Σελίδα 8 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Εξαρτάται από το "έγκλημα"

Αν έκλεβε ψωμί για να φάμε να μη πεινάσουμε, όχι.

Άμα ξεκλήριζε μια οικογένεια με φαρμάκι για να πάρει τη κληρονομιά, ίσως.

Αν όμως καθάριζε π.χ. το αδερφάκι μου, τότε ναι.

Το γράφω όπου μπορώ, υπάρχει διαβάθμιση στις ευθύνες.
    Καταλαβαίνεις ίντα λέγω, όπως και εγώ καταλαβαίνω τα που λές.
    Όμως γνωρίζω τόσους πολλούς που ευνοήθηκαν από το "σύστημα" που πραγματικά σκέπτομαι τελικά πόσοι λίγοι πρέπει να ήμαστε αυτοί που δεν βρέξαμε το τσουτσούνι μας στο μελιστάλακτο αιδοίο της σαπίλας.
    Αλλά είναι φυσικό, όταν το κουβάρι είναι τοσονά μπλεγμένο, δύσκολα να βρει κανείς την άκρα.
    Ότι χρειάζεται ξεμπλέξιμο είναι ηλίου φαεινότερο.
    Αλλά από ποιόν;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αγανακτισμενος εγω δεν εγινα εχθες...

Αγανακτισμενος ειμαι τοσα χρονια που ενω δεν εγκρινω και συνεπως δε στηριζω καμια πολιτικη γραμμη των¨μεγαλων κομματων¨ καταφερνουν και με...

Αγανακτισμενος ειμαι χρονια τωρα για την ακριβεια,την διαφορα του μισθου μου με ενος Ευρωπαιου,με το βιοτικο επιπεδο που μου παρεχεται,με την ανυπαρκτη υγεια/ασφαλιση,την οδικη ασφαλεια,τη φορολογια κλπ κλπ.

Πως αντιδρω;;;ΠΟΤΕ δεν εχω στηριξει καποιον απ΄αυτους...δε βλεπω τι αλλο μπορω να κανω...

Αντε να κανω και μια βολτα απ΄τη πλατεια σημερα...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    δε βλεπω τι αλλο μπορω να κανω...
    Βοήθα το συνάνθρωπο καθημερινά με όλο σου το είναι. Χωρίς αντάλλαγμα, αγόγγυστα.
    Όπως και όσο μπορείς.
    Μάθε και στα κοπέλια σου να κάμουν το ίδιο.
    Μάθε τον διπλανό σου να κάνει το ίδιο.
    Έτσι, κάτιτίς μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα προς το καλύτερο.
    (λέω εγώ τώρα...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Βοήθα το συνάνθρωπο καθημερινά με όλο σου το είναι. Χωρίς αντάλλαγμα, αγόγγυστα.
    Όπως και όσο μπορείς.
    Μάθε και στα κοπέλια σου να κάμουν το ίδιο.
    Μάθε τον διπλανό σου να κάνει το ίδιο.
    Έτσι, κάτιτίς μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα προς το καλύτερο.
    (λέω εγώ τώρα...)
    Και μαζί με αυτά τα πολύ όμορφα, επιστροφή στους χώρους μας..

Στις πόλεις, κωμοπόλεις, χωριά κλπ (όσοι τυχεροί έχουν).. Επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή.. Καταντήσαμε να εισάγουμε πατάτες και λεμόνια απο την Αιγυπτο και το Ισραήλ.. Σιτάρι δεν ξέρω εγώ από που.. ξεσκίσαμε τον θεσσαλικό κάμπο με τα γαμοβαμβάκια..

Όλοι γίναμε επιστήμονες για να πουλάμε σουβλάκια ή να έχουμε την απαίτηση να μας ταίζουν οι γονείς μέχρι να βρουμε δουλειά στο πτυχίο μας.. ποιος είπε ότι η χώρα έχει ανάγκη τόσους Θελόγους πχ..;

Αυτονομία χρειαζόμαστε.. Εκτος ΟΝΕ; Τώρα πλέον δύσκολο. Εντός ΟΝΕ; Με καλυτερους κυβερνώντες ίσως μπορούμε.. Άντε βρες τους όμως..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Καταλαβαίνεις ίντα λέγω, όπως και εγώ καταλαβαίνω τα που λές.
    Όμως γνωρίζω τόσους πολλούς που ευνοήθηκαν από το "σύστημα" που πραγματικά σκέπτομαι τελικά πόσοι λίγοι πρέπει να ήμαστε αυτοί που δεν βρέξαμε το τσουτσούνι μας στο μελιστάλακτο αιδοίο της σαπίλας.
    Αλλά είναι φυσικό, όταν το κουβάρι είναι τοσονά μπλεγμένο, δύσκολα να βρει κανείς την άκρα.
    Ότι χρειάζεται ξεμπλέξιμο είναι ηλίου φαεινότερο.
    Αλλά από ποιόν;
    "Γονείς παιδεύουσι τέκνα" (με τη λαϊκή μετάφραση) δηλαδή.

Επειδή όταν π.χ. εγώ ήμουν 15 χρονώ, ο φάδερ έχτισε ένα αυθαίρετο το οποίο στη συνέχεια
    νομιμοποίησε και τώρα το κληρονόμησα εγώ, έχω την ίδια ευθύνη και πρέπει να πληρώσω
    τα ημιυπαίθριοστεγαστροπαρκο και δεξερωγώ τι άλλα κόλπα θα σκεφτούν.

Και ναι, δεν παίρνω-απαιτώ απόδειξη στη καφετέρεια-κουρείο-μπουρδέλο.

Φταίω επίσης λοιπόν.

Όταν ήμανε στην γηραιά με το κουνιαδάκι μου (μόνιμος κάτοικος) , καθίσαμε να πιούμε το
    κονιακάκι μας στο μπαρ του ξενοδοχείου.
    Φέρνει ο Πάκι τα ποτά, πληρώνουμε και φεύγει.

Τον ρωτάω για την απόδειξη. Μου λέει "Ε; αφού το έχει περάσει στη μηχανή. Τι νόημα έχει να την
    εκτυπώσει και να στη φέρει στο τραπέζι;"

Αυτό περί νοοτροπίας.

Παλαιό μέλος
    Ολες αυτες οι χιλιαδες σκεψεις που εκφραζετε...αναρωτιεμαι , στις επομενες εκλογες ποσοι απο ΕΜΑΣ θα απλωσουμε το ξερο ΜΑΣ και θα εκλεξουμε τους ιδιους ΡΟΥΣΦΕΤΟΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    J.T.R

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    παντως ευχομαι ολοψυχα σημερα να εχει μεγαλη επιτυχια η συγκεντρωση.....ελπιζω να μην την εκμεταλευτουν "διαφοροι" & "διαφοροι" ( απο αναρχικους, δεξιους, ακροδεξιους, μεταναστες, ΠΑΜΕ, ΦΥΓΑΜΕ, ΜΑΤ, Αστυνομιες κτλ ) και γινει της πο#$%ανας γιατι θα ειναι δυσκολη η νυχτα .....και βαλε.....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα , η παρουσίαση από τις (ηλεκτρονικές) εκδόσεις των εφημερίδων για την κινητοποίηση είναι κάπως …. Μουδιασμένη…μικρές αναφορές ,άνευρες….
    Στις έντυπες εκδόσεις ,εκείνες που είχαν το θέμα στην πρώτη σελίδα ήταν ελάχιστες (2-3) και αυτές με μικρά γράμματα…

Ιδιαίτερη μνεία στις εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ….

Η πρώτη , έχει στην πρώτη σελίδα την συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για τις 4/6 (!!!!)

Και η δεύτερη , της συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το Σάββατο…

…είναι σαν να προσπαθείς να διαβάσεις «αντικειμενική άποψη» από τον «Πρωταθλητή» και την «Πράσινη»….

:a31: :a31:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα , η παρουσίαση από τις (ηλεκτρονικές) εκδόσεις των εφημερίδων για την κινητοποίηση είναι κάπως …. Μουδιασμένη…μικρές αναφορές ,άνευρες….
    Στις έντυπες εκδόσεις ,εκείνες που είχαν το θέμα στην πρώτη σελίδα ήταν ελάχιστες (2-3) και αυτές με μικρά γράμματα…

Ιδιαίτερη μνεία στις εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ….

Η πρώτη , έχει στην πρώτη σελίδα την συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για τις 4/6 (!!!!)

Και η δεύτερη , της συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το Σάββατο…

…είναι σαν να προσπαθείς να διαβάσεις «αντικειμενική άποψη» από τον «Πρωταθλητή» και την «Πράσινη»….

:a31: :a31:
    Μα ειλικρινά περιμένεις από τα κομματικά έντυπα (και δεν αναφέρομαι μόνο σε Αυγή και Ριζοσπάστη) να κάνουν κάτι άλλο από την προβολή του κόμματος ή την διαμόρφωση της κοινής γνώμης;

Όσοι έχουμε διαβάσει κάτι σχετικό με ΨΕ κλπ μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε τι γράφει κάποιος και γιατί.. αν δεν μπορούμε διατηρούμε επιφυλλάξεις..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πλην όσων ωφελήθηκαν και ήδη έχουν την καβάτζα τους σε τράπεζες εξωτερικού και όχι μόνο… (ένα 2% άντε 5% του πληθυσμού ).
    Όλοι έχουν λόγους να διαμαρτυρηθούν σήμερα .
    Ακόμη κι αν είναι διαφορετικοί οι λόγοι ή διαφορετικά ιεραρχημένοι.
    Όλοι έχουν λόγους να κατέβουν και να φωνάξουν ότι δεν είναι πρόβατα που προσκλήθηκαν να γιορτάσουν το Πάσχα…
    Όλοι μα όλοι έχουν λόγους και πρέπει να κατέβουν.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    έχουν την καβάτζα 2% άντε 5% του πληθυσμού
    είναι επενδυτικής μορφής το επάγγελμα που ασκώ, το ποσοστό που αναφέρεις είναι πάρα πολύ μικρό.
    Δυστυχώς πολλοί κάνανε καβάτζες και σε κάποιες περιπτώσεις είναι αυτοί που διαμαρτύρονται εντονότερα απ' όλους.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αυτή η έλλειψη φαντασίας που έχουν/έχετε εδώ στην Ελλάδα σπάει κόκκαλα.
    Έπρεπε να εμπνευστούν από τους Ισπανούς για μία τέτοια συγκέντρωση?
    Για φανταστείτε μια μαζική ΒΟΥΒΗ συγκέντρωση με σαφείς παραπομπές σε κηδεία ...ένα πλήθος 10-20 χιλ κόσμου έξω από τη βουλή χωρίς να αρθρώνουν λέξη ...με ομοιόματα φερέτρων των πολιτικών ...
    Αυτό θα μπορούσε να κάνει φοβερή αίσθηση παγκοσμίως!

Δεν πατάω το πόδι μου μόνο και μόνο γιατί ήμασταν είμαστε και θα είμαστε ανώριμοι απέναντι σε οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια.Εξάλλου αν ήμασταν δεν θα περιμέναμε ως τώρα για να "αγανακτήσουμε" ως λαός.
    Θα είχαμε αγανακτήσει όταν ρίχναμε το ψηφαλάκι μας χρόνια πριν...
    όσοι αντιλαμβάνονταν την ψήφο ως μέσο επανάστασης και όχι την αποχή .

Τομπούλο μας

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Για φανταστείτε μια μαζική ΒΟΥΒΗ συγκέντρωση με σαφείς παραπομπές σε κηδεία ...ένα πλήθος 10-20 χιλ κόσμου έξω από τη βουλή χωρίς να αρθρώνουν λέξη ...με ομοιόματα φερέτρων των πολιτικών ...
    Τουλαχιστον 100 αυτοκτονιες βουλευτων θα ειχαμε
    Στανταρ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ας μιλησω κ εγω

αφου σας διαβασα ..
    δεν ξερω πολιτικα/οικονομικα τι γινεται,πως γινεται ,γιατι κλπ
    δεν ξερω λεπτομερως..δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα

αλλα εγω σαν "ταπεινο χαμομηλακι" θα παω ας κ τρεμω απο το φοβο μου μην γινει της Γενοβας..
    αν κ φοβαμαι περισσοτερο γυριζοντας σπιτι μην νοιωσω μαλακας που ασχοληθηκα ( αυτο το σκεφτομαι περισσοτερο )

αλλα..κατι δεν πρεπει να κανω?
    του γκεη δηλαδη.. 3 τετραγωνα πανω απο το σπιτι μου ,μια ομαδα ανθρωπων θα μαζευτουν
    θα αντιδρασουν ..κ εγω δεν θα παω?

πειτε με ρομαντικη ή οτι αλλο θελετε.. αλλα εχουμε γαλουχηθει με τον αρνητισμο
    κ την αδρανεια..( εγω τουλαχιστον )..
    απο καπου πρεπει να γινει η αρχη..

υγ.τωρα αν εχετε να ακουσετε νεα μου για μερες..ξερετε που θα με ψαξετε

edit sniper
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Τουλαχιστον 100 αυτοκτονιες βουλευτων θα ειχαμε
    Στανταρ.

ειρωνευεσαι φανταζομαι!

Σελίδα 8 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •