωρα, στον απεναντο δρομο... τα ιδια ειχαμε καθημερινα, μουσικη στη διαπασων και καθε Κυριακη - γιορτη και σχολη, μαζευοτανε ολο του Ρουμανολοϊ και το γλενταγανε μεχρι πρωιας, πεταγαν κροτιδες και πυροβολουσαν κιολας! Η αστυνομια αφαντη και αναποτελεσματικη οι μεμονομενες συαστασεις (συμπεριλαμβανομενης και των κατ επαναληψη δικων μου στο βροντο...).

Μια - δυο, μαζευομαστε μια μερα ολοι απο τη γειτονια, καμια 40αρα ατομα και τους "μιλαμε"... αν δεν συμμορφωθειτε, μαυρο φιδι που σας εφαγε...το νου σας! Αυτο ηταν το μηνυμα, το οποιο δεν ειπωθηκε και με τοσο πολιτικα ορθο τροπο, ενω καταστηθηκε σαφες, οτι το εννουμε.

Το αποτελεσμα; Παναγιες απο εκεινη την ημερα και μετα, μεχρι που εφυγαν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Ρε μάστορα...δεν διάβασες ότι ήδη υπάρχει μια απόπειρα εμπρησμού???

Αναρωτιέμαι αν η σειρά των γεγονότων λάμβανε χώρα σε καμιά USA ,που όλοι συνήθως τη βρίζουμε,ποια θα ήταν η έκβαση.

Αν εγω δηλωσω οτι μου καψαν το αυτοκινητο κ υποπτευομαι εσενα, προτεινεις να ερθουν οι μπατσοι να σε χωσουν μεσα. (Τι αποδειξεις κ μλκς)
    Κ στις ΗΠΑ το ιδιο θα γινοταν, μη σου πω οτι θα εβρισκε κ τον μπελα του με τις τηλ. κλησεις.

Τελικα δεν καταλαβα, θελετε να λεμε κανα δυο κουβεντες σωστες ή να κανετε το φιλαρακι σας να νοιωσει ωραια. Γιατι αν ειναι το δευτερο να στριψω για αλλο θεμα. (κ μαλλον αυτο θα κανω)

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Αν εγω δηλωσω οτι μου καψαν το αυτοκινητο κ υποπτευομαι εσενα, προτεινεις να ερθουν οι μπατσοι να σε χωσουν μεσα. (Τι αποδειξεις κ μλκς)
    Κ στις ΗΠΑ το ιδιο θα γινοταν, μη σου πω οτι θα εβρισκε κ τον μπελα του με τις τηλ. κλησεις.

Τελικα δεν καταλαβα, θελετε να λεμε κανα δυο κουβεντες σωστες ή να κανετε το φιλαρακι σας να νοιωσει ωραια. Γιατι αν ειναι το δευτερο να στριψω για αλλο θεμα. (κ μαλλον αυτο θα κανω)

Ότι βολεύει το μυαλό σου διαβάζεις ε?

Είπα εγώ να έρθουν να χώσουν μέσα κανέναν?Να περνάει κάνα γαμωπεριπολικό 3-4 φορές είπα..περιπολικό...περιπολία γιου νόου..
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ανώνυμες καταγγελίες και απο θαλάμους γιατί το κέντρο του 100 κρατάει ιστορικό και αν δεί συνεχόμενες κλήσεις για το ίδιο θέμα , θα κινηθεί νομικά εναντίον του καλούντα για φάρσα και άσκοπη κλήση της ΕΛ.ΑΣ.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ανώνυμες καταγγελίες και απο θαλάμους γιατί το κέντρο του 100 κρατάει ιστορικό και αν δεί συνεχόμενες κλήσεις για το ίδιο θέμα , θα κινηθεί νομικά εναντίον του καλούντα για φάρσα και άσκοπη κλήση της ΕΛ.ΑΣ.

...ναι αλλα μετα απο 2-3 φορες θα την πάρουν "γραμμη" τη φάση και δεν θα δώσουν καμμια σημασια... νομιζω ε!

bebelac & proderm για οσους δεν αντεχουν και γρηηηηηηγορα για υπνο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Είπα εγώ να έρθουν να χώσουν μέσα κανέναν?Να περνάει κάνα γαμωπεριπολικό 3-4 φορές είπα..περιπολικό...περιπολία γιου νόου..
    Περιπολικο επειδη φοβαται τον γειτονα ?
    Δεν φτανουν τα περιπολικα, υπαρχουν μαγαζια στην αθηνα που τα ληστευουν (με πιστολια, οχι αστεια) 2 φορες τον μηνα κ δεν βλεπουν περιπολικο, στο τελος πληρωνουν σεκιουριταδες, ας κανει το ιδιο κ ο φιλος.

Εξαλλου (ως εναν βαθμο πιστευω) τα καταφερε ετσι...

Επισης, με ενα 500αρικο βρiσκεις ολοκαινουργιο εναν κυριο Mossberg...(google it!)

Μια κυνηγετικη αδεια χρειαζεσαι μονο... τον βγαζεις τον κυριο στη βεραντα λοιπον και τον γυαλιζεις / καθαριζεις, κοιτωντας επιμονα τον μπουζουξη οταν παιζει...

Καλά ρε εδώ το αμάξι πήγαν να του κάψουν επειδή παραπονέθηκε και προτείνετε όπλα και μαλακίες? Απότι φαίνεται δεν το έχουν και σε τίποτα να κάκουν χειρότερο κακό.
    Άιντα άιντα

Αφού δεν δουλεύει η νόμιμη οδός και η αυτοδικία θα σου προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα, το ότι φεύγεις μου φαίνεται άκρως λογικό.

Η αστυνομία τι να κάνει η καημένη έχει να φυλάξει άλλα σπίτια
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    OK. Ιδέες υπάρχουν πολλές. Μία που έχω σκεφθεί είναι οι αμπούλες βρώμας. Κλείνεις παράθυρα και πετάς γύρω όσες πιο πολλές μπορείς καθημερινά. Ποιος θα αντέξει θα παίξει μπουζούκι μες στις ευωδίες;;;

(Αυτό είναι ΚΑΘΑΡΑ νομικό επιχείρημα, ε; )
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Καλά ρε εδώ το αμάξι πήγαν να του κάψουν επειδή παραπονέθηκε και προτείνετε όπλα και μαλακίες? Απότι φαίνεται δεν το έχουν και σε τίποτα να κάκουν χειρότερο κακό.
    Άιντα άιντα

Αφού δεν δουλεύει η νόμιμη οδός και η αυτοδικία θα σου προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα, το ότι φεύγεις μου φαίνεται άκρως λογικό.

Η αστυνομία τι να κάνει η καημένη έχει να φυλάξει άλλα σπίτια
    Ποιος μιλησε για αυτοδικια;

Πατε καλα ρε σεις; Ερμαιο του καθε π@π@ρ@ θα ειμαστε γ@μοτο μου;!! Απροστατευτοι και οποιου του κ@υλωσει θα μας διωχνει απο τα σπιτια μας κανωντας μας τη ζωη πολυ πιο δυσκολη απο οτι ειναι;;!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Πατε καλα ρε σεις; Ερμαιο του καθε π@π@ρ@ θα ειμαστε γ@μοτο μου;!! Απροστατευτοι και οποιου του κ@υλωσει θα μας διωχνει απο τα σπιτια μας κανωντας μας τη ζωη πολυ πιο δυσκολη απο οτι ειναι;;!!!
    Η αυτοδικία δεν πήγαινε στο να χρησιμοποιήσει το όπλο που πρότεινες αλλά σε άλλες προτάσεις που έγιναν πιο πίσω.

Αλλά ακόμα και η θέα του όπλου τι παραπάνω θα κάνει από να τους εξαγριώσει? Έτσι εύκολα παίζεις εσύ με αυτά?

Τι να πω
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Πες τα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	184006_10150115317723433_718143432_6274087_3541203_n.jpg 
Προβολές:	278 
Μέγεθος:	69,1 KB 
ID:	235288
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 12:21
  3. Ερώτηση περι ανταλλαγής
    από S. Goofy στο forum Off topic