Αν είναι να περάσω οντισιόν να ξέρω να βάλω μέσον. :oΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
συμπληρωσε το εντυπο απο τη γραμματια με τα στοιχεια σου κ μια ολοσωμη φωτο (μπικινι προερετικο) ζητα κ μια αιτηση προωρης αποχωρησης σε διπλοτυπο.
![]()
Αν είναι να περάσω οντισιόν να ξέρω να βάλω μέσον. :oΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
συμπληρωσε το εντυπο απο τη γραμματια με τα στοιχεια σου κ μια ολοσωμη φωτο (μπικινι προερετικο) ζητα κ μια αιτηση προωρης αποχωρησης σε διπλοτυπο.
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Τα χαρτόσημα μην ξεχάσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
Για το "αν δεχόμαστε" ισχύει ότι ισχύει σε κάθε ΠΣΚ: Την διαδρομή την ξέρετε, τα χιλιόμετρα τα βλέπετε, ντάντεμα δεν παίζει, οι ρυθμοί θα είναι γενικώς τουριστικοί (από πολύ χαλαροί, έως ελαχίστως σβέλτοι), τις δυνάμεις σας τις ξέρετε εσείς καλύτερα. Απλά μην περιμένετε "απ' το χεράκι και άτα".Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Καλημέρα, νέοπες μπορούν να έρθουν? Δεν κάνω φασαρία, δεν πιάνω πολύ χώρο, δεν παραπονιέμαι![]()
Θέλω να ρωτήσω, η διανυκτέρευση το σάββατο θα γίνει στην ύπαιθρο, ή στην αυλή κάποιου σχολείου ή εκκλησίας ξέρω γω?
Οι εκτός Αθηνών που δεν θέλουν να κατέβουν μέχρι αθήνα, πρέπει ενημερώσουν από την αρχή για το που θα χωριστούν από την παρέα την κυριακή, έτσι?
Η διανυκτέρευση το Σάββατο, θα γίνει κάπου μεταξύ Καστοριάς και Ιωαννίνων (αν τα καταφέρουμε, στα Γιάννενα). Σε τι είδους κατάλυμα δεν ξέρω ακόμη...
Αν δεν θέλεις να κατέβεις μέχρι Αθήνα, όπου γουστάρεις την κάνεις για πίσω (η για "πάνω" ή για "κάτω" ή για "δεξιά" ή για όπου σου καπνίσει, τέλος πάντων). Απλά πρέπει να κάνεις μόνος σου τα κουμάντα πως, από που, με ποιους (αν όχι μόνος σου), κ.λπ. θα γυρίσεις πίσω. Να ενημερώσεις απ' την αρχή (πέρα από πληροφοριακά) δεν υπάρχει λόγος (δεν είμαι η μαμά σου)... Αν έχεις κάποιο πλάνο στο μυαλό σου, πολύ ευχαρίστως να το κουβεντιάσουμε.
![]()
Ναι τους είχα διαβάσει τους κανόνες στην προηγούμενη βόλτα και το βρίσκω καλό που δεν έχει γκρουπ, ρυθμό και τέτοια. Δεν θέλω να φορτωθώ σε κανέναν και να μπορώ να κανονίσω ρυθμό σύμφωνα με εμένα. Εξάλλου για την εμπειρία της βόλτας θέλω να έρθω μιας που ξεκινάει και βόρεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Για το "αν δεχόμαστε" ισχύει ότι ισχύει σε κάθε ΠΣΚ: Την διαδρομή την ξέρετε, τα χιλιόμετρα τα βλέπετε, ντάντεμα δεν παίζει, οι ρυθμοί θα είναι γενικώς τουριστικοί (από πολύ χαλαροί, έως ελαχίστως σβέλτοι), τις δυνάμεις σας τις ξέρετε εσείς καλύτερα. Απλά μην περιμένετε "απ' το χεράκι και άτα".
Η διανυκτέρευση το Σάββατο, θα γίνει κάπου μεταξύ Καστοριάς και Ιωαννίνων (αν τα καταφέρουμε, στα Γιάννενα). Σε τι είδους κατάλυμα δεν ξέρω ακόμη...
Αν δεν θέλεις να κατέβεις μέχρι Αθήνα, όπου γουστάρεις την κάνεις για πίσω (η για "πάνω" ή για "κάτω" ή για "δεξιά" ή για όπου σου καπνίσει, τέλος πάντων). Απλά πρέπει να κάνεις μόνος σου τα κουμάντα πως, από που, με ποιους (αν όχι μόνος σου), κ.λπ. θα γυρίσεις πίσω. Να ενημερώσεις απ' την αρχή (πέρα από πληροφοριακά) δεν υπάρχει λόγος (δεν είμαι η μαμά σου)... Αν έχεις κάποιο πλάνο στο μυαλό σου, πολύ ευχαρίστως να το κουβεντιάσουμε.
![]()
Το μέρος της διανυκτέρευσης το ρώτησα για να ξέρω τι να πάρω από εξοπλισμό.
Τον δρόμο γυρισμού εννοείτε θα τον κανονίσω μόνος απλά φαντάστηκα ότι ίσως υπάρχει έστω μια καταμέτρηση οπότε θα έπρεπε να ενημερώσω.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Λίγο πάνω από 2000, πράγματι, αν μετρήσεις και τα χλμ. του Αθήνα-θεσσαλονίκη. Αυτά όμως δεν τα μετράμε γιατί θα γίνουν Παρασκευή απόγευμα...
Επειδη θα ειναι η πρωτη μου φοραμερικες αποριες:
Θα συναντηθουμε οσοι ειναι να παμε την Παρασκευη κ θα φυγουμε παρεα η ο καθενας θα
παει με οποιον θελει κ οτι ωρα θελει να ξεκινησει κ βρισκομαστε Θεσ/κη?
Στη Θεσ/κη η διανυκτερευση που θα ειναι? Ξενοδοχειο δωματια σκηνες?
Κ τελος επειδη ισως να ειμαι με το μικροτερο σε κυβισμο κ ιπποδυναμη μηχανακι απο τα
υπολοιπα πια ειναι η μεση ταχυτητα ταξιδιου που συνηθως πατε στην εθνικη?
![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
- Επίσημο "ραντεβού" θα δοθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο το (πολύ) πρωί. Ε, προφανώς αν φεύγουμε από Αθήνα την ίδια περίπου ώρα την Παρασκευή, το κανονίζουμε να τσουλήσουμε παρέα. Η εκδρομή όμως επισήμως ξεκινάει από Θεσ/νίκη το Σάββατο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zizou
Επειδη θα ειναι η πρωτη μου φοραμερικες αποριες:
Θα συναντηθουμε οσοι ειναι να παμε την Παρασκευη κ θα φυγουμε παρεα η ο καθενας θα
παει με οποιον θελει κ οτι ωρα θελει να ξεκινησει κ βρισκομαστε Θεσ/κη?
Στη Θεσ/κη η διανυκτερευση που θα ειναι? Ξενοδοχειο δωματια σκηνες?
Κ τελος επειδη ισως να ειμαι με το μικροτερο σε κυβισμο κ ιπποδυναμη μηχανακι απο τα
υπολοιπα πια ειναι η μεση ταχυτητα ταξιδιου που συνηθως πατε στην εθνικη?
![]()
- Το παραπάνω απαντά και για την διανυκτέρευση της Παρασκευής: Ότι αγαπάει ο καθένας. Αν θέλεις να κανονίσεις κάτι παρέα με κάποιον (π.χ. να μοιραστείτε κάποιο δωμάτιο) κανονίστε το μεταξύ σας. Αν δεν ξέρεις κανέναν, πέρνα καμιά βόλτα από κάποια συνάντηση Δευτέρας / Παρασκευής και λογικά κάποιο κονέ θα γίνει...
- Μην φοβάσαι για την ιπποδύναμη και την τελική της μοτοσυκλέτας σου. Είναι αρκετά. Και αααν πάμε στην εθνική λίγο πιο γρήγορα, θα μας πιάσεις στο επόμενο βενζινάδικο.
Οκ, οπότε αποφασίζουμε από βδομάδα και το κάνουμε τότε επίσημο (γιατί το πολύ "φλου" δημιουργεί χάος).Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα σου πω σίγουρα απο βδομάδα![]()
Κλινω προς το 24/25 παντως![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
- Επίσημο "ραντεβού" θα δοθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο το (πολύ) πρωί. Ε, προφανώς αν φεύγουμε από Αθήνα την ίδια περίπου ώρα την Παρασκευή, το κανονίζουμε να τσουλήσουμε παρέα. Η εκδρομή όμως επισήμως ξεκινάει από Θεσ/νίκη το Σάββατο.
- Το παραπάνω απαντά και για την διανυκτέρευση της Παρασκευής: Ότι αγαπάει ο καθένας. Αν θέλεις να κανονίσεις κάτι παρέα με κάποιον (π.χ. να μοιραστείτε κάποιο δωμάτιο) κανονίστε το μεταξύ σας. Αν δεν ξέρεις κανέναν, πέρνα καμιά βόλτα από κάποια συνάντηση Δευτέρας / Παρασκευής και λογικά κάποιο κονέ θα γίνει...
- Μην φοβάσαι για την ιπποδύναμη και την τελική της μοτοσυκλέτας σου. Είναι αρκετά. Και αααν πάμε στην εθνική λίγο πιο γρήγορα, θα μας πιάσεις στο επόμενο βενζινάδικο. [/QUOTE
Οκ.Οταν λες συναντηση που εννοεις?![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Κανένα πάλπ εννοούσα, αλλά ακόμα είναι, προφανώς, πολύ νωρίς. Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η βόλτα, πόσοι θα έρθουν και άλλα πολύ σημαντικότερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zizou
Οκ. Οταν λες συναντηση που εννοεις?![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις-διευκρινησειςΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κανένα πάλπ εννοούσα, αλλά ακόμα είναι, προφανώς, πολύ νωρίς. Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η βόλτα, πόσοι θα έρθουν και άλλα πολύ σημαντικότερα...![]()
DealΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Οκ, οπότε αποφασίζουμε από βδομάδα και το κάνουμε τότε επίσημο (γιατί το πολύ "φλου" δημιουργεί χάος).
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κουφάλεςςςς....![]()
Ειμαι οκ για 24/25Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Οκ, οπότε αποφασίζουμε από βδομάδα και το κάνουμε τότε επίσημο (γιατί το πολύ "φλου" δημιουργεί χάος).
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την εξέλιξη, αλλά δυστυχώς, αν τελικά η βόλτα γίνει πριν τα μισά του Οκτώβρη, δεν θα μπορέσω να έρθω, όσο και αν το ήθελα...![]()
Σε κάθε περίπτωση, καλό δρόμο να έχετε.
![]()
MOTO GUZZI TAMPERAMENTO