Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 216

Θέμα: το χρονικο ενος εγκεφαλικου

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αμ δε. Εμείς τους βάζουμε, "ορίζουμε" ως αξιώματα για να έχουμε κοινό σημείο αναφοράς.
    Για δώσε και ένα παράδειγμα του τι θα κάναμε αν δεν είχαμε ορίσει κανόνες.

Θα μπορούσα να κάνω μπανιστήρι από το διάστημα με τα ματάκια μου? Τι με εμποδίζει τώρα?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Καλά ντάξει. Δείξε μου το δρόμο και θα ακολουθήσω αν πιάσει.
    όσοι φαντασιώνονται να περνάνε μέσα από τοίχους κλπ, έχουν σκεφτεί ότι θα μπορούσαν κατά λάθος να μπουν μέσα σε έναν λέβητα; ότι δεν θα μπορούσαν να φάνε καθώς η ύλη θα τους διαπερνούσε και θα έπεφτε στο έδαφος; ότι εφόσον και άλλοι θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, δεν θα υπήρχε δυνατότητα να απομονωθούν σε ένα δωμάτιο; ότι θα μπορούσαν να βάλουν το χέρι μέσα τους και ενδεχομένως να πιάσουν τα εσωτερικά τους όργανα; και να τα βγάλουν; ότι δεν θα είχαν νόημα καρέκλες, τραπέζια, σπίτια και ο,τιδήποτε στερεό; ότι θα έπρεπε να ξεχάσουν το κολύμπι στη θάλασσα, ότι, ότι... δηλαδή φαντάζονται ένα σύμπαν στο οποίο υπάρχουν μόνο εκείνοι και ..μερικοί τοίχοι για να περάσουν από μέσα τους. ως τι ακριβώς; με όλο τους το σώμα; μαζί με τα ρούχα ή χωρίς; τα ρούχα θα τα φορούσαν; αν ναι, τότε πως θα στέκονταν πάνω τους; θα περνούσαν κι αυτά μέσα από τον τοίχο; θα πατούσαν και σταθερά στο έδαφος; υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο ..περπατώντας;

λέγοντας αυτά, ένας δρόμος υπάρχει να σου δείξω: ο δρόμος για το τρελάδικο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Εκατομμυρια ανθρωπων πολιτισμων της ιστοριας (μαζι και ο δικος μας) αλλα και του παροντος διαφωνουν. Επετρεψε στον εαυτο σου την ελευθερια να ξερουν κατι που εσενα σου ξεφυγε.
    Έγραψα ο καθείς όπως του αρέσει και όπως βολεύεται. Αυτό αποτελεί δική μου άποψη και εκφράζει αποκλειστικά εμένα, δεν είπα απαγορεύτε τις ψυχοτρόπες ουσίες (ίσα - ίσα που έιμαι αντίθετος με αυτό). Σαφώς και σε όλους σχεδόν τους πολιτισμούς απαντάται η χρήση ψυχοτρόπων ουσιών, αυό δεν σημαίνει όμως ότι ήταν όλοι κόκκαλο όλη ημέρα. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα ατόμων που προήγαγαν τον εαυτό τους σε ένα ανώτερο επίπεδο χωρίς την χρήση ουσιών και οι σκέψεις - ιδέες αυτών των ατόμων είναι που μας έφτασαν εδώ που είμαστε... όχι το παραλλήρημα των Σαμάνων.

Κοιτα να δεις...εμενα μου αφησε διαχρονικα δωρα και μου φαινεται και απολυτα ασφαλες. Φιλος γιατρος ξεπερασε χρονια καταθλιψη με χρηση lsd, για το οποιο υπαρχουν και μελετες για την αντιμετωπιση της καταθλιψης.
    Αυτή είναι η άποψη σου και είναι σεβαστή. Ο κίνδυνος όμως της λανθασμένης χρήσης ελοχεύει σε κάθε βήμα, όταν μπεις σε αυτό το κόσμο. Από datura, τριπάκια, ακόμη και χασίς, έχουν γίνει εγκέφαλοι μερέντα, ενώ αντιπαρέρχομαι το παράδειγμα σου, με περίπτωση όπου εμφανίστηκαν σοβαρές ψυχικές διαταραχές μετά από ελάχιστη και "λελογισμένη" χρήση LSD.

Μηπως δεν βασιζεσαι αποκλειστικα στις δυναμεις σου? Οι μελισσες για παραδειγμα σε βοηθουνε λιγο απ'οσο ξερω. Αν μαλιστα ο,τι εκανες το εκανες για να δραπετευσεις απο την πραγματικοτητα, δεν απορω που σου εκατσε οπως σου εκατσε. Ειπαμε, υπαρχει ο σωστος και ο λαθος τροπος για το καθε τι. Απο μηχανη, φαι, φιλοσοφια, σεξ και οτι αλλο περιγραφεται απο μια λεξη.
    Με τις μέλισσες έχουμε μια ισότιμη σχέση, τις βοηθάω και με βοηθούν. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι ότι μαθαίνω από αυτές. Ένα τόσο δα έντομο με απίστευτη κοινωνική δομή και γλώσσα επικοινωνίας, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό!

Η μοναξια εχει τρελλανει κοσμο.
    Τώρα αμα σου πω όχι, θα μπλέξουμε πάλι στο ποιός είναι απόλυτος και ποιός όχι. Αυτή είναι η άποψη σου, καλά κάνεις και την έχεις. Ωστόσο ακόμη και αν πιείς ποτάμια DTM, πάλι μόνος σου θα είσαι στο "ταξίδι", η όποια παρέα σου καλό είναι να βρίσκεται δίπλα, νηφάλια και να σε προσέχει... πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν την πάτε μαζί τη βόλτα, μόνος σου είσαι. Άλλωστε η μόνη περίπτωση που ξέρω να υλοποιείται η φράση "θέλω να εξερευνήσω ενδελεχώς τα μέσα μου", ζητώντας βοήθεια από άλλο πρόσωπο, διατυπώνεται σε γραφείο όπου είσαι ξαπλωμένος, χρεώνεσαι με πολλά € την ώρα και μιλάς πολύ για τη παιδική σου ηλικία...

Αντε παλι ρε χυμαδορ....αν το βλεπεις σαν ινσταντ χαι χανεις ολο το εργο.
    Ίνσταντ είναι και για να ξαναπάς θέλεις επανάληψη. Προτιμώ να είμαι συνεχώς στο 10% με τη πάρτη μου και μόνο παρά στο 100%, πρόσκαιρα και με boostάρισμα. Μεγάλη υπόθεση αυτό το 10%...ακόμη το δουλεύω.

Αλλη η θεα απο το ελικοπτερο, αλλη απο τσου φους. Δεν υπαρχει πιο πληρης εμπειρια και λιγοτερο πληρης. Το θεμα ειναι το τι καταλαβαινεις και νοιωθεις απο την καθε μια.
    Σωστό, αλλά αυτό αφορά στην εμπειρία αυτή καθε αυτή. Για να φτάσεις εκεί χρειάζεται να κάνεις διαδρομή. Εν ολίγοις, εσύ πας ταξίδια με τη μοτοσικλέτα μόνο για να φτάσεις στον προορισμό;

Των οποιων κινδυνων και συνεπειων εισαι ο κομμιστης. Ρε συ, καταλαβε οτι ετσι το ειδες εσυ και αυτο δεν σημαινει οτι εχεις το μονο δικιο! Αυτα τα πραγματα για αλλους ειναι για αλλους δεν ειναι. Οπως και το να πας σε ενα μοναστηρι στο Θιβετ και να κανεις διαλογισμο 8 ωρες την ημερα. Για μενα δεν ειναι. Για αλλον ειναι.
    Για σενα προφανως και το μανιταρι δεν ειναι. Το πιασαμε το υπονοουμενο. Αλλα αυτο δεν λεει απολυτως τιποτε για τα φυτα και τις διαδραστικες δυνατοτητες τους με αλλους ανθρωπους απο σενα.
    Δεν έπαθα κάτι πάντως. Απλά αντικειμενικά μιλώντας, είναι επικίνδυνο. Πολύ! Μια χαρά τα λες, αυτά δεν είναι για όλους. Ποιός όμως θα ορίσει για ποιόν κάνει και για ποιόν όχι; Το θέμα μας δεν είναι καλό trip ή κακό trip, αλλά στο τι μπορεί να κλικάρει στον μυαλό του κάθε ανθρώπου. Μιλάμε για διαταραχή των χημικών του ισορροπιών... σε εσένα μπορέι να μην κάνει τίποτα, σε άλλους μπορεί. Οπότε είναι λίγο παρακινδυνευμένο να το παίρνουμε έτσι χαλαρά.... υπάρχει πολύς ενθουσιώδης κόσμος έκει έξω ξέρεις.

Οι 8 ώρες διαλογισμός στο Θιβέτ δεν σου κάνουν κακό πάντως, άντε να δείχνεις γελοίος με ξυρισμένο κεφάλι και τη προτοκαλί χλαμίδα...

Ερωτηση, τι ειναι η υλη?
    «πηγμένο» φώς.

επόμενη ερώτηση: τι είναι φως :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    όσοι φαντασιώνονται να περνάνε μέσα από τοίχους κλπ, έχουν σκεφτεί ότι θα μπορούσαν κατά λάθος να μπουν μέσα σε έναν λέβητα; ότι δεν θα μπορούσαν να φάνε καθώς η ύλη θα τους διαπερνούσε και θα έπεφτε στο έδαφος; ότι εφόσον και άλλοι θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, δεν θα υπήρχε δυνατότητα να απομονωθούν σε ένα δωμάτιο; ότι θα μπορούσαν να βάλουν το χέρι μέσα τους και ενδεχομένως να πιάσουν τα εσωτερικά τους όργανα; και να τα βγάλουν; ότι δεν θα είχαν νόημα καρέκλες, τραπέζια, σπίτια και ο,τιδήποτε στερεό; ότι θα έπρεπε να ξεχάσουν το κολύμπι στη θάλασσα, ότι, ότι... δηλαδή φαντάζονται ένα σύμπαν στο οποίο υπάρχουν μόνο εκείνοι και ..μερικοί τοίχοι για να περάσουν από μέσα τους. ως τι ακριβώς; με όλο τους το σώμα; μαζί με τα ρούχα ή χωρίς; τα ρούχα θα τα φορούσαν; αν ναι, τότε πως θα στέκονταν πάνω τους; θα περνούσαν κι αυτά μέσα από τον τοίχο; θα πατούσαν και σταθερά στο έδαφος; υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο ..περπατώντας;

λέγοντας αυτά, ένας δρόμος υπάρχει να σου δείξω: ο δρόμος για το τρελάδικο
    Εγώ αυτό που βλέπω είναι να περιγράφεις μια άλλη πραγμτικότητα που ισχύουν τελείως διαφορετικά πράγματα (κανόνες ντε). Όπως λες αν μπορούσαμε να διαπεράσουμε την ύλη τότε θα ήταν όλα ένας αχταρμάς το ένα μέσα στο άλλο. Ένα κάτι άλλο από αυτό που είναι τώρα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι να περιγράφεις μια άλλη πραγμτικότητα που ισχύουν τελείως διαφορετικά πράγματα (κανόνες ντε). Όπως λες αν μπορούσαμε να διαπεράσουμε την ύλη τότε θα ήταν όλα ένας αχταρμάς το ένα μέσα στο άλλο. Ένα κάτι άλλο από αυτό που είναι τώρα.
    αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση αν θα μπορούσες να διαπεράσεις «τον τοίχο» αν το ήθελες: ο αχταρμάς.

με άλλα λόγια, ναι, αν είσαι αυτό που λέμε πνεύμα ή ελεύθερη συνείδηση χωρίς υλική υπόσταση.

δηλαδή ένα τίποτα.

αν είσαι ένα τίποτα, τότε είσαι ένα παν.

υπάρχει το τίποτα ή μήπως δεν υπάρχει; αν υπάρχει, τότε πόσα από αυτά μπορούν να υπάρχουν; τι βρίσκεται πέρα από αυτό; ποιά η σχέση του «κάτι» με το «τίποτα»;

αν υποθέσουμε ότι θες να μπεις κάπου «μέσα», τότε αναγκαία συνθήκη είναι να είσαι «έξω». αν δεν υπάρχει «μέσα» και συνεπώς δεν υπάρχει «έξω», τότε πως θα μπορέσεις να μπεις κάπου; θα μπεις σε αυτό το κάπου, ή θα βρεθείς εκεί αμέσως;

είναι σαν να με ρωτάς π.χ... «πως θα πάω από το σημείο Α στο σημείο Β όταν τα σημεία Α και Β δεν υφίστανται;»

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    «πηγμένο» φώς.

επόμενη ερώτηση: τι είναι φως :rotflmao:
    Οχι δεν εχω αυτην την επομενη ερωτηση, αλλα απο την απαντηση σου, με την οποια συμφωνω μερικως, λειπει ο πηκτικος παραγοντας. Τι ειναι αυτο που κανει λοιπον το φως να πηξει? Η κβαντικη (για τους επιστημονες μεταξυ μας) εχει κατι πολυ ενδιαφερον να πει επ'αυτου.

Η διαφωνια μου εγκειται στο οτι η υλη χωρις την κινηση που την δημιουργει ειναι κατι δεδομενο και αναμφισβητητο. 'Παντα ρει' ειπε ο σαμανος στο παραληρημα του....

Αντικατεστησε τωρα την λεξη 'υλη' με την λεξη 'υλοποιειν' που ειναι και πολυ πιο κοντα στην πολυποθητη 'πραγματικοτητα'.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Οχι δεν εχω αυτην την επομενη ερωτηση, αλλα απο την απαντηση σου, με την οποια συμφωνω μερικως, λειπει ο πηκτικος παραγοντας. Τι ειναι αυτο που κανει λοιπον το φως να πηξει? Η κβαντικη (για τους επιστημονες μεταξυ μας) εχει κατι πολυ ενδιαφερον να πει επ'αυτου.
    η δύναμη της θέλησης.

Η διαφωνια μου εγκειται στο οτι η υλη χωρις την κινηση που την δημιουργει ειναι κατι δεδομενο και αναμφισβητητο. 'Παντα ρει' ειπε ο σαμανος στο παραληρημα του....
    «ύλη» λέμε συμβατικά ό,τιδήποτε μπορούμε να δούμε και να ανιχνεύσουμε. πράγμα που δεν σημαίνει ότι το μόνο που υπάρχει είναι αυτή. π.χ. βλέπε αντι-ύλη. είναι αποδεδειγμένο ότι υπάρχει, αλλά που είναι; αν η αντι-ύλη είναι «άλλη μισή» ύλη, τότε το σύμπαν που βλέπουμε είναι τουλάχιστον(!) διπλάσιο σε όλα του.

αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση αν θα μπορούσες να διαπεράσεις «τον τοίχο» αν το ήθελες: ο αχταρμάς.

με άλλα λόγια, ναι, αν είσαι αυτό που λέμε πνεύμα ή ελεύθερη συνείδηση χωρίς υλική υπόσταση.

δηλαδή ένα τίποτα.

αν είσαι ένα τίποτα, τότε είσαι ένα παν.

υπάρχει το τίποτα ή μήπως δεν υπάρχει; αν υπάρχει, τότε πόσα από αυτά μπορούν να υπάρχουν; τι βρίσκεται πέρα από αυτό; ποιά η σχέση του «κάτι» με το «τίποτα»;

αν υποθέσουμε ότι θες να μπεις κάπου «μέσα», τότε αναγκαία συνθήκη είναι να είσαι «έξω». αν δεν υπάρχει «μέσα» και συνεπώς δεν υπάρχει «έξω», τότε πως θα μπορέσεις να μπεις κάπου; θα μπεις σε αυτό το κάπου, ή θα βρεθείς εκεί αμέσως;

είναι σαν να με ρωτάς π.χ... «πως θα πάω από το σημείο Α στο σημείο Β όταν τα σημεία Α και Β δεν υφίστανται;»
    Μαλακία τότε. Αν είναι να περιμένω να γίνω ένα τίποτα για να περνάω από τοίχους τότε τζάμπα πάει
    Εγώ θέλω τώρα που είμαι ένα κάτι. Δεν γίνεται να το κανονίσουμε κάπως? Αφού δεν υπάρχουν κανόνες και όλα μπορούν να συμβούν εχώ θέλω να περνάω τοίχους χωρίς να γίνει όλο το σύμπαν αχταρμάς. Δεν γίνεται επιλεκτική αχταρμοποίηση?

Μήπως το ότι όλα ισχύουν για όλους ΕΙΝΑΙ ένας κανόνας?

Όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ απλός άνθρωπος. Θέλω μόνο να βλέπω, να ακούω, να γεύομαι, να μυρίζω και να πιάνω. Δεν θέλω φαντασμαγορικά πράγματα, ούτε άλλες διαστάσεις, ούτε 8η αίσθηση ούτε να είμαι το παν και το όλον... Άντε να περνάω κανένα τοίχο όταν βιάζομαι.

[B]Μαλακία τότε. Αν είναι να περιμένω να γίνω ένα τίποτα για να περνάω από τοίχους τότε τζάμπα πάει
    ε ναι :rotflmao: , οπότε μην περιμένεις λέω εγώ και άνοιξε την πόρτα :rotflmao:

Εγώ θέλω τώρα που είμαι ένα κάτι. Δεν γίνεται να το κανονίσουμε κάπως? Αφού δεν υπάρχουν κανόνες και όλα μπορούν να συμβούν εχώ θέλω να περνάω τοίχους χωρίς να γίνει όλο το σύμπαν αχταρμάς. Δεν γίνεται επιλεκτική αχταρμοποίηση?

Μήπως το ότι όλα ισχύουν για όλους ΕΙΝΑΙ ένας κανόνας?
    ε ναι φυσικά.. ένας έκανε τη μαλακία και τον έκαναν θεό

Άντε να περνάω κανένα τοίχο όταν βιάζομαι.
    όχι όμως τον δικό μου τοίχο! θα φτιάξω σπίτι με υλικά anti-joyrider για να μην τα διαπερνάς. και μετά θα ψάχνεσαι για το πως θα τους διαπεράσεις και αυτούς τους αντι-τοίχους μου

η δύναμη της θέλησης.

«ύλη» λέμε συμβατικά ό,τιδήποτε μπορούμε να δούμε και να ανιχνεύσουμε. πράγμα που δεν σημαίνει ότι το μόνο που υπάρχει είναι αυτή. π.χ. βλέπε αντι-ύλη. είναι αποδεδειγμένο ότι υπάρχει, αλλά που είναι; αν η αντι-ύλη είναι «άλλη μισή» ύλη, τότε το σύμπαν που βλέπουμε είναι τουλάχιστον(!) διπλάσιο σε όλα του.
    Με αλλα λογια, η συνειδηση υλοποιει.

Νομιζω δεν επιασες αυτο που ειπα για την υλη, μαλλον γιατι δεν ημουνα σαφης.
    'Υλη' δεν ειναι εξυπνη λεξη (ουτε ορθη) διοτι μας προδιαθετει οτι ειναι κατι που υπαρχει απο μονο του, χωρις την παρουσια συνειδησης. Που ουτε και αυτη ειναι καλη λεξη, προτιμω την 'συνειδητοποιειν'.

Με αλλα λογια καταληξαμε, οτι 'το συνειδητοποιειν, υλοποιει'. Οριστε κυριοι το τριτο χερι σας, αν θελετε να το αποκτησετε, η και να περασετε μεσα απο τοιχους. Αν σε καποιον εχει συμβει ποτε, εκει μεταξυ υπνου και ξυπνιου να βγει απο το σωμα του και να περασει μεσα απο κανα τοιχο, θα ειναι σιγουρος οτι δεν ειναι δα και τοσο αδυνατο. Αρκει να μη κουβαλας μαζι σου την παγιωμενη αντιληψη σου για την υλη και ολα γινονται. εκει ειναι το κουμπι.

Αλλα θελει αρχιδια και ελευθερια να το κανεις εν πληρη συνειδηση

ΥΓ Την αντι-υλη την βλεπουμε υποτιθεται, μαλλον αναφερεσαι στην 'σκοτεινη υλη'

όχι όμως τον δικό μου τοίχο! θα φτιάξω σπίτι με υλικά anti-joyrider για να μην τα διαπερνάς. και μετά θα ψάχνεσαι για το πως θα τους διαπεράσεις και αυτούς τους αντι-τοίχους μου
    Αμ δε. Εγώ θα είμαι ο τοίχος.

Αμ δε. Εγώ θα είμαι ο τοίχος.
    τοιχο τοιχο μη σε πετυχω

Λοιπόν στην θεωρία όλα καλά...

Όταν περάσει κάποιος από τοίχο σε αυτό το λέβελ ας στείλει ένα πμ plz και κάντε το και sticky.

Μέχρι τότε πάω να πάθω κανένα εγκεφαλικό μπας και συνέλθω από το θρεντ.

ΥΓ: Α! Όχι. Μια τελευταία ερώτηξη.

Γιατί όλα αυτά τα θαυμαστά φαινόμενα συμβαίνουν στους ανθρώπους όταν το μυαλό υπέρ ή υπό λειτουργεί? Όταν χτυπάνε, κοιμούνται, παίρνουν ουσίες κτλ κτλ. Τυχαίο?

Αν δεν είναι τυχαίο και όντως αυτή η άλλη πραγματικότητα ξεκλειδώνει μόνο αν το μυαλό λειτουργήσει διαφορετικά απότι τώρα, γιατί λειτουργεί έτσι τώρα?

Λοιπόν στην θεωρία όλα καλά...

Όταν περάσει κάποιος από τοίχο σε αυτό το λέβελ ας στείλει ένα πμ plz και κάντε το και sticky.
    Μέχρι τότε πάω να πάθω κανένα εγκεφαλικό μπας και συνέλθω από το θρεντ.

ΥΓ: Α! Όχι. Μια τελευταία ερώτηξη.

Γιατί όλα αυτά τα θαυμαστά φαινόμενα συμβαίνουν στους ανθρώπους όταν το μυαλό υπέρ ή υπό λειτουργεί? Όταν χτυπάνε, κοιμούνται, παίρνουν ουσίες κτλ κτλ. Τυχαίο?

Αν δεν είναι τυχαίο και όντως αυτή η άλλη πραγματικότητα ξεκλειδώνει μόνο αν το μυαλό λειτουργήσει διαφορετικά απότι τώρα, γιατί λειτουργεί έτσι τώρα?
    Πολυ απλο ρε Joyrider, γιατι η πραγματικοτητα μας ειναι φτιαγμενη απο λεξεις, και σε αυτο το επιπεδο που αναφερεσαι οτι βρισκομαστε, το μυαλο μας δουλευει με λεξεις που δεν μας βοηθανε, παρα για μαμ κακα νανι και καμια βολτα με το μοτοσακο. Το τι δουλευει ετσι τωρα, εχει να κανει με την πορεια που πηρε ο πολιτισμος μας αρκετες εκατονταδες χρονια πριν. Μας ενδιαφερει η τεχνολογια βλεπεις, και η κατακερματιστικη αποψη για το κοσμο. Νο προμπλεμο, η καθε σταση εχει και τους περιορισμους της.

Για το αλλο που ειπες, συμβαινει σε πολυ κοσμο, μην νομιζεις, μεταξυ αυτων και σε εμενα, ενιοτε, πλην ομως σπανιοτε. Εκει οφειλεται και απο εκει ξεκινησε και το ενδιαφερον μου για τα πραγματα που συζηταμε.

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  2. Περί γονέων, από το μάτι ενός 13χρονου
    από LIBYKOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2006, 17:47
  3. ...το χρονικο μιας πτώσης