Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 202

Θέμα: Νέο V-strom 2012 ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    αν δείς στις φώτος θα δείς ότι είναι ακριβώς τα ίδια ελαστικά με αυτά που φόραγε.
    Δεν το παρατήρησα αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις Κωστή, ίσως δεν το δούμε στο τέλος με τα εικονιζόμενα όμως, ποιος ξέρει..

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    μπορει να τα χει εξελιξει ο τσακ
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Γιατι πολυ απλα καλέ μου φίλε, οι ταχυτητες ταξιδιου και φορτωμενου μηχανακίου δεν ειναι τα 180 σταθερα.... ειναι τα 140-150μαξ και αν σου τα επιτρέπει η καθε νομοθεσία.... και σε αυτό το μέσο επίπεδο που λες ενα στρομα ακολουθεί κορυφαία ενα αλλο με διπλασια τιμη, κυβικα και κατανάλωση...

ΥΓ: Αν θες, τα φρενα σε συναρτηση με το μπροστινο ειναι μπουρδελα στο στρομα... ειμαι ο πρώτος που το λεω αλλα μεχρι εκει.

Το ξαναλεω, βαρβατος δικαβαλος κ βαλιτσες, με 150 σταθερα με μοτερ 600 ποσο θα καψει εχεις ιδεα ? Κ αφου το στρωμα ακολουθει ανετα, ποιο μηχανακι δεν ακολουθει στις συνθηκες αυτες.
    Οποιοδηποτε εχει ανεμοκαλυψη

Τα φρενα ειναι μπουρδελα... αλλα μεχρι εκει, πως μπορεις κ το λες ελαφρα τη καρδια αυτο... σαν να λεμε, δεν εχει θηκη για μικροπραγματα...

Το στρωμα μου αρεσε παντα σαν μηχανακι, αλλα επειδη θελει να το αγορασει ενας φιλος μου εκατσα κ την εψαξα την φαση, παρολο που αρεσει σαν σχημα στους ασχετους, δεν προσφερει τιποτα της προκοπης, κ το λεει αυτο ενας νεος οδηγος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Το ξαναλεω, βαρβατος δικαβαλος κ βαλιτσες, με 150 σταθερα με μοτερ 600 ποσο θα καψει εχεις ιδεα ? Κ αφου το στρωμα ακολουθει ανετα, ποιο μηχανακι δεν ακολουθει στις συνθηκες αυτες.
    Οποιοδηποτε εχει ανεμοκαλυψη

Τα φρενα ειναι μπουρδελα... αλλα μεχρι εκει, πως μπορεις κ το λες ελαφρα τη καρδια αυτο... σαν να λεμε, δεν εχει θηκη για μικροπραγματα...

Το στρωμα μου αρεσε παντα σαν μηχανακι, αλλα επειδη θελει να το αγορασει ενας φιλος μου εκατσα κ την εψαξα την φαση, παρολο που αρεσει σαν σχημα στους ασχετους, δεν προσφερει τιποτα της προκοπης, κ το λεει αυτο ενας νεος οδηγος.

Λες να μην εχω ιδεα ρε συ... αφου το καβαλαω... και ειναι 649 παρακαλώ τα κυβικά...

Και ναι εχεις δικιο, οποιοδηποτε μηχανάκι εχει κάλυψη στον αέρα και μπορει να φορτωθεί σαν το στρόμα πχ ενα μπαντιτ 650 ή τα παλια φεηζερ τα 600 κλπ αν και IL4 σε σχεση με βε ειναι μια χαρα για ταξίδια και δεν απέχουν με τα αλλα μεγαλύτερα παρά στην άνεση των κυβικών. Ομως την δουλεια τους την κάνουν Α-νε-τα..

Τεσπα αφου το εχεις ψαξει.... κατι θα ξερεις :rotflmao: καλύτερα.... δεν θελω να πεισω κανένα, οποιος καταλαβαινει καταλαβαίνει, απλα με ενοχλει τυπακια να πουλανε μουρη συμφωνα με το hype και το ρευμα του καθε φορουμ χωρις καν να εχουν καβαλησει/τεσταρει/συγκρινει και με μηδαμινη πειρα... γουατέβα

ΥΓ: Η μιση κατηγορία δεν εχει φρένα και αυτο λογω σχεδιασμού και διαδρομών. Οταν τα φορτώνεις δε υπεράνω προδιαγραφών όπως κανουμε ολοι, οι ατέλειες δεν κρύβονται....
    Ban 'em all

[...] ΑΝ και IL4 σε σχεση με βε ειναι μια χαρα για ταξίδια [...]

Ναι, οι V ηταν εξαπανεκαθεν για ταξιδια ενω οι 4 σε σειρα.. για πολη

Ενας v2 στη μεσαια κατηγορια ειναι πολύ προτιμότερος απο ένα ευστροφο σε σειρά κινητήρα ΓΙΑ ALL AROUND μηχανάκι...

συνεχισε να εκτίθεσαι... :o
    Ban 'em all

Ναι, οι V ηταν εξαπανεκαθεν για ταξιδια ενω οι 4 σε σειρα.. για πολη
    Οι "V" ;

Τεσπα αφου το εχεις ψαξει.... κατι θα ξερεις :rotflmao: καλύτερα.... δεν θελω να πεισω κανένα, οποιος καταλαβαινει καταλαβαίνει, απλα με ενοχλει τυπακια να πουλανε μουρη συμφωνα με το hype και το ρευμα του καθε φορουμ χωρις καν να εχουν καβαλησει/τεσταρει/συγκρινει και με μηδαμινη πειρα... γουατέβα

τυπακια..πουλανε μουρη...μηδαμινη πειρα... γνωριζεις προσωπικα ολους εμας που γραφουμε εδω στο φορουμ????ξερεις τι εχουμε οδηγησει??

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    χμ...από που να το πιάσω και που να το αφήσω...?

Άσε που μου θιχτήκατε, κιόλΑ.

πειτε μου ρε σεις ειδικοι ενα μηχανάκι που μπορεις να το παρεις 3,5-4Κ μεταχ. και να γυρισεις απροβληματιστα ολη την ευρωπη δικαβαλος φορτωμενος και οικονομικώς, ακολουθωντας με ευκολια μεγαλυτερα, ισχυροτερα, ακριβοτερα, πολυπλοκοτερα καραβια του ειδους και στο τελος αν θες του βαζεις και μια φφωτια στην ομονοια και περνεις το επόμενο το L02;
    Μου γινατε ολοι γρηγοροι και το στρομα δεν σας αρκει για να κανετε τις "περιπετειες" σας...
    πολλά μηχανάκια φίλε μου θα μπορούσες να βρεις στην παραπάνω τιμή που να κάνουν ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ τον γύρο της ευρώπης...
    και δεν έχει να κάνει η παραπάνω διαπίστωση με το πόσο γρήγορος ή όχι είμαι...(αν και πουθενά δεν έβαλα την λέξη ταχύτητα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από moor
    Ειμαι κατοχος vstrom,και εχω στην πλατη μου πανω απο 200000χλμ.Eχω λιωσει πολλα μηχανακια και συμφωνα με καποιους παραπανω δεν εχω ιδεα απο moto!Μηπως πρεπει να το πουλησω;;
    Κανένας δεν είπε ότι δεν έχεις ιδέα. Μπι κουλ. Είπα μόνο τι κοιτάνε και σε τι αρέσκονται οι αδαείς. Αν νιώθεις όμως έτσι κι εσύ, πάω πάσο.
    Μην πουλάς ακόμη, κρατα το.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
    Από το 2008 που είμαι εδώ μέσα , όλοι ξερολες το παίζανε.
    είναι αυτοί που μια ζωή μας κράζουν μη έχοντας υπ'οψιν το λεγόμενο Μοτοσυκλετιστικο πνεύμα που μάλλον έχει εξατμιστεί.
    Εγώ πάλι από το '07 που είμαι εδώ μέσα, διαβάζω απόψεις.
    Μοτοσυκλετιστικό πνευμα είναι να συμφωνώ και να επαυξάνω για κάθε αγορά που θα κάνεις...?
    Κι εσύ αντίστοιχα σε μένα...?
    Για ίσιωσε το λίγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    To Τransalp πάει καλύτερα σε χώμα και σε κλειστούς επαρχιακούς

Το Versys ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο και στη πολη το αφηνει πισω
    Συμφωνώ με τον ΕΛΛ, και σημειώνω ότι (αν και δεν θα το επέλεγα ποτε) το τρανσάλπ, κάνει καλλίτερα ό,τι κάνει το στρωμα. Μπορεί ελάχιστα καλλίτερα, αλλά τα κάνει. Και είναι πιό φιλικό.

(Για να μην πώ ότι το τελευταίο 650 με τα διπλά δισκόφρενα εμπρός είναι ακόμη καλλίτερο από το καινούργιο ταρνσάλπ...)

Καλώς η κάκως στην κατηγορια αυτή το στρόμα ειναι κορυφαίο για αυτό που προσφέρει με αυτό το αντίτιμο και συντήρηση. Τελεία και παυλα. Υπαρχουν πολλα μηχανάκια καλύτερα και χειρότερα αλλα δεν υπάρχει ΕΝΑ που να συνδυάζει όλες τις μετριότητες μαζί οπως το στρόμα και ενας ταξιδιώτης πιο πολύ ΕΚΤΙΜΑ το μέτριο, το προβλέψιμο και το απροβλημάτιστο (για να τα βελτιώσει στο επόμενο ταξίδι πρακτικα) παρά τις ακτινικές τα usd και τα >100 άλογα....
    .
    ..
    .
    . Το μηχανάκι τα υπόλοιπα τα κάνει με άνω του μετρίου στανταρντς και πιστεψε με εχω καβαλήσει πολύ καλα μηχανάκια για να το λέω!
    σου έχω απαντησει παραπάνω....διαφωνώ με ό,τι λές αν και σέβομαι τις απόψεις σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

1. εδω λοιπον που ειμαστε πουl μουρ (οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) θελαμε ενα μηχανακι που να μπορει να πηγαινει πολη (για να μην πηζουμε), να πηγαινει χαλκιδα-λουτρακι για μπανιο - καφε, να βγαινει για κανα ταξιδι παραεξω με σχετικη ευκολια φορτωσης και ταχυτητες 140-150, να αρεσει στα γκομενακια (γιατι το θεωρουν μεγαλη μηχανη και μοιαζει με BMW ), και να εχει αρχοντικη θεση οδηγησης (για να μας κοζαρουν με το σπαστο κρανος).

2. ουσιαστικα το καμουφλαρουν ωστε να δειχνει μεγαλο και ακριβο για να πιασουν παλι τα λεφτα του μεσου αναβατη που δεν θα κοιταξει το περιεχομενο αλλα το περιτυλιγμα..
    συμφωνώ και στις δύο τοποθετήσεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από moor
    Ειμαι κατοχος vstrom,και εχω στην πλατη μου πανω απο 200000χλμ.Eχω λιωσει πολλα μηχανακια και συμφωνα με καποιους παραπανω δεν εχω ιδεα απο moto!Μηπως πρεπει να το πουλησω;;
    Wellcome

δηλαδη το στρωμα μπορει να ακολουθησει μπεμπα 1200 gs στην εθνικη...
    Να κοντραριστεί όχι ,αλλά να ακολουθήσει σίγουρα Ναι.

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=118866

Δείτε το ,αν δεν το έχετε δει . Αξίζει το ταξιδιωτικό του Μανώλη .

Tpap
    Συμφωνώ με τον ΕΛΛ, και σημειώνω ότι (αν και δεν θα το επέλεγα ποτε) το τρανσάλπ, κάνει καλλίτερα ό,τι κάνει το στρωμα. Μπορεί ελάχιστα καλλίτερα, αλλά τα κάνει. Και είναι πιό φιλικό. (Για να μην πώ ότι το τελευταίο 650 με τα διπλά δισκόφρενα εμπρός είναι ακόμη καλλίτερο από το καινούργιο ταρνσάλπ...)

Καιει περισοτερο ειδικα αν το ζορισεις , ταξιδευει με 40 χλμ λιγοτερα , και στο στρυβω εχουν μεγαλη αποσταση αλλα το TR παει χωμα ανετα ενο το V S μονο αν ο χωματοδρομος ειναι σε επιπεδο ασφαλτου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Wellcome

Να κοντραριστεί όχι ,αλλά να ακολουθήσει σίγουρα Ναι.

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=118866

Δείτε το ,αν δεν το έχετε δει . Αξίζει το ταξιδιωτικό του Μανώλη .
    Οκ, αν δηλαδη παω με το χορνετ στην κινα, οι φωτογραφιες μου θα αποτελουν αποδειξη οτι το χορνετ ειναι μηχανακι ταξιδιου

Κατι αλλο, αφου λες μπορει να ακολουθησει, συμφωνω, πες μου 1 μηχανακι που ΔΕΝ ακολουθει την... GS αφου το αναφεραμε... οχι μονοκυλινδρο βεβαια, μη μου πεταξεις κανα XT κ λιποθυμησω

αχαχχαχαχαχχ Μαλάκα Πανόπτικε,τώρα κατάλαβα πως είσαι εσύ .

Το χόρνετ ...Βάλτου φωτιά και κάΦτο να πάρεις κανένα σοβαρό μηχανάκι .

Τα λέμε .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νωρις με καταλαβες...

Σοβαρο μηχανανακι = V-Strom ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Το χόρνετ ...Βάλτου φωτιά και κάΦτο να πάρεις κανένα σοβαρό μηχανάκι.
    Ωωωωω τι του είπεεε

joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεο Zzr1400 2012!
    από Drake21 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2012, 16:24
  2. Ημερολόγιο V-Strom Hellas Club 2012
    από shark72 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2011, 22:10
  3. Νεο Street Triple 2011-2012 ..
    από Lioulios στο forum Triumph