Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 189

Θέμα: Ποσο ?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αν το thread που ανοιξες το ειχες βαλει εκει που ανηκει, δλδ στους ''αγανακτησμενους'' θα απανταγαν καποιοι με emoticons στεναχωρημενων μουτσουνων και θα τελειωνε το πανυγηρι, οπως εγινε και με τον δημοσιογραφο που κουφαθηκε.Εκτος αν ο δημοσιογραφος εχει λιγοτερη σημασια απο την λογιστρια.
    Εσυ επελεξες ομως να ανοιξεις καινουργιο thread για να γινει το μπαχαλο που εγινε και να βρισκονται 2 συναδελφοι μοτοσυκλετιστες (αστυνομικοι) να αναλαμβανουν το ρολλο του συνηγορου χωρις λογο.

Παντα φιλικα μιλαω σε σενα και για το καλο ολων στο φορουμ και οχι μονο,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.

Το thread για τους αγανακτισμενους εχει κλεισει.
    Το θεμα με τον δημοσιογραφο συζητηθηκε.
    Το θεμα με την λογιστρια το εβαλα απο την ανθρωπινη πλευρα του και μονο.Σαν πραξη με αηδιασε κι ασε με να εχω και τους προσωπικους μου λογους γι αυτο.
    Δεν επελεξα να γινει μπαχαλο και σε καμμια περιπτωση δεν ημουν εμπρηστικος.Οι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες-αστυνομικοι μπηκαν στο παιχνιδι της συντεχνιας.Επελεξαν οι ιδιοι να υπερασπισουν τις αδικαιολογητες πραξεις των συναδελφων τους παιζοντας με την νοημοσυνη μας.
    Οταν προσπαθησα να "εξομαλυνω" τα πραγματα (ουτε μοντ ειμαι ουτε μπαμπας κανενος εδω μεσα) ο g_m900 πηρε αντικειμενικη θεση κι αυτο ειναι προς τιμη του.
    Τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα αν αυτο ειχε γινει απο την αρχη.

Θεμα παρεξηγησης δεν υπαρχει (εισαι φιλος του Ακη κι αυτο δεν ειναι τιμητικο για κανεναν απο τους δυο σας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

feel free to say yours
    Δεν πιστεύω ότι πρέπει να προσθέσω κάτι παραπάνω...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Το thread για τους αγανακτισμενους εχει κλεισει.
    Το θεμα με τον δημοσιογραφο συζητηθηκε.
    Το θεμα με την λογιστρια το εβαλα απο την ανθρωπινη πλευρα του και μονο.Σαν πραξη με αηδιασε κι ασε με να εχω και τους προσωπικους μου λογους γι αυτο.
    Δεν επελεξα να γινει μπαχαλο και σε καμμια περιπτωση δεν ημουν εμπρηστικος.Οι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες-αστυνομικοι μπηκαν στο παιχνιδι της συντεχνιας.Επελεξαν οι ιδιοι να υπερασπισουν τις αδικαιολογητες πραξεις των συναδελφων τους παιζοντας με την νοημοσυνη μας.
    Οταν προσπαθησα να "εξομαλυνω" τα πραγματα (ουτε μοντ ειμαι ουτε μπαμπας κανενος εδω μεσα) ο g_m900 πηρε αντικειμενικη θεση κι αυτο ειναι προς τιμη του.
    Τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα αν αυτο ειχε γινει απο την αρχη.

Θεμα παρεξηγησης δεν υπαρχει (εισαι φιλος του Ακη κι αυτο δεν ειναι τιμητικο για κανεναν απο τους δυο σας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
    Αυτος ο παπ@ρας ο sniper παει και τα κλειδωνει ολα, το κερασακι στο τελος ειναι που λεει αν υπαρξει νεο θ'ανοιξει,και πως ρε μαστορα αν υπαρξει νεο θα ανοιξει ,αφου δεν μπορουμε να ποσταρουμε το νεο. :rotflmao:

Και τα 2 παιδια που απαντησαν ηταν πολυ λογικα και συζητησημα γι'αυτο τους ''παω''.

Γνωστοι ειμαστε ,οχι φιλοι.:rotflmao:

Το σωσα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Δεν πιστεύω ότι πρέπει να προσθέσω κάτι παραπάνω...
    as you wish

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεκτόν.
    Τιμωρημένος, όμως, είναι;

Πολλά θες και του λόγου σου

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    Ρε παιδιά απόψεις λέμε, δεν νομίζω να έχει κάποιος προηγούμενα με κάποιον και δεν νομίζω κάποιος να το έχει πάρει προσωπικά το θέμα! Άλλωστε δεν γνωριζόμαστε για να έχουμε λόγους για προσωπικές επιθέσεις... Μιλάμε μεταξύ μας, λέμε τις απόψεις μας, μέχρι εκεί...

Το blog μου...
    http://ligesskepsis.blogspot.com/

Η παρέα μου...
    http://www.motoparea.com/

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αυτος ο παπ@ρας ο sniper παει και τα κλειδωνει ολα, το κερασακι στο τελος ειναι που λεει αν υπαρξει νεο θ'ανοιξει,και πως ρε μαστορα αν υπαρξει νεο θα ανοιξει ,αφου δεν μπορουμε να ποσταρουμε το νεο. :rotflmao:

Και τα 2 παιδια που απαντησαν ηταν πολυ λογικα και συζητησημα γι'αυτο τους ''παω''.

Γνωστοι ειμαστε ,οχι φιλοι.:rotflmao:

Το σωσα?
    Ζεις μια κόλαση..

(το αγανακτισμένο θρεντ θα ξεκλειδωθεί από μοντ αν/όταν επιστρέψει η αγανάκτιση - έχουμε άλλα θρεντ για τα υπόλοιπα συναφή θέματα)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    (το αγανακτισμένο θρεντ θα ξεκλειδωθεί από μοντ αν/όταν επιστρέψει η αγανάκτιση
    Προ μισάωρου μου αρνήθηκαν επιδεικτικά το επίδομα αδείας και μείωσαν κατά μιαμιση εβδομάδα την αιτούμενη άδειά μου.
    Αισθάνομαι αρκετά αγανακτισμένος!
    Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το ανάλογο Thread ώστε να το δηλώσω εκεί παρακαλώ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mariosich
    Ρε παιδιά απόψεις λέμε, δεν νομίζω να έχει κάποιος προηγούμενα με κάποιον και δεν νομίζω κάποιος να το έχει πάρει προσωπικά το θέμα! Άλλωστε δεν γνωριζόμαστε για να έχουμε λόγους για προσωπικές επιθέσεις... Μιλάμε μεταξύ μας, λέμε τις απόψεις μας, μέχρι εκεί...

ακριβώς...

και για την ατιμωρησία δεν φέρουν ευθύνη οι συγκεκριμένοι εδώ... δεν είναι αυτή η δουλειά τους
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Δεν μιλας σοβαρα.Η συγκριση ειναι ακυρη.Δεν ειναι εδω το indymedia.

γειααααα
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Δεν υπαρχει λυση για αυτα τα περιστατικα δυστυχως..... οσο θα τους εξυπηρετουν....

προς τους αστυνομικους αντιδραστε στα αφεντικα σας, πριν σας κανουν ολους μπατσους.
    τον τροπο θα τον βρειτε εσεις. το να γυρισουν της ασπιδες τα ματ και να κατεβασουν τα γκλοπ,σε μια ειρηνικη πορεια απορριφθηκε για τον φοβο του πραξικοπηματος,οπως ειπωθηκε παραπανω.

απ' οσο γνωριζω πραξικοπημα θα ηταν αν στρεφατε τον οπλισμο σας εναντιων τον κυβερνωντων και κατι τετοιο δεν σας ζητηθηκε ποτε, προς το παρον....

κωλο συστημα που το γνωριζουμε ολοι, οτι θα χειροτερεψει. καλους δρομους και παντα ορθιοι

http://www.youtube.com/watch?v=cF5YWeowo-8&feature
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Δεν μιλας σοβαρα.Η συγκριση ειναι ακυρη.Δεν ειναι εδω το indymedia.
    Βήμα συγκεκριμένης πολιτικης προπαγάνδας είναι το μοτο, αυτο έχει καταντήσει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    λαθος.

ακομα και ετσι να ειναι οπως τα λεει καμμια πινακιδα απο υπηρεσιακη μηχανη ΔΕΛΤΑ η ΔΙΑΣ δεν ειναι βγαλμενη.

ειναι και τεραστιες και γραφουν ΕΑ ....!

δεν μπορει να μην την ειδε κανενας απο το πληθος!
    Οι (ασφαλιτικες) πολιτικες μοτοσυκλετες δεν εχουν εδω στη Πατρα.
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    ακου φιλε μου!
    δεν ειμαι στα ΜΑΤ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ οτι εγινε αλλα αν 100-200 προβοκατορες αναρχικοι η μπατσοι τα κανε πουτανα και 200000 κοσμος δεν μπορεσε να τους σαπισει στο ξυλο η να τους παραδωσει στην αστυνομια ξεμπροστιαζοντας τους τοτε το ολο κινημα ειναι αξιο της μοιρας του.

απο κει και μετα το πραγμα ξεφυγε πολυ και οι ΜΑΤΑατζηδες τα κανανε πουτανα αδιακριτωσ γιατι μεγαλε οταν εισαι απεναντι σε τοσο κοσμο και δεν ξερεις απο που σου ερχεται τοτε δεν μπορεις να κρινεις κιολας τι ειναι ο καθενας. μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

αν θες να συζητησουμε καλως. αν θες να το παμε εκει που το παει ο sovaros_user...αστο!

θελει και απαντηση ο κυριος...
    δεν χρειαζεται φιλε μου sovare απαντηση. μου αρκει η υπογραφη σου...
    Αν κατακρινης κανε καταγγελια στην υπηρεσια.
    Ο κοσμος διαδηλωνε ειρηνικα, δεν πηγε να σαπιση κανενα στο ξυλο.
    Μ.Α.Τ. σημαινη Μοναδες Ακοκαταστασης Ταξης.Αν ειναι να τα κανουν πουτανα αυτοι που ωφειλουν να αποκαταστισουν τη ταξη δεν κανουν γι' αυτη τη δουλεια.
    Δεν ειμαι ο sovaros αλλα ειμαι σοβαρος και ονομαζομαι Αλεξανδρος Νικολαου.
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πόσο "βρώμικο" μυαλό έχετε;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2004, 22:01
  2. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7