Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 221

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr και διαχωρισμός των Γκρουπ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Δεν έχω άποψη από την συγκεκριμένη εκδρομή ,αλλά κρίμα που δεν ήρθα…
    Απ αυτά που διαβάζω , διαπιστώνω αυτό που πάντα ισχύει (σε μικρό η μεγάλο βαθμό) σε ομαδικές εκδρομές με μηχανές …. Δεν είμαστε όλοι πρόθυμοι να σεβαστούμε τους κανόνες …

Το ΚΥΡΙΟ μέλημα το διοργανωτών θα πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην εκδρομή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ… έμπειρους , άπειρους κ.λ.π

Προφανώς , δεν μπορούν να γνωρίζουν τις οδηγικες ικανότητες τόσων άγνωστων ανθρώπων και γι αυτό κατηγοριοποίησαν τα γκρουπ (πολύ σωστά) βάση των χαρακτηριστικών των μηχανών.

Σε κάθε γκρουπ , θα υπάρχει ο ροσσι , θα υπάρχει και το σαλιγκάρι….

Ευθύνη του leader είναι να πηγαίνει το γκρουπ με τον ρυθμό του αργότερου αναβατή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ .
    Ευθύνη ΟΛΩΝ είναι να κοιταν τους καθρέφτες και να μην απομακρύνονται από τον πίσω τους..

Ο αργός αναβατής , αν υπερνικήσει τον εγωισμό του και υπάρχει άλλο γκρουπ με πιο αργούς ρυθμούς , θα πρέπει να πάει σε αυτό.

Μια άλλη ασφαλής πρακτική είναι οι χρόνοι των διαδρομών να υπολογίζονται με βάση τα ΝΟΜΙΜΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ μέσα στα οποία μπορών να κινηθούν όλοι.

Σε κάθε περίπτωση , ακόμη και αν υπάρχουν χίλιες μηχανες , ο κάθε οδηγός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος σαν να παγαίνει την εκδρομή ΜΟΝΟΣ του.(μελέτη διαδρομής, χάρτες , φορτισμένο κινητό , φαρμακείο ,εργαλεία κ.λ.π)
    ΑΚΡΙΒΩΣ !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ιδέες λεμε. Χθες βραδυ επεσε άλλη μια. Το Σαββατο πριν την ετήσια, χρονομετρημένες ειδικες στην Καλλιρόης απο Φραντζη εως Βουλιαγμένης

εμεις απο επαρχια τι θα κανουμε?
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....
    Μια άλλη ασφαλής πρακτική είναι οι χρόνοι των διαδρομών να υπολογίζονται με βάση τα ΝΟΜΙΜΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ μέσα στα οποία μπορών να κινηθούν όλοι.

....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Δεν έχω άποψη από την συγκεκριμένη εκδρομή ,αλλά κρίμα που δεν ήρθα…
    Απ αυτά που διαβάζω , διαπιστώνω αυτό που πάντα ισχύει (σε μικρό η μεγάλο βαθμό) σε ομαδικές εκδρομές με μηχανές …. Δεν είμαστε όλοι πρόθυμοι να σεβαστούμε τους κανόνες …

Το ΚΥΡΙΟ μέλημα το διοργανωτών θα πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην εκδρομή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ… έμπειρους , άπειρους κ.λ.π

Προφανώς , δεν μπορούν να γνωρίζουν τις οδηγικες ικανότητες τόσων άγνωστων ανθρώπων και γι αυτό κατηγοριοποίησαν τα γκρουπ (πολύ σωστά) βάση των χαρακτηριστικών των μηχανών.

Ευθύνη του leader είναι να πηγαίνει το γκρουπ με τον ρυθμό του αργότερου αναβατή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ .
    Ευθύνη ΟΛΩΝ είναι να κοιταν τους καθρέφτες και να μην απομακρύνονται από τον πίσω τους..

Ο αργός αναβατής , αν υπερνικήσει τον εγωισμό του και υπάρχει άλλο γκρουπ με πιο αργούς ρυθμούς , θα πρέπει να πάει σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση , ακόμη και αν υπάρχουν χίλιες μηχανες , ο κάθε οδηγός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος σαν να παγαίνει την εκδρομή ΜΟΝΟΣ του.(μελέτη διαδρομής, χάρτες , φορτισμένο κινητό , φαρμακείο ,εργαλεία κ.λ.π)
    Ολα αυτα που λες (περιπου) θα ηταν το σωστό και το αναμενόμενο....αλλα εδω ειμαστε Βαλκάνια , δεν ειμαστε παίξε-γέλασε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν ειπα ΓΡΗΓΟΡΗ.... ασφαλης ειπα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    εμεις απο επαρχια τι θα κανουμε?
    Δεν έχετε καπου την αντιστοιχη Καλλιρόης;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λάθος φίλε μου. Η ιδέα της ομαδοποίησης σε γκρουπ, είναι αντίθετη με αυτό που λες. Σε κάθε γκρουπ πρέπει να είναι άνθρωποι που πάνε μαζί, στον ίδιο ρυθμό χωρίς κανείς να πιέζεται.

Αρχαίος φίλε θα σου πω δύο πράγματα που με ενόχλησαν. Το ότι δεν πήγαινες σαν τους άλλους, ΟΚ, τι να κάνουμε. Αλλά είπες μερικά βαριά πράγματα και εδώ μέσα και εκεί πάνω και δεν θέλω να δώσω έκταση στο θέμα και να το κάνω προσωπικό γιατί όσο δεν οδηγούσαμε σε χάρηκα, είσαι καλή παρέα, αλλά σε ζορίσαμε και μπορεί πάνω στην κούραση και την ζέστη να σου έφυγε το στόμα και το πληκτρολόγιο. Και τέλος πάντων, από τη στιγμή που είχα την ευκαιρία να ανοίγω όποτε πνιγόμουν και να στρίβω όσο ήθελα και να περιμένω στην διασταύρωση με το χαμόγελο στα χείλη, δεν χαλάστηκα ούτε με εσένα ούτε που χαθήκαμε ούτε καν για το ότι δεν είδα και εγώ ανθρώπους που περίμενα να πούμε καμμία βλακεία στο φαί. Αν σε στεναχώρησα με αυτά που γράφω συμπαθα με, δεν είναι προσωπική επίθεση, δεν το λέω για να σε μειώσω, για να το παίξω χεράς που δεν είμαι. Και προφανώς έχεις δίκιο σε ένα πράγμα, ότι άλλα γκρουπ βρήκαμε μόνο στο βενζινάδικο και στον καφέ μετά, επειδή χαθήκαμε. Περασμένα ξεχασμένα, δεν κολλάω εκεί. Αλλά λέω ότι καλό θα ήταν να το αποφύγουμε του χρόνου... Αυτό συζητάμε πλέον, όχι εσένα προσωπικά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Νομίζω οτι η όλη κουβέντα αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό και απομαζικοποίηση της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας απ΄το γεγονός της ακινητοποίησης 4 (ολογρ. τεσσάρων) Honda κατά την διάρκεια της εκδρομής.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Νομίζω οτι η όλη κουβέντα αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό και απομαζικοποίηση της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας απ΄το γεγονός της ακινητοποίησης 4 (ολογρ. τεσσάρων) Honda κατά την διάρκεια της εκδρομής.
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τέσσερα; εγώ έμεινα μόνο στην τάπα τΟΥ Βάντα...:rotflmao:

Τι ειπεεεεεεεεεεε ??????????

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    στα bmw πως δεν τα χωσατε ακομα, απορώ....

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Το λάστιχο προφανώς και δεν μετράει και για την τάπα δεν έχω αρκετές πληροφορίες για να σχολιάσω.

Για ανορθωτές ΟΚ, δεν λέω κουβέντα

Το 4o ποιό είναι;
    Give me fuel, Give me fire

Ρε σεις ?
    Πατε καλα ?
    Στο σπιτι του κρεμασμενου (εκει στο Noale) , μιλάνε για σχοινί ???

Mάλιστα, τώρα γίνεται αντιπαράθεση.

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr, 2012. Αναλυτική διαδρομή και γκρουπ
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2012, 21:31
  2. Ετήσια βολτα moto.gr - ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ - 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2011, 19:53
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ