Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 258

Θέμα: Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
    Μεσα εισαι....δεν το πηρα για μαμακιες,το πηρα να ειναι ομορφο και να κανω τη βολτα μου στο χαλαρο....και να παιρνω τον αερα μου..για κοντρες εχω το τερατακι μου.
    Το καλο ειναι οτι ειναι το μοναδικο που κυκλοφορεί
    Θα το κανω και τουμπανο αλλα με μετρο....και ολα οκ!!!!
    Ειδη παραγκειλα αλλους καθρεπτες μαυρους με θαλασσι τζαμι,σε στυλ λοξος ρομβος διοτι οι νικελ με χαλανε πολυ..
    ίδωμεν στη πορεια.

Τωρα οσον αφορα σε ποιο πανω θρεντ.....οτι το κιβωτιο χτυπάει λυθηκε και αυτο...
    Χαλαρη αλυσίδα,και αλλαγη λαδιου με motul 15-50 και το βούλωσε
    Παμε για αλλα...ειπα οταν ασχοληθώ με κατι ψάχνομε πολυ...σε 2 ροδες θα κωλώσω ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Greeksniper ευκαιρία ψάχνουμε για πλακίτσα, μην τα παίρνεις σοβαρά! Άσε που πολλοί από εδώ μέσα είναι κρυφοκουτάκιδες.

Όσο για τον κύριο που προκάλεσες, ανακάλεσε όσο είναι ακόμα νωρίς και ότι και αν σου πει από δω και πέρα να του λες ναι!

Eγω ειμαι του ΟΧΙ ....

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Γεια σου ρε Greeksniper με τα ωραία σου!!
    Εις υγείαν των νέων αφίξεων και αναμένομεν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	movie-popcorn-could-kill-you[1].jpg 
Προβολές:	252 
Μέγεθος:	58,4 KB 
ID:	238975
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θα μας πει μαλλον αλλά πολύ μικρή κάννη για FN.. κι εντελώς άλλα σκοπευτικά..
    G3 SG1
    Το G3-SG1 προερχεται απο το τυφεκιο G3 ισου διαμετρηματος που χρησιμοποιει ο
    Γερμανικος Στρατος και αλλοι στρατοι,και χρησιμοποιει το δοκιμασμενο συστημα
    καθυστερημενης οπισθοδρομησης της Heckler & Koch.Το τυφεκιο αυτο,ομως, ειναι
    ενα εξειδικευμενο οπλο ελευθερου σκοπευτη και ειναι σχεδιασμενο με γνωμονα την
    ακριβεια ακομη και κατω απο αντιξοες συνθηκες.
    Το SG1 κατασκευαστηκε με καννη κανονικου μηκους.Ειναι,ουσιαστικα,ενα G3 A3 που
    αποδειχθηκε ιδιαιτερα ευστοχο στις δοκιμες.Φερει ειδικο συγκροτημα σκανδαλης
    και μεταλλικο στηριγμα που εχει υποστει επεξεργασια,στην αριστερη πλευρα του
    κορμου.Εκει τοποθετειται τηλεσκοπικο σκοπευτρο ΖEISS εναλλακτικα με τα
    ενσωματωμενα σκοπευτρα.

Y.Γ Δες πανω στα πτυχια μου ως σκοπευτης το κερμα τον 50 χτυπημενο στη πανω μερια, στα 350μ, που το εχω κολλησει ως ενθυμιο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p4050492 - copy.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	89,4 KB 
ID:	238976

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR

ελπιζω να μην εννοεις με το gladius...

περα απ την πλακα τωρα μπορει να σου φαινονται "καπως" αυτα που σου λεμε αλλα για το δικο σου καλο ειναι,διοτι με την μηχανη ειναι σιγουρο οτι θα πεσεις....το θεμα ειναι να εισαι τυχερος και εξοπλισμενος
    Μπα που να φας τη γλωσα σου γκαντεμη....ρε εσυ ετσι λεει ο κοσμος,ειναι σιγουρο οτι θα πεσεις ?
    Τι να σου πω ρε μεγαλε........αλλα δεν προκειτε να σου κανω τη χαρη....

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR

τσαμπουκας! οχι αστεια!

I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    ρε μεγαλε δεν εννοω εσενα προσωπικα....ποια χαρη? για μενα μακαρι να μην πεσεις ,ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος,ομως κατα κανονα οποιος καβαλαει,την τρωει την χυμα του...και γω μεσα σε αυτους....και οπως ειπα πιο πανω αρκει ΟΤΑΝ θα πεσεις να 'σαι τυχερος και εξοπλισμενος.... φιλια στα μουτρα!
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Καλα σου λεει κυριε ταξιαρχε, υπαρχουν 2 ειδων αναβατες, αυτοι που επεσαν & αυτοι που ΘΑ πεσουν.

Πιο σιγουρο κ απ τον ηλιο Ξεπερασε το και:
    Kοιτα να προστατευεσαι οσο καλυτερα μπορεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    που'σαι greeksniper39....τσέκαρε τα πμ σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Καλα σου λεει κυριε ταξιαρχε, υπαρχουν 2 ειδων αναβατες, αυτοι που επεσαν & αυτοι που ΘΑ πεσουν

1) Δεν ειμαι ταξιαρχος......
    2) Υπαρχουν 2 ειδων αναβατες,αυτοι που επεσαν διοτι ηθελαν να ξεπερασουν τα ορια, αλλα και αυτοι που Επιμενουν να παιζουν με τα ορια.
    Α και που σαι,ειμαι καλος αλογοβαστας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
    G3 SG1
    Το G3-SG1 προερχεται απο το τυφεκιο G3 ισου διαμετρηματος που χρησιμοποιει ο
    Γερμανικος Στρατος και αλλοι στρατοι,και χρησιμοποιει το δοκιμασμενο συστημα
    καθυστερημενης οπισθοδρομησης της Heckler & Koch.Το τυφεκιο αυτο,ομως, ειναι
    ενα εξειδικευμενο οπλο ελευθερου σκοπευτη και ειναι σχεδιασμενο με γνωμονα την
    ακριβεια ακομη και κατω απο αντιξοες συνθηκες.
    Το SG1 κατασκευαστηκε με καννη κανονικου μηκους.Ειναι,ουσιαστικα,ενα G3 A3 που
    αποδειχθηκε ιδιαιτερα ευστοχο στις δοκιμες.Φερει ειδικο συγκροτημα σκανδαλης
    και μεταλλικο στηριγμα που εχει υποστει επεξεργασια,στην αριστερη πλευρα του
    κορμου.Εκει τοποθετειται τηλεσκοπικο σκοπευτρο ΖEISS εναλλακτικα με τα
    ενσωματωμενα σκοπευτρα.

Y.Γ Δες πανω στα πτυχια μου ως σκοπευτης το κερμα τον 50 χτυπημενο στη πανω μερια, στα 350μ, που το εχω κολλησει ως ενθυμιο
    Δεν ξερω τι λες εσυ, παντως όσα G3A3 Ε.Α. (ειδικής ακρίβειας) είχαμε στο λόχο (εκεινα τα παλιά χρόνια ) ήταν για γέλια. Καλύτερα έριχνα με το ΗΚ11 που λέει ο λόγος, μη σου πω και με το Α4 που είχα μετα. Όσο μηδενισμό και να κάναμε στη διοπτρα, τζίφος...

Μπορεί να έφταιγαν κι οι διόπτρες βέβαια γιατι είχαν φάει τις τούμπες τους...

Για τα περι πτώσης, ότι σου λένε έχουν δίκιο, μπορει να μη σ' αρεσει αλλα ειναι η πραγματικότητα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Φτου στα μάτια σου (αλλά θα πέσεις, πάρτο απόφαση όσο πιο γρήγορα μπορείς να μη μας λες γκαντέμηδες!!! )

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Γεια σου ρε Greeksniper με τα ωραία σου!!
    Εις υγείαν των νέων αφίξεων και αναμένομεν...
    Μη δεις όπλο εσυ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν ξερω τι λες εσυ, παντως όσα G3A3 Ε.Α. (ειδικής ακρίβειας) είχαμε στο λόχο (εκεινα τα παλιά χρόνια ) ήταν για γέλια.
    Kαμια σχεση ειπα: SG1

Ναι ρε συ, απλα και τα ΕΑ τη ίδια λογική είχαν. Όπλα που στις δοκιμές είχαν δειξει καλή συμπεριφορά... (στο εργοστάστιο της ΕΒΟ... )

Τα βγάζαμε μια στο τόσο και ρίχναμε μερικοι για επιδειξη, μεχρι που τελικά προτιμήσαμε να ρίχνουμε με τα δικά μας

Τα SG1 (Scharfschützengewehr ) μαλλον τα είχατε κατ' ευθειαν απο την Η&Κ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διόδια ... και πάλι γκρίνια απο μένα τώρα..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2009, 07:02
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 19:29
  3. ...από βόλτα Αράχοβα και Πορτο Γερμενό
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 13:00
  4. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  5. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!