Παραπεμπτικο για ελαχιστη διαδρομη 500χλμΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χαρτί γιατρού;![]()
Απο εκει και κατω δεν πιανει η θεραπεια![]()
Αλλα που θα παει,θα σε βρω με την Αγγλικη φελουκα σου και θα σΕπω εγω:rotflmao:
Παραπεμπτικο για ελαχιστη διαδρομη 500χλμΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χαρτί γιατρού;![]()
Απο εκει και κατω δεν πιανει η θεραπεια![]()
Αλλα που θα παει,θα σε βρω με την Αγγλικη φελουκα σου και θα σΕπω εγω:rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΜΧ44 ανεβηκες Καλαμπακα να δεις διαφορες τοπικων αναβατων και ξενων;
''Βλέποντας τα αποτελέσματα των αγώνων μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι οι Έλληνες αθλητές κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις της κάθε κατηγορίας. Άρα όσον αφορά τους ξένους αναβάτες καταλαβαίνετε για τι επίπεδο δυνατοτήτων μιλάμε και την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες αναβάτες για να τους συναγωνιστούν. Είναι γνωστό βέβαια ότι στις άλλες χώρες είναι πιο διαδεδομένο το enduro με καλύτερη υποδομή στον τομέα. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όποιον Έλληνα αναβάτη έλαβε μέρος και ακόμη περισσότερο σε όποιον κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα.''
Αυτο ειναι απο το www.karosimaia.gr
Ομως δεν εχει καμια σημασια πολλα συγχαρητηρια στα παιδια γιατι αυτοι ειναι εντουραδες οχι [...]Edited by moderator: Για πρόσεχε λιγο με τους χαρακτηρισμους σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
Σταματα θα κατουρηθω!!
quote:
Θα τρελαθω!!
τωρα εσυ υπονοεις να παει σιγα-σιγα να χ3στει αλλα δεν το λεω γιατι φωναζει το αφεντικο εδω μεσα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Γεννθηκαν δηλ ετοιμοι....Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
''Βλέποντας τα αποτελέσματα των αγώνων μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι οι Έλληνες αθλητές κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις της κάθε κατηγορίας. Άρα όσον αφορά τους ξένους αναβάτες καταλαβαίνετε για τι επίπεδο δυνατοτήτων μιλάμε και την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες αναβάτες για να τους συναγωνιστούν. Είναι γνωστό βέβαια ότι στις άλλες χώρες είναι πιο διαδεδομένο το enduro με καλύτερη υποδομή στον τομέα. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όποιον Έλληνα αναβάτη έλαβε μέρος και ακόμη περισσότερο σε όποιον κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα.''
Αυτο ειναι απο το www.karosimaia.gr
Ομως δεν εχει καμια σημασια πολλα συγχαρητηρια στα παιδια γιατι αυτοι ειναι εντουραδες!Καταλαβες?
Και πηγαν στο παγκοσμιο......
Δεν πηγαν βολτες......
Δεν εφαγαν σουβλακια......
Δεν εκαναν πλακες....
Θα μας τρελανεις ρε φιλε.......???
Πες μας τι επιτελους θελεις .... Αν δεν μπορεις να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε....![]()
Ρε παιδί μου τι το συζητάτε το θέμα... και στους 2 χώρους υπάρχουν άτομα που ασχολούνται αγωνιστικά και άλλοι που το κάνουν καθαρά απο hobby για να ξεκαυλωνουν και να περνάνε ωραία...
Ας κοιτάμε ο καθένας τη δουλειά του και ας μη μας νοίαζει τι κάνει ο άλλος...
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
εντουροοοο και πρασινοκιτρινομπλεροζ αλογα......![]()
ss και τα μυαλα στα καγκελα και πας και παντου αμα λαχει...
![]()
![]()
![]()
για του λογου το αληθες δειτε στο 0:55 το cbr http://www.youtube.com/watch?v=PuJGKTtWtnw![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε παιδί μου τι το συζητάτε το θέμα... και στους 2 χώρους υπάρχουν άτομα που ασχολούνται αγωνιστικά και άλλοι που το κάνουν καθαρά απο hobby για να ξεκαυλωνουν και να περνάνε ωραία...
Ας κοιτάμε ο καθένας τη δουλειά του και ας μη μας νοίαζει τι κάνει ο άλλος...
![]()
Αυτο ειναι ευνοητο .....
Αλλα μιας και αυτοι που ασχολουνται αγωνιστικα καποτε ξεκινησαν απο το hobby και μετα ξαναγυρισαν αναγκαστικα η οχι σε αυτο.....
Aπλη περιεργεια να δουμε που θελει να καταληξει ( αν καταληξει καπου ) ο mx44 ......
![]()
@mx44...
Το ''πνευματικα'' δεν καταλαβα γιατι σε πειραξε τοσο....ή γιατι το 8εωρεις γελοιο..το εντουρο ειναι φοβερα ψυχοτροπικο α8λημα και για να δανειστω καποια λογια απο α8λητρια του χωρου ''το εντουρο ειναι αυτο που λεει η λεξη: ''αντοχη! '' ... Πρωτα σε εγκαταλειπουν οι σωματικες σου δυναμεις, κι εκει πρεπει να δουλεψει περισσοτερο το μυαλο για να αποφυγεις οσο το δυνατο περισσοτερα λα8η, και στο τελος οταν απο την εξαντληση μυαλο και σωμα σχεδον σε εγκαταλειπουν βασιζεσαι στα ψυχικα σου απο8εματα για να επιβιωσεις''
εχεις την εντυπωση οτι ολοι οι παρακατω :http://www.youtube.com/watch?v=7IRwn4G5nBc...δεν χρησιμοποιησαν ολες τις σωματικες ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ KAI ψυχικες τους δυναμεις για να βγαλουν τον πλεον κλασσικο αγωνα εντουρο???
ή μηπως δεν προετοιμαζοντουσαν γι΄αυτον και πνευματικα/νοητικα (αν 8ες) μηνες πριν??
Δηλ. ο Σιαφαρικας που στις Σερρες περισυ δεν ειχε το επαγγελματικο team απο πισω του να τρεχει και να του δινει να πινει τα τρελλα ισοτονικα και τις σκονες που ειχε ο Αχολα ειναι λιγοτερο εντουρας??? Με πορτοκαλαδα amita εβγαλε τον αγωνα και τα πηγε και παρα πολυ καλα και αναγνωριστηκε και απο τους συνα8λητες του....Απλα ειναι 8εμα οργανωσης και επαγγελματισμου που λειπει στην Ελλαδα αλλα μην κατηγορεις τους α8λητες γι'αυτο...γιατι με το δικο σου σκεπτικο ουτε ο Σιαφαρικας ειναι α8λητης και κατ' επεκταση ουτε εντουρας .
Και γενικως δεν καταλαβαινω αυτη την επιθεση ...δηλ. εσυ κανεις τουλαχιστο 3 ωρες προπονηση τη μερα με ειδικη διατροφη και ασκηση εχεις το σουπερ μηχανακι με τις απιστευτες βελτιωσεις και ειρωνευεσαι αλλους που πανε στο βουνο και κανουν την εντουραδα τους?? και να μην εχουν το δικαιωμα κι απο πανω να λενε πως κανουν και εντουρο??
δηλ. εσυ τωρα που δηλωνεις και ψιλοασχετος εχεις δικαιωμα να λεγεσαι μοτοκροσσας και την αυ8αδεια να το βαζεις και για νικ σου??? το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???
:rotflmao:
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
@mx44...
Το ''πνευματικα'' δεν καταλαβα γιατι σε πειραξε τοσο....ή γιατι το 8εωρεις γελιο..το εντουρο ειναι φοβερα ψυχοτροπικο α8λημα και για να δανειστω καποια λογια απο α8λητρια του χωρου ''το εντουρο ειναι αυτο που λεει η λεξη ''αντοχη! '' ... Πρωτα σε εγκαταλειπουν οι σωματικες σου δυναμεις, κι εκει πρεπει να δουλεψει περισσοτερο το μυαλο για να αποφυγεις οσο το δυνατο περισσοτερα λα8η, και στο τελος οταν απο την εξαντληση μυαλο και σωμα σχεδον σε εγκαταλειπουν βασιζεσαι στα ψυχικα σου απο8εματα για να επιβιωσεις''
εχεις την εντυπωση οτι ολοι οι παρακατω :http://www.youtube.com/watch?v=7IRwn4G5nBc...δεν χρησιμοποιησαν ολες τις σωματικες ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ KAI ψυχικες τους δυναμεις για να βγαλουν τον πλεον κλασσικο αγωνα εντουρο???
ή μηπως δεν προετοιμαζοντουσαν γι΄αυτον και πνευματικα/νοητικα (αν 8ες) μηνες πριν??
Δηλ. ο Σιαφαρικας που στις Σερρες περισυ δεν ειχε το επαγγελματικο team απο πισω του να τρεχει και να του δινει να πινει τα τρελλα ισοτονικα και τις σκονες που ειχε ο Αχολα ειναι λιγοτερο εντουρας??? Με πορτοκαλαδα amita εβγαλε τον αγωνα και τα πηγε και παρα πολυ καλα και αναγνωριστηκε και απο τους συνα8λητες του....Απλα ειναι 8εμα οργανωσης και επαγγελματισμου που λειπει στην Ελλαδα αλλα μην κατηγορεις τους α8λητες γι'αυτο...γιατι με το δικο σου σκεπτικο ουτε ο Σιαφαρικας ειναι α8λητης και κατ' επεκταση ουτε εντουρας .
Και γενικως δεν καταλαβαινω αυτη την επιθεση ...δηλ. εσυ κανεις τουλαχιστο 3 ωρες προπονηση τη μερα με ειδικη διατροφη και ασκηση εχεις το σουπερ μηχανακι με τις απιστευτες βελτιωσεις και ειρωνευεσαι αλλους που πανε στο βουνο και κανουν την εντουραδα τους?? και να μην εχουν το δικαιωμα κι απο πανω να λενε πως κανουν και εντουρο??
δηλ. εσυ τωρα που δηλωνεις και ψιλοασχετος εχεις δικαιωμα να λεγεσαι μοτοκροσσας και την αυ8αδεια να το βαζεις και για νικ σου??? το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???
:rotflmao:
Εχω κι εγω τα ψυχολογικα μου αλλα εσεις χρειαζεστε γιατρο!!!
Ποιος μιλησε καταρχην για τον Σιαφαρικα και αν του δινανε να πινει ισοτονικα σαν το Ahola και για σουπερ μηχανακια και ολα τα αλλα μπαρμπουτσαλα?Τι σχεση εχει ο σιαφαρικασ με αυτους στους οποιους αναφερομαι?
Αν θες να το πας προσωπικα, εγω δεν κανω 3 ωρες προπονηση τη μερα,ουτε κανω ειδικη διατροφη,ουτε εχω σουπερ μηχανακι με απιστευτες βελτιωσεις.Ειμαι ψιλοασχετος αλλα εχω το δικαιωμα να λεω οτι ειμαι μοτοκροσασ και την αυθαδεια οπως λες να το βαζω και για nickname για εναν πολυ απλο λογο.
Οταν λεω οτι παω για μοτοκρος παω σε μια πιστουλα και κανω προπονηση.Κουραζομαι,καθομαι να ξεκουραστω συζηταω με κανα φιλο μοτοκροσα για λαθη μου,που δυσκολευομαι και διαφορα αλλα που αφορουν το μοτοκρος,ξανακαβαλαω κ.λ.π. κ.λ.π.
Καπως ετσι φανταζομαι οτι κανει και ενας εντουρας απλα βρισκεται σε διαφορετικο περιβαλλον.
Δεν παει για εντουρο με 2 πακετα τσιγαρα και λεφτα στη τσεπη για κοκορετσι και μετα μου το παιζει εντουρας με αποψη.
Καταλαβες?
Aμα γουστάρει ο ξάδερφός σου ας έρθει.........Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
Γαμ...τη ολη η φαση αλλα ρε παιδια εχω εναν ξαδερφο που οταν ημουνα πιτσιρικος με πηγαινε βολτα στο χωριο με μια bmw γερμανικη.Βεβαια τοτε δεν ειχε ασφαλτο ηταν χωματοδρομος.Λες να του πω να παει να τρεξει καναν αγωνα εντουρο??
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δεν νομιζω να κανω λαθος και οσο για τους εντουραδες που εχω γνωρισει ειναι αρκετα ικανοι αναβατες τοσο ικανοι που αμα εχεις το πνευμα τις πιστας θα φας τοσες τουμπες αν προσπαθησεις να τους ακολουθησεις που δεν θα προλαβαινεις να τις μετρησεις! Και αυτο δεν θα το παθεις επειδη δεν θα ξερεις να οδηγεις αλλα γιατι θα προσπαθεις να τους περασεις εκει που δεν πρεπει χωρις να σκεφτεσαι τεχνικα! Ετσι γινεται οσο καιρο παιρνω μοτοκροσα μαζι μου για εντουρο....η θα παει στο νοσοκομειο προσπαθωντας να με περασει με τερμα γκαζι στα βραχια.... η θα την γλιτωσει απλα φθηνα! χαχαχαχα δεν ξερω αλλα παντα το ιδιο παθαινω! Τωρα προσεχε καποια πραγματα που λες γιατι εδω μεσα υπαρχουν αξιολογα τιμονια του εντουρο βλεπε gaser,katanas και πολλοι αλλοι που δεν ασχολουνται με σκεψεις σαν την δικη σου (ανωτερωτητας) κτλ και χαιρονται την μοτοσυκλεττα οπως της αξιζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος!
Δεν εχεις γνωρισει εντουρα.Εχεις γνωρισει κατι παιδια που πανε βολτα με μηχανη στο βουνο για τσιγαρο.
Και παλι δεν ειναι το θεμα μου το εντουρο αλλα οι ελληνες και καλα εντουραδες.
Εχω κι εγω τα ψυχολογικα μου αλλα εσεις χρειαζεστε γιατρο!!!
Ποιος μιλησε καταρχην για τον Σιαφαρικα και αν του δινανε να πινει ισοτονικα σαν το Ahola και για σουπερ μηχανακια και ολα τα αλλα μπαρμπουτσαλα?Τι σχεση εχει ο σιαφαρικασ με αυτους στους οποιους αναφερομαι?
Αν θες να το πας προσωπικα, εγω δεν κανω 3 ωρες προπονηση τη μερα,ουτε κανω ειδικη διατροφη,ουτε εχω σουπερ μηχανακι με απιστευτες βελτιωσεις.Ειμαι ψιλοασχετος αλλα εχω το δικαιωμα να λεω οτι ειμαι μοτοκροσασ και την αυθαδεια οπως λες να το βαζω και για nickname για εναν πολυ απλο λογο.
Οταν λεω οτι παω για μοτοκρος παω σε μια πιστουλα και κανω προπονηση.Κουραζομαι,καθομαι να ξεκουραστω συζηταω με κανα φιλο μοτοκροσα για λαθη μου,που δυσκολευομαι και διαφορα αλλα που αφορουν το μοτοκρος,ξανακαβαλαω κ.λ.π. κ.λ.π.
Καπως ετσι φανταζομαι οτι κανει και ενας εντουρας απλα βρισκεται σε διαφορετικο περιβαλλον.
Δεν παει για εντουρο με 2 πακετα τσιγαρα και λεφτα στη τσεπη για κοκορετσι και μετα μου το παιζει εντουρας με αποψη.
Καταλαβες?
Καλα... Το δικαιωμα να λεγονται μοτοκροσσαδες το εχουν και αυτοι.....http://www.youtube.com/watch?v=-9Mwd_KHge8
Αλλα δεν το εκαναν θεμα....
(![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καλα... Το δικαιωμα να λεγονται μοτοκροσσαδες το εχουν και αυτοι.....http://www.youtube.com/watch?v=-9Mwd_KHge8
Αλλα δεν το εκαναν θεμα....
(![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Είναι μάλλον καιρός να καταλάβεις ότι τα τσιγάρα και τα κοψίδια συνιστούν την "άποψη"..Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
(και αν συνοδεύονται από μπύρες, ρετσίνες και τσίπουρα συνιστούν την πλέον ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη άποψη..)
Αλλιώς θα μιλούσαμε για απλούς εντουράδες, όπως είναι - αναγκαστικά λόγω της μορφής του αθλήματος - σχεδόν όλοι οι μοτοκρόσσερς..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Χώμα...
Ταλαιοπώρια όπως και να το δεις το θέμα..![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.