Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αν το thread που ανοιξες το ειχες βαλει εκει που ανηκει, δλδ στους ''αγανακτησμενους'' θα απανταγαν καποιοι με emoticons στεναχωρημενων μουτσουνων και θα τελειωνε το πανυγηρι, οπως εγινε και με τον δημοσιογραφο που κουφαθηκε.Εκτος αν ο δημοσιογραφος εχει λιγοτερη σημασια απο την λογιστρια.
Εσυ επελεξες ομως να ανοιξεις καινουργιο thread για να γινει το μπαχαλο που εγινε και να βρισκονται 2 συναδελφοι μοτοσυκλετιστες (αστυνομικοι) να αναλαμβανουν το ρολλο του συνηγορου χωρις λογο.
Παντα φιλικα μιλαω σε σενα και για το καλο ολων στο φορουμ και οχι μονο,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.![]()
Το thread για τους αγανακτισμενους εχει κλεισει.
Το θεμα με τον δημοσιογραφο συζητηθηκε.
Το θεμα με την λογιστρια το εβαλα απο την ανθρωπινη πλευρα του και μονο.Σαν πραξη με αηδιασε κι ασε με να εχω και τους προσωπικους μου λογους γι αυτο.
Δεν επελεξα να γινει μπαχαλο και σε καμμια περιπτωση δεν ημουν εμπρηστικος.Οι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες-αστυνομικοι μπηκαν στο παιχνιδι της συντεχνιας.Επελεξαν οι ιδιοι να υπερασπισουν τις αδικαιολογητες πραξεις των συναδελφων τους παιζοντας με την νοημοσυνη μας.
Οταν προσπαθησα να "εξομαλυνω" τα πραγματα (ουτε μοντ ειμαι ουτε μπαμπας κανενος εδω μεσα) ο g_m900 πηρε αντικειμενικη θεση κι αυτο ειναι προς τιμη του.
Τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα αν αυτο ειχε γινει απο την αρχη.
Θεμα παρεξηγησης δεν υπαρχει (εισαι φιλος του Ακη κι αυτο δεν ειναι τιμητικο για κανεναν απο τους δυο σας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
![]()