Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 124

Θέμα: Πανεπιστήμια & Άσυλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Φοιτητης που ετοιμαζομαι για βουλευτης.Αν δεν τα καταφερω θα παω μοναχος στο αγιον ορος.
    Πήγαινε κατ' ευθείαν μη χανεις χρονο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πήγαινε κατ' ευθείαν μη χανεις χρονο
    Αι στα διαλα ρε.

Ημαρτον Κυριε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

-------------------- Το avatar του/της jfx
    ο λόγος για τον οποιο το λαος υποστηριζει τη μεταρρθμιση στην παιδεια.

http://www.youtube.com/watch?v=EDV0aTYtnls

κι οποιος θελει (εκτος ακροδεξιων και νεοφιλελευθερων καθαρματων) το συζηταμε.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    ο λόγος για τον οποιο το λαος υποστηριζει τη μεταρρθμιση στην παιδεια.

http://www.youtube.com/watch?v=EDV0aTYtnls

κι οποιος θελει (εκτος ακροδεξιων και νεοφιλελευθερων καθαρματων) το συζηταμε.
    Εγω νομιζω οτι πιαστηκαν μ@λακες οι του ΛΑΟΣ
    Εκτος απο την καταργηση του ασυλου επρεπε να ζητησουνε μετ'επιτασεως απο την Διαμαντοπουλου την καθιερωση υποχρεωτικης πρωινης προσευχης και εκκλησιασμου σε ολα τα ΑΕΙ καθως και υποχρεωτικο κουρεμα ολων των μαλλιαδων που το παιζουνε φοιτητες και μας χαλανε την Ελληνορθοδοξιν παραδοσιν
    Μην πω οτι πρεπει καμποσοι απο εκει μεσα να πανε για επιμορφωση σε κανα ξερονησακι...
    Ορμα Καρατζαφερη να σωσεις τα Πανεπιστημια!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Εγω δεν ειμαι σιγουρος για την καταργηση του ασυλου, ή μαλλον δεν ξερω τις παραπλευρες απώλειες του συνολικου νομοσχεδιου. Για ένα πραγμα όμως ειμαι πεπεισμενος. Τόσα χρόνια δεν ειδα κανεναν να κάνει καταληψη στο πανεπιστημιο γιατι τα σπάγαν οι μπαχαλακιδες και δεν ειχαν εργαστηρια να δουλεψουν ή αιθουσες να κάνουν μάθημα, τοσα χρόνια κανεις δεν περιφρουρησε αυτο το οποίο θεωρουν υπερτατο αγαθο του πανεπιστημιου(και οχι την γνωση δυστυχως). Το άσυλο διαφυλαττει την ελευθερη διακινηση ιδεων και οχι κουκουλοφορων και το τονιζω εγκαθετων ή μη.Οταν δεν φυλας λοιπον τα ρουχα σου κατα την λαικη σοφια δεν θα εχεις ουτε τα μισα.

Και να θυμισω και το εξης: οι επαναστατες του σημερα ειναι αυτοι οι οποίοι αυριο θα κληθουν να υπερασπισθουν αυτα που κατεκτησαν απο τους επαναστατες του αυριο. Και αυτο ειναι νομοτελειακο.
    Δειτε την γενια του Πολυτεχνειου σημερα και θα καταλαβετε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κατ αρχήν δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Βορίδης λέει ΟΧΙ με το στόμα και γνέφει ΝΑΙ με το κεφάλι.

Τα άλλα που λέει είναι απλά αρλούμπες.
    Σιγά μην ελέγχει η αριστερά τα παν/μια.
    (και σιγά μην καταλαβαίνει και τον Γκράμσι)

Από κει και πέρα για ποιο άσυλο κουβεντιάζουμε?
    Άσυλο δεν υπήρξε ΠΟΤΕ.

Πχ
    Υπάρχει περίπτωση να πάω να ζητήσω διδακτορικό στη θεολογική Αθηνών με θέμα
    –Δεν υπάρχει θεός ?
    Μπορώ να προσπαθήσω έστω να αποδείξω ένα τέτοιο ισχυρισμό ιδεολογικά?
    Μπορώ να κάνω μια μελέτη ως ιστορικός ότι η Αγ γραφή είναι ιστορικά ανακόλουθη?
    Θα βρω αλήθεια «άσυλο» για τις ιδέες μου?
    Εγώ νομίζω ότι μια κοινωνία ολόκληρη θα πέσει να με φάει ή θα κάνει πως δε βλέπει όταν με τρώνε.

Θα μπορούσα να σας πω και ένα λιγότερο εξτρίμ παράδειγμα.
    Μπορώ να κάνω μια μελέτη που να λέει ότι οι γιατροί συνταγογραφούν πολλά φάρμακα και καθόλου υπηρεσίες?
    (ψυχανάλυση, φυσιοθεραπεία, αντί αντικαταθλιπτικών και αντιφλεγμονωδών)
    Δε νομίζω Τάκη…
    Ειδικά αν η σχόλη έχει σπόνσορα φαρμακά.
    Άρα τι κουβεντιάζουμε ?
    Τίποτα!

Παλαιό μέλος
    Ευτυχώς που καταργήθηκε, που απολύουν δημοσίους υπαλλήλους, που θα έχουν ασφάλεια όσοι μπορούν, που θα κάνουν ένα πόλεμο να κερδίσουμε κανένα βαρελάκι πετρέλαιο ή κανένα θαλλάσιο οικόπεδο.

Και όποιος διαφωνεί....Ικαρία...όχι εκεί είναι καλά τώρα...Γαύδο...όχι και εκεί συμπαθητικά είναι..το βρήκα ψυτάλλεια, να κάνει τα σκατά πέρα δώθε να δέσουν

Σκατά στο Διαφωτισμό
    Ζήτω η Καθημερινή

Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon

Και να θυμισω και το εξης: οι επαναστατες του σημερα ειναι αυτοι οι οποίοι αυριο θα κληθουν να υπερασπισθουν αυτα που κατεκτησαν απο τους επαναστατες του αυριο. Και αυτο ειναι νομοτελειακο.
    Δειτε την γενια του Πολυτεχνειου σημερα και θα καταλαβετε. [/B]
    Ήθελα να κάνω και μια παρατήρηση σχετική με τη γενιά του πολυτεχνείου που έχει ταυτιστεί με μια ηλίθια και έναν ηλίθιο, οι οποίοι
    ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ
    την συμμετοχή τους στα γεγονότα του τότε.

Εγώ, μικρό παιδί την εποχή εκείνη θυμάμαι χιλιάδες ανωνύμους να συμμετέχουν.
    Άνθρωποι που γύρισαν σπίτι τους μετά και δεν είπαν ποτέ ήμουν κι εγώ εκεί.
    Δεν γύρισαν ποτέ τα κανάλια να κάνουν τους μάγκες και τους εθνοσωτήρες…
    Ας δώσουμε και ένα παράδειγμα.
    Πανεπιστημίου 39 Στοά έχει κατάστημα δίσκων η κυρία Ξυλούρη. Γυναίκα του Νίκου.
    Είναι κι ο γιός του εκεί.
    Κάντε μια επίσκεψη και θα καταλάβετε τι λέω…

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres

Σκατά στο Διαφωτισμό
    Ζήτω η Καθημερινή

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    θα το πάω μακρύτερα

Σκατά στον Φουκώ
    Ζήτω ο Μανδραβέλης

Σκατα στον Τροτσκι
    Ζητώ η κυρά-Αλέκα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    παραθετω μερικες απο τις αλλαγες που προκαλει ο νομος πλαισιο :
    1ον) καταργουνται οι πτυχιακες εξεταστικες, δηλαδη οι 2 παραπανω που ειχαν μερικες σχολες για τους επι πτυχιο φοιτητες

4ον) παπαλα τα βιβλια απο το 2012 η 2013 αν δε κανω λαθος. καθε καθηγητης θα πρεπει να ανεβαζει στο ιντερνετ τις σημειωσεις του και να διαβαζεις απο κει ,αλλα αφου αυτο δε γινεται γιατι θα σου βγουν τα ματια,πρεπει να τα σκασεις σε φωτοτυπαδικο.....
    Το πρώτο θεωρώ ότι είναι μεγάλη βλακεία μιας και τα (Α)ΤΕΙ έχουν την κάθε εξεταστική τους διπλή, αμα κόψουν και τις πτυχιακές εξεταστικές τώρα, γ@μησέ μας!!!!

Το δεύτερο ναι μεν εντελώς άκυρο το πάπαλα βιβλία αλλά το ότι θα σου βγουν τα μάτια δεν ισχύει στην καμία! Δεν είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε φωτισμός και το σκύψιμο πάνω από ένα βιβλίο να είναι λιγότερο κουραστικό από μια led οθονίτσα με αναμένο απλά το φως του δωματίου σου! το να ανεβάζουν οι καθηγητές τις σημειώσεις τους στο Internet είναι απίστευτα βολικό και αποδοτικό καθώς παρακολουθείς τον καθηγητή και δεν σκοτώνεσαι να γράψεις αυτά που είπε!κοιτάς να τα καταλάβεις και να τα εμπεδώσεις! Αν ο καθηγητής δεν υπονομεύσει αυτό το θέμα και απλά ανεβάσει αυτά τα οποία λέει στην τάξη είσαι απόλυτα καλυμένος!Το έχω διαπιστώσει στην πράξη από την σχολή μου(Διοίκηση Τεχνολογίας στο Πα.Μακ ) που με 2-3 εξαιρέσεις όλη η παράδοση του καθηγητή ανεβαίνει στην πανεπιστημιακή πλατφόρμα για σημειώσεις και εργασίες(compus.uom.gr στην περίπτωσή μου). Δυστυχώς όμως πολλά από τα μέτρα είναι δώρον άδωρον....
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

αυτην την περίοδο το τελευταίο που θα έπρεπε να απασχολεί τους πολιτικούς είναι το άσυλο.....

αλλά τους ενδιαφέρει λόγω της πολιτικης που ακολουθούν....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hellspawn
    Το πρώτο θεωρώ ότι είναι μεγάλη βλακεία μιας και τα (Α)ΤΕΙ έχουν την κάθε εξεταστική τους διπλή, αμα κόψουν και τις πτυχιακές εξεταστικές τώρα, γ@μησέ μας!!!!

Το δεύτερο ναι μεν εντελώς άκυρο το πάπαλα βιβλία αλλά το ότι θα σου βγουν τα μάτια δεν ισχύει στην καμία! Δεν είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε φωτισμός και το σκύψιμο πάνω από ένα βιβλίο να είναι λιγότερο κουραστικό από μια led οθονίτσα με αναμένο απλά το φως του δωματίου σου! το να ανεβάζουν οι καθηγητές τις σημειώσεις τους στο Internet είναι απίστευτα βολικό και αποδοτικό καθώς παρακολουθείς τον καθηγητή και δεν σκοτώνεσαι να γράψεις αυτά που είπε!κοιτάς να τα καταλάβεις και να τα εμπεδώσεις! Αν ο καθηγητής δεν υπονομεύσει αυτό το θέμα και απλά ανεβάσει αυτά τα οποία λέει στην τάξη είσαι απόλυτα καλυμένος!Το έχω διαπιστώσει στην πράξη από την σχολή μου(Διοίκηση Τεχνολογίας στο Πα.Μακ ) που με 2-3 εξαιρέσεις όλη η παράδοση του καθηγητή ανεβαίνει στην πανεπιστημιακή πλατφόρμα για σημειώσεις και εργασίες(compus.uom.gr στην περίπτωσή μου). Δυστυχώς όμως πολλά από τα μέτρα είναι δώρον άδωρον....
    φιλε και γω εχω πτυχιακες στη σχολη μου και με χουν βοηθησει απιστευτα ως τωρα. αν καταργηθουν ,ισως οχι εγω γιατι εχω λιγα για πτυχιο ακομα,οι επομενοι ομως θα κλαψουν απλα.και δε το καταλαβενω καθολου γιατι να τις καταργησουν,δεν υπαρχει λογος. ισως απλα δε θελουν καποιοι να τελειωνουν πιο γρηγορα τη σχολη.....

οσο για το δευτερο. πραγματικα φιλε μου οσες φορες καθησα στο πισι να διαβασω απο σημειωσεις ,μεσα σε μιση ωρα πονεσαν τα ματια μου. και θα στο θεσω και αλλιως. ειχαμε στη σχολη 2 βιβλια τα οποια ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ. τοσο καλογραμμενα ,τοσο κατανοητα που δεν ηθελες απλα τιποτα αλλο για να περασεις το μαθημα. και ειμαι σιγουρος οτι και αλλες σχολες εχουν τοσο καλα βιβλια. γιατι ρε παπαρες να τα καταργησετε ? να δινεται φραγκα για καινουργια γραφεια και μιζες εχετε ,για τα βιβλια δεν εχετε ομως?

τεσπα μη το κουραζουμε αλλο. αυτα τα οντα ,απλα δεν εχουν καμια κοινωνικη συνηδειση, δε τους ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απο τον εαυτο τους. οτι και να συζηταμε εμεις ,αυτοι το δικο τους θα κανουνε.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hellspawn

Μην κρίνεις αυτό που βολεύει εσένα ως το γενικό καλό ή αυτό που βολεύει τους υπόλοιπους. Είναι πολύ κακό πράγμα. Πολύ εύκολα μπορεί να στραφεί εναντίον σου. Δες τι βολεύει και τους υπόλοιπους.

Επίσης κάτι πιο "βαρύ": το να μεσολαβεί κάθε διανοητική δραστηριότητα το ιντερνετ και να περιορίζεται η φυσική επαφή, είναι κάτι όπως τα καθρεφτάκια αντί για διαμάντια με τους ιθαγενείς.

Επίσης κάτι γενικό: αν για κάτι δεν έχει σκεφτεί πολύ και δεν το έχεις βασανίσει, δεν είναι ανάγκη και να μιλάς. Χαλαρά

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2011, 13:14
  2. Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 04:17
  3. βοηθεια για πανεπιστημια
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:33
  4. Παναγιωταρέα & Πανεπιστήμια.....
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2007, 07:06
  5. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF