καλη φαση!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Νομίζω πως αυτή είναι και η απάντησή σου. Τόσος καιρός πέρασε, δεν μπορεί να μην είναι καλό!![]()
καλη φαση!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Νομίζω πως αυτή είναι και η απάντησή σου. Τόσος καιρός πέρασε, δεν μπορεί να μην είναι καλό!![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
τι εννοεις oti εχει τελειωσει to χωρις νικοτινη, γιατι να μην βγαινει καθολου μου φαινεται δυκολο. και αυτο με το vg γινεται αλλα εισαι σιγουρος οτι η βαση του ειναι vg και οxi pg?Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Το θεμα ειναι οτι για την συγκεκριμενη γευση υπαρχει μονο high σε νικοτινη,αλλιως θα ηταν ευκολα τα πραγματα.
Ισως αν το αραιωσω με μια VG βαση???
Οκ τώρα μιλάτε κινέζικα. Σαν να ακούω κάποιον να περιγράφει τις περιπέτειες του σε παιχνίδι rpg είναι.![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
τι εννοεις oti εχει τελειωσει to χωρις νικοτινη, γιατι να μην βγαινει καθολου μου φαινεται δυκολο. και αυτο με το vg γινεται αλλα εισαι σιγουρος οτι η βαση του ειναι vg και οxi pg?
Ναι, δεν υπαρχει αποθεμα εδω και πολυ καιρο,αλλα η συγκεκριμενη γευση μου αρεσει,για αυτο και ψαχνομαι.Για την βαση του ,οχι δεν ειμαι σιγουρος,το πιο πιθανο μαλλον ειναι και vg kai pg.
Απλα σκεφτομουν αφου ετσι οπως ειναι εχει αρκετο "χτυπημα" στο λαιμο να εβαζα μονο vg για πιο πολυ ντουμανι.
υγ: Δεν εχω δοκιμασει αλλη φορα αναμειξη και ισως λεω κατι λαθος,γι αυτο αν ξερεις με διορθωνεις!!![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Οκ τώρα μιλάτε κινέζικα. Σαν να ακούω κάποιον να περιγράφει τις περιπέτειες του σε παιχνίδι rpg είναι.![]()
κι εγω ετσι τα ακουγα στην αρχη....συνηθεια ειναι!!!
![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
καπνιζα 36 χρονια ασταματητα.........προβλημα στεφανιαιας νοσου με αναγκασε να τπ κοψω.......αντεξα μια βδομαδα μονο...........ξανακαπνισα για 2 μηνες και μετα ξεκινησα το ηλεκτρικο τσιγαρο........ατμιζω εδω και 2 εβδομαδες ( με την εγκριση του καρδιολογου μου!!!!!!) χωρις να βαλω τσιγαρο στο στομα μου........δεν το θελω το τσιγαρο , αλλα δεν μπορω και να σταματησω το μηχανημα προς το παρον.........περπαταω κιολας καλυτερα απο πριν......ανεβαινω καλυτερα σκαλοπατια κλπ κλπ......κανω 9αρα νικοτινη και με καλυπτει αρκετα θα ελεγα....η καταναλωση μου ομως σε υγρα δεν ειναι κατω απο 5-6 ml την ημερα.....τουλαχιστον δεν καπνιζω.......
Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........
Ωχ, κι άλλος καπνοσυριγγιστής!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...ρε ανάφτε καμιά πίπα λέμε και αφήστε τους ατμούς... ΗΜΑΡΤΟΝ...!!
Ο πακετάνιος δε μου επιτρέπει να αναπτύξω το θέμα, έχε χάρη![]()
Κλείνω ένα μήνα και γουστάρω.
Κάνω κανα στριφτό που και που, αλλά δε μου λείπει καθόλου. Έχω καταβολευτεί με το ηλ/κο.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Όμως να μην παραμυθιάζω τον κόσμο. Δεν έχω δει καμιά απολύτως διαφορά στο περπάτημα, την ανανοή κλπ
Γινεται μια χαρα, απλα καντο σταδιακά κρατωντας σημειωση το ποσο βαζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Ναι, δεν υπαρχει αποθεμα εδω και πολυ καιρο,αλλα η συγκεκριμενη γευση μου αρεσει,για αυτο και ψαχνομαι.Για την βαση του ,οχι δεν ειμαι σιγουρος,το πιο πιθανο μαλλον ειναι και vg kai pg.
Απλα σκεφτομουν αφου ετσι οπως ειναι εχει αρκετο "χτυπημα" στο λαιμο να εβαζα μονο vg για πιο πολυ ντουμανι.
υγ: Δεν εχω δοκιμασει αλλη φορα αναμειξη και ισως λεω κατι λαθος,γι αυτο αν ξερεις με διορθωνεις!!![]()
![]()
![]()
Απο καλό φίλο & ενα γνωστό: ναι, κάνει δουλεία και στην τελική τους πάει και πιο οικονομικά.
(εγω δεν ξέρω - δεν είμαι καπνιστής)
Και οι δυο τους τώρα πια καπνίζουν με 0% νικοτίνη, οπότε υποθέτω πως τους έμεινε μόνο το ψυχολογικό εμπόδιο να υπερνικήσουν.
Καλή δύναμη.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μιας και υπάρχει το thread να ενημερώσω λοιπόν τους συνάδελφους αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιους του παρόντος βρωμοφόρουμ, ότι ξεκινάνω μια νεα επιχειρηματική δραστηριότητα με αντικείμενο το ηλ. τσιγάρο.
Πρόκειται για ένα μαγαζί λιανικής. Ένα από τα πρώτα πραγματικά-φυσικά μαγαζιά λιανικής στην Ελλάδα με μόνο και αποκλειστικό αντικείμενο το Ηλ. τσιγάρο. Φιλοδοξώ να εξελιχθεί σε ένα ζεστό στέκι τόσο παλιών και έμπειρων συναδέλφων-ατμιστών, όσο και νέων υποψήφιων χρηστών όπου εκεί θα μπορούν να λύσουν τις όποιες απορίες τους και επιπλέον να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επί του πρακτέου προιόντα, γεύσεις κλπ πριν προβούν στην αγορά τους.
Για ευνόητους λόγους έχω προβλέψει και άνετο μοτοπάρκινγκ![]()
Το μαγαζί θα ξεκινήσει την λειτουργία του την Τετάρτη 23/11 στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Για να μην κάνω παραπέρα κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ, όποιος επιθυμεί λεπτομέρειες (διεύθυνση, τηλ, κλπ) ας ρίξει ενα πμ
Τα καλύτερα να ευχηθώ Θανάση με μια ερώτηση, θα ασχοληθείς και με τις online καταστάσεις για να τό'χουμε στα υπόψιν εμείς οι μακρυνοί;Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μιας και υπάρχει το thread να ενημερώσω λοιπόν τους συνάδελφους αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιους του παρόντος βρωμοφόρουμ, ότι ξεκινάνω μια νεα επιχειρηματική δραστηριότητα με αντικείμενο το ηλ. τσιγάρο.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι όπως καταλάβατε, σε μια βδομαδούλα κλείνουμε δίμηνο λέμε.![]()
Και μια προσωπική άποψη, μετά από διάφορες μικροπεριπέτειες με τα δοχειάκια καταστάλαξα στα Dual Coils Cartomizers (αυτά με το βαμβάκι) και μου λύθηκαν όλα τα θεματάκια μικροδιαρροών, καθαρισμών και ψιλοσπαστικών αναγεμισμάτων. Και πιο οικονομικά βέβαια μιας και το σύνολο ατμοποιητή-δοχείου έπαιζε γύρω στα 10-11ευρώ ενώ στο Cartomizer ξεμπερδεύεις με μόλις 5,5, δεν κακό ε; Και μικρότερες πιθανότητες καψίματος ατμοποιητή, πράγμα που εύκολα στέλνει έναν καινούργιο στα σκουπίδια!
Με δύο cartomizers των 5,5 ευρώ ξεμπέρδεψα για όλο το μήνα, βάλε κι ένα υγρό Halo 30ml των 20ευρώ κι έτσι με μόλις 30κάτι-ψίχουλα έπεσα εύκολα στο 1/3 απ'όσο ξόδευα στα τσιγάρα.
![]()
οσο πατε και με πειθετε!
Εδω και καιρο το σκεφτομαι αλλα δεν το αποφασιζω... και ως γνωστον, αν δεν κανεις κατι που σου εχει μπει στο μυαλο, γινεται απωθημενο!
Απλα δεν ειμαι 100% βεβαιος. ποιος ειναι ομως?
Καλες δουλειες Θανο, ολο και περισσοτεροι το γυρνανε και νομιζω πως ειναι και οικονομικο το θεμα!
Οντως Μακη, με μεσο ορο 1 πακετο τη μερα καποιος φτανει τα 110€+ το μηνα... ειναι διαφορα οσο να πεις!
ενημερωσε ρε φιλε για το που ειναι το μαγαζι, και τι ωρες θα εισαι ανοιχτος!
Μακαρι ολα να πανε οπως τα περιμενεις!
![]()
Εσύ καλύτερα να μην το αρχίσεις γιατί αν σε πιάσει αυτό που λένε περί καλύτερης σεξουαλικής δραστηριότητας θα μας πηγαίνεις τοίχο τοίχο. Άσε να υπάρχει κάτι να σε φρενάρει λέμεεεεε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οσο πατε και με πειθετε!![]()