ελα εδω πανω με αυτες τις θερμοκρασιες να δω τα δικα σου αστεια μετα χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
γαλλοφωνη ελβετια ειμαι αλλα εχω κανα δυο γνωστους απο γερμανοφωνη και ιταλοφωνη αν χρειαστει καποιος βοηθεια
ελα εδω πανω με αυτες τις θερμοκρασιες να δω τα δικα σου αστεια μετα χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
γαλλοφωνη ελβετια ειμαι αλλα εχω κανα δυο γνωστους απο γερμανοφωνη και ιταλοφωνη αν χρειαστει καποιος βοηθεια
καλα κι εμεις θα την κανουμε οσονουπω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
οι πιο πολλες αγγελιες παντως που βλεπω ζητανε κοπελες ..............ολα για τις γυναικες![]()
KLE 400-XT 250.
Γερμανία εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν... Μια χώρα που εκτιμήθηκαν τα κωλόχαρτα που μαζεύω τόσα χρόνια...
Κρύο και βροχή, αλλά στα εργασιακά τους είναι σούπερ.
Μόνο μην μπλέξετε με έλληνες του εξωτερικού για εργοδότες...
Πάντως σαν εργαζόμενος σε ελληνική εταιρεία του εξωτερικού
μόνο τα καλύτερα έχω να πώ σε θέματα πληρωμών........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Είχα ακούσει πριν ανέβω γερμανία, οτι οι ελληνες εργοδοτες του εξωτερικου είναι λαμόγια και εκμεταλλεύονται τους συνανθρωπους τους στην πιο ευαίσθητη και ευάλωτη στιγμή της μετανάστευσης... Ημουν πολυ επιφυλακτικος...
Δυστυχώς τώρα που ανέβηκα τα είδα απο κοντά, ακόμα και σε δικά μου άτομα, απο πρωτο χερι.
Δουλεμα ψιλο γαζι, μισθοι τιποτένιοι, έλλειψη ασφάλισης και χρωστούμενα λεφτά τα οποία δεν πληρώθηκαν ποτέ...
Πολλά παιδιά που ήρθαν να κάνουν κατι καλυτερο στο εξωτερικό, επιστρέφουν πικραμένοι με τις χειροτερες εντυπώσεις και άφραγκοι πίσω στην πατρίδα...
ΥΣ.. Σιγουρα υπαρχουν και εξαιρέσεις με σωστούς επαγγελματίες, απλα εγω δεν εχω πετυχει καμία ακομα...
πουλημα ολα,σπιτια κ υπαρχοντα,και τον πουλο σε ενα νησι στη μεση του ειρηνικου να ψαρευω ολη μερα..και ας μου πουν οτι δεν το παλευω και αηδιες...δεν υπαρχει ελπιδα δυστυχως..και δεν μιλαω οικονομικα μονο,τα παντα ειναι μπ@@ρδελο πλεον στην γη που...γεννησε την δημοκρατια
υ.γ
δεν ειμαι καν ανεργος..