Ρε κάντε ότι νομιζετε, ετσι κι αλλιως εγω βόλτες πηγαινω εκτός φόρουμ πλεον.
Αυτά που έγραψα πήγαιναν κυρίως στον peter86 ο οποίος και τις δύο φορές φρόντισε να ξενερώσει τον κόσμο.
Αυτά που έγραψα πήγαιναν κυρίως στον peter86 ο οποίος και τις δύο φορές φρόντισε να ξενερώσει τον κόσμο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάνεις δεν είπε πως θα ξεκινήσουμε με βροχή Βασίλη, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία όσον αφορά τα μετεωρολογικά sitesΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εσύ αγάπη μου ν' αφήσεις τις θεωρίες και να πας να κάνεις σέρφ.
![]()
![]()
![]()
Πάντως Πάτρα ρίχνει ασταμάτητα από χθες και δεν νομίζω ν' αλλάξει κάτι έως αύριο και όσο να το κάνεις το να ξεκινάς εκδρομή με βροχή εγώ τουλάχιστον το βρίσκω χαζό. Βόλτα είπαμε να πάμε και όχι να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο αδιάβροχη (την κορντούρα πάντα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Report από Βόχα Κορινθίας. Βρέχει από το μεσημέρι αλλά όχι τραγικά. Για αύριο πρωϊ το πιο σοβαρό μετεωρολογικό site (Poseidon) προβλέπει ψιχάλες με πιθανότητα να μετατραπούν σε μπόρες προς το μεσημέρι και το απόγευμα. Κρύο άνετα ανεκτό με ένα μπουφάν επενδεδυμένο. Φυσικά εκεί πάνω μπορεί και να βρέχει και να κάνει και κρύο (όχι τραγικα, σίγουρα περισσότερο από τα πεδινά πάντως).
Ειλικρινά αν είχα μοτοσικλετα θα σας ακολουθούσα. Βροχή είναι σιγά τα πράγματα. Είναι απίστευτα όμορφα εκεί πάνω με σύννεφα και ομίχλες και οι ξυλόσομπες στις ταβέρνες και τους καφενέδες είναι παράδεισος.
Just do it!![]()
Ποτέ δεν κοίταξα μετεοσάιτ για να πάω βόλτα, αν είχε καιρό ξεκινούσα και αν είχε νεράκι στην πορεία το έτρωγα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Κάνεις δεν είπε πως θα ξεκινήσουμε με βροχή Βασίλη, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία όσον αφορά τα μετεωρολογικά sites
Τες πα μάλλον το κουράσαμε. Είναι γραφτό τελικά αυτή τη βόλτα να μην μπορέσω να την κάνω. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πάντα θα παρουσιάζονται εμπόδια και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο ποστ, πολύ καιρό τώρα θέλω ν' ανέβω στα πάτρια εδάφη αλλά δεν τα καταφέρνω. Που θα πάει όμως κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σακούλες για τα σαλιγκάρια άκρως απαραίτητες...
Kανεις λάθος captain.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω ξέρω οτο απο τότε που βγηκαν τα μετεό sites κοπήκαν οι βόλτες.
Ποσταριστηκε απο Δευτερα βόλτα για Κυριακή και απο Τρίτη αρχισαν τα "βλεπω βροχές"
Αμα ειναι να περνατε τον καιρό σας στο poseidon/meteo/freemeteo κλπ, δε θα βγείτε ποτέ![]()
Aπλα σκέφτομαι λογικά.Συγνώμη captain αν σε ξενέρωσα τόσο πολύ,ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα και στο κάτω κάτω,δ είπα κάτι κακό ούτε είπα ψέματα,μόνο για το καιρό μίλησα......Δ ξέρω πόσοι ξενέρωσαν μόνο απο μένα.......όλοι νομίζω μπορούν ελεγχουν τα καιρικά φαινόμενα,δικαιωμά τους....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φίλε μου ichigo,(εχουμε και την ιδια μοτο,ατιμος ληστής....)κινούμαι μόνο με την μοτό μου,κάνω κοντά στα 30.000 χλμ. το χρόνο, οπότε πλεόν έχω συνηθίσει να βλέπω τον καιρό....Δεν έχω πρόβλημα να φάω βροχή καθοδόν,αλλα το να ξεκινάς με μπόρα είναι μαλακια για μένα ,ιδίως με τους δρόμους που έχουμε....Στην Ευρώπη όπως αναφέρεις το θέμα ξεφεύγει,και καταιγίδα να ρίχνει,θα έιναι καλύτερα από το στεγνό το δικο μας,οπότε ναι ,είσαι ασφαλής........
Συγνώμη ας σας ξενέρωσα και όπως είπα και πιο πάνω,αν υπάρξει έστω και μικρη βελτίωση στο καιρό φυγαμε!
![]()
![]()
![]()
Προσωπικά δεκάρα δεν έδωσα, δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιως, άλλοι ξενέρωσαν και το έκανες δύο φορές. Ειδικα την πρώτη φορά να ποστάρεις για τον καιρό 6 μερες πριν δειχνει αδικαιολογητο άγχος.Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
[...]Συγνώμη captain αν σε ξενέρωσα τόσο πολύ[...]
Ασε να έρθει η μέρα κι αποφασίζεις. Σάιτ υπάρχουν να μπει ο καθενας και να κανονίσει την πορεία του.
Επισης εαν πηγαιναμε με τη λογική δε θα οδηγούσαμε μηχανη, ειδικα στην Ελλαδα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προσωπικά δεκάρα δεν έδωσα, δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιως, άλλοι ξενέρωσαν και το έκανες δύο φορές. Ειδικα την πρώτη φορά να ποστάρεις για τον καιρό 6 μερες πριν δειχνει αδικαιολογητο άγχος.
Ασε να έρθει η μέρα κι αποφασίζεις. Σάιτ υπάρχουν να μπει ο καθενας και να κανονίσει την πορεία του.
Επισης εαν πηγαιναμε με τη λογική δε θα οδηγούσαμε μηχανη, ειδικα στην Ελλαδα![]()
αφού δεν δίνεις δεκάρα για την βόλτα ,τι κάθεσαι και ασχολείσαι με το αν κοιτάμε τα μετεο ή αν καβάλαμε με βροχή ή όχι;
το παίζεις λίγο μοτο-πατέρας και βετεράνος και γράφεις με τέτοιο τρόπο που φαίνεται σαν να σνομπάρεις την βόλτα των παιδιών .
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πραγματικα πως καταφερνει σχεδον καθε θεμα να κοντευει να καταληξει στις αντιπαραθεσεις δε το καταλαβαινω(η το καταλαβαινω αλλα κανω την κοροιδα) αλλα συνεχιστε εχει πλακα...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Δ κατάλαβες μάλλον,το ότι οδηγάω μηχανή στην Ελλάδα είναι εκτός λογικής,αφού όμως αποφάσισα να οδηγάω , θα οδηγάω με λογική...Και αυτό είναι δικαίωμα μου.Δεν ποστάρω για να αποθαρρύνω κάποιον (εγω ο ίδιος θέλω να πάω πρώτος βόλτα) αλλά δ θες να το καταλάβεις...Τέλος,δ έχω λόγω να έρθω σε κόντρα μαζί σου,ίσα ίσα σαν νεώτερος στο χώρο απο εσένα πάντα διάβαζα και εκτιμούσα αυτά που έγραφες,σε όλα τα θέματα που έχεις αναφερθεί.Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός μαζί μου......Ας μην συνεχιστει το θέμα,δ έχει νόημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προσωπικά δεκάρα δεν έδωσα, δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιως, άλλοι ξενέρωσαν και το έκανες δύο φορές. Ειδικα την πρώτη φορά να ποστάρεις για τον καιρό 6 μερες πριν δειχνει αδικαιολογητο άγχος.
Δεν μας θέλει η Δόξα....
Από τον άλλο μήνα παιδιά....
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Μήπως να το αφήναμε για τις Αλκυωνίδες του Δεκεμβρίου;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Δεν μας θέλει η Δόξα....
Από τον άλλο μήνα παιδιά....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
[...]ίσα ίσα σαν νεώτερος στο χώρο απο εσένα πάντα διάβαζα και εκτιμούσα αυτά που έγραφες[...]![]()
:a24:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Tι σημαίνουν τώρα αυτά???Ειρωνεία??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
:a24:
![]()