Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 131

Θέμα: 9/10 -> Βόλτα -> Λίμνη Δόξα

Ρε κάντε ότι νομιζετε, ετσι κι αλλιως εγω βόλτες πηγαινω εκτός φόρουμ πλεον.

Αυτά που έγραψα πήγαιναν κυρίως στον peter86 ο οποίος και τις δύο φορές φρόντισε να ξενερώσει τον κόσμο.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Εσύ αγάπη μου ν' αφήσεις τις θεωρίες και να πας να κάνεις σέρφ.

Πάντως Πάτρα ρίχνει ασταμάτητα από χθες και δεν νομίζω ν' αλλάξει κάτι έως αύριο και όσο να το κάνεις το να ξεκινάς εκδρομή με βροχή εγώ τουλάχιστον το βρίσκω χαζό. Βόλτα είπαμε να πάμε και όχι να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο αδιάβροχη (την κορντούρα πάντα)

Κάνεις δεν είπε πως θα ξεκινήσουμε με βροχή Βασίλη, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία όσον αφορά τα μετεωρολογικά sites
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Report από Βόχα Κορινθίας. Βρέχει από το μεσημέρι αλλά όχι τραγικά. Για αύριο πρωϊ το πιο σοβαρό μετεωρολογικό site (Poseidon) προβλέπει ψιχάλες με πιθανότητα να μετατραπούν σε μπόρες προς το μεσημέρι και το απόγευμα. Κρύο άνετα ανεκτό με ένα μπουφάν επενδεδυμένο. Φυσικά εκεί πάνω μπορεί και να βρέχει και να κάνει και κρύο (όχι τραγικα, σίγουρα περισσότερο από τα πεδινά πάντως).

Ειλικρινά αν είχα μοτοσικλετα θα σας ακολουθούσα. Βροχή είναι σιγά τα πράγματα. Είναι απίστευτα όμορφα εκεί πάνω με σύννεφα και ομίχλες και οι ξυλόσομπες στις ταβέρνες και τους καφενέδες είναι παράδεισος.

Just do it!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Κάνεις δεν είπε πως θα ξεκινήσουμε με βροχή Βασίλη, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία όσον αφορά τα μετεωρολογικά sites
    Ποτέ δεν κοίταξα μετεοσάιτ για να πάω βόλτα, αν είχε καιρό ξεκινούσα και αν είχε νεράκι στην πορεία το έτρωγα.

Τες πα μάλλον το κουράσαμε. Είναι γραφτό τελικά αυτή τη βόλτα να μην μπορέσω να την κάνω. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πάντα θα παρουσιάζονται εμπόδια και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο ποστ, πολύ καιρό τώρα θέλω ν' ανέβω στα πάτρια εδάφη αλλά δεν τα καταφέρνω. Που θα πάει όμως κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σακούλες για τα σαλιγκάρια άκρως απαραίτητες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγω ξέρω οτο απο τότε που βγηκαν τα μετεό sites κοπήκαν οι βόλτες.

Ποσταριστηκε απο Δευτερα βόλτα για Κυριακή και απο Τρίτη αρχισαν τα "βλεπω βροχές"

Αμα ειναι να περνατε τον καιρό σας στο poseidon/meteo/freemeteo κλπ, δε θα βγείτε ποτέ
    Kανεις λάθος captain.....

Ρε κάντε ότι νομιζετε, ετσι κι αλλιως εγω βόλτες πηγαινω εκτός φόρουμ πλεον.

Αυτά που έγραψα πήγαιναν κυρίως στον peter86 ο οποίος και τις δύο φορές φρόντισε να ξενερώσει τον κόσμο.
    Aπλα σκέφτομαι λογικά.Συγνώμη captain αν σε ξενέρωσα τόσο πολύ,ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα και στο κάτω κάτω,δ είπα κάτι κακό ούτε είπα ψέματα,μόνο για το καιρό μίλησα......Δ ξέρω πόσοι ξενέρωσαν μόνο απο μένα.......όλοι νομίζω μπορούν ελεγχουν τα καιρικά φαινόμενα,δικαιωμά τους....
    Φίλε μου ichigo,(εχουμε και την ιδια μοτο,ατιμος ληστής....)κινούμαι μόνο με την μοτό μου,κάνω κοντά στα 30.000 χλμ. το χρόνο, οπότε πλεόν έχω συνηθίσει να βλέπω τον καιρό....Δεν έχω πρόβλημα να φάω βροχή καθοδόν,αλλα το να ξεκινάς με μπόρα είναι μαλακια για μένα ,ιδίως με τους δρόμους που έχουμε....Στην Ευρώπη όπως αναφέρεις το θέμα ξεφεύγει,και καταιγίδα να ρίχνει,θα έιναι καλύτερα από το στεγνό το δικο μας,οπότε ναι ,είσαι ασφαλής........
    Συγνώμη ας σας ξενέρωσα και όπως είπα και πιο πάνω,αν υπάρξει έστω και μικρη βελτίωση στο καιρό φυγαμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    [...]Συγνώμη captain αν σε ξενέρωσα τόσο πολύ[...]
    Προσωπικά δεκάρα δεν έδωσα, δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιως, άλλοι ξενέρωσαν και το έκανες δύο φορές. Ειδικα την πρώτη φορά να ποστάρεις για τον καιρό 6 μερες πριν δειχνει αδικαιολογητο άγχος.

Ασε να έρθει η μέρα κι αποφασίζεις. Σάιτ υπάρχουν να μπει ο καθενας και να κανονίσει την πορεία του.

Επισης εαν πηγαιναμε με τη λογική δε θα οδηγούσαμε μηχανη, ειδικα στην Ελλαδα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Προσωπικά δεκάρα δεν έδωσα, δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιως, άλλοι ξενέρωσαν και το έκανες δύο φορές. Ειδικα την πρώτη φορά να ποστάρεις για τον καιρό 6 μερες πριν δειχνει αδικαιολογητο άγχος.

Ασε να έρθει η μέρα κι αποφασίζεις. Σάιτ υπάρχουν να μπει ο καθενας και να κανονίσει την πορεία του.

αφού δεν δίνεις δεκάρα για την βόλτα ,τι κάθεσαι και ασχολείσαι με το αν κοιτάμε τα μετεο ή αν καβάλαμε με βροχή ή όχι;

το παίζεις λίγο μοτο-πατέρας και βετεράνος και γράφεις με τέτοιο τρόπο που φαίνεται σαν να σνομπάρεις την βόλτα των παιδιών .

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πραγματικα πως καταφερνει σχεδον καθε θεμα να κοντευει να καταληξει στις αντιπαραθεσεις δε το καταλαβαινω(η το καταλαβαινω αλλα κανω την κοροιδα) αλλα συνεχιστε εχει πλακα...
    Throttle that mysterious friend of ours

Δ κατάλαβες μάλλον,το ότι οδηγάω μηχανή στην Ελλάδα είναι εκτός λογικής,αφού όμως αποφάσισα να οδηγάω , θα οδηγάω με λογική...Και αυτό είναι δικαίωμα μου.Δεν ποστάρω για να αποθαρρύνω κάποιον (εγω ο ίδιος θέλω να πάω πρώτος βόλτα) αλλά δ θες να το καταλάβεις...Τέλος,δ έχω λόγω να έρθω σε κόντρα μαζί σου,ίσα ίσα σαν νεώτερος στο χώρο απο εσένα πάντα διάβαζα και εκτιμούσα αυτά που έγραφες,σε όλα τα θέματα που έχεις αναφερθεί.Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός μαζί μου......Ας μην συνεχιστει το θέμα,δ έχει νόημα...

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Δεν μας θέλει η Δόξα....

Από τον άλλο μήνα παιδιά....

Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Δεν μας θέλει η Δόξα....

Από τον άλλο μήνα παιδιά....

Μήπως να το αφήναμε για τις Αλκυωνίδες του Δεκεμβρίου;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    [...]ίσα ίσα σαν νεώτερος στο χώρο απο εσένα πάντα διάβαζα και εκτιμούσα αυτά που έγραφες[...]

:a24:

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

:a24:

Tι σημαίνουν τώρα αυτά???Ειρωνεία??

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 21/3/10 χωμάτινη βόλτα στα Γεράνεια
    από kordix στο forum Συναντήσεις & βόλτες