Για σταθείτε ρε παίδες γιατί πάει αλλού η κουβέντα.
Δηλαδη αν εγώ είμαι 1,50μ και γουστάρω να κάνω εντούρο απαγορεύεται γιατί δεν θα φτάνω το μηχανάκι?
Η αν είμαι 2,05 και γουστάρω πίστα δεν θα πάρω ss γιατί δεν θα χωράω?
Εντάξει δεν χρειάζεται να είμαστε απόλυτοι.
Επίσης θα μου απαγορέψετε να πάω ταξίδι με το γυμνό μου επειδή και μόνο η μηχανή δεν είναι για ταξίδια? Και ποιος το λέει αυτό? Το εργοστάσιο? Εγώ δεν γουστάρω πλαστικούρες ρε φίλε. Ούτε τεράστια φέρινγκ, αλλά γουστάρω ταξίδια. Αδιέξοδο?
Φυσικά και δεν θα κάτσω να πείσω κανέναν ότι είναι και γαμώ τις ανέσεις να ταξιδεύεις με γυμνό αντί με βαραντέρο αλλά εγώ έτσι γουστάρω. Από την στιγμή που δεν ενοχλώ κανέναν αφήστε με στον πόνο μου.
Το πρόβλημα αρχίζει όταν ο καθένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο ότι έχει το καλύτερο μηχανάκι.
Ένα άλλο πρόβλημα είναι όταν ενοχλείς με την λάθος σου επιλογή. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα τριβάλιτσα BMW που βγαίνουν στην τσιμισκή και κολλάνε στην κίνηση και τρώνε βενζίνη αλλά ρε φίλε μη μου κλείνεις το μονοπάτι με την μαούνα σου. Χέστηκα αν πας για τσιγάρα με το goldwing αλλά μην σε βλέπω μπροστά μου γαμώτο. Πίσω από τα τουτού και με 20χλμ. Τότε αρχίζει το πρόβλημα.
Αυτά :rotflmao: